הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל מסה שני - פוסט קורונה

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
שלום למכובדי הפורום ,
אני מתכנן להיכנס לסייקל מסה שני של טסט + דקה (Nandrolone Decanoate).
בעיקרון הסייקל היה אמור להתחיל כבר בפברואר.. אבל הקורונה הגיעה ועצרה הכל... 🙁

הסייקל :
1-12 שבועות סוסטנון 250 , במינון של 500mg שבועי מחולק לשתי זריקות.
1-12 שבועות Nandrolone Decanoate 400mg , זריקה אחת בשבוע.

אני אשמח לעזרת המבינים בנושא כי אני מוצף במידע גם מהאינטרנט , גם מחברים שהם בילדרים ומוזרקים... וחלק מהמידע קצת סותר ומבלבל 😳

*האם 400mg Nandrolone Decanoate בשבוע זה יותר מידי? ועלול לגרום לתופעות לוואי של ארומטיזציה (למרות שאומרים שדקה לא גורם להמרה)

ולאלו שימליצו על NPP במקום דקה , לצערי אני לא רואה את עצמי מסוגל להזריק לעצמי 5 פעמים בשבוע (3 NPP ו2 טסט)

*איזה "עזרים" מומלץ לקחת בזמן הסייקל על מנת לשלוט בפרולקטין והאסטרוגן... דוסטינקס ? ארימידקס? כמובן שהחשש הוא מג'ינו , ספיחת נוזלים.. ודקה-דיק...🙄

ולסיכום איזה PCT יהיה יעיל לסייקל שכזה?

אשמח לשמוע את המלצות ואת הצעות שלכם,
תודה מראש.

חולה על זה שאתה מתבסס על חוכמת רחוב ולא על מדע מאומת
ראינו כבר מה שווה ה"ידיעה המעמיקה" ויכולת "קריאת המחקרים" שלך יותר מפעם אחת..😉
אני מכבד את זה שיש לך פה עדת מעריצים גדולה אבל קצת פחות יהירות לא תזיק לך
שלא תבין לא נכון..יודע לקרוא מחקרים בגוגל לא פחות טוב ממך!!
אבל יש דברים שהם ידע בסיסי שלא לדעת אותם זה חור בהשכלה שמיותר להתפלסף ולרדת לרזולוציות של מחקרים כדי לדון בהם.

אל דאגה.. החברים שלך פה קונים את מה שאתה מספר להם בעיניים עצומות.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
האם זה נכון של ל Nandrolone Phenylpropionate יש "פחות" תופעות לוואי בגלל האסטר הקצר בהשוואה ל Nandrolone Decanoate.
ובעיקרון NPP עדיף?

האם זה נכון של ל Nandrolone Phenylpropionate יש "פחות" תופעות לוואי בגלל האסטר הקצר בהשוואה ל Nandrolone Decanoate.
ובעיקרון NPP עדיף?
אני לא אוהב אותו הוא פחות אפקטיבי בעיני..גם טרן קצר לא מדבר אלי
תכלס החומר הוא אותו חומר..רק האסטר שונה ובגלל שהפרופיונט קצר יותר אז אם צצות בעיות של תופעות לוואי יש לך מסגרת זמן קצרה בהרבה להיפטר מהן.

אם תלך על קצר תצטרך להזריק אותו 3 פעמים בשבוע

כשמדברים על אסטר לא משנה איזה חומר זה תמיד יהיו יתרונות וחסרונות גם לארוך וגם לקצר, כמו לכל דבר בערך, אין מושלם.
אבל כן העדפה זה עניין אישי, כל אחד מתחבר למשהו אחר, לא תדע עד שלא תנסה.
אני באופן אישי שקלתי להריץ פעם טסט פרופ ולא הלכתי על זה כי תכלס באסה לתת זריקה כל יומיים, יש כאלה שאין להם בעיה עם זה והם מעדיפים שהחומר יצא מהר במידה ויקרה משהו אז הם ילכו על קצר, שוב זה עניין של העדפה מכל מיני בחינות, האסטר הוא נטו לשיקולך ונטו עם מה אתה מרגיש יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
אני לא אוהב אותו הוא פחות אפקטיבי בעיני..גם טרן קצר לא מדבר אלי
החומר הוא אותו חומר..רק האסטר שונה ובגלל שהפרופיונט קצר יותר אז אם צצות בעיות של תופעות לוואי יש לך מסגרת זמן קצרה בהרבה להיפטר מהן.

אם תלך על קצר תצטרך להזריק אותו 3 פעמים בשבוע

קראתי בכמה פורומים שאנשים שעשו גם NPP וגם Nandrolone Decanoate , אומרים שNPP הרבה יותר קל בתופעות לוואי ובכלל לא גרם לדיכאון שחלק הרגישו במהלך הסייקל.

קראתי בכמה פורומים שאנשים שעשו גם NPP וגם Nandrolone Decanoate , אומרים שNPP הרבה יותר קל בתופעות לוואי ובכלל לא גרם לדיכאון שחלק הרגישו במהלך הסייקל.
שמעתי מכמה משתמשים שהוא קל יותר בתופעות לוואי..אבל גם ממה שראיתי במקביל גם פחות אפקטיבי.
אצלי אין התלבטות בכלל בין שניהם..אבל אתה תבחר מה שטוב לך..

מניח שבקרוב פרוזן יפרוס פה מחקרים על חולדות ועטלפים שמוכיחים את ההפך ממה שכתבתי אז אני מתנצל מראש.
Suppression of spermatogenesis to azoospermia by combined administration of GnRH antagonist and 19-nortestosterone cannot be maintained by this non-aromatizable androgen alone

קחי חמודה. להבא תדעי לא לעזוב את מגרש החול לפני שאת יודעת לקרוא... יש לי עוד כמה בשבילך אם את עדיין מתעקשת... (אני יודע שאת קשת השכלה אבל עוד רשום בכותרת לא עובר המרה לאסטרו! יש רפרנסים בפנים)
אני לא יודע אם זה בגלל שאני בכל זאת סוג של ספורטאי או סתם מתוך רצון בכל זאת לספק לך תגובה כראוי לאדם בוגר כמוך שלומד בפקולטה בטכניון..אז אעזוב לרגע את מגרש החול ואתמסר לקריאת מאמרים ומחקרים...לא הקישור שצירפת שאו שלא קראת או שלא הבנת..(אני מניח שלא הבנת)...מה שהיית אמור לקרוא לפני שדפקת על השולחן וביקשת להראות מי פה הגבר..מי יודע..ומי טרול
להזכירך טענת שאני ממציא מהתחת דברים ושננדרולון לא יכול בשום צורה לעבור ארומטיזציה לאסטרוגן וקיבלת עידוד ומחיאות כפיים מהמורים הידענים שלך פה

אז בבקשה חבר
Beyond testosterone cypionate: evidence behind the use of nandrolone in male health and wellness
מזמין אותך לקרוא הכל..מרתק.
ואם תרד למטה תחת הכותרת
nandrolone and ed
תקרא שם.(אסמן לך כדי לעשות לך חיים קלים)
20200620_043246.jpg
אם אתה צריך תרגום..אל תתבייש..
שים לב..דגש על ה alpha-estrogen..תוסיף את זה לפוסט שהחבר שלך סייקל טלפון צירף ותעשה 1 + 1 ..מקווה שלפחות בנושא הזה זה יספיק

נערך לאחרונה:
שמעתי מכמה משתמשים שהוא קל יותר בתופעות לוואי..אבל גם ממה שראיתי במקביל גם פחות אפקטיבי.
אצלי אין התלבטות בכלל בין שניהם..אבל אתה תבחר מה שטוב לך..

מניח שבקרוב פרוזן יפרוס פה מחקרים על חולדות ועטלפים שמוכיחים את ההפך ממה שכתבתי אז אני מתנצל מראש.

אני לא יודע אם זה בגלל שאני בכל זאת סוג של ספורטאי או סתם מתוך רצון בכל זאת לספק לך תגובה כראוי לאדם בוגר כמוך שלומד בפקולטה בטכניון..אז אעזוב לרגע את מגרש החול ואתמסר לקריאת מאמרים ומחקרים...לא הקישור שצירפת שאו שלא קראת או שלא הבנת..(אני מניח שלא הבנת)...מה שהיית אמור לקרוא לפני שדפקת על השולחן וביקשת להראות מי פה הגבר..מי יודע..ומי טרול
להזכירך טענת שאני ממציא מהתחת דברים ושננדרולון לא יכול בשום צורה לעבור ארומטיזציה לאסטרוגן וקיבלת עידוד ומחיאות כפיים מהמורים הידענים שלך פה

אז בבקשה חבר
Beyond testosterone cypionate: evidence behind the use of nandrolone in male health and wellness
מזמין אותך לקרוא הכל..מרתק.
ואם תרד למטה תחת הכותרת
nandrolone and ed
תקרא שם.(אסמן לך כדי לעשות לך חיים קלים)
צפה בקובץ המצורף 56026
אם אתה צריך תרגום..אל תתבייש..
שים לב..דגש על ה alpha-estrogen..תוסיף את זה לפוסט שהחבר שלך סייקל טלפון צירף ותעשה 1 + 1 ..מקווה שלפחות בנושא הזה זה יספיק
ממשיך עם הבדיחות אני רואה אתה יודע איפה נפלת? המקורות שלהם מ1995 ו1989 בעוד ששלי מ2001 מוזר לא??? דברים מתעדכנים עם הזמן... וגם בכלל לא ענית לי על השאלה הקודמת... מה הKd? מה הTOR? לא מתכוון לבזבז את הזמן שלי כאן יותר שיש אנשים כמוך... אני כן אתן לך אבל פלוס אחד שהבאת הוכחות אבל שנינו יודעים שהמדע מתחדש כל הזמן ודברים נסתרים במיוחד בביולוגיה. אני נותן לך לייק ולא בטעות.

ממשיך עם הבדיחות אני רואה אתה יודע איפה נפלת? המקורות שלהם מ1995 ו1989 בעוד ששלי מ2001 מוזר לא??? דברים מתעדכנים עם הזמן... וגם בכלל לא ענית לי על השאלה הקודמת... מה הKd? מה הTOR? לא מתכוון לבזבז את הזמן שלי כאן יותר שיש אנשים כמוך... אני כן אתן לך אבל פלוס אחד שהבאת הוכחות אבל שנינו יודעים שהמדע מתחדש כל הזמן ודברים נסתרים במיוחד בביולוגיה. אני נותן לך לייק ולא בטעות.
אה הבנתי...אז הבנת בעצם שבמדע גילו ב2001 שננדרולון לא יכול לעבור המרה לאסטרוגן ?? 🙄
אתה לא מפסיק לעשות מעצמך joke.
החברים שלך הרוקחים והפרוזנים שותקים..כי אין להם מה להגיד..אבל אתה ממשיך.
לא צריך את המאמר הזה כדי לדעת דבר בסיסי..א..ב שכל משתמש צריך לדעת לפני שימוש בננדרולון ! ...זה כל כך טיפשי להתווכח על זה.

אז אולי יום אחד שתסיים את הלימודים ותהיה מדען גדול אי שם במחקרים של שנת 2027 תגלה לעולם הבילדינג שננדרולון הוא בעצם נגזרת dht והוא חומר החיטוב מספר 1.

בינתיים קח עצה, בפעם הבאה לפני שאתה משחק אותה big professor בתחום שאתה לא..קצת צניעות

לא היית צריך להיות גאון כדי למצוא סימוכין גם פה וגם ברשת..

נערך לאחרונה:
אנחנו שותקים כי אתה אידיוט ויש לנו עבודה וחברים מעבר לקשקושים פה באינטרנט יליצן
כן..אתה עושה פה עבודה יפה.
כשיהיה לך זמן..אם תרצה תגיב ואל תשכח לצרף מחקרים על עכברים וחולדות כדי להרשים את החיילים שלך

כן..אתה עושה פה עבודה יפה.
כשיהיה לך זמן..אם תרצה תגיב ואל תשכח לצרף מחקרים על עכברים וחולדות כדי להרשים את החיילים שלך

ישלי שני אוגרים,
אשקיע על אחד ויאל ננדרולון ועל השני ויאל טרן
נראה מה מומר לאסטרוגן ומה לא 🤣🤣

ישלי שני אוגרים,
אשקיע על אחד ויאל ננדרולון ועל השני ויאל טרן
נראה מה מומר לאסטרוגן ומה לא 🤣🤣
לאחד מהם יהיו כנראה בצקות ברגליים וראש כדורגל עם סנטר כפול והשני ידפוק את הראש ברצפה ויריב עם עצמו

מעניין אם הילד ישים לב שקרה להם משהו
שהאוגר שלך עם הטרן ייתן לילד שלך ביס אתה תעיף את שניהם מהבית ותביא כלב במקום, תכלס אתה יכול לתת לכלב שלך טרן, לשים לו רסן על הפה וללכת לישון בראש שקט אבל תשקיע ברסן טוב, בכך זאת טרן..

• פותח/ת השרשור
שלום,
לאחר מחשבה ארוכה אני כרגע לצערי לא אבצע סייקל עם דקה-NPP.
לא מסוגל פיזית לחורר את עצמי 5 פעמים בשבוע... (פעמיים טסט + שלוש פעמים NPP).

החלטתי ללכת על משהו יותר סולידי:

1-12 שבועות סוסטנון 250. 500mg בשבוע מפוצל ל2 זריקות.

טורינבול 1-3 שבועות 30mg ביום
טורינבול 4-6 שבועות 40mg ביום

כמה שאלות:

1.האם מומלץ לקחת כדור פרווירון במהלך כל הסייקל? או לפחות EOD?

2.האם רצוי להעלות את המינון של הטסט ל750mg בשבועות האחרונים של הסייקל?

תודה לעונים.
@frozen @שים

נערך לאחרונה:
שלום,
לאחר מחשבה ארוכה אני כרגע לצערי לא אבצע סייקל עם דקה-NPP.
לא מסוגל פיזית לחורר את עצמי 5 פעמים בשבוע... (פעמיים טסט + שלוש פעמים NPP).

החלטתי ללכת על משהו יותר סולידי:

1-12 שבועות סוסטנון 250. 500mg בשבוע מפוצל ל2 זריקות.

טורינבול 1-3 שבועות 30mg ביום
טורינבול 4-6 שבועות 40mg ביום

כמה שאלות:

1.האם מומלץ לקחת כדור פרווירון במהלך כל הסייקל? או לפחות EOD?

2.האם רצוי להעלות את המינון של הטסט ל750mg בשבועות האחרונים של הסייקל?

תודה לעונים.

הייתי ממליץ לך להוריד את האוראלי ולרוץ על סוס + ננדרולון ארוך פשוט, באותו המזרק .
התחלתי סייקל כזה עם קיק של סופרדרול בשבוע 1-3 והתוצאות מדהימות.

אין מה להעלות ל 750 טסט, תופעות לוואי קשות וסתם מינון בשמיים,

פרווירון זה לא משהו קריטי לפחות באופן אישי לא הרגשתי איתו שוני גדול, שמור את הכסף לדברים אחרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית