הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחשבות של שיכור

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
2 בלילה בבר ואני זורק רעיון לחברים שהייתי משלם 200,000 שקל בלי למצמץ אם היה מכשיר שגורם לזה שיהיה אפשר לאכול ללא הגבלה בלי להשמין, כל אחד התחיל לזרוק סכומים ואז עלתה לי תהיה כזאת, האם לדעתכם מתישהו יוכלו להמציא מכשיר כזה? יהיה נחמד לשמוע אם זה יכול פיזיקלית או איכשהו לעבוד, כמו שכרגע מכונת זמן יש תיאוריות מסוימות שמראות איך כן אפשר לנסוע לעבר. אם היה אחד כזה כמה הייתם משלמים עליו?

וואי לפני שנים ראיתי סרט בריטי על בעיית ההשמנה והם ניסו למצוא שם כלמני פתרונות... והיה שם מישהו עם מתקן שמולבש על הבטן. מעין צינור עם שסתום שמחובר לקיבה, שאתה יכול לאוכל ואז פשוט ללכת לרוקן את זה ישירות מהקיבה.
משו הזוייי.
ועזוב שזה לא בריא בשיט כי אתה מפספס את כל הויטמינים והמינרלים מהאוכלת.... זה ממש בולמיה בהסוואה. חולני, אם תשאל אותי.

• פותח/ת השרשור
וואי לפני שנים ראיתי סרט בריטי על בעיית ההשמנה והם ניסו למצוא שם כלמני פתרונות... והיה שם מישהו עם מתקן שמולבש על הבטן. מעין צינור עם שסתום שמחובר לקיבה, שאתה יכול לאוכל ואז פשוט ללכת לרוקן את זה ישירות מהקיבה.
משו הזוייי.
ועזוב שזה לא בריא בשיט כי אתה מפספס את כל הויטמינים והמינרלים מהאוכלת.... זה ממש בולמיה בהסוואה. חולני, אם תשאל אותי.
וואלה? אז קיים מכשיר כזה? מעניין מאוד...

אפשר להקיא..זה בחינם
המחיר פשוט לא שווה את זה, ומשלמים על זה מחיר בריאותי עצום, עד כדי חור בוושט ושיניים רקובות 🤢.
זה גם לא כזה יעיל. אתה תספוג בערך 2/3 מהקלוריות שאכלת גם אם תקיא, ופחמימות מתעכלות כבר בפה אז זה פשוט חסר תועלת ☝️.

לנושא, אין מעשי קסמים.
הדרך היחידה שעולה בדעתי היא מכונה שמוציאה את המזון לפני שהוא מתעכל בקיבה, אבל זה יהיה הליך כירורגי לא פשוט ואני בטוח שאף אחד לא רוצה להסתובב עם מכשיר כזה תקוע בתוך חור בבטן רק בשביל לאכול עשרות אלפי קלוריות ביום (אני מדבר על מי שמנהל חיי חברה כמובן. אם אתה בבית 100% מהזמן כנראה שתרגיש יותר בנוח עם זה).

נראה לי שמישהו עם מכונה כזו לא ישרוד שבוע. הרי אם יוציאו לו את האוכל מהקיבה והאוכל לא יספיק להתעכל, יש את החיידקים במעי שאחראים על פירוק המזון ואם הם לא יקבלו את "האוכל" שלהם אפשר להגיד שאותו בן אדם ככל הנראה יכנס לדיכאון עמוק/ירידה במצב רוח ואז ההשלכות של זה יהיו רעות.

200,000 שקל בלי למצמץ אם היה מכשיר שגורם לזה שיהיה אפשר לאכול ללא הגבלה בלי להשמין,
מה הבעיה שלך לרוץ בחינם או להוציא כמה עשרות שקלים על כדורים... עד 200,000 הגעת? תשתמש בזה כדי לקחת משכנתא ,לא למכשירים

מתי יגיע השלב באנושות שלא נצטרך לאכול מזון פיזי, בולע כדור אחד והופה יש לך את כל מה שאתה צריך + לפטין בכמות מושלמת.

פשוט תחכה כמה שנים. יש כמה חומרים פורצי דרך שנמצאים כרגע בשלבי מחקר קליניים מהרבה כיוונים.
בסופו של יום, מאמין שתוך 10 שנים גג, יהיה כבר תוסף תזונה רלוונטי למניעת השמנה. כזה שתוכל להזמין באתר כמו iherb ולקחת כל יום כמו מולטי-ויטמין. וממש תוכל למנוע השמנה בלי למנוע ספיגה של האוכל.
כמו שאמרתי אבל, יש הרבה כיוונים שחוקרים. בין המבטיחים ביותר יש את האגוניסטים של PPARδ, חומרים שפעילים על המערכת האנדו-קנאבינואידית (למשל, NAM של CB1), חומרים שמשפיעים על אוכלוסיות חיידקים מסוימות, ועוד.
בקיצור. אנחנו ממש לא רחוקים ממה שאתה מחפש. וזה לא יהיה מכשיר. אלא כדור.

מתי יגיע השלב באנושות שלא נצטרך לאכול מזון פיזי, בולע כדור אחד והופה יש לך את כל מה שאתה צריך + לפטין בכמות מושלמת.

איכס. לא רוצה לחיות בעולם עצוב.
תן לנעוץ שיניים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית