הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פאוורליפטינג כנער [הוסר]

מצב
השרשור נעול

Improvement

משתמש מתחיל
39
7
נק' מוניטין:
5
39
7
Improvment הוסיף לוג חדש:

פאוורליפטינג כנער - מתחיל משקולנות ומקווה לעלות בכוח ועל הדרך להיבנות

אז לפני שנתיים הרגשתי רזה שחיף ורציתי לעלות בכוח ובמסה. התחלתי להתאמן בבית, עשיתי הרבה שטויות ובסופו של דבר התוצאה הסופית היא בקושי תוצאה... החלטתי לעשות מעשה ולהתחיל להתאמן כמו שצריך, להירשם לחד"כ ולקבל ייעוץ מקצועי ולהתחיל להתאמן עם משקולות כמו שתמיד רציתי. מהר מאוד הבנתי שגם עכשיו העסק לא מאוד פשוט, במיוחד בשביל נער צעיר בגיל 14 כמוני שלא יכול לסחוב תוכניות שמותאמות לבוגרים יותר וצריך ייעוץ מקצועי. פניתי אל חברי הפורום כאן, ובזכותם מצאתי מאמן פאוורליפטינג שיעזור לי להיכנס לתחום ולהביא...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
Improvement עדכן/ה את הלוג ״פאוורליפטינג כנער״:

28/06/20 - התחלה גרועה

נפצעתי ביד הקדמית, כביכול קיבלתי מכה זניחה שלא אמורה להזיז לשריר אבל לא עוברת...
מבואס תחת שאני עוד לא יכול להתחיל, אבל קבעתי עם המאמן לשבוע הבא ומקווה שעד אז אני אספיק לעבור אצל אורתופד, ואם לא, אז שמשחות נגד כאבי שרירים בשקל, קומפרסים חמים ומנוחה טובה יעשו את העבודה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
Improvement עדכן/ה את הלוג ״פאוורליפטינג כנער״:

01/07/20 - קורונה

אז מבחינת הפציעה הכל בסדר ואני אוכל לחזור להתאמן שבוע הבא.

אבל יש שינוי בתוכניות, אני גר בת"א והמאמן בירושלים, ככה שלנסוע כל פעם אליו ברכבת בתקופת הקורונה (במיוחד שיש עלייה בחולים ואני ממש ליד סבא וסבתא שלי) לא תהיה רעיון טוב.

לכן סיכמתי עם המאמן שנעבור למתכונת אונליין קצת יותר מסובכת. נעבור על הטכניקה של ההרמות הבסיסיות בעזרת הספר המוכר של מארק ריפטו - "Starting Strength". לאחר מכן אבצע אימון שממוקד על הרמה מסוימת לפי הנחיות המאמן ואלצלם לו מספר סטים. הוא יתן לי הערות והמטרה היא בסופו של דבר להגיע לטכניקה ברמה גבוהה עד כמה שאפשר.

התחלנו בלמידת הסקוואט, נשאר לי עד מחר לסיים את 60 העמודים של הפרק ואני כבר לקראת סיום ככה שאין בעיה.

חוץ מזה, בקרוב אני נפגש עם תזונאית שמתמחה בילדים ונוער בשביל תפריט מסודר למסה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
פותח הלוג מחק את הלוג ממערכת הלוגים ונעל את הדיון.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית