הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בצקת לאחר שימוש בסארמס ???

• פותח/ת השרשור joe456
  • פורסם בתאריך

joe456

משתמש מתחיל
120
95
נק' מוניטין:
237
120
95
מישהו מכיר?

לאחר כ - 3 חודשים של שימוש בסארמס (בעיקר LGD ו MK677) - פתאום הופיעה בצקת בקרסול אחד - ונעלמה אחרי יום.
אחרי עוד כמה ימים - הופיעה שוב, הפעם רק אחרי כ - 3 ימים מתחילה להצטמצם).

יוער, כי לקראת סוף ה"סייקל" השימוש ב MK המשיך והצטרף גם GW.

כעת הפסקה מהכל ותקווה לשיפור (יש שיפור מה).

נוסיף ברקע, כי אחרי הפסקה של כמה חודשי קורונה, יש חזרה לפעילות אירובית (כדורסל).

קרה למישהו?
עצות? רעיונות?

מצריך פניה לרופא?

כרגע, עד להודעה חדשה - ה"טיפול" כולל הפסקה של כל חומר חיצוני וכן הפסקה של כדורסל, לפחות לשבוע שבועיים אחרי שיעלם לגמרי (בתקווה שיעלם לגמרי).

אגב - הבצקת לא מלווה בכאבים או הגבלה בתנועה. נראה כמו קרסול נקוע היטב - אבל ממש ללא כאבים.

ראיתי המלצות (כללית בקשר לבצקת) בקשר לחומרים משתנים. מנסה לתת לגוף להתגבר לבד. כרגע נראה שמצטמצם - אבל לא עבר. מה שמוזר, זה שזה רק קרסול אחד.

דבר אחרון - ברקע טיפול TRT ג'ל 100מ"ג. יכול להיות שקשור לזה? הטיפול TRT כרגע ממשיך.

תודה לכל מי שמכיר, שיכול לעזור, או סתם לתת רעיון או המלצה.

מישהו מכיר?

לאחר כ - 3 חודשים של שימוש בסארמס (בעיקר LGD ו MK677) - פתאום הופיעה בצקת בקרסול אחד - ונעלמה אחרי יום.
אחרי עוד כמה ימים - הופיעה שוב, הפעם רק אחרי כ - 3 ימים מתחילה להצטמצם).

יוער, כי לקראת סוף ה"סייקל" השימוש ב MK המשיך והצטרף גם GW.

כעת הפסקה מהכל ותקווה לשיפור (יש שיפור מה).

נוסיף ברקע, כי אחרי הפסקה של כמה חודשי קורונה, יש חזרה לפעילות אירובית (כדורסל).

קרה למישהו?
עצות? רעיונות?

מצריך פניה לרופא?

כרגע, עד להודעה חדשה - ה"טיפול" כולל הפסקה של כל חומר חיצוני וכן הפסקה של כדורסל, לפחות לשבוע שבועיים אחרי שיעלם לגמרי (בתקווה שיעלם לגמרי).

אגב - הבצקת לא מלווה בכאבים או הגבלה בתנועה. נראה כמו קרסול נקוע היטב - אבל ממש ללא כאבים.

ראיתי המלצות (כללית בקשר לבצקת) בקשר לחומרים משתנים. מנסה לתת לגוף להתגבר לבד. כרגע נראה שמצטמצם - אבל לא עבר. מה שמוזר, זה שזה רק קרסול אחד.

דבר אחרון - ברקע טיפול TRT ג'ל 100מ"ג. יכול להיות שקשור לזה? הטיפול TRT כרגע ממשיך.

תודה לכל מי שמכיר, שיכול לעזור, או סתם לתת רעיון או המלצה.

בצקת זו תופעה הורמונלית אסטרוגנית ידועה..שגם נשים בהריונות סובלות ממנה...זה לא אמור לכאוב..היה לי גם בסייקל מסויים ששילב דקה..אצלי לא היה רציני..
לגבי זה שהבצקת הופיעה לאחר שימוש זה טבעי כמעט כמו שפצעונים נוטים להופיע בpct שלאחר סייקל כי בניגוד למה שהרבה טוענים אני חושב שsarms 'בראס בין עינו' מתעסק עם הציר ההורמנלי ומשבש אותו וחוסר היציבות ההורמונלית הוא זה שהביא כנראה לבצקת.
לא יודע אם גם אתה שייך לאלה שחושבים שsarms הם "חומרים בטוחים כמעט בלי תופעות לוואי" אבל אם כן אז הנה לך חומר למחשבה...

לטעמי..רב הנסתר על הגלוי בעניין!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה.
ולא, לא חשבתי שיש איזשהו חומר בטוח בלי תופעות לוואי.
ברור לי שהם עובדים על הציר ההורמונלי.
S23 לדוגמא - משבית לחלוטין ב - 100% מהמקרים.

כבר ראיתי תוצאות של ערכי טסט פחות מ - 1 !!! אחרי שימוש לא ארוך ב S23.

פשוט לא ראיתי בצקת ברשימת התופעות לוואי.

נכון שרב הנסתר על הגלוי - אבל חשבתי שהתופעות די מוכרות - ואת זה לא ראיתי.

אם זה קשור לאחד מאלה - ואמור לעבור - אז הכל טוב.

מקווה שהרגל יודעת גם...

בכל מקרה - ניתן לזה עוד קצת זמן. משתפר בינתיים.

נראה שלבדיקות הקרובות נבדוק גם אסטרוגן.

בכל מקרה - אם המחיר יסתכם בזה - נעבור את זה.

אם בימים הקרובים יצמח לי זנב - מבטיח לשלוח תמונות...

תודה.
ולא, לא חשבתי שיש איזשהו חומר בטוח בלי תופעות לוואי.
ברור לי שהם עובדים על הציר ההורמונלי.
S23 לדוגמא - משבית לחלוטין ב - 100% מהמקרים.

כבר ראיתי תוצאות של ערכי טסט פחות מ - 1 !!! אחרי שימוש לא ארוך ב S23.

פשוט לא ראיתי בצקת ברשימת התופעות לוואי.

נכון שרב הנסתר על הגלוי - אבל חשבתי שהתופעות די מוכרות - ואת זה לא ראיתי.

אם זה קשור לאחד מאלה - ואמור לעבור - אז הכל טוב.

מקווה שהרגל יודעת גם...

בכל מקרה - ניתן לזה עוד קצת זמן. משתפר בינתיים.

נראה שלבדיקות הקרובות נבדוק גם אסטרוגן.

בכל מקרה - אם המחיר יסתכם בזה - נעבור את זה.

אם בימים הקרובים יצמח לי זנב - מבטיח לשלוח תמונות...
אם יצמח לך זנב זו כבר לא תהיה בעיה הורמונלית..חח

• פותח/ת השרשור
עוד משהו -

FROZEN כתב שקשור ל MK

זה יותר מפתיע.

ברור לי ש LGD MK2866 S23 YK11 S4 (שכחתי משהו?) עובדים על הציר ההורמונלי.

YK11 כסוג של סטרואיד או נגזרת, היתר כ SARMS - שזה ראשי תיבות של חומר שעובד על הקולטן האנדרוגני - ככה שמן הסתם, הם עובדים על הקולטן האנדרוגני (דה..) - ועל הציר.

להבנתי MK לא עובד בכלל על הציר ההורמונלי אלא IGF - כלומר משחרר הורמון גדילה דמוי אינסולין או משהו כזה...

בכל מקרה, אמור לעבוד על ציר הורמון הגדילה - ולא להתעסק בציר ההורמונלי (טסט/אסטרוגן).

נלקחה הפסקה ליתר ביטחון - אבל דווקא משהו שהיה נראה שעדיף להמשיך בו בין סייקלים/לאורך זמן.

להבנתי MK אפשר לקחת כמה חודשים טובים, אפילו קרוב לשנה - בלי תופעות לוואי (חוץ מתיאבון מוגבר) - ודווקא בין סייקלים עושה עבודה לא רעה בשימור הקיים. הבנתי שבכמות סבירה - לא אמור לעשות יותר מידי תופעות או בכלל - ואם משתוללים - יכול לגרום לרגישות לאינסולין עד לגרימת סכרת (אבל לא בשימוש בכמות סבירה).

על מה מבוסס הקשר בין MK לבין בצקת? MK קשור לאסטרוגן?

אם כן זה ממש חדש לי.

אנחנו מדברים על 677, כן? לא על 2866..

בקיצור - אפשר להמשיך איתו או לא?

עוד משהו -

FROZEN כתב שקשור ל MK

זה יותר מפתיע.

ברור לי ש LGD MK2866 S23 YK11 S4 (שכחתי משהו?) עובדים על הציר ההורמונלי.

YK11 כסוג של סטרואיד או נגזרת, היתר כ SARMS - שזה ראשי תיבות של חומר שעובד על הקולטן האנדרוגני - ככה שמן הסתם, הם עובדים על הקולטן האנדרוגני (דה..) - ועל הציר.

להבנתי MK לא עובד בכלל על הציר ההורמונלי אלא IGF - כלומר משחרר הורמון גדילה דמוי אינסולין או משהו כזה...

בכל מקרה, אמור לעבוד על ציר הורמון הגדילה - ולא להתעסק בציר ההורמונלי (טסט/אסטרוגן).

נלקחה הפסקה ליתר ביטחון - אבל דווקא משהו שהיה נראה שעדיף להמשיך בו בין סייקלים/לאורך זמן.

להבנתי MK אפשר לקחת כמה חודשים טובים, אפילו קרוב לשנה - בלי תופעות לוואי (חוץ מתיאבון מוגבר) - ודווקא בין סייקלים עושה עבודה לא רעה בשימור הקיים. הבנתי שבכמות סבירה - לא אמור לעשות יותר מידי תופעות או בכלל - ואם משתוללים - יכול לגרום לרגישות לאינסולין עד לגרימת סכרת (אבל לא בשימוש בכמות סבירה).

על מה מבוסס הקשר בין MK לבין בצקת? MK קשור לאסטרוגן?

אם כן זה ממש חדש לי.

אנחנו מדברים על 677, כן? לא על 2866..

בקיצור - אפשר להמשיך איתו או לא?
אתה מכיר mk או כל סוג אחר של sarms הרבה פחות ממה שנדמה לך! ולא רק אתה.

לטעמי אף אחד פה לא באמת יכול לדעת..בטח עד שייכירו יותר את התחום הנ"ל. וזה לא יקרה מחר בבוקר
לא כל הבעיות ההורמונליות אגב נגרמות בגלל פעילות ישירה של החומר שאתה מתעסק איתו..כיוון שהציר ההורמונלי ניזוק ונוצרת..יש אומרים השבתה יש אומרים דיכוי..אתה מוצא את עצמך בחוסר איזון הורמנלי בסוף השימוש..שגם הוא מתכון לתופעות לוואי/בעיות.

כתבת בפוסטים קודמים ש30 שנה לא עשית סייקל..שימוש בsarms בעיני הוא סייקל לכל דבר ועניין..לכן הביטוי "לעשות בו שימוש בין סייקלים" מוזר לי..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לעשות שימוש ביין סייקלים - לא מניסיון...

ממה שקראתי/ראיתי - הרבה עושים בזה שימוש בין סייקלים או ממליצים על זה - בגלל זה חשבתי שלהמשיך איתו אחרי הסייקל זה רעיון לא רע.

אם ראית בפוסטים הקודמים - לפני 30 שנה סייקל אמיתי - ולאחרונה התנסות/סייקל סארמס. בין לבין נאדה.

חוץ מזה - אולי בתכנון עוד סייקל... מי יודע... אם כן, אז זה יהיה בין סייקלים...

לגבי לאחרונה זה היה חלק מהסייקל, יחד עם בעיקר LGD אבל ממה שהבנתי, אין בעיה להמשיך MK ולא לעשות בו שימוש "מחזורי".

לגבי הכן מבין לא מבין ב SARMS - דבר ראשון - מסכים שיש הרבה הרבה פחות מידע על החומרים החדשים, לעומת הישנים, לגביהם יש המון ניסיון.

מאמין שמתוך מה שכן נכתב בנושא, קראתי הרבה/את הרוב. ברור שאין כל כך הרבה חומר בנושא.

בכל מקרה, 677 דומה יותר להורמון גדילה, אם נשווה למה שמכירים. לא אמור להתעסק בציר ההורמונלי (הכוונה לציר טסט/אסטרוגן - ברור שמתעסק בציר ההורמונלי של הורמון הגדילה).

ממה שידוע לי - גם לגבי מחקרים יותר ענפים של הורמון גדילה וחבריו - אין לזה נגיעה בכלל לטסט/אסטרוגן.

לא ראיתי קשר בין הורמון גדילה לבצקת - כן מכיר קשר בין אסטרוגן לבצקת.

אגב - עד שזה עובר - להימנע מאימונים בכלל? אימוני כח אפשר? נראה לי שאירובי (כמו כדורסל) או פעילות ארוכה שמאמצת את כף הרגל - לאו דווקא בריאה עד שיעבור - אבל זה סתם הרגשה.

אשמח לשמוע אחרת ולהשכיל.

לעשות שימוש ביין סייקלים - לא מניסיון...

ממה שקראתי/ראיתי - הרבה עושים בזה שימוש בין סייקלים או ממליצים על זה - בגלל זה חשבתי שלהמשיך איתו אחרי הסייקל זה רעיון לא רע.

אם ראית בפוסטים הקודמים - לפני 30 שנה סייקל אמיתי - ולאחרונה התנסות/סייקל סארמס. בין לבין נאדה.

חוץ מזה - אולי בתכנון עוד סייקל... מי יודע... אם כן, אז זה יהיה בין סייקלים...

לגבי לאחרונה זה היה חלק מהסייקל, יחד עם בעיקר LGD אבל ממה שהבנתי, אין בעיה להמשיך MK ולא לעשות בו שימוש "מחזורי".

לגבי הכן מבין לא מבין ב SARMS - דבר ראשון - מסכים שיש הרבה הרבה פחות מידע על החומרים החדשים, לעומת הישנים, לגביהם יש המון ניסיון.

מאמין שמתוך מה שכן נכתב בנושא, קראתי הרבה/את הרוב. ברור שאין כל כך הרבה חומר בנושא.

בכל מקרה, 677 דומה יותר להורמון גדילה, אם נשווה למה שמכירים. לא אמור להתעסק בציר ההורמונלי (הכוונה לציר טסט/אסטרוגן - ברור שמתעסק בציר ההורמונלי של הורמון הגדילה).

ממה שידוע לי - גם לגבי מחקרים יותר ענפים של הורמון גדילה וחבריו - אין לזה נגיעה בכלל לטסט/אסטרוגן.

לא ראיתי קשר בין הורמון גדילה לבצקת - כן מכיר קשר בין אסטרוגן לבצקת.

אגב - עד שזה עובר - להימנע מאימונים בכלל? אימוני כח אפשר? נראה לי שאירובי (כמו כדורסל) או פעילות ארוכה שמאמצת את כף הרגל - לאו דווקא בריאה עד שיעבור - אבל זה סתם הרגשה.

אשמח לשמוע אחרת ולהשכיל.
אז עכשיו הוכחת שאתה לא מכיר בכלל גם hgh ! ממש לא מכיר.

ולגבי מה שכתבת שוב על mk וכאלה .... "שמעתי שאומרים" זה לא מכיר..גם לא קרוב לזה.

• פותח/ת השרשור
אם תשים לב לפוסט - אני שואל שאלה ומציין מה אני יודע.

אם הייתי חושב שיש לי את כל התשובות - הייתי כותב מאמר. לא מעלה שאלה בפורום.

לא מנסה להוכיח מה אני יודע ומה לא - רשמתי מה נראה לי נכון מהמידע שיש לי - וכולם מוזמנים לתקן או לאשר.

חשבתי שזה הרעיון בלשאול שאלה.

לגבי HGH - נכון - לא התעמקתי ב HGH עצמו כי זה מעולם לא היה בתכנון. בהקשר של 677 - לא ראיתי התייחסות לציר טסט/אסטרוגן.

לגבי שמעתי שאומרים - מה לעשות, אין ממש מחקרים שמתעסקים ב 677 בתור PCT... זה מורכב מסיפורים ואנקדוטות.

בגלל זה אני שואל. אם מישהו התנסה בפורום ומכיר - ברור לי שזה לא שווה ערך למחקר קליני עם 1000 משתתפים - אבל זה כנראה מישהו שיודע טיפה יותר ממה שאני יודע. או לפחות יש לו משהו להגיד ששווה להקשיב לו או לפחות כיוון לחקור.

אם הכוונה היא ש HGH משפיע על ייצור אסטרוגן - אשמח שתחדש לי. באמת שלא ראיתי שום מאמר או אפילו מידע אנקדוטלי, שמדבר על PCT או על המרה לאסטרוגן בהקשר של 677.

חוץ מזה - אנחנו עושים מה שאפשר עם המידע שקיים... לא מבקש ביטוח. סתם מתייעץ אם מישהו חווה/מכיר/קרא.

המצב די נתון. השאלה היא יותר מה עושים עכשיו.

הכי גרוע - נתגבר על זה איכשהו. אם יש רעיונות יותר טובים, תמיד שמח ללמוד.

בשלב זה - בגלל שלא בטוח מה לעשות, נראה לי שעדיף לא לעשות כלום - כולל לעצור את הכל. ככה או ככה - משהו צריך לעשות וגם כלום זה בחירה...

אם תשים לב לפוסט - אני שואל שאלה ומציין מה אני יודע.

אם הייתי חושב שיש לי את כל התשובות - הייתי כותב מאמר. לא מעלה שאלה בפורום.

לא מנסה להוכיח מה אני יודע ומה לא - רשמתי מה נראה לי נכון מהמידע שיש לי - וכולם מוזמנים לתקן או לאשר.

חשבתי שזה הרעיון בלשאול שאלה.

לגבי HGH - נכון - לא התעמקתי ב HGH עצמו כי זה מעולם לא היה בתכנון. בהקשר של 677 - לא ראיתי התייחסות לציר טסט/אסטרוגן.

לגבי שמעתי שאומרים - מה לעשות, אין ממש מחקרים שמתעסקים ב 677 בתור PCT... זה מורכב מסיפורים ואנקדוטות.

בגלל זה אני שואל. אם מישהו התנסה בפורום ומכיר - ברור לי שזה לא שווה ערך למחקר קליני עם 1000 משתתפים - אבל זה כנראה מישהו שיודע טיפה יותר ממה שאני יודע. או לפחות יש לו משהו להגיד ששווה להקשיב לו או לפחות כיוון לחקור.

אם הכוונה היא ש HGH משפיע על ייצור אסטרוגן - אשמח שתחדש לי. באמת שלא ראיתי שום מאמר או אפילו מידע אנקדוטלי, שמדבר על PCT או על המרה לאסטרוגן בהקשר של 677.

חוץ מזה - אנחנו עושים מה שאפשר עם המידע שקיים... לא מבקש ביטוח. סתם מתייעץ אם מישהו חווה/מכיר/קרא.

המצב די נתון. השאלה היא יותר מה עושים עכשיו.

הכי גרוע - נתגבר על זה איכשהו. אם יש רעיונות יותר טובים, תמיד שמח ללמוד.

בשלב זה - בגלל שלא בטוח מה לעשות, נראה לי שעדיף לא לעשות כלום - כולל לעצור את הכל. ככה או ככה - משהו צריך לעשות וגם כלום זה בחירה...
אף אחד לא יודע הכל ולאף אחד אין את כל התשובות..
אני אגב שמעתי על סארמס פעם ראשונה ממש לאחרונה ואף העליתי פה שאלות לגביו...לא עשיתי עדיין שימוש למרות הסקרנות הגוברת..בעיקר בגלל שמרגיש שעדיין לא מכיר אותו מספיק.

על פי תופעות הלוואי שכתבת שקיימות ולא קיימות בgh..אתה לא יודע גם לגביו.
gh בהחלט יכול לגרום לבצקות
ולהשוות בין mk לhgh אין מקום לטעמי.כי אין שום קשר בינהם

• פותח/ת השרשור
אז קצת ממה שאני כן יודע -

אתה מתייחס לסארמס בלשון יחיד. לדעתי להגיד סארמס זה כמו להגיד סטרואידים. הכוונה היא שזה ממש לא חומר אחד - אלא מגוון חומרים עם פעולות שונות לחלוטין ותופעות לוואי שונות לחלוטין (ומעבר לזה - הרבה חומרים שמכונים סארמס הם לא - כמו MK677 וכנראה גם לא YK11). חלקם נחקרו יותר, חלקם פחות וחלקם בכלל לא (לפחות לא על בני אדם).

MK677 גורם להפרשת הורמון גדילה. לא ברור לגמרי עד כמה ברמות סופר פיזיולוגיות, אבל בהחלט גורם להפרשת יתר של הורמון גדילה (דרך מנגנון של הורמון הגרולין - שזה בגדול הורמון הרעב).

בגלל זה - לדעתי יש מקום להשוות אותו ל HGH. יש בהחלט קשר.

(יש שיגידו שאני ממש מלאך - שלא עשיתי קציצות מהטענה שאין שום קשר בין MK ל HGH - אבל אין לי שום עניין להראות מי מבין יותר או להעמיד מישהו במקום בגלל טעות).

בכל מקרה - מכל דבר אפשר ללמוד - ובהחלט אעשה שיעורי בית לגבי HGH. אחרי שמצאתי לגבי MK677 שהדעה הרווחת במחקרים שנעשו (ויש) היא שמדובר בחומר (יחסית) בטוח - ומכיוון שתיאבון אצלי זה נקודה מאוד חלשה - זה התאים כמו כפפה.

לגבי HGH - זה לא ממש עניין אותי - מהמעט שכן ראיתי, התועלת (למטרות שלי) מוטלת בספק - המחיר (כספית, של הדבר האמיתי) - בשמים ולא חשבתי על הכיוון. MK עניין אותי בעיקר בגלל תופעת הלוואי - תיאבון מוגבר (ופשוט להשגה - אפילו החרם של ממשלת סין - לא חל עליו).

מתוך התגובה - ש GH יכול לגרום לבצקות - קיבלתי כיוון מה אני צריך ללמוד. מקווה למצוא לזה פתרון, כי ההשפעה באמת התאימה לי כמו כפפה.

הבעיה הכי גדולה מבחינתי, זה להגיע למאזן קלורי חיובי. פשוט מאלה שלא אוהבים לאכול. MK שינה את זה לחלוטין - ועבד פגז אחרי ניסיון אחד בדיוק. המשיך לעבוד גם אחרי 3 חודשים.

כשהנפיחות תרד, אתן לו עוד ניסיון (בלי שום דבר נוסף). ליתר ביטחון הורדתי במינון של ה TRT לחצי. מעדיף לשמור על זה ככה עד לבדיקת דם הבאה - כולל של רמת אסטרוגן. נראה לי נכון לסבב הבדיקות הקרוב, לנטרל הכל חוץ מ TRT. מצד שני - רוצה לדעת אם ה MK מעלה אסטרוגן (לא עקרונית - אלא ספציפית במקרה שלי). כנראה שאת זה אוכל לדעת רק בסיבוב בדיקות הבא.

בכל מקרה, למען המדע והפורום - אעדכן בתוצאות.

אז קצת ממה שאני כן יודע -

אתה מתייחס לסארמס בלשון יחיד. לדעתי להגיד סארמס זה כמו להגיד סטרואידים. הכוונה היא שזה ממש לא חומר אחד - אלא מגוון חומרים עם פעולות שונות לחלוטין ותופעות לוואי שונות לחלוטין (ומעבר לזה - הרבה חומרים שמכונים סארמס הם לא - כמו MK677 וכנראה גם לא YK11). חלקם נחקרו יותר, חלקם פחות וחלקם בכלל לא (לפחות לא על בני אדם).

MK677 גורם להפרשת הורמון גדילה. לא ברור לגמרי עד כמה ברמות סופר פיזיולוגיות, אבל בהחלט גורם להפרשת יתר של הורמון גדילה (דרך מנגנון של הורמון הגרולין - שזה בגדול הורמון הרעב).

בגלל זה - לדעתי יש מקום להשוות אותו ל HGH. יש בהחלט קשר.

(יש שיגידו שאני ממש מלאך - שלא עשיתי קציצות מהטענה שאין שום קשר בין MK ל HGH - אבל אין לי שום עניין להראות מי מבין יותר או להעמיד מישהו במקום בגלל טעות).

בכל מקרה - מכל דבר אפשר ללמוד - ובהחלט אעשה שיעורי בית לגבי HGH. אחרי שמצאתי לגבי MK677 שהדעה הרווחת במחקרים שנעשו (ויש) היא שמדובר בחומר (יחסית) בטוח - ומכיוון שתיאבון אצלי זה נקודה מאוד חלשה - זה התאים כמו כפפה.

לגבי HGH - זה לא ממש עניין אותי - מהמעט שכן ראיתי, התועלת (למטרות שלי) מוטלת בספק - המחיר (כספית, של הדבר האמיתי) - בשמים ולא חשבתי על הכיוון. MK עניין אותי בעיקר בגלל תופעת הלוואי - תיאבון מוגבר (ופשוט להשגה - אפילו החרם של ממשלת סין - לא חל עליו).

מתוך התגובה - ש GH יכול לגרום לבצקות - קיבלתי כיוון מה אני צריך ללמוד. מקווה למצוא לזה פתרון, כי ההשפעה באמת התאימה לי כמו כפפה.

הבעיה הכי גדולה מבחינתי, זה להגיע למאזן קלורי חיובי. פשוט מאלה שלא אוהבים לאכול. MK שינה את זה לחלוטין - ועבד פגז אחרי ניסיון אחד בדיוק. המשיך לעבוד גם אחרי 3 חודשים.

כשהנפיחות תרד, אתן לו עוד ניסיון (בלי שום דבר נוסף). ליתר ביטחון הורדתי במינון של ה TRT לחצי. מעדיף לשמור על זה ככה עד לבדיקת דם הבאה - כולל של רמת אסטרוגן. נראה לי נכון לסבב הבדיקות הקרוב, לנטרל הכל חוץ מ TRT. מצד שני - רוצה לדעת אם ה MK מעלה אסטרוגן (לא עקרונית - אלא ספציפית במקרה שלי). כנראה שאת זה אוכל לדעת רק בסיבוב בדיקות הבא.

בכל מקרה, למען המדע והפורום - אעדכן בתוצאות.
גם אם הוא מגרה יצור עצמי זה לא אימפקט של הורמון גדילה שאתה מכניס..
אגב..קראתי עליו קצת עכשיו...הרבה פחות ממה שאתה היית אמור לקרוא לפני שהשתמשת..ואחת התופעות המדוברות שלו היא בצקות..(אם זה מעודד אותך קיבלת את הדבר האמיתי)

אל תערבב בין היוזרים .
Gent בהתחלה לא דיבר איתך על MK דיבר בכלל על Sarms , ופרוזן אמר שמהMK בלי קשר לאסטרוגן .
MK גורם לספיחת נוזלים משוגעת, לרגישים לבצקות לפעמים ברגליים לפעמים בכפות הידיים ועוד כל מיני חלקים רגישים אצל אנשים שונים .
אין קשר בכלל לMK לאסטרוגן .
והינה גם GENT העלה לך שמצא מידע על זה בסוף .
זה שזה קרה לך רק אחריי 3 חודשים , כניראה החברה מדוללת ... איזה חברה הMK צלם תעלה לנו .

• פותח/ת השרשור
החברה ממש בסדר. המוצרים פגז לדעתי. נקראים CHEMYO (זה אלה שלא מסודרים - יותר מפעם ששלחו אותה הזמנה פעמיים).

לגבי הMK - תיאבון ברור מאוד ומורגש אחרי לקיחה אחת. לגבי מוצרים אחרים שלהם - מורגש מאוד שזה הדבר האמיתי. כבר רשמתי עד כמה הייתה התקדמות בפרק זמן קצר.

לגבי תמונות - אנסה למצוא זמן לקראת הערב. לא מצב מזעזע - ובהחלט משתפר.

כנראה שלקח לזה כמה חודשים 1 כי אני כנראה די עמיד לכימיה - ו - 2 כי לא השתוללתי במינון. בהתחלה בערך 12.5 מג ואח"כ לא יותר מ 25 מ"ג. מינון רגיל לגמרי ל MK.

לגבי ספיחת נוזלים - ידעתי שיש - לא חשבתי שקשור לבצקות (שזה ספיחת נוזלים מחוץ לרקמות - לעומת ספיחה רגילה שהיא לרוב בתוך הרקמות).

בגדול - אישית לא חושש מזה. לדעתי זה יותר תועלת מתופעת לוואי (או בלשון המתכנתים - its not a bug - its a feature)...

נכון שהמראה הכללי הוא פחות מחוטב - נאמר יותר באפאלו מאשר פיטבול... אם זה טוב או לא - על טעם וריח... ברור שמי שמתכוון להתחרות - יעדיף בלי ספיחת נוזלים, אבל מראה כללי עם בגדים - דווקא בחומרים רטובים - נראה יותר טוב (אין מה להתווכח על זה - זה בערך כמו להתווכח על מה יותר טעים).

ספיחת נוזלים במפרקים בדר"כ דבר טוב. אישית - ברכיים בעייתיות מאוד (גנטית, לא פציעה) - מתפקדות הרבה יותר טוב עם ספיחת נוזלים. כאבים של שנים פשוט נעלמו.

בצקות, אפשר להסכים - קצת פחות טוב.

תודה על העדכון - זה בהחלט מרגיע.

אלמד עוד את הנושא. אעדכן ואנסה להעלות תמונות.

תעשה בדיקת דם אין שום חומר או סארם שאמור לגרום לבצקות כאלה.
תבדוק כליות כבד אולי תגלה הפתעה

• פותח/ת השרשור
בדיקות דם עוד שבוע בערך.

בינתיים שיפור של 95%. כמעט נעלם.

ראיתי פעם משהו שדיבר על זה שבצקת ברגל שמאל - לרוב בעיות תפקוד לב. ימין - תפקוד כבד, שני רגליים - כליות.

בבדיקות דם אחרונות - אנזים כבד קצת מוגבר (לא סוף העולם). יתר המדדים - סבבה לגמרי (חוץ מכולסטרול שהשתגע לחלוטין).

מה מומלץ לשיקום הכבד? מה מומלץ לקחת תוך כדיי סייקל ומה אחרי?

ראיתי שמדברים הרבה על TUDCA ועל NAC.

הם מומלצים? עוד דברים?

בזמנו (איזה עתיק נהייתי) היו ממליצים על אבקת לציטין בכל סייקל של עליה במאסה (מדבר מזיכרון - אם זה שטויות תגידו. לא נעלב).

אם מישהו יכול לתת כיוון לגבי עניין הכבד -

יוערך מאוד.

נסו להתאפק עם העניין של בודקים קודם וכאלה... ממה שבדקתי אין לי מכונת זמן... גם לא ראיתי שהמלצתי איפהשהו על משהו שניסיתי/עשיתי....

כרגע יש מצב מסוים שכדאי לטפל בו הכי טוב שאפשר.

הצעות? רעיונות? מישהו מוכר כבד משומש במצב סביר?

ראיתי פעם משהו שדיבר על זה שבצקת ברגל שמאל - לרוב בעיות תפקוד לב. ימין - תפקוד כבד, שני רגליים - כליות
ואם זה אצל אשה בהיריון אם זה ברגל שמאל זה בן זכר..רגל ימין בת ושתי הרגליים תאומים..

נו באמת....

גם אתה חושב שבמקרה זה לא מדובר בבעיה הורמנלית ואין סארמס שעלול לגרום לבצקות ?

תרצה אולי לשלול גם
  • דלקות זיהומיות בכלי הדם?
  • אלרגיות?
  • בצקת עקב מזג אוויר חם,עמידה ממושכת?
  • בצקת עקב תזונה דלה באשלגן?
  • רמה גבוהה של קפאין?
  • רמה גבוהה של נתרן?

וואלה מצאתי גם סרטון של תומאס אוקונור שמדבר על mk677..חח
וגם הוא נשמע דיי ברור בנוגע לקשר בין mk677 לבצקות

נערך לאחרונה:
קל MK677 . ידוע .
אפשר לא להגיע לבצקות ולקחת ממנו מינון מופחת כמו 6מ"ג עד 12.5 מ"ג ..
רק שכולם הבינו שאחריי 25מ"ג אין אפקט מוגבר אז כולם ב25מ"ג 😆 כאילו זה המנה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית