הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל מסה שני - פוסט קורונה

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
שלום למכובדי הפורום ,
אני מתכנן להיכנס לסייקל מסה שני של טסט + דקה (Nandrolone Decanoate).
בעיקרון הסייקל היה אמור להתחיל כבר בפברואר.. אבל הקורונה הגיעה ועצרה הכל... 🙁

הסייקל :
1-12 שבועות סוסטנון 250 , במינון של 500mg שבועי מחולק לשתי זריקות.
1-12 שבועות Nandrolone Decanoate 400mg , זריקה אחת בשבוע.

אני אשמח לעזרת המבינים בנושא כי אני מוצף במידע גם מהאינטרנט , גם מחברים שהם בילדרים ומוזרקים... וחלק מהמידע קצת סותר ומבלבל 😳

*האם 400mg Nandrolone Decanoate בשבוע זה יותר מידי? ועלול לגרום לתופעות לוואי של ארומטיזציה (למרות שאומרים שדקה לא גורם להמרה)

ולאלו שימליצו על NPP במקום דקה , לצערי אני לא רואה את עצמי מסוגל להזריק לעצמי 5 פעמים בשבוע (3 NPP ו2 טסט)

*איזה "עזרים" מומלץ לקחת בזמן הסייקל על מנת לשלוט בפרולקטין והאסטרוגן... דוסטינקס ? ארימידקס? כמובן שהחשש הוא מג'ינו , ספיחת נוזלים.. ודקה-דיק...🙄

ולסיכום איזה PCT יהיה יעיל לסייקל שכזה?

אשמח לשמוע את המלצות ואת הצעות שלכם,
תודה מראש.

אתה לא מבין שדקה יכול להיות משוייך לכל חומר?
אף אחד לא אמור לנחש שאתה מתכוון לננדרולון.
אתה בתור אחד שמכניס לגוף שלו מליון חומרים אמור לפחות להבין את משמעות השם שלהם או מה הם
לראשונה נתקלתי בחומר הזה בשם דקה-דורבלין ומאז זה השתרש, ברור לי שדקה זה אסתר בשם דקונואט

שמישהו אומר דקה לבד, רוב האנשים מבינים שהוא מדבר על ננדרולון ארוך

שמע אחי, עשינו את הדיון הזה כבר בעבר...

"ואם תרצה מקור מהפורום שטוען שקוראים לזה בשפה היום יומית הבסיס של סטרואיד שנקרא בשפה היום-יומית “דקה”. האסטר דקנואט (Decanoate) בדרך כלל מיוחס ל-Deca. השםDeca-Durabolin נבחר ע”י חברת אורגנון (וזהו סמל מסחרי רשום שלה, למרות שנמצא בשימוש גם בחברות אנגרגראונד). בשוק ישנן כל מיני צורות גנריות זמינות לחומר הזה. לננדרולון יש פופולריות גבוהה בשוק, ובצדק: לחומר מוניטין לשימוש בטוח יותר מדיאנבול או אנאדרול, למשל, ועל כן משתמשים בו הכי הרבה כסטרואיד משני בסייקל מסה. החומר ממשפחת DHN (דהידרו-ננדרולון), וכ20% ממנו מומר לאסטרוגן באופן לא ישיר בכבד. "

נערך לאחרונה:
עוד יתרון של ננדרולון, זה בדיווח של אימונים לא כואבים עקב שננדרולון משמן את המפרקים. הוא מאכסן כמויות גדולות של נוזל (נוזל ממשחי – Synovial fluid) במפרקים, אשר מאפשר העמסה של משקלים גבוהים באימון, יש התוהים איך ננדרולון יכול לעשות עבודה טובה יותר מאשר סטרואיד אשר ארומאתי חזק יותר כמו טסטוסטרון, אבל התשובה היא פשוטה. מחקר מסוים הראה שהמטבוליים של ננדרולון הם גם אגונסטים של אלדוסטרון, אשר יש לו תפקיד חזק בשמירה של נתרן בגוף. כמות גבוהה של נתרן גורמת לאגירה גבוהה של מים ובעצם מסבירה את התופעה הנזכרת לעיל.

מידע - פרופילים של סטרואידים/גורמי צמיחה ותרופות שיקום
אי פעם ניסית לקרוא או להבין משהו מעבר למה שהgym bro התורן אמר לך? שואל ברצינות!!
לא נגענו...נשבע!!
כמה טמבל צריך להיות כדי להצטרף לויכוח לצד שוטען x ולצרף פוסט שטוען ההיפך....
תחזור להתייעצות עם המומחים
20200619_175027.jpg
אפשרי לעשות דקה בחיטוב אם מתזמנים את הזריקות נכון
וגם דאיטה עם סופגניות..הכל אפשרי.
היגיון זה גם לא דבר הכרחי בחיים..כי לפי מה שאנחנו לומדים פה אפשר להתחטב גם עם חומר שמפוצץ בנוזלים.
מחכה לשמוע על סייקל המסה שלך עם וויני ואנבר..😉

נערך לאחרונה:
לא נגענו...נשבע!!
כמה טמבל צריך להיות כדי להצטרף לויכוח לצד שוטען x ולצרף פוסט שטוען ההיפך....
תחזור להתייעצות עם המומחים
צפה בקובץ המצורף 56017

וגם דאיטה עם סופגניות..הכל אפשרי.
היגיון זה גם לא דבר הכרחי בחיים..כי לפי מה שאנחנו לומדים פה אפשר להתחטב גם עם חומר שמפוצץ בנוזלים.
מחכה לשמוע על סייקל המסה שלך עם וויני ואנבר..😉
תני לי נתונים על הKd של האסטרוגן החזק הזה? turn over rate? תפצחי לי את זה ילדונת.

תני לי נתונים על הKd של האסטרוגן החזק הזה? turn over rate? תפצחי לי את זה ילדונת.
מייד..אני מוציא לך פרינט
מתנהלת עכשיו ישיבה עם מיטב המוחות של מדענים מכל העולם כדי לספק לך רפרנסים..תוצאות ניסוי על עכברים...בקר ובני אדם..
אשלח לך בקובץ לתיקיה..
לא בטוח שזה יספק אותך כי מי שהצליח לשכנע אותך שננדרולון טוב לחיטוב כנראה ימשיך לשכנע אותך לחיות באשליה

יצא לי להתנסות עם דקה, ירדתי ממנו די מהר כי התופעות לא איחרו לבוא, אמנם לא משהו רציני וכמובן בר תיקון אבל עדיין לא התחברתי, בכל אופן הוספתי לסייקל בזמנו גם מינון נמוך של מסטרון, למיטב הבנתי מאחד החזקים בתחום (לא נזכיר שמות) טען שננדרולון ומסטרון נקשרים לאותם רצפטורים והמסטרון בעצם יפצה על הדקה ככה שזה יחסוך לא מעט תופעות לוואי

• פותח/ת השרשור
יצא לי להתנסות עם דקה, ירדתי ממנו די מהר כי התופעות לא איחרו לבוא, אמנם לא משהו רציני וכמובן בר תיקון אבל עדיין לא התחברתי, בכל אופן הוספתי לסייקל בזמנו גם מינון נמוך של מסטרון, למיטב הבנתי מאחד החזקים בתחום (לא נזכיר שמות) טען שננדרולון ומסטרון נקשרים לאותם רצפטורים והמסטרון בעצם יפצה על הדקה ככה שזה יחסוך לא מעט תופעות לוואי

הרצת ביחד עם טסט?
מה הסיבה שירדת מהחומר?

אכן הרצתי יחד עם טסט, הפסקתי בגלל תופעות כמו דקה דיק, נכון שזה עבר מיד כשהפסקתי להשתמש ואולי כל עניין החשק המיני היה גם פסיכולוגי אבל אין לדעת מאיפה זה נבע ופשוט העדפתי להפסיק.

אל תערבב בשר וחלב..
נמדרולון שייך לקבוצת nor19 ומומר לdhn ואסטרוגן.
מסטרון הוא נגזרת dht ולכן כנראה היטיב איתך בעניין הליבידו..
לגבי ה"דקה דיק" עם מקפידים על שילוב עם מינון טסט גבוה יותר בד"כ זה לא קורה(לפחות אצלי) אבל ירידה בליבידו בהחלט יכולה להיות תופעת לוואי אפשרית

• פותח/ת השרשור
אל תערבב בשר וחלב..
נמדרולון שייך לקבוצת nor19 ומומר לdhn ואסטרוגן.
מסטרון הוא נגזרת dht ולכן כנראה היטיב איתך בעניין הליבידו..
לגבי ה"דקה דיק" עם מקפידים על שילוב עם מינון טסט גבוה יותר בד"כ זה לא קורה(לפחות אצלי) אבל ירידה בליבידו בהחלט יכולה להיות תופעת לוואי אפשרית
הטסט היה גבוהה יותר אבל בכל זאת הייתה ירידה, בכל אופן לא יודע אם אשתמש שוב בננדרולון, לא התחברתי כל כך וגם אין לי ממש צורך בו, בטח לא עכשיו

הטסט היה גבוהה יותר אבל בכל זאת הייתה ירידה, בכל אופן לא יודע אם אשתמש שוב בננדרולון, לא התחברתי כל כך וגם אין לי ממש צורך בו, בטח לא עכשיו
הננדרולון הוא סטרואיד מצויין..יש לו הרבה מעלות אבל זה לא מגיע בלי חסרונות..הוא מצויין למסה ויש לו סגולות יחודיות.
אני הרצתי אותו יותר מפעם אחת עם טסט ארוך 500..וננד 400 ופעם אחת 600 ו 400 ולא היתה אצלי אף פעם ירידה בליבידו..אבל כל גוף מגיב אחרת

עד כמה לדעתכם Nandrolone Decanoate "סביל" , או נוח לשימוש בהשוואה לשאר האנבולים?

זה ממש אינדיבידואלי לכל אחד
לדוגמא קראתי פה בפורום שיש כאלו שדיווחו על זה שמאסטרון היה בלתי נסבל תופעות לוואי מפה ועד הודעה חדשה ומנגד יש כאלו שישלבו אותו בכל סייקל כי התחברו אליו מאוד

• פותח/ת השרשור
זה ממש אינדיבידואלי לכל אחד
לדוגמא קראתי פה בפורום שיש כאלו שדיווחו על זה שמאסטרון היה בלתי נסבל תופעות לוואי מפה ועד הודעה חדשה ומנגד יש כאלו שישלבו אותו בכל סייקל כי התחברו אליו מאוד

אני יודע שטרן נחשב לאחד הסטרואידים הכי פחות נוחים.. (לפחות בעולם של Bro Science)
ביחס לטרן , הוא יותר סביל ?

אני יודע שטרן נחשב לאחד הסטרואידים הכי פחות נוחים.. (לפחות בעולם של Bro Science)
ביחס לטרן , הוא יותר סביל ?
חחח
ננדרולון הוא אמנם הורמון האב ממנו פותח הטרן אך הם שונים מאוד..
הטרן הוא חומר שבניגוד לדקה אינו מומר לאסטרוגן (גם לא לdht אגב) ולכן נועד למטרות אחרות לגמרי..הדקה לידו זה מסטיק בזוקה..
היחס אנבולי אנדרוגני של דקה הוא
125. 37.
היחס אנבולי אנדרוגני של טרן הוא
500. 500
מה שאומר שהוא חזק פי 5 מטסטוסטרון! והוא מאוד מאוד אנדרוגני..וגם מבחינת הפעילות הפרולקטינית בעייתי מאוד..
זה חומר שבמקור פותח להזרקה לעגלים כדי להגדיל את המסה הנקיה שלהם ןלכן הוא מאוד קשה מבחינת תופעות הלוואי שלו..בעיקר האנדרוגניות אבל לא רק.
אין מה להשוןת לדקה מבחינה זו

נערך לאחרונה:
ומה זה אומר בדיוק?כי טסט בונה יותר מסת שריר מטרן לפי מחקר על חולדות במינונים זהים
אני לא 'מלומד' כמוך ומצוייד במחקרים..ולא מעניין אותי להתפלסף איתך על זה.
אם אתה חושב שטסט יותר חזק מטרן..תעשה פעם סייקל עם טרן ודבר איתי
טסט זה אפילו לא סוס צולע לידו..מזה רלוונטי בכלל בונה או לא בונה שריר יותר

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית