מועדפת בבית מלון באילת בעקבות המצב

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אז ככה, אני משתחרר עוד חודש ותמיד היה לי בראש לטוס חצי שנה לאילת בתור מועדפת ולעבוד בבית מלון, אני ג'ובניק אז לא יודע אם אבטחה יקחו אותי אז שחבתי משהו כמו ברמן או עובד כללי, התכנון שלי היה לעבוד חצי שנה מאוגוסט בשחרור עד פברואר ואז לטוס מהסוכנות היהודית לסאמר קאמפ בארה"ב לחודשיים אפריל-יוני ואז ישר לטיסה לתאילנד+מזרח לטיול הגדול של חודשיים שלוש ולהתחיל לימודים באוקטובר 2021 (פסיכו והכל כבר יש לי). קודם כל רציתי לשמוע המלצות מחבר'ה שהיו באילת בבתי מלון ויכולים להגיד לי מה לדעתם התפקיד שהכי כדאי לעבוד בו שם. אני בעצם מחפש כמה שיותר לחוות אחרי השחרור ולפני תחילת התואר, ולהינות מעבודות של צעירים, חשוב לי שהעבודה תהיה לא לבד אלא עם עוד חבר'ה כדי שאני אוכל לדבר איתם במהלך המשמרת ולעשות צחוקים ובגלל זה קצת חששתי מברמן כי אני ידוע שזה פשוט להיות לבד בברמן בלובי של המלון. חשוב לי מאוד הבילויים וחיי הלילה שהבנתי שבאילת אתה יוצא כל יום למועדונים עם החברים מהעבודה. כמו כן אפשר פרטים איך אני מגיע לעבודות שם ובאיזה בית מלון הכי כדאי לעבוד? (אמרו לי אנשים שכדאי במלכת שבא והזהירו אותי מפני מלונות הכל כלול, מצד שני חבר אחר אמר שבמלכת שבא עובדים רק תיכוניסטים)

מה שכן, עכשיו עם כל תקופת הקורונה אני קצת חושש שאולי זה לא אפשרי וגם אם כן אולי אני אגיע לשם ואחרי חודשיים אצטרך לעזוב. אז אשמח לשמוע מכם על עוד המלצות לעבודות חווייתיות עם צעירים, חשבתי גם על למשל מלצר בבר שזה גם בסגנון אבל הבעיה שלא כל כך מחפשים כרגע עובדים בברים והבנתי שהכסף שם הוא לא גבוה בכלל

כל מה שיש באילת יש לך גם בבת ים,לא מבין מה ההתלהבות לעבור לדרום ולהרוויח מינימום.
עוד יותר לא מבין את ההתלהבות לטוס למזרח ולבזבז את כל הכסף שיש לך ולהתחיל את החיים מ0 לאחר מכן.
אבל זה כמובן בחירות והחלטות שלך.

תעבוד ותחסוך כסף עד הלימודים. תלוי מה תלמד וכמה ימים בשבוע,לא בטוח שתוכל לעבוד תוך כדי זה וקח בחשבון שזה יישאב לך באיזור ה100,000 שח לתואר של 3 שנים.
(שכר לימוד,מגורים,אוכל והוצאות נלוות.משהו כמו 30-40 אלף בשנה)

• פותח/ת השרשור
כל מה שיש באילת יש לך גם בבת ים,לא מבין מה ההתלהבות לעבור לדרום ולהרוויח מינימום.
עוד יותר לא מבין את ההתלהבות לטוס למזרח ולבזבז את כל הכסף שיש לך ולהתחיל את החיים מ0 לאחר מכן.
אבל זה כמובן בחירות והחלטות שלך.

תעבוד ותחסוך כסף עד הלימודים. תלוי מה תלמד וכמה ימים בשבוע,לא בטוח שתוכל לעבוד תוך כדי זה וקח בחשבון שזה יישאב לך באיזור ה100,000 שח לתואר של 3 שנים.
(שכר לימוד,מגורים,אוכל והוצאות נלוות.משהו כמו 30-40 אלף בשנה)
באילת אבל זה שונה, זאת עיר של בילויים ומתקבצים שם כל החיילים המשוחררים, בבת ים זה "בסיס פתוח" באילת שמעתי שאתה אשכרה יוצא כל יום וזה חתיכת חוויה. טיול למזרח של חודשיים-שלושה לא חושב שיעלה לי יותר מ20-30, זה שכר שאני אעשה בחודשיים אחרי התואר שאני מתכנן ללמוד אז באמת לא קריטי לי לבזבז אותו עכשיו על חוויות שלא יחזרו, כשאני אתשחרר אני אהיה עם בערך 50K, אני אעבוד חצי שנה ומהכסף של העבודה אטוס לחו"ל ככה שאני אתחיל תאור עם 50K+מלגות שאני אקבל זה אמור לסדר אותי לכל ה3 שנים של התואר, אני כנראה גם שנה שניה או שלישית אתחיל עבודת סטודנט ואז בכלל

מצד שני סיכוי גבוה שלא תהיה לו עוד הזדמנות לעשות טיול ארוך של כמה חודשים אף פעם ברגע שהוא יתחיל את התואר.

מצד שני סיכוי גבוה שלא תהיה לו עוד הזדמנות לעשות טיול ארוך של כמה חודשים אף פעם ברגע שהוא יתחיל את התואר.

מסכימה.
אני אישית טסתי באמצע התואר, בחופש. טסתי לחודש בחגים, אבל בקלות יכלתי לטוס לחודשיים - 3... אם אתה טס מיד אחרי המבחן האחרון, ואין לך מועדי ב', אתה סוגר בחול עד אחרי החגים.
לא הכי טריוויאלי, אבל וואלה בתקופת חגי תשרי הכי שווה להיות בתאילנד כי זה לא ה'עונה', אז המחירים שפוייים טיול של חודש עלה לי 9K כולל טיסות פנימיות, שופינג (וכיוס של 400 שח, הבני אלף ☠️)
בקיצור, טיול כזה בכיף יכול להיות 30. ואפילו פחות, אם יודעים איפה לישון. (ישנתי שם במקומות של 12 שח לילה 🤣 צמוד לבית חב"ד) בבנקוק יותר יקר, כמובן.
והצפון מהממממםםםםם. אל תוותר עליו.

• פותח/ת השרשור
מסכימה.
אני אישית טסתי באמצע התואר, בחופש. טסתי לחודש בחגים, אבל בקלות יכלתי לטוס לחודשיים - 3... אם אתה טס מיד אחרי המבחן האחרון, ואין לך מועדי ב', אתה סוגר בחול עד אחרי החגים.
לא הכי טריוויאלי, אבל וואלה בתקופת חגי תשרי הכי שווה להיות בתאילנד כי זה לא ה'עונה', אז המחירים שפוייים טיול של חודש עלה לי 9K כולל טיסות פנימיות, שופינג (וכיוס של 400 שח, הבני אלף ☠️)
בקיצור, טיול כזה בכיף יכול להיות 30. ואפילו פחות, אם יודעים איפה לישון. (ישנתי שם במקומות של 12 שח לילה 🤣 צמוד לבית חב"ד) בבנקוק יותר יקר, כמובן.
והצפון מהממממםםםםם. אל תוותר עליו.
המליצו לי מאוד על כפר תיירים שנקרא פאי בצפון

המליצו לי מאוד על כפר תיירים שנקרא פאי בצפון

אומייגאד.
פאי.

giphy.gif

גן עדן עלי אדמות.
חובה.
חובהההההההההההההההההה.
זה המקום היחיד בטיול שבו הארכנו את השהות שלנו כי פשוט לא רצינו לעזוב.

תרשום :
לך לגשר הבמבוק (שדה האורז.) המקום הכי יפה בעולםםםםםםםםםםםםםם. כלכך יפה שבא לך לנשום מהעיניים.
ואל תלך למעיינות החמים עם הריח של הביצה הסרוחה. אי אפשר להישאר שם במים יותר מ2 דקות בלי שתתחיל להתבשל או להינמק מסירחון.
לך למעיין החם שהוא בטמפרטורת של בריכת פיפי חחחחח זו שלולית קטנה וחמודה, אבל שווה רצח.

ואם אתה כבר מגיע לצפון, אז מנהסתם תגיע קודם לצ'אנגמאי, ושם יש את הרד-בריק. אחלה מקום של ישראלים, בבעלות ישראלית ויש שם בריכה והכל, 10 דק' הליכה מבית חב"ד. נראלי 25/50 ללילה.

• פותח/ת השרשור
יש פה אבל חברה שעבדו באילת ויכולים לתת הצעות? איזה רשת בתי מלון? איזה תפקיד?

בתור אחד שמשלם כרגע על התנהלות כלכלית לא נכונה בעבר, יש לי הרבה תובנות ומסקנות על מה היה שווה ועל מה לא היה שווה לבזבז כסף. על הטיול במזרח לא הייתי מוותר, לטוס לכמה חודשים בלי לחץ בלי לו״ז קבוע זו חוויה שלא בטוח שתחווה שוב פעם. לגבי אילת, ממה ששמעתי, יכולה להיות חוויה, אבל קח בחשבון שעבודה מאוד קשה והכסף על הפרצוף. אבל עדיין יכולה להיות חוויה כי זה בהחלט שונה שלא גרים בבית. אם זה מה שמושך אותך - לך על זה.

• פותח/ת השרשור
בתור אחד שמשלם כרגע על התנהלות כלכלית לא נכונה בעבר, יש לי הרבה תובנות ומסקנות על מה היה שווה ועל מה לא היה שווה לבזבז כסף. על הטיול במזרח לא הייתי מוותר, לטוס לכמה חודשים בלי לחץ בלי לו״ז קבוע זו חוויה שלא בטוח שתחווה שוב פעם. לגבי אילת, ממה ששמעתי, יכולה להיות חוויה, אבל קח בחשבון שעבודה מאוד קשה והכסף על הפרצוף. אבל עדיין יכולה להיות חוויה כי זה בהחלט שונה שלא גרים בבית. אם זה מה שמושך אותך - לך על זה.
אני הולך לריאיון להיות קבט 33 לשעה, זה שכר די סביר לעומת שאר המקומות הסטנדרטים, 4 מעל המינימום. חשוב לי מאוד החברים הצעירים המסיבות וכו' עבודה משרדית תהיה לי כל החיים

אני הולך לריאיון להיות קבט 33 לשעה, זה שכר די סביר לעומת שאר המקומות הסטנדרטים, 4 מעל המינימום. חשוב לי מאוד החברים הצעירים המסיבות וכו' עבודה משרדית תהיה לי כל החיים

בחיי לא מבין מה הפואנטה לעבוד בישביל 33 שח בשעה.
תעבוד לילות בתחנת דלק זה כמעט 40 שקל לשעה+טיפים.(יוצא לי ממוצע של 50-60 שקל לשעה,והעבודה הכי קלה שתעשה בחיים שלך)
להיות נחמד למניות וכל אחד משאיר 5 שקל טיפ(ויש המון מוניות בלילה)
אני אחרי שנה באותה תחנה לא קורה לי בחיים לסיים לילה בלי 100 טיפ.

ויש שישי לילה שזה 175% שאף אחד לא רוצה...
אם אתה עובד לילות ושישי וחגים אתה תגיע ל7-8 אלף ממש בקלות.
אני חדש אחד עבדתי כל יום לילה כולל שישי הגעתי לאזור ה12 אלף עם הטיפים נטו....

והכי חשוב זה מועדפת.
אם זה לחוויה בישביל להיות באילת,משהו אחר
אם בישביל לעשות כסף...יש כל כך הרבה מקומות שעושים 10 נטו בתור חייל משוחרר וזה נחשב מועדפת.

מסיבות וחברים יש בכל מקום....

• פותח/ת השרשור
בחיי לא מבין מה הפואנטה לעבוד בישביל 33 שח בשעה.
תעבוד לילות בתחנת דלק זה כמעט 40 שקל לשעה+טיפים.(יוצא לי ממוצע של 50-60 שקל לשעה,והעבודה הכי קלה שתעשה בחיים שלך)
להיות נחמד למניות וכל אחד משאיר 5 שקל טיפ(ויש המון מוניות בלילה)
אני אחרי שנה באותה תחנה לא קורה לי בחיים לסיים לילה בלי 100 טיפ.

ויש שישי לילה שזה 175% שאף אחד לא רוצה...
אם אתה עובד לילות ושישי וחגים אתה תגיע ל7-8 אלף ממש בקלות.
אני חדש אחד עבדתי כל יום לילה כולל שישי הגעתי לאזור ה12 אלף עם הטיפים נטו....

והכי חשוב זה מועדפת.
אם זה לחוויה בישביל להיות באילת,משהו אחר
אם בישביל לעשות כסף...יש כל כך הרבה מקומות שעושים 10 נטו בתור חייל משוחרר וזה נחשב מועדפת.

מסיבות וחברים יש בכל מקום....
איפה יש מועדפת שעושים 10?
אבל כן זה בעיקר בשביל החוויה

איפה יש מועדפת שעושים 10?
אבל כן זה בעיקר בשביל החוויה

אמרתי כבר,בתחנת דלק
תעבוד 4 פעמים לילה זה 150-125% תלוי איזה תחנה פלוס שישי לילה 175-200% זה כבר 7500 שח.

וזה מ5 ימי עבודה בשבוע.
תוסיף טיפים אם תיהיה מוכן להיות אקסטרא נחמד(הלקוחות בלילה לא לחוצים כמו ביום)
בכיף יכל להיות לך עוד אקסטרא 2000+- בחדש מהטיפים,והופ הגעת ל9.5k,ובתחנת דלק חוץ מביטוח לאומי לחיילים משוחררים לא נוגעים במשכורת.

אם יש לך רישיון על ידני,נהג מאפייה במקומות מסויימים מגרד את ה10 נטו וזה נחשב מועדפת.

לא חסר עבודות שעושים גם 20 פלוס כעצמאי אבל זה כבר כאב ראש.
להיות עצמאי בקו חלוקה של פיתות למשל.
בכללי,בלחם יש ים כסף.

• פותח/ת השרשור
אמרתי כבר,בתחנת דלק
תעבוד 4 פעמים לילה זה 150-125% תלוי איזה תחנה פלוס שישי לילה 175-200% זה כבר 7500 שח.

וזה מ5 ימי עבודה בשבוע.
תוסיף טיפים אם תיהיה מוכן להיות אקסטרא נחמד(הלקוחות בלילה לא לחוצים כמו ביום)
בכיף יכל להיות לך עוד אקסטרא 2000+- בחדש מהטיפים,והופ הגעת ל9.5k,ובתחנת דלק חוץ מביטוח לאומי לחיילים משוחררים לא נוגעים במשכורת.

אם יש לך רישיון על ידני,נהג מאפייה במקומות מסויימים מגרד את ה10 נטו וזה נחשב מועדפת.

לא חסר עבודות שעושים גם 20 פלוס כעצמאי אבל זה כבר כאב ראש.
להיות עצמאי בקו חלוקה של פיתות למשל.
בכללי,בלחם יש ים כסף.
חחחחח למה דווקא בלחם?
ושמע, חבר שלי השתחרר שנה שעברה עבד בתחנת דלק עזב אחרי חודש וחצי אמר זה זבל ועשה מינימום

חחחחח למה דווקא בלחם?
ושמע, חבר שלי השתחרר שנה שעברה עבד בתחנת דלק עזב אחרי חודש וחצי אמר זה זבל ועשה מינימום

אני לא אגיד כמה אח שלי עושה בקו חלוקה של לחם,כי זה ישמע מופרך.
שאני משתחרר זה הכיוון שאני הולך אליו.
תנסה תכיווו הזה.

חבר שלך עבד בשעות בוקר/צהריים וזה מינימום וחרא ולחץ מלקוחות.
אני עובד רק 10-6 בלילה. אז זה תעריף לילה ולוקח את שישי לילה(שזה תעריף שבת+לילה)
אל תלך לתחנות סטייל ילו,תחנות מתות בלי עובדים.
שם יביאו לך 5 משמרות כולל שישי לילה+אין רף מכירות ומבצעים וכל השיט הזה.

• פותח/ת השרשור
אני לא אגיד כמה אח שלי עושה בקו חלוקה של לחם,כי זה ישמע מופרך.
שאני משתחרר זה הכיוון שאני הולך אליו.
תנסה תכיווו הזה.

חבר שלך עבד בשעות בוקר/צהריים וזה מינימום וחרא ולחץ מלקוחות.
אני עובד רק 10-6 בלילה. אז זה תעריף לילה ולוקח את שישי לילה(שזה תעריף שבת+לילה)
אל תלך לתחנות סטייל ילו,תחנות מתות בלי עובדים.
שם יביאו לך 5 משמרות כולל שישי לילה+אין רף מכירות ומבצעים וכל השיט הזה.
למה הוא עושה כזה הרבה בקו חלוקה של לחם? מה כל כך מיוחד בזה שהוא מקבח משכורת גבוהה ולא מינימום או קצת מעל?

למה הוא עושה כזה הרבה בקו חלוקה של לחם? מה כל כך מיוחד בזה שהוא מקבח משכורת גבוהה ולא מינימום או קצת מעל?

אחראי לחלק את הסחורה+כמיות נכונות(אם טועים בכמות ומביאים אפילו יחידה פחות זה נקודה אדומה שזה 500 שח קנס)
הוא עושה 15 נטו תלוי בשעות+רכב.
למה לא מינימום?כי מתחילים תעבודה מ4 בבוקר עד 11-12 בצהריים.
וזה עבודה שמצריכה קצת שכל ולדעת כמה נמכר בכל מקום ולשים לב לטעיות.
תביא עובדים שיקבלו מינימום ותקבל 2 נקודות אדומות כל יום יעלה לך יותר.

לא מאמין שאנשים משאירים טיפ בתחנות דלק, התרגלתי לחיים אחרים. כאן (אוסטרליה) הכל בתדלוק עצמי ותשלום בתוך החנות.

הוא עושה 15 נטו תלוי בשעות+רכב.
זה עוד נחשב קצת..
המנהל של המגרש אצלנו היה עושה 30+ (היה לו קו משלו)

לא מאמין שאנשים משאירים טיפ בתחנות דלק
כאלה שתדלקו מיכל ב90 ונשאר עודף נותנים בדר''כ את השאר (או סתם נדיבים)
אבל פחות נפוץ ממלצר/שליח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית