הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בצקת לאחר שימוש בסארמס ???

• פותח/ת השרשור joe456
  • פורסם בתאריך

joe456

משתמש מתחיל
120
95
נק' מוניטין:
237
120
95
מישהו מכיר?

לאחר כ - 3 חודשים של שימוש בסארמס (בעיקר LGD ו MK677) - פתאום הופיעה בצקת בקרסול אחד - ונעלמה אחרי יום.
אחרי עוד כמה ימים - הופיעה שוב, הפעם רק אחרי כ - 3 ימים מתחילה להצטמצם).

יוער, כי לקראת סוף ה"סייקל" השימוש ב MK המשיך והצטרף גם GW.

כעת הפסקה מהכל ותקווה לשיפור (יש שיפור מה).

נוסיף ברקע, כי אחרי הפסקה של כמה חודשי קורונה, יש חזרה לפעילות אירובית (כדורסל).

קרה למישהו?
עצות? רעיונות?

מצריך פניה לרופא?

כרגע, עד להודעה חדשה - ה"טיפול" כולל הפסקה של כל חומר חיצוני וכן הפסקה של כדורסל, לפחות לשבוע שבועיים אחרי שיעלם לגמרי (בתקווה שיעלם לגמרי).

אגב - הבצקת לא מלווה בכאבים או הגבלה בתנועה. נראה כמו קרסול נקוע היטב - אבל ממש ללא כאבים.

ראיתי המלצות (כללית בקשר לבצקת) בקשר לחומרים משתנים. מנסה לתת לגוף להתגבר לבד. כרגע נראה שמצטמצם - אבל לא עבר. מה שמוזר, זה שזה רק קרסול אחד.

דבר אחרון - ברקע טיפול TRT ג'ל 100מ"ג. יכול להיות שקשור לזה? הטיפול TRT כרגע ממשיך.

תודה לכל מי שמכיר, שיכול לעזור, או סתם לתת רעיון או המלצה.

• פותח/ת השרשור
תודה.

תותחים.

ממשיך ללמוד...

נראה לי רעיון טוב המינון הנמוך. פשוט זה משהו שהתאים כמו כפפה.

בכל מקרה - בינתיים מניח שזה קשור ל 677. בכך מקרה בקרוב בדיקות דם.
תודה על הסרטון. יצאתי צ'יפס. זה מופיע אפילו בתיאור ובתור התופעת לוואי הראשונה.

זה משפיע על הרבה הורמונים - וכנראה על קורטיזול - שזה מה שעושה בצקת (לפי הוידאו).

עכשיו - כמו שאומרים - זה שאני פרנואיד, זה לא אומר שלא רודפים אחרי... והכוונה - בכל מקרה ממתין לבדיקות דם.

נראה שנשאר משהו מהכבד. כרגע - עד להודעה חדשה - זה ה 677...

• פותח/ת השרשור
מרגיש בסדר כמוא.

במהלך הסייקל תפקודי כבד בבדיקת דם - אחד האנזימים יצא בנורמל ואחד גבוה (כפול מקצה הטווח - נדמה לי ALT). הבנתי שזה לא סוף העולם.
הבנתי שגם בצקת יכולה להיות קשורה לכבד.

עברה בינתיים.

בגלל שהמון שנים לא עשיתי בדיקות דם - אין ולא יהיה לי מושג (אם לא ישתפר בבדיקות הבאות) - אם זה קשור לסייקל או לא...

בגלל זה מקווה שיהיה בסדר...

מרגיש בסדר כמוא.

במהלך הסייקל תפקודי כבד בבדיקת דם - אחד האנזימים יצא בנורמל ואחד גבוה (כפול מקצה הטווח - נדמה לי ALT). הבנתי שזה לא סוף העולם.
הבנתי שגם בצקת יכולה להיות קשורה לכבד.

עברה בינתיים.

בגלל שהמון שנים לא עשיתי בדיקות דם - אין ולא יהיה לי מושג (אם לא ישתפר בבדיקות הבאות) - אם זה קשור לסייקל או לא...

בגלל זה מקווה שיהיה בסדר...
עוקבים בעניין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית