הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עליה במשקל במסה

ירין יוגב

משתמש מתחיל
6
3
נק' מוניטין:
3
6
3
אני מפחדת לעלות במשקל ואפילו אם אני אעלה 2 קילו אני אבכה אבל אני יודעת שאני חייבת את זה בשביל להעלות לי את הביטחון בנוגע לגוף שלי,
כמה קילו עולים בערך במסה?
ואם אחרי המסה אני אתחיל חיטוב אז אני אוריד בחזרה את הקילוגרמים האלה בלי לפרק את השרירים שעשיתי?

אני מפחדת לעלות במשקל ואפילו אם אני אעלה 2 קילו אני אבכה אבל אני יודעת שאני חייבת את זה בשביל להעלות לי את הביטחון בנוגע לגוף שלי,
כמה קילו עולים בערך במסה?
ואם אחרי המסה אני אתחיל חיטוב אז אני אוריד בחזרה את הקילוגרמים האלה בלי לפרק את השרירים שעשיתי?

זה אינדיווידואלי ותלוי אדם, כל היחיד יחליט מתי לעצור מסה ולחטב לפי המטרות השנות שלו ואיך שהוא רוצה להיראות.

בנוגע לחיטוב, במידה ותמשיכי לצרוך מספיק חלבון ותשמרי על אותו נפח אימונים הכל יהיה בסדר, הכמות שריר שתאבדי תהיה מינורית.

אם תעשי מסה נכון, כלומר לא בפלוס קלורי גדול מדי שיוביל לעליה מתונה ואיטית במשקל, אין שום סיבה שה-2 קילו האלה יהפכו אותך ל"שמנה" ואפילו להיפך, הם יהיו מורכבים יותר משריר מאשר משומן שירד בחזרה כשתחליטי לעשות חיטוב. לא משנה שגם אם תעלי 2 קילו סתם כי אכלת הרבה ולא התאמנת זה לא משהו כל כך מורגש ויזואלית אלא אם כן את אנורקסית.
קטע שאת תבכי אם תעלי 2 קילו כי כרגע אני בחיטוב ואני בוכה על כל גרם שאני מאבד:cray:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית