הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עלייה במשקל

David.B

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום לכולם- השאלה היא כזאת אם אני נשאר "תקוע" על אותו משקל הגוף משמע שאיני מצליח לפתח מסת שריר ??
או שזה רק אומר שאני במאזן ניטרלי כי אין עליה ואין ירידה וכך גם מבחינת "שריר" אין גדילה או הפוך.
האם זה הגיוני לגרום להיפוטרפיה ומסת שריר מבלי לעלות במשקל הגוף או שיש קשר ביניהם?

שלום לכולם- השאלה היא כזאת אם אני נשאר "תקוע" על אותו משקל הגוף משמע שאיני מצליח לפתח מסת שריר ??
או שזה רק אומר שאני במאזן ניטרלי כי אין עליה ואין ירידה וכך גם מבחינת "שריר" אין גדילה או הפוך.
האם זה הגיוני לגרום להיפוטרפיה ומסת שריר מבלי לעלות במשקל הגוף או שיש קשר ביניהם?

לא זה לא אומר את זה,
אם אתה שוקל 100 ק"ג ומתאמן אז זה שאתה לא עולה במשקל גוף אומר שלא תצבור שריר?
זה קשור בהרבה דברים כמו רמת המתאמן, א.ש בגוף וכמובן גם תזונה.

זה שאתה לא יורד / עולה במשקל סך הכל אומר שאתה במאזן ניטרלי,
אתה יכול לפתח מסת שריר עד רמה מסויימת בלי לעלות במ.ג, עם אימונים נכונים, צריכת חלבון מספקת ושמירה על אורח חיים מתאים.

כמתאמן מתקדם תגיע למצב שתצבור מסת שריר בצורה איטית מאוד ולכן תצטרך להעמיס קצת מ.ג כדי לפתח עוד מסה על עצמך.
היפרטורפיה נוצרת מפורגרסיב אוברלואד ותוזנה מתאימה.

אני למשל שהגעתי ל75 ק"ג חטוב מאוד (סביבות 7.5% שומן) לא הספיקה לי המסת שריר ועברתי למסה שוב, כרגע במשקל של 82.5 ק"ג וצובר על עצמי עוד כמה שיותר מסת שריר לפני החיטוב הקרב ובא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית