הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צום לסירוגין שינה לי את החיים (ירדתי 50 קילו והזרוע נטויה)

• פותח/ת השרשור Keto<3
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Keto<3

משתמש מתחיל
1
1
נק' מוניטין:
-14
1
1
היי חבר'ה, אני יודע שצום לסירוגין/דיאטה קטוגנית זה פחות משהו שמקובל פה,
אבל בכל זאת החלטתי לפרסם פה במיוחד בשביל זה- במהלך כל חיי ניסיתי עשרות דיאטות, עשרות דיאטניות, וכלום לא צלח.
בשנה אחת עם צום לסירוגין הורדתי 50 קילו וממשיך. החלטתי להעלות סרטון קצר ולהסביר את היתרונות והעקרונות של הצום לסירוגין בשביל לעזור לאנשים שאולי גם מאוד רוצים ולא מצליחים לעשות שינוי כזה. הסרטון מתומצת בכוונה וכמובן שלא נכנסתי לפרטים, ובכל זאת הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הדברים שנאמרו, אשמח לשמוע כל תגובה- לטוב ולרע.

נ.ב- אם מישהו צריך עזרה בדיאטה, שאלות וכל דבר בסגנון תרגישו חופשי לרשום לי פה באשכול או בהודעה פרטית- יותר מאשמח לעזור! 😃

צר לי לבאס אותך אבל צום לסירוגין היא לא ״השיטה״ לרדת במשקל. זו אחלה דרך לייצר גירעון.
בכלל...אנשים שלא סופרים קלוריות ופתאום מחליטים להתחיל צום לסירוגין - מדלגים על ארוחת בוקר - משמע פחות אוכל/קלוריות מין הסתם שיראו ירידה במשקל.
(לא כולם) אני יכולה לומר שעל עצמי השיטה הזו פחות עובדת כי יש לי נטייה לפצות על כך במהלך היום וגם כי אני קמה רעבה,אז למה לסבול?
זו אחלה דרך להתנהלות במקרים מסויימים. נניח באירועים מסויימים או לפעמים בחיטוב שאני אקסטרה רעבה אז מושכת קצת ואוכלת ארוחות גדולות יותר. באופן כללי. כל שיטה שתגרום לך לייצר גירעון קלורי,תעבוד.
בלי שום קשר כבוד ענק לשינוי שלך.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית