הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Lgd וmk677

WorkingoutY

משתמש מתחיל
31
1
נק' מוניטין:
1
31
1
אהלן, מתכנן בקרוב להתחיל ״סייקל״
8 שבועות lgd במינון 5-10mg(אתחיל מ5 ולפי תחושה במידת הצורך אעלה ל10)
ואחרי זה במהלך הpct של 20 גרם נולבה למשך שלושה- ארבעה שבועות
מתכנן להתחיל לשלב גם mk677 + ברברין- ולהמשיך איתם לתקופה של 3-4 חודשים במינון 25מג ליום.
מה דעתכם? מבין שאין פה תגובות אוהדות לגבי שימוש בlgd סולו אבל השאלה שלי יותר מופנית לכיוון של השימוש בmk בזמן הpct ואחרי זה להמשיך איתו לחודשים.. אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שניסו כי אני שומע כל מיני דברים הזוים על הmk לדוגמא שאחד המחקרים הופסק בגלל תופעות שחוו חלק מהמשתתפים(לדוגמא גדילה של הלב )

אהלן, מתכנן בקרוב להתחיל ״סייקל״
8 שבועות lgd במינון 5-10mg(אתחיל מ5 ולפי תחושה במידת הצורך אעלה ל10)
ואחרי זה במהלך הpct של 20 גרם נולבה למשך שלושה- ארבעה שבועות
מתכנן להתחיל לשלב גם mk677 + ברברין- ולהמשיך איתם לתקופה של 3-4 חודשים במינון 25מג ליום.
מה דעתכם? מבין שאין פה תגובות אוהדות לגבי שימוש בlgd סולו אבל השאלה שלי יותר מופנית לכיוון של השימוש בmk בזמן הpct ואחרי זה להמשיך איתו לחודשים.. אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שניסו כי אני שומע כל מיני דברים הזוים על הmk לדוגמא שאחד המחקרים הופסק בגלל תופעות שחוו חלק מהמשתתפים(לדוגמא גדילה של הלב )
אם הוא מדכא או משתק (והוא כן)אז וודאי שלא חכם לקחת אותו בלי טסט...(מינון מינימלי מספיק).
מאיזו סיבה אתה לא מעונין לשלב טסט?

• פותח/ת השרשור
אם הוא מדכא או משתק (והוא כן)אז וודאי שלא חכם לקחת אותו בלי טסט...(מינון מינימלי מספיק).
מאיזו סיבה אתה לא מעונין לשלב טסט?
לא מעוניין בזריקות זו הסיבה היחידה
אבל מה דעתך לגבי השילוב של הmk בpct ולאחריו?
ומה דעתך הכללית על הmk677 אני שומע דעות מאוד חלוקות.

לא מעוניין בזריקות זו הסיבה היחידה
אבל מה דעתך לגבי השילוב של הmk בpct ולאחריו?
ומה דעתך הכללית על הmk677 אני שומע דעות מאוד חלוקות.
באופן כללי שילוב סארמס בpct זה בערך כמו לשלב הירואין בסדנת גמילה מסמים..
sarms זה תחום חדש לי..אבל לא רק לי..הוא חדש בכלל.
אני לא מאלה שחושבים שsarms זה לא "סטרואידים" ואין כמעט תופעות לוואי איתם...אבל לפי מה שהתרשמתי יש פה הרבה שחושבים אחרת.

• פותח/ת השרשור
מה המטרה בברברין?
Mk677 זה gh לעניים
אם תקציב זה לא בעיה תביא פפטידים בז'אנר או gh
ברברין סתם להיות על הצד הבטוח. הבנתי שהmk לאורך זמן עלול להתחיל לעשות בלאגנים בסוכר ואני גם ככה יחסית גבולי
אני לא מאלה שחושבים שsarms זה לא "סטרואידים" ואין כמעט תופעות לוואי איתם...אבל לפי מה שהתרשמתי יש פה הרבה שחושבים אחרת.
זה הקטע שmk לא נכלל כחלק מהסארמס והבנתי שהוא מושלם בpct יכול למנוע איבוד של מסת שריר..

20200628_191638.jpg
חומר למחשבה..

Mk667 זה לא סארמס 🤦‍♂️.

הינה עוד נקודה למחשבה.

Effects of an Oral Ghrelin Mimetic on Body Composition and Clinical Outcomes in Healthy Older Adults: A Randomized, Controlled Trial

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200628-202839_Chrome.jpg
    Screenshot_20200628-202839_Chrome.jpg
    KB 123 · צפיות: 51
קורטיזול מפרק שרירים וmk677 מתיימר לשחרר הורמון גדילה במטרה להגדיל אותם, מצד שני, אין דיווחים על ירידה בטסט..

כנראה שתה ירוק, פה ושם גוינט וכמה דברים שמרגיעים סוגרים שם את הפינה?​

קורטיזול מפרק שרירים וmk677 מתיימר לשחרר הורמון גדילה במטרה להגדיל אותם, מצד שני, אין דיווחים על ירידה בטסט..

כנראה שתה ירוק, פה ושם גוינט וכמה דברים שמרגיעים סוגרים שם את הפינה?​
פסקה שנייה

זה לא משנה אם זה sarms או לא..
הכינוי שתבחר לזה הוא לא מאוד חשןב..יש בילדרים שקוראים לזה sarms אבל ברור גם מהסרטון שהעליתי פה בפוסט של @joe456 שזה לא זהה לאוסטרין ולגנדרול ולכל היתר..
אין לי זמן לקרוא כרגע את כל המאמר וגם לא משוכנע שאתה עשית כך..אבל מבטיח לך שלא תצטרך לחפש יותר מידי כדי למצוא מאמרים שגורסים אחרת..
אז חומר למחשבה יש תמיד..
אתה יכול להסתמך על מה שבא לך יותר טוב עם התחביבים שלך ויכול להיות קצת חשדן יותר ולבדוק לעומק גם דברים של רופאים או מאמרים שטוענים אחרת..

הבנתי כבר שזו לא האופציה החביבה עליך..
אז תחיה עם האמונה המלאה שלך בדרך.
בהצלחה

הכינוי שתבחר לזה הוא לא מאוד חשןב..יש בילדרים שקוראים לזה sarms אבל ברור גם מהסרטון שהעליתי פה בפוסט של @joe456 שזה לא זהה לאוסטרין ולגנדרול ולכל היתר..
אין לי זמן לקרוא כרגע את כל המאמר וגם לא משוכנע שאתה עשית כך..אבל מבטיח לך שלא תצטרך לחפש יותר מידי כדי למצוא מאמרים שגורסים אחרת..
אז חומר למחשבה יש תמיד..
אתה יכול להסתמך על מה שבא לך יותר טוב עם התחביבים שלך ויכול להיות קצת חשדן יותר ולבדוק לעומק גם דברים של רופאים או מאמרים שטוענים אחרת..

בהצלחה
שמח שהסקת מה שבא לך, נתתי לך את המיקום של הפסקה בה מדברים על הטסט' יחד עם מספרים בטבלה.

פשוט צריך להופיע במקומות שבהם אתה מדבר שטויות בשביל כותב הפוסט יבין מי אתה. כך או כך ממש לא איכפת לי ממך.

בהצלחה גם לך.

• פותח/ת השרשור
שמח שהסקת מה שבא לך, נתתי לך את המיקום של הפסקה בה מדברים על הטסט' יחד עם מספרים בטבלה.

פשוט צריך להופיע במקומות שבהם אתה מדבר שטויות בשביל כותב הפוסט יבין מי אתה. כך או כך ממש לא איכפת לי ממך.

בהצלחה גם לך.
יצא לך להתנסות באופן אישי?

בהצלחה גם לך.
מודה לך על התיקונים..בפרט על זה שננדרולון לא מומר לאסטרוגן..
בהחלט הוכחת בקיאות יוצאת דופן.
מקווה שבsarms אתה מבין קצת יותר לטובת השואל
בכל מקרה, תמיד טוב שאתה פה כדי לתקן
לילה טוב חבר

אז חומר למחשבה יש תמיד..

בהצלחה
בא נעמיד דברים על דיוקם
מה שחשוב זה אם יש השפעה על ציר הhpta או לא
וזה הסיבה העיקרית לכך שמשווים אותם לסטרואידים

MK677 איננו סארם מהסיבה שאיננו סלקטיבי לרצפטורים אנדרוגניים, הוא בעל מנגנון אחר ואם לצטט מה הוא
MK-677 is a nonpeptide spiropiperidine previously demonstrated to be functionally indistinguishable in vitro and in vivo from the potent peptide GH secretagogue GHRP-6 (16 ).
קוראים לו סארמס ומוכרים אותו באתרים ליד סארמים מהסיבה שיש לו יישום בתחום הבילדינג, הורמון גדילה וטסט וחבריו הם חברים טובים והולכים טוב ביחד

קטע שיווקי, אבל ואבל גדול, סארם הוא לא.

Mk2866 זה סארם העונה לשם אוסטרין, המוכרים קלטו את הבלבלבה האפשרית בגלל השם הדומה ועשו בזה שימוש לצורך שיווק וקראו לmk677 סארם.. משם זה נובע אם זה מעניין אותך ה'היסטוריה' השיווקית והסיבות בגינם אנשים מעיזים לטעות ולכנות mk677 כסארם..

בא נעמיד דברים על דיוקם
מה שחשוב זה אם יש השפעה על ציר הhpta או לא
וזה הסיבה העיקרית לכך שמשווים אותם לסטרואידים

MK677 איננו סארם מהסיבה שאיננו סלקטיבי לרצפטורים אנדרוגניים, הוא בעל מנגנון אחר ואם לצטט מה הוא
MK-677 is a nonpeptide spiropiperidine previously demonstrated to be functionally indistinguishable in vitro and in vivo from the potent peptide GH secretagogue GHRP-6 (16 ).
קח עצה לחיים..
תנסה כשאתה מגיב להתיחס למה שרלוןנטי לשאלה ולא סתם להתווכח כדי "להעמיד דברים על דיוקם"
אם יש מאמר רציני שטוען שעל אף שmk677 (אל תעשה פה סלט עם mk2866.. לא לזה התכוונתי) כביכול לא אמור לשנות הוא כן הביא לירידה ב total testosterone ..את זה כדאי שהשואל יקח בחשבון
כי זה מאוד רלוןנטי למה ששאל ומאוד משמעותי כדי לקבל החלטה אם לשלב או לא בpct..(זה לא הורמון גדילה!)
שום דבר מעבר לזה!

יצא לך להתנסות באופן אישי?
כן יצא לי. לקחתי mk667 במינון של 20 מג וlgd במינון של 5 מג.

באופן אישי לא עפתי על הmk, לא הרגשתי תיאבון מוגבר ממנו (לא שיש לי בעיה בתאבון). יש לי בלוג שלם עליו, אתה מוזמן לחפש ולהתרשם. רשמתי משקלי עבודה, משקל גוף וכו'.

הסייקל הבא שלי יהיה כנראה 2.5 מג של lgd עם אופציה לעלות ל5 מג ובלי mk.

לא חושב שכדאי לך לעלות ל10 מג בlgd, יגרום לדעיכה גדולה מידי בטסט וגם בהורמון הlh. תרגיש חרא במהלך היום.

בדיעבד הייתי מתחיל מ2.5 ולא מ5 מג של lgd וזורק את הmk.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית