הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מוט בדדליפט מחליק רק ביד שמאל

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אז ככה, לפני החיטוב בסוף של המסה הגעתי ל 130 לשישיות בדדליפט על 67 משקל גוף, בקורונה עשיתי חיטוב 3 חודשים שבהם גם רוב הזמן כמובן לא היתה לי אפשרות לדדליפט ובאמת כשחזרתי כשפתחו את המכונים ירדתי משמעותית ל100 לשישיות, לאט לאט התחלתי לעלות בדדליפט וגם התחלתי מסה לפני כ3 שבועות ובאמת אימון קודם הצלחתי 130 לחמישיות על משקל גוף 59, הבעיה היא שאני עושה אחיזה משולבת, בסט הראשון יד ימין היתה כאילו הפוכה ושם לא היתה לי בעיה אבללאחר 5 דקות מנוחה בסט השני כשהחלפתי את הידיים כמו תמיד, הצלחתי רק 4 חזרות כי המוט ממש כמעט ונפל לי ביד שמאל, מה אני עושה??? זה לא היה לי ככה בפעם שעברה שעשיתי 130... ולמה זה גם רק ביד שמאל (אני ימני)

למה לא בעד? אני ככה כבר שנה
בהרבה מקרים זה ירגיש לא טבעי להפוך את האחיזה וזה יכול לגרום לשינוי במסלול של המוט בסט, אבל אם התרגלת ונוח לך אז זה בסדר. יכול להיות שהאחיזה שלך נחלשה קצת והיא צריכה קצת זמן להגיע לאיפה שהיא הייתה לפני. אבל בכל מקרה ממליץ ללמוד הוק גריפ או להשתמש במגנזיום.

• פותח/ת השרשור
בהרבה מקרים זה ירגיש לא טבעי להפוך את האחיזה וזה יכול לגרום לשינוי במסלול של המוט בסט, אבל אם התרגלת ונוח לך אז זה בסדר. יכול להיות שהאחיזה שלך נחלשה קצת והיא צריכה קצת זמן להגיע לאיפה שהיא הייתה לפני. אבל בכל מקרה ממליץ ללמוד הוק גריפ או להשתמש במגנזיום.
ההבדל היחיד הוא שהצרתי את האחיזה ועכשיו אני מחזיק לא בחלק המחוספס אלא בחלק החלק של המוט וכנראה זה תורם לזה...
מה שכן באמת אני שם לב שהמוט יורד עם נטיה כשבצד ימין הוא כאילו יותר קדימה וזה כאילו קצת אלכסון

ההבדל היחיד הוא שהצרתי את האחיזה ועכשיו אני מחזיק לא בחלק המחוספס אלא בחלק החלק של המוט וכנראה זה תורם לזה...
מה שכן באמת אני שם לב שהמוט יורד עם נטיה כשבצד ימין הוא כאילו יותר קדימה וזה כאילו קצת אלכסון
עדיף לתפוס במחוספס, בשביל זה גם החלק הזה נועד. וכן רוב הסיכויים שהנטייה נגרמת בגלל שאתה לא רגיל לאחוז עם יד ימין הפוכה.

• פותח/ת השרשור
עדיף לתפוס במחוספס, בשביל זה גם החלק הזה נועד. וכן רוב הסיכויים שהנטייה נגרמת בגלל שאתה לא רגיל לאחוז עם יד ימין הפוכה.
אבל ככה אני כבר שנה מחזיק ושמתי לב שרק בזמן האחרון התחילה לי הנטיה הזאת

לא מחליפים ידיים, אל תצפה להשתפר במשהו אם אתה מגוון אותו יותר מדי, תחזיק שלפחות חלק מהאצבעות נמצאות על החספוס, עדיפות שכולן, ותנסה להחזיק את המוט יותר בעומק כף היד, יותר קרוב לשורש כף היד

• פותח/ת השרשור
לא מחליפים ידיים, אל תצפה להשתפר במשהו אם אתה מגוון אותו יותר מדי, תחזיק שלפחות חלק מהאצבעות נמצאות על החספוס, עדיפות שכולן, ותנסה להחזיק את המוט יותר בעומק כף היד, יותר קרוב לשורש כף היד
אני מחליף בשביל שזה יהיה מאוזן, ואני פעם הייתי מחזיק במחוספס אבל המאמן במכון אמר לי להצר את העמידה כי ככה יהיה לי יותר קל להרים
עכשיו אני כבר לא מסוגל להזיז את המוט עם האחיזה הישנה היותר רחבה

אני מחליף בשביל שזה יהיה מאוזן, ואני פעם הייתי מחזיק במחוספס אבל המאמן במכון אמר לי להצר את העמידה כי ככה יהיה לי יותר קל להרים
עכשיו אני כבר לא מסוגל להזיז את המוט עם האחיזה הישנה היותר רחבה
כדי שמה יהיה מאוזן? אין שום הבדל משמעותי מבחינת השרירים.
ואם אתה לא מצליח להחזיק בחספוס כנראה שאתה מחזיק לא טוב

• פותח/ת השרשור
כדי שמה יהיה מאוזן? אין שום הבדל משמעותי מבחינת השרירים.
ואם אתה לא מצליח להחזיק בחספוס כנראה שאתה מחזיק לא טוב
הייתי מחזיק בחספוס אבל עכשיו הצרתי והתרגלתי לעמדיה צרה וכשאני מנסה לעשות כמו פעם פתאום קשה לי ואני לא מצליח להרים את אותו משקל

אני תמיד מחליף ידיים ואני חושב שזה מעולה. אני יכול לבוא לתחרות ולמשוך איך שבא לי.
אין שום חיסרון בזה.

כדי שלא יחליק צריך "לסובב את המוט".
אתה צריך להכניס את הידיים בסיבוב סביב המוט ולפני שאתה מושך לסובב את הידיים לכיון הנגדי אחד מהשני. זה יוצר מצב שהמוט בתוך היד ולא על האצבעות. כי באצבעות המוט יברח.

וכמובן מגנזיום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית