סייקל מסה שני - פוסט קורונה

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
שלום למכובדי הפורום ,
אני מתכנן להיכנס לסייקל מסה שני של טסט + דקה (Nandrolone Decanoate).
בעיקרון הסייקל היה אמור להתחיל כבר בפברואר.. אבל הקורונה הגיעה ועצרה הכל... 🙁

הסייקל :
1-12 שבועות סוסטנון 250 , במינון של 500mg שבועי מחולק לשתי זריקות.
1-12 שבועות Nandrolone Decanoate 400mg , זריקה אחת בשבוע.

אני אשמח לעזרת המבינים בנושא כי אני מוצף במידע גם מהאינטרנט , גם מחברים שהם בילדרים ומוזרקים... וחלק מהמידע קצת סותר ומבלבל 😳

*האם 400mg Nandrolone Decanoate בשבוע זה יותר מידי? ועלול לגרום לתופעות לוואי של ארומטיזציה (למרות שאומרים שדקה לא גורם להמרה)

ולאלו שימליצו על NPP במקום דקה , לצערי אני לא רואה את עצמי מסוגל להזריק לעצמי 5 פעמים בשבוע (3 NPP ו2 טסט)

*איזה "עזרים" מומלץ לקחת בזמן הסייקל על מנת לשלוט בפרולקטין והאסטרוגן... דוסטינקס ? ארימידקס? כמובן שהחשש הוא מג'ינו , ספיחת נוזלים.. ודקה-דיק...🙄

ולסיכום איזה PCT יהיה יעיל לסייקל שכזה?

אשמח לשמוע את המלצות ואת הצעות שלכם,
תודה מראש.

אז בטכניון למדת שננדרולון לא מומר לרסטרוגן... או במכללת מוניטין ? חחחח
לא יא ליצן.... תקשיב ברגע שאתה מוציא את הפחמן מהעמדה ה19 האפיניות לארומטאז כמעט אפסית.... אין מעבר אלקטרונים נכון בנוסף.. עכשיו אפשר מאמר או ששאר חברי הפורום ירדו עליך בנוסף??

לא יא ליצן.... תקשיב ברגע שאתה מוציא את הפחמן מהעמדה ה19 האפיניות לארומטאז כמעט אפסית.... אין מעבר אלקטרונים נכון בנוסף.. עכשיו אפשר מאמר או ששאר חברי הפורום ירדו עליך בנוסף??
הבנתי תודה..
אני בדיוק עובד על הסייקל חיטוב שלי..אכניס את זה במקום וויני.
תותח אתה אחי...לא בציניות!

הבנתי תודה..
אני בדיוק עובד על הסייקל חיטוב שלי..אכניס את זה במקום וויני.
תותח אתה אחי...לא בציניות!
אפשר להבין מה הקשר? אתה כאילו מחפש חיטוב עם משהו שלא מומר לאסטרו? אתה חושב שאסטרו גבוה מונע ממך להתחטב?

אפשר להבין מה הקשר? אתה כאילו מחפש חיטוב עם משהו שלא מומר לאסטרו? אתה חושב שאסטרו גבוה מונע ממך להתחטב?
בסדר בסדר...הבנתי..
אתה ובדיחות לא הולך ביחד
צא לדרינק עם פרוזן ואחד שקורא לעצמו רוקח..
הם יסבירו לך למה הם גאונים וכל מי שלא חושב כמוהם מטומטם.

ואם יש פה מישהו בהנהלה שרואה את הדברים האלה..מקווה שלצורך שמירה על רמה סבירה פה בפורום יעמיד אותכם על טעותכם ויתקן אותה.

כי לי אין סיכוי.

נערך לאחרונה:
רגע...
תנו לי לחזור על הבדיחה עוד פעם...
האם כל מי שצופה בדיון הזה חושב/ בטוח כמו בוגרי מכללת מוניטין שננדרולון לא מומר לאסטרוגן ??

באמת אשמח לשמוע עד כמה נמוך יהיה אפשר עוד לרדת?

@kotzer הללו יוסטון ווי האב א פרובלם

רגע...
האם כל מי שצופה בדיון הזה חושב/ בטוח כמו בוגרי מכללת מוניטין שננדרולון לא מומר לאסטרוגן ??

חלק מהמגיבים כאן הם בעלי תארי רפואה או דברים שקשורים. קצת כבוד לא יזיק לך.

רגע...

@kotzer הללו יוסטון ווי האב א פרובלם
Suppression of spermatogenesis to azoospermia by combined administration of GnRH antagonist and 19-nortestosterone cannot be maintained by this non-aromatizable androgen alone

קחי חמודה. להבא תדעי לא לעזוב את מגרש החול לפני שאת יודעת לקרוא... יש לי עוד כמה בשבילך אם את עדיין מתעקשת... (אני יודע שאת קשת השכלה אבל עוד רשום בכותרת לא עובר המרה לאסטרו! יש רפרנסים בפנים)

חלק מהמגיבים כאן הם בעלי תארי רפואה או דברים שקשורים. קצת כבוד לא יזיק לך.
ברור..יש גם טייסים אני מניח

ואם לרגע להתייחס ברצינות..
בדיוק מהסיבה הזו כדאי להם לחזור בהם..זה לא מוסיף להם כבוד!

תאמין לי!
Suppression of spermatogenesis to azoospermia by combined administration of GnRH antagonist and 19-nortestosterone cannot be maintained by this non-aromatizable androgen alone

קחי חמודה. להבא תדעי לא לעזוב את מגרש החול לפני שאת יודעת לקרוא... יש לי עוד כמה בשבילך אם את עדיין מתעקשת... (אני יודע שאת קשת השכלה אבל עוד רשום בכותרת לא עובר המרה לאסטרו! יש רפרנסים בפנים)
כן...למדתי 🤣
זה הולך ונהיה מביך יותר מרגע לרגע

@שים
גם אתה שייך לאסכולה שגילתה לנו שננדרולון לא מומר לאסטרוגן?

ברור..יש גם טייסים אני מניח

ואם לרגע להתייחס ברצינות..
בדיוק מהסיבה הזו כדאי להם לחזור בהם..זה לא מוסיף להם כבוד!

תאמין לי!

כן...למדתי 🤣
זה הולך ונהיה מביך יותר מרגע לרגע

@שים
גם אתה שייך לאסכולה שגילתה לנו שננדרולון לא מומר לאסטרוגן?
מביך בשבילך אולי... אנשים כמוך הם השפעה רעה... יש פה מספיק עדויות לכל מי שחושב שאתה נותן אחלה עצות להבין כמה אתה ליצן.... וכל תגובה שלך אתה עוד יותר דופק את עצמך...

מביך בשבילך אולי... אנשים כמוך הם השפעה רעה... יש פה מספיק עדויות לכל מי שחושב שאתה נותן אחלה עצות להבין כמה אתה ליצן.... וכל תגובה שלך אתה עוד יותר דופק את עצמך...
אני לא נותן עצות ולא מציג את עצמי כמומחה או פותח אשכולות ליעוץ כמו אחרים פה..אלא משתף וגם לומד
אבל עם כל הכבוד..באמת יצאת פיתה בויכוח הזה וחבל..
תלמד קצת לקרוא ולהבין מה אתה קורא לפני שאתה מתווכח

אחי, עשית טעות, תוריד את הראש ותגיד טעיתי
מודה ועוזב ירוחם
למה אתה ממשיך להתעקש על דברים לא נכונים??

דקה סופח נוזלים אבל זה ממש לא אומר שהוא אסטרוגני
הוא כן מעלה פרולקטין מנגד

דקה לחיטוב? מה איפה אתה חי?

בא נתחיל מזה שחומר לחיטוב ולמסה זה בולשיט, כמה קלוריות תדחוף יגידו את המילה האחרונה..

ודקה ממש לא לחיטוב בלי קשר, הוא לbulk, שאני על דקה אני נראה פי 2 גודל בגלל כל הספיחה הזאת, ושלא תטעה, אני בעד הספיחה הזאת, ודקה זה חומר אהוב מבחינתי

מודה ועוזב ירוחם

בא נתחיל מזה שחומר לחיטוב ולמסה זה בולשיט, כמה קלוריות תדחוף יגידו את המילה האחרונה..

ודקה ממש לא לחיטוב בלי קשר, הוא לbulk, שאני על דקה אני נראה פי 2 גודל בגלל כל הספיחה הזאת, ושלא תטעה, אני בעד הספיחה הזאת, ודקה זה חומר אהוב מבחינתי
עוד כבשה הצטרפה לעדר..
רק שאצלך צריך להסביר גם חוש הומור מה הוא וזה כבד עלי...
אז עד שלא יתערב פה מנהל בויכוח המטומטם הזה ויתן באן למי שצריך..לי או למי שבתואר של "מומחה" מורח אותכם בסיפורי סבתא שגם לו אין מושג מאיפה הוא מפליץ אותם...צאו לי מהוריד, ניצחתם.
הנוזלים זה כנראה מהאנבר..
אתם צודקים ! 😵

דקה זה לא חומר,כבר דיברנו על זה
אני קורא ל nandrolone decanoate דקה ארוך ולnpp אם תרצה ננדרולון פרופינט דקה קצר, דיברנו על זה..
כן, אסתר וכל זה, ברור לי..
עוד כבשה הצטרפה לעדר..
רק שאצלך צריך להסביר גם חוש הומור מה הוא וזה כבד עלי...
אז עד שלא יתערב פה מנהל בויכוח המטומטם הזה ויתן באן למי שצריך..לי או למי שבתואר של "מומחה" מורח אותכם בסיפורי סבתא שגם לו אין מושג מאיפה הוא מפליץ אותם...צאו לי מהוריד, ניצחתם.
הנוזלים זה כנראה מהאנבר..
אתם צודקים ! 😵
אתה מזכיר לי את הסיפור עם המן הרשע שרצה לתלות את מרדכי על העץ ובסוף תלו אותו, שנית, כבשה תקרא לאחותך

מודה ועוזב ירוחם

אפשרי לעשות דקה בחיטוב אם מתזמנים את הזריקות נכון ונותנים דגש על אוכל זה לא מה שהיה לי לשפד את הבחור הזה שצץ משום מקום ולוקח ספייס בפורום. frozen ושים ראו תמונות שלי על נאנדרולון חטוב בצורה טובה.. יותר מזה אין לי מה להוסיף (הכל תזונה אמרתי). מסכים איתך שהוא יותר טוב לעליה במשקל למרות שמי שלוקח אותו בחיטוב זה בשביל האנטי קטבוליזם...

ודקה ממש לא לחיטוב בלי קשר, הוא לbulk, שאני על דקה אני נראה פי 2 גודל בגלל כל הספיחה הזאת
חחח ברור!
אז אם אין המרה לאסטרוגן... הספיחה המוגזמת לנוזלים שגם אתה טוען שקיימת היא בעקבות מה ?? חחחח
שאל את פרוזן..הוא בטוח יודע.
הוא בטח גם יעביר לך גם מחקרים שמחזקים את העמדה!

נערך לאחרונה:
עוד יתרון של ננדרולון, זה בדיווח של אימונים לא כואבים עקב שננדרולון משמן את המפרקים. הוא מאכסן כמויות גדולות של נוזל (נוזל ממשחי – Synovial fluid) במפרקים, אשר מאפשר העמסה של משקלים גבוהים באימון, יש התוהים איך ננדרולון יכול לעשות עבודה טובה יותר מאשר סטרואיד אשר ארומאתי חזק יותר כמו טסטוסטרון, אבל התשובה היא פשוטה. מחקר מסוים הראה שהמטבוליים של ננדרולון הם גם אגונסטים של אלדוסטרון, אשר יש לו תפקיד חזק בשמירה של נתרן בגוף. כמות גבוהה של נתרן גורמת לאגירה גבוהה של מים ובעצם מסבירה את התופעה הנזכרת לעיל.

מידע - פרופילים של סטרואידים/גורמי צמיחה ותרופות שיקום
אי פעם ניסית לקרוא או להבין משהו מעבר למה שהgym bro התורן אמר לך? שואל ברצינות!!

אתה לא מבין שדקה יכול להיות משוייך לכל חומר?
אף אחד לא אמור לנחש שאתה מתכוון לננדרולון.
אתה בתור אחד שמכניס לגוף שלו מליון חומרים אמור לפחות להבין את משמעות השם שלהם או מה הם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית