אז ככה, אני משתחרר עוד חודש ותמיד היה לי בראש לטוס חצי שנה לאילת בתור מועדפת ולעבוד בבית מלון, אני ג'ובניק אז לא יודע אם אבטחה יקחו אותי אז שחבתי משהו כמו ברמן או עובד כללי, התכנון שלי היה לעבוד חצי שנה מאוגוסט בשחרור עד פברואר ואז לטוס מהסוכנות היהודית לסאמר קאמפ בארה"ב לחודשיים אפריל-יוני ואז ישר לטיסה לתאילנד+מזרח לטיול הגדול של חודשיים שלוש ולהתחיל לימודים באוקטובר 2021 (פסיכו והכל כבר יש לי). קודם כל רציתי לשמוע המלצות מחבר'ה שהיו באילת בבתי מלון ויכולים להגיד לי מה לדעתם התפקיד שהכי כדאי לעבוד בו שם. אני בעצם מחפש כמה שיותר לחוות אחרי השחרור ולפני תחילת התואר, ולהינות מעבודות של צעירים, חשוב לי שהעבודה תהיה לא לבד אלא עם עוד חבר'ה כדי שאני אוכל לדבר איתם במהלך המשמרת ולעשות צחוקים ובגלל זה קצת חששתי מברמן כי אני ידוע שזה פשוט להיות לבד בברמן בלובי של המלון. חשוב לי מאוד הבילויים וחיי הלילה שהבנתי שבאילת אתה יוצא כל יום למועדונים עם החברים מהעבודה. כמו כן אפשר פרטים איך אני מגיע לעבודות שם ובאיזה בית מלון הכי כדאי לעבוד? (אמרו לי אנשים שכדאי במלכת שבא והזהירו אותי מפני מלונות הכל כלול, מצד שני חבר אחר אמר שבמלכת שבא עובדים רק תיכוניסטים)
מה שכן, עכשיו עם כל תקופת הקורונה אני קצת חושש שאולי זה לא אפשרי וגם אם כן אולי אני אגיע לשם ואחרי חודשיים אצטרך לעזוב. אז אשמח לשמוע מכם על עוד המלצות לעבודות חווייתיות עם צעירים, חשבתי גם על למשל מלצר בבר שזה גם בסגנון אבל הבעיה שלא כל כך מחפשים כרגע עובדים בברים והבנתי שהכסף שם הוא לא גבוה בכלל
מה שכן, עכשיו עם כל תקופת הקורונה אני קצת חושש שאולי זה לא אפשרי וגם אם כן אולי אני אגיע לשם ואחרי חודשיים אצטרך לעזוב. אז אשמח לשמוע מכם על עוד המלצות לעבודות חווייתיות עם צעירים, חשבתי גם על למשל מלצר בבר שזה גם בסגנון אבל הבעיה שלא כל כך מחפשים כרגע עובדים בברים והבנתי שהכסף שם הוא לא גבוה בכלל