הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על תפריט

השפיץ

משתמש מתחיל
82
19
נק' מוניטין:
5
82
19
נתונים:
1.74 מטר
משקל 58~59
חשוב לציין שאני לא עושה אירובי בכלל 😳, העבודה שלי היא אשכרה לשבת ולא לעשות כלום
בן 20

ארוחה 1:
140 גרם ביצה
עגבנייה 120
3 פרכיות
שיבולת שועל 10 גרם

ארוחה 2
כוסמת 200 גרם
קוטג' 1 אחוז
שקדים 10 גרם

ארוחה 3
כוסמת 200 גרם
חזה עוף 80 גרם
טחינה גולמית 15 גרם
מלפפון 100 גרם
עגבנייה 120 גרם

ארוחה 4
כוסמת 200 גרם
חזה עוף 80 גרם
שקדים 10 גרם
מלפפון 100 גרם
עגבנייה 120 גרם

ארוחה 5
כוסמת 200 גרם
חזה עוף 80 גרם
מלפפון 100 גרם
עגבנייה 120 גרם

ארוחה 6
שיבולת שועל 40 גרם
טונה במים 100 גרם
מלפפון 100 גרם

קפה וניל 2 כוסות
קולה זירו 3 ליטר

ערכים סופיים
230 פחמימה
54.9 שומן
165.7 חלבון
(150 חלבון מטונה, קוטג', כוסמת, חזה עוף, וביצים)

מנסה להישאר בפלוס של 250~300
2120 קלוריות ונשאר 30 קלוריות לשחק עם הירקות

נערך לאחרונה:
לא כדאי להזניח ככה את האירובי, חבל על הבריאות

ואם אתה יכול לאכול שלוש ארוחות ביום ברצף כוסמת, וואלה אף אחד לא יכול עליך

• פותח/ת השרשור
לא כדאי להזניח ככה את האירובי, חבל על הבריאות

ואם אתה יכול לאכול שלוש ארוחות ביום ברצף כוסמת, וואלה אף אחד לא יכול עליך
4* חחח כן די נדקלתי על זה
מה אתה אומר על התפריט? לא צריך להעלות שומן או משהו? מישהו המליץ לי להעלות שומן ל80
וביום ללא אימון יש טעם לאכול או שאפשר להוריד קלוריות?

נשמע שאתה לא מבין בכלל את העקרונות הבסיסים.

אל תסתבך, תעקוב אחרי התפריט ותראה עוד חודש חודשיים איפה אתה נמצא, האם עלית או ירדת במשקל. ואז תשקול את הצעדים שלך.

בנתיים, אם זה חשוב לך, תלמד. יש פה מלא מידע בפורום
✯עקרונות הפורום + חוק ברזל כל מי שמפרסם תפריטים + מאמרים מומלצים✯
FAQ פורום תזונה ותוספים (שאלות ותשובות)

במשקל שלך הייתי אפילו משתדל לא לנשום יותר מדי כדי לא לשרוף יותר קלוריות, זה ממש ממש ממש לא קריטי שאתה לא עושה אירובי.
האמת שזה ממש לא מעניין מה אתה אוכל, מה שחשוב זה הערכים הסופיים.
יש מספיק חלבון, יש מספיק שומן ופחמימה, ופלוס קלורי של 300 זה מספיק כדי לעלות בקצב מספק במשקל. אז התפריט טוב.

• פותח/ת השרשור
במשקל שלך הייתי אפילו משתדל לא לנשום יותר מדי כדי לא לשרוף יותר קלוריות, זה ממש ממש ממש לא קריטי שאתה לא עושה אירובי.
האמת שזה ממש לא מעניין מה אתה אוכל, מה שחשוב זה הערכים הסופיים.
יש מספיק חלבון, יש מספיק שומן ופחמימה, ופלוס קלורי של 300 זה מספיק כדי לעלות בקצב מספק במשקל. אז התפריט טוב.
אני לא מבין למה כולם מסתכלים על המשקל כאילו זה מדד למשהו..? אם הייתי איזה סוס עם אחוז שומן נמוך ומסת שריר ענקית אף אחד לא היה אומר על זה כלום
בכל מקרה תודה על התגובה, מקווה שעוד חודש חודשיים אני יראה תוצאות 😃

אני לא מבין למה כולם מסתכלים על המשקל כאילו זה מדד למשהו..? אם הייתי איזה סוס עם אחוז שומן נמוך ומסת שריר ענקית אף אחד לא היה אומר על זה כלום
בכל מקרה תודה על התגובה, מקווה שעוד חודש חודשיים אני יראה תוצאות 😃

זה לא מדד כזה קריטי שהכול קם ונופל עליו כמו שעושים ממנו אבל זה בטוח נותן תמונת רקע למצבך, גובה משקל והיחס ביניהם הם מרכיבים קריטיים לקביעת הBMR שלך, שמוביל לקביעת הRMR שלך, שמוביל לקביעה כמה קלוריות אתה צריך כדי לרדת או לעלות במשקל.
אני שלושה סנטימטרים מעליך ואני שוקל 85 בעיצומו של חיטוב, משקל בטווח התקין לבחור בגיל שלך ובגובה שלך הוא באזור ה-70 פלוס, לכן אתה אמור להבין שאתה הרבה מתחת לנורמה, והנתונים שציינת מספיקים כדי להבין שכרגע אתה לא "סוס עם אחוז שומן נמוך ומסת שריר ענקית" כי היית חייב לשקול הרבה יותר.

זה לא מדד כזה קריטי שהכול קם ונופל עליו כמו שעושים ממנו אבל זה בטוח נותן תמונת רקע למצבך, גובה משקל והיחס ביניהם הם מרכיבים קריטיים לקביעת הBMR שלך, שמוביל לקביעת הRMR שלך, שמוביל לקביעה כמה קלוריות אתה צריך כדי לרדת או לעלות במשקל.
אני שלושה סנטימטרים מעליך ואני שוקל 85 בעיצומו של חיטוב, משקל בטווח התקין לבחור בגיל שלך ובגובה שלך הוא באזור ה-70 פלוס, לכן אתה אמור להבין שאתה הרבה מתחת לנורמה, והנתונים שציינת מספיקים כדי להבין שכרגע אתה לא "סוס עם אחוז שומן נמוך ומסת שריר ענקית" כי היית חייב לשקול הרבה יותר.

85 ק"ג על 1.77 בעיצומו של חיטוב מחייב תמונה,
אמור להיות שייפ מטורף, כבוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית