להחליט על תכנית אימונים לצבא

Noam03355

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום חברה,
שמתי לב שאני מתעסק בתכנית האימונים שלי יותר ממה שהייתי רוצה. כל הזמן אני עושה שינויים ואני מרגיש שהדבר מעיק ומונע ממני להתקדם בקצב אחיד.
התכנית שלי היא ליום הסיירות ומה שיבוא אחריו כזאת:
ראשון- ריצת 3000
שני - כוח (משקל גוף)
שלישי - הרבה סטים של ספרינטים
רביעי - כוח
חמישי - הרבה סטים של ספרינטים
שישי - מנוחה
שבת - נפח

אני חושב שאני צריך להכניס לכאן גם זחילות ועליות בדיונות ובכללי לדמה תכנית אימונים זהה כמה שיותר למה שמחכה לי.

מישהו שיודע להמליץ לי איפה להוסיף, מה לשנות, איך כמה למה וכו', אני יותר מאעריך את זה.

תודה מראש לעונים!

שמע אין פה תכנית.

קודם כל, תתחיל מלרשום מה נקודת ההתחלה: נניח 3000 ב12 דקות. 5ספרינטים של 100 מטר עם דקה מנוחה בין לבין וכו

אתה צריך להיות יותר ספציפי לגבי "נפח" וכוח רגיל וכוח משקל גוף.

משם אתה צריך לרשום לעצמך איך אתה מקדם את עצמך. בין אם זה להוסיף עוד חזרה לסט שכיבות סמיכה או לרוץ 3 ב 11:50.

מעבר לכך... תנוח

אתה משתפר כתוצאה של היכולת שלך להתאושש מעומס ולצאת מכך חזק יותר. אני הייתי מוריד את כמות האימונים השבועיים ל4

תראה אם אתה באמת רוצה לעבור יום סיירות אתה חייב להצטרף לקבוצת כושר קרבי. אתה חייב להתאמן תחת מאמן שיקרע אותך בכל אימון וימתח לך את קצה גבול היכולת מבחינת הכושר. רק ככה תכנס לכושר ברמה הגבוהה ביותר ותדע מה מצפה לך בדיוק. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תראה אם אתה באמת רוצה לעבור יום סיירות אתה חייב להצטרף לקבוצת כושר קרבי. אתה חייב להתאמן תחת מאמן שיקרע אותך בכל אימון וימתח לך את קצה גבול היכולת מבחינת הכושר. רק ככה תכנס לכושר ברמה הגבוהה ביותר ותדע מה מצפה לך בדיוק. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה
היי אחי, עקב פציעה ולקחים מנסיון בכמה אימוני כושר קרבי, הבנתי שאצטרך להתאמן לבד כך שקבוצות למיניהן אינן אופציה.
שמע אין פה תכנית.

קודם כל, תתחיל מלרשום מה נקודת ההתחלה: נניח 3000 ב12 דקות. 5ספרינטים של 100 מטר עם דקה מנוחה בין לבין וכו

אתה צריך להיות יותר ספציפי לגבי "נפח" וכוח רגיל וכוח משקל גוף.

משם אתה צריך לרשום לעצמך איך אתה מקדם את עצמך. בין אם זה להוסיף עוד חזרה לסט שכיבות סמיכה או לרוץ 3 ב 11:50.

מעבר לכך... תנוח

אתה משתפר כתוצאה של היכולת שלך להתאושש מעומס ולצאת מכך חזק יותר. אני הייתי מוריד את כמות האימונים השבועיים ל4
התכנית שהצגתי היא בשיא הפשטות. אני כבר תכננתי כמה סטים ואילו מרחקים מראש, זה רק בשביל לחסוך במלל. אגב, אם אני רוצה לשלב זחילות, איפה לדעתך כדי?

היי אחי, עקב פציעה ולקחים מנסיון בכמה אימוני כושר קרבי, הבנתי שאצטרך להתאמן לבד כך שקבוצות למיניהן אינן אופציה.

התכנית שהצגתי היא בשיא הפשטות. אני כבר תכננתי כמה סטים ואילו מרחקים מראש, זה רק בשביל לחסוך במלל. אגב, אם אני רוצה לשלב זחילות, איפה לדעתך כדי?

אני צריך להבין מה אתה עושה בנפח, כוח וכוח משקל גוף כדי להגיד את זה.

ככלל תיקח 48 שעות בין אימון קשה לאימון קשה.

• פותח/ת השרשור
אני צריך להבין מה אתה עושה בנפח, כוח וכוח משקל גוף כדי להגיד את זה.

ככלל תיקח 48 שעות בין אימון קשה לאימון קשה.
נפח זאת ריצה שבועית שבה אני מעלה מרחק כל פעם. כוח זה routine קבועה של full body עם כל התרגילי bodyweight.
ספרינטים זה פשוט 30×100m ככה ואני מנסה להשתפר בזמנים (מנוחה 10 שניות).

נפח זאת ריצה שבועית שבה אני מעלה מרחק כל פעם. כוח זה routine קבועה של full body עם כל התרגילי bodyweight.
ספרינטים זה פשוט 30×100m ככה ואני מנסה להשתפר בזמנים (מנוחה 10 שניות).
שמע אני לא יודע מה בדיוק אתה עושה בכוח או למה לעשות נפח אבל אני יגיד לך מה.

תשאל את עצמך למה אתה עושה full body. למה לעשות נפח. איך ואיפה גיבוש אתה תפגוש את זה. אם אין לך תשובה תזרוק את זה תנוח. אתה צריך לעשות את מה שיעזור לך להיות יותר טוב בגיבוש ולא full body כי ככה אמרו לי.

• פותח/ת השרשור
שמע אני לא יודע מה בדיוק אתה עושה בכוח או למה לעשות נפח אבל אני יגיד לך מה.

תשאל את עצמך למה אתה עושה full body. למה לעשות נפח. איך ואיפה גיבוש אתה תפגוש את זה. אם אין לך תשובה תזרוק את זה תנוח. אתה צריך לעשות את מה שיעזור לך להיות יותר טוב בגיבוש ולא full body כי ככה אמרו לי.
פול בודי נטו כי אני צריך להתחזק באופן כללי, והגיבוש לא דורש שרירים מסויימים. נפח בשביל סיבולת לב ריאה כי אני מאמין שזה יכול לתרום לביצועים

בלי הנפח יש לך שלושה אימוני ריצה. דיי ויותר במיוחד הם בעצימות גבוה. והם ישפרו לבד את היכולת האירובי שלך.

תנסה ככה. תנוח במקום האימון נפח ותראה כמה אתה משתפר באינטרולים שלך.
לגבי האימון כוח הייתי משאיר אותו אבל ממקד אותו לדברים שתעשה בגיבוש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית