הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל מסה שני - פוסט קורונה

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
שלום למכובדי הפורום ,
אני מתכנן להיכנס לסייקל מסה שני של טסט + דקה (Nandrolone Decanoate).
בעיקרון הסייקל היה אמור להתחיל כבר בפברואר.. אבל הקורונה הגיעה ועצרה הכל... 🙁

הסייקל :
1-12 שבועות סוסטנון 250 , במינון של 500mg שבועי מחולק לשתי זריקות.
1-12 שבועות Nandrolone Decanoate 400mg , זריקה אחת בשבוע.

אני אשמח לעזרת המבינים בנושא כי אני מוצף במידע גם מהאינטרנט , גם מחברים שהם בילדרים ומוזרקים... וחלק מהמידע קצת סותר ומבלבל 😳

*האם 400mg Nandrolone Decanoate בשבוע זה יותר מידי? ועלול לגרום לתופעות לוואי של ארומטיזציה (למרות שאומרים שדקה לא גורם להמרה)

ולאלו שימליצו על NPP במקום דקה , לצערי אני לא רואה את עצמי מסוגל להזריק לעצמי 5 פעמים בשבוע (3 NPP ו2 טסט)

*איזה "עזרים" מומלץ לקחת בזמן הסייקל על מנת לשלוט בפרולקטין והאסטרוגן... דוסטינקס ? ארימידקס? כמובן שהחשש הוא מג'ינו , ספיחת נוזלים.. ודקה-דיק...🙄

ולסיכום איזה PCT יהיה יעיל לסייקל שכזה?

אשמח לשמוע את המלצות ואת הצעות שלכם,
תודה מראש.

צריך קברגולין לסייקל שכזה בשביל הפרולקטין של הדקה

יהיה צבירת נוזלים כי זה מה שדקה עושה, לא בקטע רע, זה בא עם מלא כוח וצבירת מסה די יפה

ארימדקס במהלך הסייקל אם האסטרוגן משתולל מהטסט..

לpct תכין טמוקסיפן וקצת כלומיד אם בא לך, ובמהלך הסייקל טפטופים של hcg כי בכל זאת, דקה זה 19nor, משבית..

וכנראה שתצטרך לחכות זמן מה בין זריקה אחרונה לpct, בכל זאת חומרים ארוכים, אז כדאי שתצטייד בחומרים קצרים ואם זריקות זה אישו אז אוראליים איזה סארמס לקינוח

דקה דיק זה בגלל מחסור בdht, תקווה שהטסט ששמת יספיק, ואם אתה עדיין מפחד אז תצטייד בפרווירון לעת צרה

עשיתי סייקל שכזה

עכשיו בתגובות הבאות אנשים יבואו ויגידו לך ש12 שבועות דקה 'ארוך' זה טמטום וכדאי/עדיף קצת יותר זמן, ובכן הם צודקים..
ועם כל זה, אתה במילא מזריק פעמיים אז למה שלא תשלב את הדקה ביחד עם הטסט במזרק? תקבל רמות יותר יציבות ואין בעיה לערבב שמן עם שמן

אהה וכי זה חומרים ארוכים, אז כדאי מאוד להתחיל בפרונטלואד, לפחות בדקה, כדי שיגיע לרמות יציבות בדם יחסית מהר, ולא תשרוף זמן סייקל יקר..

• פותח/ת השרשור
צריך קברגולין לסייקל שכזה בשביל הפרולקטין של הדקה

יהיה צבירת נוזלים כי זה מה שדקה עושה, לא בקטע רע, זה בא עם מלא כוח וצבירת מסה די יפה

ארימדקס במהלך הסייקל אם האסטרוגן משתולל מהטסט..

לpct תכין טמוקסיפן וקצת כלומיד אם בא לך, ובמהלך הסייקל טפטופים של hcg כי בכל זאת, דקה זה 19nor, משבית..

וכנראה שתצטרך לחכות זמן מה בין זריקה אחרונה לpct, בכל זאת חומרים ארוכים, אז כדאי שתצטייד בחומרים קצרים ואם זריקות זה אישו אז אוראליים איזה סארמס לקינוח

דקה דיק זה בגלל מחסור בdht, תקווה שהטסט ששמת יספיק, ואם אתה עדיין מפחד אז תצטייד בפרווירון לעת צרה

עשיתי סייקל שכזה

עכשיו בתגובות הבאות אנשים יבואו ויגידו לך ש12 שבועות דקה 'ארוך' זה טמטום וכדאי/עדיף קצת יותר זמן, ובכן הם צודקים..

דוסטינקס זה קברגולין ,
היית ממליץ לקצר את הדקה ל10 שבועות?

קראתי שיש אנשים שמשכו גם 16 שבועות..
בוא נראה איך נרגיש ונראה בשבוע 12 , תמיד אפשר למשוך עוד קצת..
עד שהדקה מתחיל לתת אפקט אתה כבר יורד ממנו, עדיף 16 שבועות או לעבוד עם npp פעמיים 3 בשבוע, זה דווקא כן אפשרי...

שלום למכובדי הפורום ,
אני מתכנן להיכנס לסייקל מסה שני של טסט + דקה (Nandrolone Decanoate).
בעיקרון הסייקל היה אמור להתחיל כבר בפברואר.. אבל הקורונה הגיעה ועצרה הכל... 🙁

הסייקל :
1-12 שבועות סוסטנון 250 , במינון של 500mg שבועי מחולק לשתי זריקות.
1-12 שבועות Nandrolone Decanoate 400mg , זריקה אחת בשבוע.

אני אשמח לעזרת המבינים בנושא כי אני מוצף במידע גם מהאינטרנט , גם מחברים שהם בילדרים ומוזרקים... וחלק מהמידע קצת סותר ומבלבל 😳

*האם 400mg Nandrolone Decanoate בשבוע זה יותר מידי? ועלול לגרום לתופעות לוואי של ארומטיזציה (למרות שאומרים שדקה לא גורם להמרה)

ולאלו שימליצו על NPP במקום דקה , לצערי אני לא רואה את עצמי מסוגל להזריק לעצמי 5 פעמים בשבוע (3 NPP ו2 טסט)

*איזה "עזרים" מומלץ לקחת בזמן הסייקל על מנת לשלוט בפרולקטין והאסטרוגן... דוסטינקס ? ארימידקס? כמובן שהחשש הוא מג'ינו , ספיחת נוזלים.. ודקה-דיק...🙄

ולסיכום איזה PCT יהיה יעיל לסייקל שכזה?

אשמח לשמוע את המלצות ואת הצעות שלכם,
תודה מראש.
המינון מצויין ומאוזן!
ננדרולון ועוד איך ארומטי(מומר לdhn ואסטרוגן) ככה שכן כדאי שיהיה בצד טמקסיפן וגם דוסטינקס לכל בעיה שלא תצוץ..עשיתי פרוטוקול כזה ואצלי לא היתה בעיה אבל תמיד טוב שיהיה בשלוף למידת הצורך...אפשר גם לקחת טמוקסי 2 בשבוע ליתר ביטחון..זה לא כדור יקר
אל תיקח דקה אחת לשבוע..זה לא מאוזן!! חלק אותו יחד עם הטסט.

• פותח/ת השרשור
המינון מצויין ומאוזן!
ננדרולון ועוד איך ארומטי(מומר לdhn ואסטרוגן) ככה שכן כדאי שיהיה בצד טמקסיפן וגם דוסטינקס לכל בעיה שלא תצוץ..עשיתי פרוטוקול כזה ואצלי לא היתה בעיה אבל תמיד טוב שיהיה בשלוף למידת הצורך...אפשר גם לקחת טמוקסי 2 בשבוע ליתר ביטחון..זה לא כדור יקר

גם ביצעת ל12 שבועות את הטסט והדקה?

והאם חילקת את Nandrolone Decanoate 400mg ל2 זריקות בשבוע? (200mg ו 200mg)

איזה PCT ביצעת?

איזה PCT ביצעת?
אני אישית לקחתי את הדקה אחת לשבוע ובמחשבה לאחור הייתי מפצל אם הייתי עושה את אותו סייקל שוב

איזה PCT ביצעת?
כן...שים אותו במזרק יחד עם 250 טסט, פעמיים בשבוע
הפסקתי את הדקה בשבוע ה11 והמשכתי ל12 רק עם טסט
בזריקה האחרונה של הדקה נתתי חצי מיל (100mg)
של מי הברנד?

עצה שלי תוריד נאנד ל300 מג שבועי ותוסיף 50 מג פרווירון יומי או 300 מג שבועי לפחות מאסטרון (אם יש לך מזומאני).

המינון מצויין ומאוזן!

נאנד לא מומר לאסטרו בוא תביא לי מסמך מדעי כלשהו שמוכיח את זה ונדון על זה... די לכתוב שטויות הוא אפילו לא סובסטראט לארומטאז... 🤦‍♂️

נאנד לא מומר לאסטרו בוא תביא לי מסמך מדעי כלשהו שמוכיח את זה ונדון על זה... די לכתוב שטויות הוא אפילו לא סובסטראט לארומטאז... 🤦‍♂️
שמעתי הרבבה בדיחות מצחיקות בחיי...חח
אבל אתה באמת גמרת עלי.
😵
תודה!
הרבה זמן לא צחקתי ככה..
אגב..משתמשים עם דקה לחיטוב..אתה יודע

אבל אתה באמת גמרת עלי.
😵
תודה!
הרבה זמן לא צחקתי ככה..
תשמע אתה חמור גדול,לא חמור קטן כמו שחשבתי בהתחלה

אבל אתה באמת גמרת עלי.
😵
תודה!
הרבה זמן לא צחקתי ככה..
תזכיר לי מי אתה שוב? אתה לא מזוהה מבחינתי... גם לא מבחינת ידע. יש לך מאמר או שאתה ממשיך להוציא דברים מהתחת??

מחקרים אתה רוצה? חח
בעולם מתוקן על בדיחה כזו היית מקבל ban אוטומט לשבוע.
למזלך מנהל לא נחשף לבדיחה שלך עדיין

תמשיך לבחוק את ה"מומחים" שלך על םי גודל המוניטין...תגיע רחוק.
אני עושה תואר שני בביולוגיה בטכניון... יש לי ידע באנדו עכשיו טוס מכאן כמה שיותר מהר כל עוד אין לך מאמר... נאנדרולון לא סובסטראט לארומטאז יא 🤡. קיבלת מוניטין שלילי על זה שאתה לא יודע לנהל דיון ילד.

אני עושה תואר שני בביולוגיה בטכניון... יש לי ידע באנדו עכשיו טוס מכאן כמה שיותר מהר כל עוד אין לך מאמר... נאנדרולון לא סובסטראט לארומטאז יא 🤡. קיבלת מוניטין שלילי על זה שאתה לא יודע לנהל דיון ילד.
אז בטכניון למדת שננדרולון לא מומר לאסטרוגן... או במכללת מוניטין ? חחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית