הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכניות אימונים עם משקלים - בתור נער?

Improvement

משתמש מתחיל
39
7
נק' מוניטין:
5
39
7
היי, מתחיל להתאמן בחד"כ ולא סומך על המדריך בחד"כ בתור אחד שיכול ליצור לי תוכנית מקצועית ולמנוע ממני מלפגוע בעצמי. חשבתי להתייעץ עם מאמן מקצועי אבל תוך כדי אני חוקר קצת בעצמי בנושא וגם בכלליות על פיזיולוגיה ורציתי לדעת האם תוכנית כמו SS או HST יכולה להתאים לנער בן 14? האם זמני המנוחה מאימוניי התנגדות וקצב עליית המשקלים מותאם לגיל הזה?

• פותח/ת השרשור
לא חסר אנשים שהתאמנו בגיל הזה.
טכניקה, מאמץ מותאם, התקדמות מתוכננת, תזונה טובה, שינה טובה.
תודה על המענה, לגבי התקדמות מתכוננת, האם להקשיב ישירות להוראות בתוכניות האימונים? זאת אומרת למשל בSS להוסיף לסקוואט כל אימון כמה קילוגרמים אם זה כתוב בתוכנית?

תודה על המענה, לגבי התקדמות מתכוננת, האם להקשיב ישירות להוראות בתוכניות האימונים? זאת אומרת למשל בSS להוסיף לסקוואט כל אימון כמה קילוגרמים אם זה כתוב בתוכנית?
אם אתה יכול, למה לא?
כל עוד זה לא על חשבון טכניקה.
מי יתן ורמת המאמץ כמעט ולא תשתנה תקופה ארוכה.
תקרא גם על דילואדים וריסטים, מאמין שתתקל בזה בתכניות גם כן.

לדעתי SS תהיה תכנית קשה מדי בשבילך בגיל 14 ובמיוחד כשאין לך הדרכה מתאימה.
אני ממליץ לך לנסות תכנית יותר גמישה כמו הליניארית של קנדיטו.

HST מיועדת לרמה הרבה יותר מתקדמת.

• פותח/ת השרשור
לדעתי SS תהיה תכנית קשה מדי בשבילך בגיל 14 ובמיוחד כשאין לך הדרכה מתאימה.
אני ממליץ לך לנסות תכנית יותר גמישה כמו הליניארית של קנדיטו.

HST מיועדת לרמה הרבה יותר מתקדמת.
תודה. ונגיד הליניארית של קנדיטו, איך אני יודע להתאים אותה לגיל שלי?

תודה. ונגיד הליניארית של קנדיטו, איך אני יודע להתאים אותה לגיל שלי?
לא צריך. היא מאוד גמישה כך שפשוט תתאים אותה למטרות שלך.
את הטיוטה הראשונה תעלה לכאן על מנת שנוכל לעזור לך.

אם יש לך את האמצעים הייתי משקיע חצי שנה בעבודה עם מאמן אונליין. זה אמנם עולה פי 2-3 מהמנוי החודשי שלך אבל אם יש משהו אחד שהייתי משנה אם הייתי חוזר בזמן לגיל 14 כשהתחלתי להתאמן היה למצוא מאמן *טוב* שילמד אותי בסיס טכני טוב לעתיד. אני חושב שאם הייתי לוקח מאמן שמראש היה מלמד אותי טכניקה טובה מההתחלה כנראה הייתי מונע כמה שנים של פציעות, הייתי מחזיק ביותר שריר וכנראה שהטוטאל שלי היה גבוה יותר ב150 קילו.
אם אתה חושב שתהיה רציני בתחום ותהפוך אותו לחלק מהחיים שלך זאת ההשקעה הכי טובה שתעשה בחיים שלך

אם יש לך את האמצעים הייתי משקיע חצי שנה בעבודה עם מאמן אונליין. זה אמנם עולה פי 2-3 מהמנוי החודשי שלך אבל אם יש משהו אחד שהייתי משנה אם הייתי חוזר בזמן לגיל 14 כשהתחלתי להתאמן היה למצוא מאמן *טוב* שילמד אותי בסיס טכני טוב לעתיד. אני חושב שאם הייתי לוקח מאמן שמראש היה מלמד אותי טכניקה טובה מההתחלה כנראה הייתי מונע כמה שנים של פציעות, הייתי מחזיק ביותר שריר וכנראה שהטוטאל שלי היה גבוה יותר ב150 קילו.
אם אתה חושב שתהיה רציני בתחום ותהפוך אותו לחלק מהחיים שלך זאת ההשקעה הכי טובה שתעשה בחיים שלך
אני התחלתי להתאמן משקולות בגיל 18.
לא הייתי מוכן לקחת מאמן גם אם היה את המאמן הכי טוב בעולם בחדר כושר שלי.

רציתי להשתולל במכון וללמוד מהטעויות שלי.
לקח לי 7 שנים עד שהייתי מוכן לקחת מאמן.

והאמת, שגם לא הייתי מעוניין לקרוא חומר על הנושא.
לכן אני מבין את כל המתאמנים שלא מקשיבים לעיצות חכמות של וותיקים.

אני בהחלט ממליץ לכל אחד לחסוך לעצמו המון טעויות עם מאמן טוב. אך מנגד מבין מי שיתעלם מזה.

אני בהחלט ממליץ לכל אחד לחסוך לעצמו המון טעויות עם מאמן טוב. אך מנגד מבין מי שיתעלם מזה.
ברור, מבין לגמרי שיש את מי שמתעלם, פשוט הנחתי את ההצעה הזאת באוויר. אם פעם אחת מתוך 30 כאלה אצליח לעזור למישהו לשנות את דעתו עשיתי את שלי.

• פותח/ת השרשור

אני כבר מתאמן בבית הרבה זמן ועשיתי הרבה שטויות ככה שכבר למדתי על בשרי את ההשלכות של חוסר מקצועיות...
בכל מקרה, חשבתי לקחת מאמן. אבל אין לי הרבה אופציות. יש לכם מישהו טוב להמליץ עליו?

אני כבר מתאמן בבית הרבה זמן ועשיתי הרבה שטויות ככה שכבר למדתי על בשרי את ההשלכות של חוסר מקצועיות...
בכל מקרה, חשבתי לקחת מאמן. אבל אין לי הרבה אופציות. יש לכם מישהו טוב להמליץ עליו?
אני תמיד ממליץ על האחד והיחיד אליהו הנקין מירושלים.
מאמן האלופים.

אני חושב שאין לך בארץ יותר טוב מג'ניה שפירא. המאמן הכי טכני שיש לדעתי בארץ שזה לדעתי הדבר שהכי חשוב עבורך כרגע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית