הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אקדח עיסוי

ברור שאני אנסה כל מה שיהיה עם המכשיר, שאלתי כדי לדעת עד כמה להתייחס לזה בהזמנה, כי יש מכשירים שונים במחירים שונים
בכל המכשירים יש את אותם ראשים פחות או יותר, תזמין מה יש הכי הרבה הזמנות
H980acb0bb6004d1bb123ea87face425b4.jpg_640x640q90.jpg

היום כבר יש מכשירים משוכללים בזול

קיבלתי אותו היום, כמה דק על טרייספס תפוס וכואב, מרגיש הרבה יותר טוב.
אחלה קניה

אני רוצה לקנות היום את זה:
₪ 139.10 39%OFF | LCD Display Body Massage Gun Exercising Muscle Electric Massager Gun head Massager for Neck and Back Vibrator Slimming Shaping
US $37.53 39% OFF|Lcd Display Body Massage Gun Oefenen Spier Elektrische Massager Pistool Hoofd Massager Voor Nek En Rug Vibrator Afslanken Vormgeven|Fascia Gun| - AliExpress
אני רואה שיש 600 תגובות וציון 5/5. יש סיבה לא לקנות את זה ולחפש משהו אחר באתר, אני לא מפספס כלום?

אני רוצה לקנות היום את זה:
₪ 139.10 39%OFF | LCD Display Body Massage Gun Exercising Muscle Electric Massager Gun head Massager for Neck and Back Vibrator Slimming Shaping
US $37.53 39% OFF|Lcd Display Body Massage Gun Oefenen Spier Elektrische Massager Pistool Hoofd Massager Voor Nek En Rug Vibrator Afslanken Vormgeven|Fascia Gun| - AliExpress
אני רואה שיש 600 תגובות וציון 5/5. יש סיבה לא לקנות את זה ולחפש משהו אחר באתר, אני לא מפספס כלום?
שים לב שהם מוכרים בקישור הזה כמה דגמים שונים במחירים שונים עד כמה ששמתי לב, בכל מקרה, גם אם תקנה את הכי 'מעפן', אתה לא תיפול יותר מדי בין הכיסאות וזה עדיין יעשה את ה'עבודה'
אגב, זה מכשיר נקודתי, מאוד נחמד ויעיל
קח בחשבון שיש לליפטרים רציניים מכונה שעולה כמה אלפים שעושה רטט משוגע שהם שמים על זה את הגב או שריר אחר וזה עושה אותך כמו חדשים

לא צריך לציין שהמכונה שלהם היא לא ניידת אלא נייחת אבל הכרח עושה את העבודה של לשחרר גב תחתון וכדומה

שים לב שהם מוכרים בקישור הזה כמה דגמים שונים במחירים שונים עד כמה ששמתי לב, בכל מקרה, גם אם תקנה את הכי 'מעפן', אתה לא תיפול יותר מדי בין הכיסאות וזה עדיין יעשה את ה'עבודה'
כן זהו, התכוונתי ליותר יקר (יותר מצבים, בטריה קצת יותר חזקה), זה לטווח ארוך אז לא נורא הכמה דולרים אקסטרא.
טוב אזמין היום

כן זהו, התכוונתי ליותר יקר (יותר מצבים, בטריה קצת יותר חזקה), זה לטווח ארוך אז לא נורא הכמה דולרים אקסטרא.
טוב אזמין היום
תתחדש, דבר איתנו עוד חודשיים שיגיע...למרות שפה ושם יש שם ניסים והמוצר מגיע ב6-14 יום

תתחדש, דבר איתנו עוד חודשיים שיגיע...למרות שפה ושם יש שם ניסים והמוצר מגיע ב6-14 יום
תודה, הוזמן 😃
מקווה שיגיע בפחות זמן, ממה ששמתי לב הדברים היותר יקרים מגיעים בפחות זמן מאשר דברים של דולרים בודדים שם זה באמת חודשיים+. אבל ממה שאני מבין הבעיה זה בעיקר בדואר ישראל, דברים מגיעים תוך שבועיים מסין לארץ ואז חודשיים מגיעים בתוך ישראל

הלינק ששמתי הוא אחד לאחד היקר יותר שפרסמת, במחיר כמעט זהה.

נראה מאד עמיד,הסוללה מחזיקה המון זמן,20 מצבים עשיתי קצת יותר מידיי ברגל,אני קצת צולע עכשיו

מה אומרים על להשתמש בזה לפני אימון לשרירים שאעבוד עליהם? כן/לא למה?

מה אומרים על להשתמש בזה לפני אימון לשרירים שאעבוד עליהם? כן/לא למה?
כן
אבל לא להגזים כי אתה צריך קצת tension בשריר ולא להיות רפוי לגמרי

אבל לחלוטין כן

תראה מה אומרים על מסאז לעקבים לפני סקוואט או מסאז ללאטס וגב עליון לפני פרס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית