נק' מוניטין:
3,077
- 5,324
- 5,077
שלום למכובדי הפורום ,
אני מתכנן להיכנס לסייקל מסה שני של טסט + דקה (Nandrolone Decanoate).
בעיקרון הסייקל היה אמור להתחיל כבר בפברואר.. אבל הקורונה הגיעה ועצרה הכל... 🙁
הסייקל :
1-12 שבועות סוסטנון 250 , במינון של 500mg שבועי מחולק לשתי זריקות.
1-12 שבועות Nandrolone Decanoate 400mg , זריקה אחת בשבוע.
אני אשמח לעזרת המבינים בנושא כי אני מוצף במידע גם מהאינטרנט , גם מחברים שהם בילדרים ומוזרקים... וחלק מהמידע קצת סותר ומבלבל 😳
*האם 400mg Nandrolone Decanoate בשבוע זה יותר מידי? ועלול לגרום לתופעות לוואי של ארומטיזציה (למרות שאומרים שדקה לא גורם להמרה)
ולאלו שימליצו על NPP במקום דקה , לצערי אני לא רואה את עצמי מסוגל להזריק לעצמי 5 פעמים בשבוע (3 NPP ו2 טסט)
*איזה "עזרים" מומלץ לקחת בזמן הסייקל על מנת לשלוט בפרולקטין והאסטרוגן... דוסטינקס ? ארימידקס? כמובן שהחשש הוא מג'ינו , ספיחת נוזלים.. ודקה-דיק...🙄
ולסיכום איזה PCT יהיה יעיל לסייקל שכזה?
אשמח לשמוע את המלצות ואת הצעות שלכם,
תודה מראש.
אני מתכנן להיכנס לסייקל מסה שני של טסט + דקה (Nandrolone Decanoate).
בעיקרון הסייקל היה אמור להתחיל כבר בפברואר.. אבל הקורונה הגיעה ועצרה הכל... 🙁
הסייקל :
1-12 שבועות סוסטנון 250 , במינון של 500mg שבועי מחולק לשתי זריקות.
1-12 שבועות Nandrolone Decanoate 400mg , זריקה אחת בשבוע.
אני אשמח לעזרת המבינים בנושא כי אני מוצף במידע גם מהאינטרנט , גם מחברים שהם בילדרים ומוזרקים... וחלק מהמידע קצת סותר ומבלבל 😳
*האם 400mg Nandrolone Decanoate בשבוע זה יותר מידי? ועלול לגרום לתופעות לוואי של ארומטיזציה (למרות שאומרים שדקה לא גורם להמרה)
ולאלו שימליצו על NPP במקום דקה , לצערי אני לא רואה את עצמי מסוגל להזריק לעצמי 5 פעמים בשבוע (3 NPP ו2 טסט)
*איזה "עזרים" מומלץ לקחת בזמן הסייקל על מנת לשלוט בפרולקטין והאסטרוגן... דוסטינקס ? ארימידקס? כמובן שהחשש הוא מג'ינו , ספיחת נוזלים.. ודקה-דיק...🙄
ולסיכום איזה PCT יהיה יעיל לסייקל שכזה?
אשמח לשמוע את המלצות ואת הצעות שלכם,
תודה מראש.