הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה נושאים

דניאלביטון10

משתמש קבוע
1,371
575
נק' מוניטין:
270
1,371
575
אתחיל מהסוף כי הוא פחות חשוב ורצוי שלא אשכח
מחר אני עושה בדיקת דם, ידוע לי שאפשר להתאמן אחרי אבל מתכנן גם להעלות משקלים זה יקשה עליי?

וסקוואט, קיצר כבר תקופה שחשבתי שהבר path עקום, אממה גיליתי שמשום מה אני מתקדם עם צד ימין של המוט קדימה (הצד שממנו מצלמים אותי בבדיקות טכניקה לול)
אז בא להתייעץ

1, כמה הבר path תקין?
להוריד את ההגבהות (1.25קג, כרגע מתאמן על גמישות עקב וחשוב לציין שאם אוריד כרגע הסקוואט לא יראה טוב)

2. נשארתי על 80קג בסקוואט בשביל לשפר טכניקה, נראה ששופרה (יהיה סרטונים תנו ביקורת) אפשר להגיד שדיי סידרתי טכניקה ואפשר לחזור להעלות? (השיא 100×5×3 אגב)

3.סרטונים
Streamable - free video publishing
לואו בר, סט 3 (מנסה לואו בר ואולי עובר אליו סופית, גם על זה תנו חוות דעת)

היי בר, סט ראשון (שימו לב איך צד ימין פשוט נשלח קדימה, צד שמאל דיי בקו הכף רגל כמו שרצוי לעשות)

Streamable - free video publishing צד שני, לואו בר, סט שני

נב, מה לעשות כדי לא להתקדם בצד ימין מבלי לחשוב על זה יותר מידי (זה קורה לי בטבעיות לגמרי אני בכלל לא שם לב)

נב נוסף, הטחול שלי היה מוגדל (14.5) ועכשיו יצא 13.3 (נחשב מוגדל קצת), משמע בהכרח הייתה לי בעיה כלשהי שמתחילה להחלים או משהו כזה? כי בנתיים הרפואה לא מצאה שום דבר עם שם (יעני לא חליתי בכלום או משהו, טחול מוגדל וכמה תוצאות בדם שלא תקינות, לא הצליחו לקשראת זה לכלום באופן ישיר)
לא כולם ביחד:s49:🫤

אתחיל מהסוף כי הוא פחות חשוב ורצוי שלא אשכח
מחר אני עושה בדיקת דם, ידוע לי שאפשר להתאמן אחרי אבל מתכנן גם להעלות משקלים זה יקשה עליי?

וסקוואט, קיצר כבר תקופה שחשבתי שהבר path עקום, אממה גיליתי שמשום מה אני מתקדם עם צד ימין של המוט קדימה (הצד שממנו מצלמים אותי בבדיקות טכניקה לול)
אז בא להתייעץ

1, כמה הבר path תקין?
להוריד את ההגבהות (1.25קג, כרגע מתאמן על גמישות עקב וחשוב לציין שאם אוריד כרגע הסקוואט לא יראה טוב)

2. נשארתי על 80קג בסקוואט בשביל לשפר טכניקה, נראה ששופרה (יהיה סרטונים תנו ביקורת) אפשר להגיד שדיי סידרתי טכניקה ואפשר לחזור להעלות? (השיא 100×5×3 אגב)

3.סרטונים
לואו בר, סט 3 (מנסה לואו בר ואולי עובר אליו סופית, גם על זה תנו חוות דעת)

היי בר, סט ראשון (שימו לב איך צד ימין פשוט נשלח קדימה, צד שמאל דיי בקו הכף רגל כמו שרצוי לעשות)

Streamable - free video publishing צד שני, לואו בר, סט שני

נב, מה לעשות כדי לא להתקדם בצד ימין מבלי לחשוב על זה יותר מידי (זה קורה לי בטבעיות לגמרי אני בכלל לא שם לב)

נב נוסף, הטחול שלי היה מוגדל (14.5) ועכשיו יצא 13.3 (נחשב מוגדל קצת), משמע בהכרח הייתה לי בעיה כלשהי שמתחילה להחלים או משהו כזה? כי בנתיים הרפואה לא מצאה שום דבר עם שם (יעני לא חליתי בכלום או משהו, טחול מוגדל וכמה תוצאות בדם שלא תקינות, לא הצליחו לקשראת זה לכלום באופן ישיר)
לא כולם ביחד:s49:🫤

1.קודם כל אני בטוח שההגבהה בעקב היא לא הכרחית ובמקרה שלך גם מוציאה אותך מיציבות (דבר חשוב מאוד בסקוואט)
מקווה שתצליח לפתור את עניין הגמישות בקרוב, זה לא אמור להיות כל כך בעיה אתה לא מתאמן חודשיים.

2. תלוי בהרגשה שלך ובRPE שאתה עובד בו, בהנחה והוא לא גבוה אז כן אתה יכול להתחיל העלאה לינארית.

3. ההיי בר שלך נראה הרבה יותר יציב מהלאו, אבל אני מאמין שאם תתמיד בלאו זה ישתפר.

בנוגע לטחול שלך אין לי מושג תתייעץ עם רופא.

• פותח/ת השרשור
1.קודם כל אני בטוח שההגבהה בעקב היא לא הכרחית ובמקרה שלך גם מוציאה אותך מיציבות (דבר חשוב מאוד בסקוואט)
מקווה שתצליח לפתור את עניין הגמישות בקרוב, זה לא אמור להיות כל כך בעיה אתה לא מתאמן חודשיים.

2. תלוי בהרגשה שלך ובRPE שאתה עובד בו, בהנחה והוא לא גבוה אז כן אתה יכול להתחיל העלאה לינארית.

3. ההיי בר שלך נראה הרבה יותר יציב מהלאו, אבל אני מאמין שאם תתמיד בלאו זה ישתפר.

בנוגע לטחול שלך אין לי מושג תתייעץ עם רופא.
אקח את מה שאתה אומר על ההגבהה לצומת הלב ואנסה לתרגל בלי, פשוט כרגע זה לא ריאלי לשבור מקביל בלי (רחוק מזה אפילו)

Rpe דיי נמוך, אתחיל להתקדם

ברור שמה שתירגלתי יותר יראה יותר טוב לראשונה 🤣

אקח את מה שאתה אומר על ההגבהה לצומת הלב ואנסה לתרגל בלי, פשוט כרגע זה לא ריאלי לשבור מקביל בלי (רחוק מזה אפילו)

Rpe דיי נמוך, אתחיל להתקדם

ברור שמה שתירגלתי יותר יראה יותר טוב לראשונה 🤣

אתה יכול לתרגל בוקס סקוואט זה יכול לעזור לך לשבור מקביל בלי לפחד ליפול אחורה.

גם אני מצטרף. המשקולות מתחת לרגליים מיותרות לחלוטין.
אני ממליץ לך לעבוד על גמישות הקרסול בניפרד, ועד שתשיג דגמישות, תעבוד לואו באר סקוואט שדורשת פחות גמישות קרסול מהיי באר. ובנוסף אני מצטרף להמלצה להשתמש בבוקס אם יש.

מוט מסתובב כי אין יציבות, כל המשקל שלך על הבהונות רגליים, לא תצליח להיות יציב ולשמור על המוט אם לא כל הרגל על הריצפה. עדיף נעל עם עקב מאשר משקולות, ועוד יותר עדיף בלי, ועם נעליים שטוחות כדי לפתח גמישות.

הסקוואט שלך נראה עם פוטנציאל טוב, זה נראה די טוב, רק שההגבהה מיותרת.

אני תמיד חושב שבמצבים כאלו רופאים אלטרנטיבים עם נסיון והמלצות יכולים מאוד להועיל.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לתרגל בוקס סקוואט זה יכול לעזור לך לשבור מקביל בלי לפחד ליפול אחורה.

גם אני מצטרף. המשקולות מתחת לרגליים מיותרות לחלוטין.
אני ממליץ לך לעבוד על גמישות הקרסול בניפרד, ועד שתשיג דגמישות, תעבוד לואו באר סקוואט שדורשת פחות גמישות קרסול מהיי באר. ובנוסף אני מצטרף להמלצה להשתמש בבוקס אם יש.

מוט מסתובב כי אין יציבות, כל המשקל שלך על הבהונות רגליים, לא תצליח להיות יציב ולשמור על המוט אם לא כל הרגל על הריצפה. עדיף נעל עם עקב מאשר משקולות, ועוד יותר עדיף בלי, ועם נעליים שטוחות כדי לפתח גמישות.

הסקוואט שלך נראה עם פוטנציאל טוב, זה נראה די טוב, רק שההגבהה מיותרת.

אני תמיד חושב שבמצבים כאלו רופאים אלטרנטיבים עם נסיון והמלצות יכולים מאוד להועיל.

גם אין בוקס לסקוואט וגם דיי בטוח שכרגע זה לא פיתרון טוב
באמת התחלתי לתרגל לואו בר כי הוא דורש פחות גמישות קרסול

הנעליים שטוחות
אני אישית לא מאמין ברפואה אלטרנטיבית.
ותודה רבה על הקדשת הזמן והעצות!

גם אין בוקס לסקוואט וגם דיי בטוח שכרגע זה לא פיתרון טוב
באמת התחלתי לתרגל לואו בר כי הוא דורש פחות גמישות קרסול

הנעליים שטוחות
אני אישית לא מאמין ברפואה אלטרנטיבית.
ותודה רבה על הקדשת הזמן והעצות!
אז אולי תעשה פין סקוואט במקום הבוקס.
אני יודע שהם שטוחות, שטוחות זה הנעליים האידיאליות, אבל אם בכל זאת קשה לך, תקנה נעליים עם עקב, המשקולת לדעתי מיותרת.
לא צריך להאמין בשביל שזה יעזור 😆 אבל איך שבא לך.

• פותח/ת השרשור
אז אולי תעשה פין סקוואט במקום הבוקס.
אני יודע שהם שטוחות, שטוחות זה הנעליים האידיאליות, אבל אם בכל זאת קשה לך, תקנה נעליים עם עקב, המשקולת לדעתי מיותרת.
לא צריך להאמין בשביל שזה יעזור 😆 אבל איך שבא לך.
אוקיי חשבתי אז על דבר כזה, ראשון סקוואט עם הגבהה בשביל לשמור על הכוח הקיים אולי טיפה להתקדם
שלישי טמפו סקוואט בלי הגבהה משקל נמוך יחסית

חמישי פין סקוואט בלי הגבהה משקל אמצע כזה

אוקיי חשבתי אז על דבר כזה, ראשון סקוואט עם הגבהה בשביל לשמור על הכוח הקיים אולי טיפה להתקדם
שלישי טמפו סקוואט בלי הגבהה משקל נמוך יחסית

חמישי פין סקוואט בלי הגבהה משקל אמצע כזה
אז לפחות הגבהה יציבה, כמו נעליים עם עקב, חבל על היציבות הרעועה עם המשקולות.
אני לא סובל טמפו, עדיף לדעתי פאוז.
חמישי סבבה.

• פותח/ת השרשור
אז לפחות הגבהה יציבה, כמו נעליים עם עקב, חבל על היציבות הרעועה עם המשקולות.
אני לא סובל טמפו, עדיף לדעתי פאוז.
חמישי סבבה.
אין לי כרגע נעליים מתכנן להביא מתישהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית