הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מועדפת בבית מלון באילת בעקבות המצב

עידן אתה נפלת על תחנה נדיבה של טיפים 90% ויותר מהתחנות הטיפ פחות מ15 שקל בסוף משמרת.
אתה עובד לילות כמו זומבי (עבדתי ככה שנתיים בתחנה) וזה פוגע דרסטית באיכות החיים.
אני כאחד שהייתי חיי ככה ומרוויח טוב לא הייתי חוזר לשם זה עבודה משעמת, מדכאת לאנשים שאוהבים את הלבד את הפלאפון ולשבת על התחת..

הבחור פה מחפש את ההפך המוחלט.

מציע לך לחפש מועדון או בר טוב שם תרוויח יפה מאוד תכיר אנשים ועם יש לך לשון חכמה בנות יחכו לך עד סוף המשמרת כדי לחזור איתך הבייתה. אילת זה נחמד אבל כסף חרא והתנאים עוד יותר לפעמים.
לא היתי סומך על אילת בקורונה יכולים לבעוט אותך כל רגע כשסוגרים

מסכים אם הרוב פה לך לטיול תאמין לי זה לא מה שירוקן אותך כספית

זה עוד נחשב קצת..
המנהל של המגרש אצלנו היה עושה 30+ (היה לו קו משלו)

כאלה שתדלקו מיכל ב90 ונשאר עודף נותנים בדר''כ את השאר (או סתם נדיבים)
אבל פחות נפוץ ממלצר/שליח
מה נסגר עם העבודות המונפצות עם משכורת של מנכל

אני אחרי שנה באותה תחנה לא קורה לי בחיים לסיים לילה בלי 100 טיפ
פעם ראשונה שאני שומע שמשאירים טיפ למתדלק 😳
אמנם אני אישית מתדלק תמיד באשראי וכבר שנים לא תדלקתי לא בשרות עצמי אבל לא זכור לי גם ששמעתי מאף אחד שמשאיר טיפ למתדלק. אולי אתה נמצא בתחנה של אקסטרא נדיבים, גם משלמים כמה שקלים יותר על שרות מלא וגם נותנים טיפ 🙄

פעם ראשונה שאני שומע שמשאירים טיפ למתדלק 😳
אמנם אני אישית מתדלק תמיד באשראי וכבר שנים לא תדלקתי לא בשרות עצמי אבל לא זכור לי גם ששמעתי מאף אחד שמשאיר טיפ למתדלק. אולי אתה נמצא בתחנה של אקסטרא נדיבים, גם משלמים כמה שקלים יותר על שרות מלא וגם נותנים טיפ 🙄

בתחנה אצלינו יש שירות עצמי בחינם....כאילו השירות בחינם אין הבדל במחיר.
אז לא משלמים אקסטרא והדלק אצלינו אחד הזולים במרכז בכל מקרה...
נהגי מוניות ממלאים ב100 כל יום,ונותנים שטר של 100 ואומרים לי תפתח ב95-97 ועודף קח לך.

ליפני הקורונה הייתי מגיע גם ל200 שח מידי פעם.(אבל זה כבר חריג,הייתי היחיד בתחנה שמגיע לזה)
אבל הייתי אקסטרא...ידעתי למי לתת את הזמן.(בעיקר למובגרות עם הגיפונים)

Cigano המשכורות של הקווי חלוקה ממש לא מונפצות.
חבר של אמא שלי עם 2 קווים ועבר ממזמן את ה50 נטו(אבל לקח לו איזה 20 שנה להגיע לזה)
אבל זה להיות משועבד לעבודה.
כן,יש עדיין עבודות שמרוויחים כמו מנכל בהייטק בלי תארים. תתפלא.

בתחנה אצלינו יש שירות עצמי בחינם....כאילו השירות בחינם אין הבדל במחיר.
אז לא משלמים אקסטרא והדלק אצלינו אחד הזולים במרכז בכל מקרה...
נהגי מוניות ממלאים ב100 כל יום,ונותנים שטר של 100 ואומרים לי תפתח ב95-97 ועודף קח לך.

ליפני הקורונה הייתי מגיע גם ל200 שח מידי פעם.(אבל זה כבר חריג,הייתי היחיד בתחנה שמגיע לזה)
אבל הייתי אקסטרא...ידעתי למי לתת את הזמן.(בעיקר למובגרות עם הגיפונים)

Cigano המשכורות של הקווי חלוקה ממש לא מונפצות.
חבר של אמא שלי עם 2 קווים ועבר ממזמן את ה50 נטו(אבל לקח לו איזה 20 שנה להגיע לזה)
אבל זה להיות משועבד לעבודה.
כן,יש עדיין עבודות שמרוויחים כמו מנכל בהייטק בלי תארים. תתפלא.
מה שמעניין אותי זה איך המסלול של העבודה הזאת. ממה מתחילים.

מה שמעניין אותי זה איך המסלול של העבודה הזאת. ממה מתחילים.

מתחילים כנהג מאפייה למשל....יוצרים קשרים..רואים מה הולך.
לא קונים קו בשנה או שנתיים.(קו עולה איזה מיליון שקל,אבל לא לדאוג קו חלוקה טוב מוכרים תמיד ביותר מימה שקנית תוך חצי שעה)

יש מיליון עבודות שמרוויחים טוב.
חברה של אחותי עצמאית ומכינה חדרי יום הולדת/זרים/בלונים וכל זה ועושה ארגזים.

יש מיליון דרכים להרוויח המון כסף.
מה אתה אוהב?

מתחילים כנהג מאפייה למשל....יוצרים קשרים..רואים מה הולך.
לא קונים קו בשנה או שנתיים.(קו עולה איזה מיליון שקל,אבל לא לדאוג קו חלוקה טוב מוכרים תמיד ביותר מימה שקנית תוך חצי שעה)

יש מיליון עבודות שמרוויחים טוב.
חברה של אחותי עצמאית ומכינה חדרי יום הולדת/זרים/בלונים וכל זה ועושה ארגזים.

יש מיליון דרכים להרוויח המון כסף.
מה אתה אוהב?
אני מתחיל שנה הבאה ללמוד משפטים, רוצה להיות עורך דין. מה שאני אוהב ועשה לי אחלה כסף זה לעבוד כמנהל בר באירועים אבל אתה יודע.. זה לא באופק כרגע. אז אני מתעניין איפה שאפשר

מה נסגר עם העבודות המונפצות עם משכורת של מנכל
שלא תטעה,קריעת תחת רצינית
אבל זה עבודות כאלה שעובדים קשה ומרוויחים בהתאם

סתם לדוג':רתך טוב עם נסיון מתחיל מ25 אלף (עבודה קקה עם סיכון גבוה לסרטן)

אני מתחיל שנה הבאה ללמוד משפטים,
ברכות ובהצלחה

איפה נרשמת?

מה אתה אוהב?
להרביץ חזק

מה מציע לי?

יש לי חבר שעבד באילת בניקוי חדרים תמורת 33 לשעה משהו כזה, ראה שכל המסיבות הפרועות שחשב שקורות כמו בסרטים בארה"ב רחוקות מליון קילומטר מהאמת ועזב אחרי חודשיים.(לא עשה כמעודפת אבל אז לא עניין אותו)
במצב עכשיו ראיתי שאילת בקרשים, אולי השאלה הנכונה זה לא איזה עבודה ללכת לשם זה האם יש עבודה שם בכלל... גם אם ההגבלות נשארות אתה יכול להיות בטוח שכל ענף המסיבות באילת ימות

דרך אגב אתה יכול להיות שומר בלי נשק בלי בעיה לא מעניין אף אחד שהיית גובניק, עם נשק כבר יעדיפו כאלו שהיו קרביים למרות שאם אתה עובר קורס אקדח לבד אתה נהיה די אטרקטיבי להם

• פותח/ת השרשור
יש לי חבר שעבד באילת בניקוי חדרים תמורת 33 לשעה משהו כזה, ראה שכל המסיבות הפרועות שחשב שקורות כמו בסרטים בארה"ב רחוקות מליון קילומטר מהאמת ועזב אחרי חודשיים.(לא עשה כמעודפת אבל אז לא עניין אותו)
במצב עכשיו ראיתי שאילת בקרשים, אולי השאלה הנכונה זה לא איזה עבודה ללכת לשם זה האם יש עבודה שם בכלל... גם אם ההגבלות נשארות אתה יכול להיות בטוח שכל ענף המסיבות באילת ימות

דרך אגב אתה יכול להיות שומר בלי נשק בלי בעיה לא מעניין אף אחד שהיית גובניק, עם נשק כבר יעדיפו כאלו שהיו קרביים למרות שאם אתה עובר קורס אקדח לבד אתה נהיה די אטרקטיבי להם
זהו מחר יש לי ראיון עבודה לקב"ט נראה מה הולך שם בכלל, מאוד חושש עכשיו שלא יהיה כלום בגלל המצב אבל יש לי עוד חודש לשחרור אז מקווה שעד אז ירגע, דיברתי דווקא עם מלא אנשים שהיו באילת ואמרו לי שזאת כן חוויה ושמאוד נהנו

שלא תטעה,קריעת תחת רצינית
אבל זה עבודות כאלה שעובדים קשה ומרוויחים בהתאם

סתם לדוג':רתך טוב עם נסיון מתחיל מ25 אלף (עבודה קקה עם סיכון גבוה לסרטן)

ברכות ובהצלחה

איפה נרשמת?

להרביץ חזק

מה מציע לי?
בעברית . מזלי שיש קצת חסכונות ועד לפני הקורונה הייתי מרוויח אחלה. קניתי רכב להתנייד ויש עוד איזה 10 בצד אבל זהו. שקלתי גם לשכור דירה אבל זה משהו שאני ממש לא יכול להרשות לעצמי כרגע בלי הכנסה אז נשאר עם ההורים לפחות לשנה הראשונה

בעברית . מזלי שיש קצת חסכונות ועד לפני הקורונה הייתי מרוויח אחלה. קניתי רכב להתנייד ויש עוד איזה 10 בצד אבל זהו. שקלתי גם לשכור דירה אבל זה משהו שאני ממש לא יכול להרשות לעצמי כרגע בלי הכנסה אז נשאר עם ההורים לפחות לשנה הראשונה
כל הכבוד לך אחי
אתה מחושב וזה משהו שאני ממש מעריך (מוניטין כן?)
באמת שמאחל לך הצלחה ומי יודע,אולי עוד אשתמש בכישורי העריכת דין שלך בעתיד ;)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית