נק' מוניטין:
18,773
- 7,794
- 6,163
כאלה שתדלקו מיכל ב90 ונשאר עודף נותנים בדר''כ את השאר (או סתם נדיבים)
מי משתמש במזומן בכלל חושב1
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסכים2מי משתמש במזומן בכלל חושב1
מי שמרוויח מזומנים, אחוז גבוהה מאוד מהאוכלוסיה בארץמי משתמש במזומן בכלל חושב1
מה נסגר עם העבודות המונפצות עם משכורת של מנכלזה עוד נחשב קצת..
המנהל של המגרש אצלנו היה עושה 30+ (היה לו קו משלו)
אבל פחות נפוץ ממלצר/שליח
פעם ראשונה שאני שומע שמשאירים טיפ למתדלק 😳אני אחרי שנה באותה תחנה לא קורה לי בחיים לסיים לילה בלי 100 טיפ
פעם ראשונה שאני שומע שמשאירים טיפ למתדלק 😳
אמנם אני אישית מתדלק תמיד באשראי וכבר שנים לא תדלקתי לא בשרות עצמי אבל לא זכור לי גם ששמעתי מאף אחד שמשאיר טיפ למתדלק. אולי אתה נמצא בתחנה של אקסטרא נדיבים, גם משלמים כמה שקלים יותר על שרות מלא וגם נותנים טיפ 🙄
מה שמעניין אותי זה איך המסלול של העבודה הזאת. ממה מתחילים.בתחנה אצלינו יש שירות עצמי בחינם....כאילו השירות בחינם אין הבדל במחיר.
אז לא משלמים אקסטרא והדלק אצלינו אחד הזולים במרכז בכל מקרה...
נהגי מוניות ממלאים ב100 כל יום,ונותנים שטר של 100 ואומרים לי תפתח ב95-97 ועודף קח לך.
ליפני הקורונה הייתי מגיע גם ל200 שח מידי פעם.(אבל זה כבר חריג,הייתי היחיד בתחנה שמגיע לזה)
אבל הייתי אקסטרא...ידעתי למי לתת את הזמן.(בעיקר למובגרות עם הגיפונים)
Cigano המשכורות של הקווי חלוקה ממש לא מונפצות.
חבר של אמא שלי עם 2 קווים ועבר ממזמן את ה50 נטו(אבל לקח לו איזה 20 שנה להגיע לזה)
אבל זה להיות משועבד לעבודה.
כן,יש עדיין עבודות שמרוויחים כמו מנכל בהייטק בלי תארים. תתפלא.
מה שמעניין אותי זה איך המסלול של העבודה הזאת. ממה מתחילים.
אני מתחיל שנה הבאה ללמוד משפטים, רוצה להיות עורך דין. מה שאני אוהב ועשה לי אחלה כסף זה לעבוד כמנהל בר באירועים אבל אתה יודע.. זה לא באופק כרגע. אז אני מתעניין איפה שאפשרמתחילים כנהג מאפייה למשל....יוצרים קשרים..רואים מה הולך.
לא קונים קו בשנה או שנתיים.(קו עולה איזה מיליון שקל,אבל לא לדאוג קו חלוקה טוב מוכרים תמיד ביותר מימה שקנית תוך חצי שעה)
יש מיליון עבודות שמרוויחים טוב.
חברה של אחותי עצמאית ומכינה חדרי יום הולדת/זרים/בלונים וכל זה ועושה ארגזים.
יש מיליון דרכים להרוויח המון כסף.
מה אתה אוהב?
שלא תטעה,קריעת תחת רציניתמה נסגר עם העבודות המונפצות עם משכורת של מנכל
ברכות ובהצלחהאני מתחיל שנה הבאה ללמוד משפטים,
להרביץ חזקמה אתה אוהב?
שלא תטעה,קריעת תחת רצינית
אבל זה עבודות כאלה שעובדים קשה ומרוויחים בהתאם
להרביץ חזק
מה מציע לי?
שוקל פרישה האמת (אל תגלה לאף אחד אה?)להמשיך בפוטבול אם להרביץ חזק (-:
זהו מחר יש לי ראיון עבודה לקב"ט נראה מה הולך שם בכלל, מאוד חושש עכשיו שלא יהיה כלום בגלל המצב אבל יש לי עוד חודש לשחרור אז מקווה שעד אז ירגע, דיברתי דווקא עם מלא אנשים שהיו באילת ואמרו לי שזאת כן חוויה ושמאוד נהנויש לי חבר שעבד באילת בניקוי חדרים תמורת 33 לשעה משהו כזה, ראה שכל המסיבות הפרועות שחשב שקורות כמו בסרטים בארה"ב רחוקות מליון קילומטר מהאמת ועזב אחרי חודשיים.(לא עשה כמעודפת אבל אז לא עניין אותו)
במצב עכשיו ראיתי שאילת בקרשים, אולי השאלה הנכונה זה לא איזה עבודה ללכת לשם זה האם יש עבודה שם בכלל... גם אם ההגבלות נשארות אתה יכול להיות בטוח שכל ענף המסיבות באילת ימות
דרך אגב אתה יכול להיות שומר בלי נשק בלי בעיה לא מעניין אף אחד שהיית גובניק, עם נשק כבר יעדיפו כאלו שהיו קרביים למרות שאם אתה עובר קורס אקדח לבד אתה נהיה די אטרקטיבי להם
בעברית . מזלי שיש קצת חסכונות ועד לפני הקורונה הייתי מרוויח אחלה. קניתי רכב להתנייד ויש עוד איזה 10 בצד אבל זהו. שקלתי גם לשכור דירה אבל זה משהו שאני ממש לא יכול להרשות לעצמי כרגע בלי הכנסה אז נשאר עם ההורים לפחות לשנה הראשונהשלא תטעה,קריעת תחת רצינית
אבל זה עבודות כאלה שעובדים קשה ומרוויחים בהתאם
סתם לדוג':רתך טוב עם נסיון מתחיל מ25 אלף (עבודה קקה עם סיכון גבוה לסרטן)
ברכות ובהצלחה
איפה נרשמת?
להרביץ חזק
מה מציע לי?
כל הכבוד לך אחיבעברית . מזלי שיש קצת חסכונות ועד לפני הקורונה הייתי מרוויח אחלה. קניתי רכב להתנייד ויש עוד איזה 10 בצד אבל זהו. שקלתי גם לשכור דירה אבל זה משהו שאני ממש לא יכול להרשות לעצמי כרגע בלי הכנסה אז נשאר עם ההורים לפחות לשנה הראשונה
יאללה מבטיח לך הנחה רצינית חחחכל הכבוד לך אחי
אתה מחושב וזה משהו שאני ממש מעריך (מוניטין כן?)
באמת שמאחל לך הצלחה ומי יודע,אולי עוד אשתמש בכישורי העריכת דין שלך בעתיד ;)
הנחה תתן לחברים שלךיאללה מבטיח לך הנחה רצינית חחח