הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מוט הטקסס הרביעי בישראל אצלי בבית

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
אז לפני יומיים הגיע אלי הטקסס דדליפט בר ועד כמה שאני יודע זה המוט הרביעי בישראל והיום היה לי קצת דפציט דדליפט אחרי הסקוואט אז חנכתי אותו. טיפסתי בשלשות 180,190,200 - ה200 הרגיש קליל למרות שעוד הייתי ממש תפוס מהדדליפט של יום רביעי.

Login • Instagram

@yanivgoft נראה מרשים מה שבנית. אתה גר בבית דירות? אני גם שוקל להרים מקום להתאמן בו בבית ומתלבט מה לעשות עם הדדליפט, אם זה באמת ריאלי לעשות מבלי להפריע לשכנים למטה.
כמי שמתאמן בבית אני יכול להגיד לך השכנים שלי שומעים את ההרמות שלי תמיד.. אני גר במושב אז הם דיי רחוקים.

אתה יכול לבנות אבל פלטפורמה שקטה (יש מדריכים ביוטוב) או לקנות פלטפורמה של elieko svr אם אני זוכר נכון אבל זה יקר..

או... לא לזרוק משקל

• פותח/ת השרשור
@yanivgoft נראה מרשים מה שבנית. אתה גר בבית דירות? אני גם שוקל להרים מקום להתאמן בו בבית ומתלבט מה לעשות עם הדדליפט, אם זה באמת ריאלי לעשות מבלי להפריע לשכנים למטה.
אני גר בבית פרטי ביישוב אז כנראה שלא אוכל לעזור לך בזה יותר מדי, אבל תשמע אם תעשה דדליפט ישמעו את זה. לא משנה איך תסובב את זה וכמה תנסה לשלוט בתנועה, תשים במה, ופלטות באמפר, אם הדדליפט שלך מעל 180 הוא יעשה רעש לשכנים.. אז קח את זה בחשבון.
מה שאולי שווה לך לבדוק זה אפשרות לעשות את הדדליפט בחניה של הבנין אם יש כזאת מקורה. שם כנראה הרעש לא יפריע יותר מדי. תשיג מתקן פלטות על גלגלים שתוכל להוריד איתך במעלית (בהנחה שיש מעלית לחניון) ואז פשוט לעשות את הדדליפט למטה ואת שאר האימון בבית.
וכמובן תדאג לעשות את הדדליפט בשעות שאנשים לא ישנים בהן

אני גר בבית פרטי ביישוב אז כנראה שלא אוכל לעזור לך בזה יותר מדי, אבל תשמע אם תעשה דדליפט ישמעו את זה. לא משנה איך תסובב את זה וכמה תנסה לשלוט בתנועה, תשים במה, ופלטות באמפר, אם הדדליפט שלך מעל 180 הוא יעשה רעש לשכנים.. אז קח את זה בחשבון.
מה שאולי שווה לך לבדוק זה אפשרות לעשות את הדדליפט בחניה של הבנין אם יש כזאת מקורה. שם כנראה הרעש לא יפריע יותר מדי. תשיג מתקן פלטות על גלגלים שתוכל להוריד איתך במעלית (בהנחה שיש מעלית לחניון) ואז פשוט לעשות את הדדליפט למטה ואת שאר האימון בבית.
וכמובן תדאג לעשות את הדדליפט בשעות שאנשים לא ישנים בהן
הדדליפט שלי הוא עם צלחות היי טאמפ באמפר, וזה לדעתי עושה הבדל גדול. אפילו אם רק שני צלחות כאלה, זה סופג הרבה מהרעש.

אבל בהחלט עדיין שומעים קצת, אבל זה מעולם לא הפריע לשכנים מעלי.

וואי איזה כיף לך לי גם לי יש חבר עם מוט לא כזה אבל אנחנו מתאמנים יש לו שכנים אז אפשר רק בנץ סקוואט ועוד ... :/ אבל אל דדליפט בצורה הזאת :( בית פרטי?

• פותח/ת השרשור
וואי איזה כיף לך לי גם לי יש חבר עם מוט לא כזה אבל אנחנו מתאמנים יש לו שכנים אז אפשר רק בנץ סקוואט ועוד ... :/ אבל אל דדליפט בצורה הזאת 😭 בית פרטי?
כן, זה בית פרטי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית