הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Lgd וmk677

WorkingoutY

משתמש מתחיל
31
1
נק' מוניטין:
1
31
1
אהלן, מתכנן בקרוב להתחיל ״סייקל״
8 שבועות lgd במינון 5-10mg(אתחיל מ5 ולפי תחושה במידת הצורך אעלה ל10)
ואחרי זה במהלך הpct של 20 גרם נולבה למשך שלושה- ארבעה שבועות
מתכנן להתחיל לשלב גם mk677 + ברברין- ולהמשיך איתם לתקופה של 3-4 חודשים במינון 25מג ליום.
מה דעתכם? מבין שאין פה תגובות אוהדות לגבי שימוש בlgd סולו אבל השאלה שלי יותר מופנית לכיוון של השימוש בmk בזמן הpct ואחרי זה להמשיך איתו לחודשים.. אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שניסו כי אני שומע כל מיני דברים הזוים על הmk לדוגמא שאחד המחקרים הופסק בגלל תופעות שחוו חלק מהמשתתפים(לדוגמא גדילה של הלב )

קח עצה לחיים..
תנסה כשאתה מגיב להתיחס למה שרלוןנטי לשאלה ולא סתם להתווכח כדי "להעמיד דברים על דיוקם"
אם יש מאמר רציני שטוען שעל אף שmk677 (אל תעשה פה סלט עם mk2866.. לא לזה התכוונתי) כביכול לא אמור לשנות הוא כן הביא לירידה ב total testosterone ..את זה כדאי שהשואל יקח בחשבון
כי זה מאוד רלוןנטי למה ששאל ומאוד משמעותי כדי לקבל החלטה אם לשלב או לא בpct..(זה לא הורמון גדילה!)
שום דבר מעבר לזה!
שמע אחי, זה פורום, ורציתי להגיד משהו שהיה נראה לא רלוונטי, אם זה לא בא לך טוב בעין אתה יכול לקפוץ לי בזיג זג

אין נושא שיחה מוגדר שחייבים לדבר רק עליו.

זה לא הורמון גדילה אלא secret agage מקווה שכתבתי נכון, זה מפריש הורמון גרלין ובשל כך כפועל יוצא עקיף מפריש גם הורמון גדילה, הסיבה אפשרית לירידה בטסט היא שזה יכול לעלות גם קורטיזול שידוע שמתי שיש אותו זה יכול להפריע לטסט, אין שום קשר לסטרואידים ואין שום בעיה לשלב אותו בpct מהבחינה הזאת, צריך לדאוג לקורטיזול נמוך בלי קשר, אגב הכל יחסי, שים לב למה שהקפת במחקר שצרפת, איפה שהקפת, תסתכל על ה3 שורות האחרונות, הן אלו שרלוונטיות..

זה גם צורף במחקרים שלעיל.

גרלין הוא הורמון פפטידי בן 28 חומצות אמינו, שנמצא ביונקים, עופות, זוחלים ודגים. משמעות השם הוא מהיותו משחרר הורמון גדילה. ההורמון נתגלה בשנת 1999 כסובסטרט לרצפטור GHSR, שהיה ידוע כגורם לשחרור הורמון גדילה, אך הופעל עד אז על ידי הקסטרופין, שהוא חומר סינתטי.

זה לא קשור לציר הhpta, אלא ציר אחר לגמרי

ומה שכתבתי היה סופר רלוונטי חבר יקר
אתה אמרת שזה סארם והסברתי למה חשבו לקרוא לזה סארם, אין בין זה לבין סארם שום קשר וזה לא מוריד טסט גם במחקרים שהראית כמו שארם אמיתי יכולים להוריד בשל ההתעסקות עם ציר הhpta אלא נטו בשל הקורטיזול שהוא מעלה, הוא לא פוגע בפוריות או שום דבר שכזה.

לצורך העניין, מה שאמרת פה זה בדיוק כמו להגיד שאסור לשתות בירה בpct כי זה יכול להוריד טסטסטרון ולכן בירה זה כמו סארם וצריך להימנע ממנה בpct, מקווה שתצליח להתפקח ממה שרשמתי פה או שתמשיך עם האגו שלך, מה שעושה לך טוב..

לצורך העניין, מה שאמרת פה זה בדיוק כמו להגיד שאסור לשתות בירה בpct כי זה יכול להוריד טסטסטרון ולכן בירה זה כמו סארם וצריך להימנע ממנה בpct, מקווה שתצליח להתפקח ממה שרשמתי פה או שתמשיך עם האגו שלך, מה שעושה לך טוב..
צחקתי בקול.. תודה 😄

• פותח/ת השרשור
אז אני מבין שכן הייתה לך עליה מכובדת במסה ובמשקלים, תוכל להעריך פחות או יותר לאיזה עליה של שריר לצפות ב5 מ״ג יומית למשך חודשיים,?
ומה דעתך על החברה proven peptides?
האמת שמהלוג לא הבנתי אם עשית pct או לא? בתכלס זה לא יכול להזיק אם אקח שבועיים שלוש אחרי 20 גרם נולבה לא?(אין אפשרות לבדיקות דם)

אז אני מבין שכן הייתה לך עליה מכובדת במסה ובמשקלים, תוכל להעריך פחות או יותר לאיזה עליה של שריר לצפות ב5 מ״ג יומית למשך חודשיים,?
האמת שמהלוג לא הבנתי אם עשית pct או לא? בתכלס זה לא יכול להזיק אם אקח שבועיים שלוש אחרי 20 גרם נולבה לא?(אין אפשרות לבדיקות דם)
אני אגלה לך סוד, אין כזה דבר הערכה של כמה תעלה מחומר כזה או אחר
הדבר הכי קריטי במשוואה הזאת זה התזונה שלך
וכמובן גם מצב התחלתי..
קח את החומר הכי טוב בעולם אבל לא תאכל מספיק וכל ההערכה לא רלוונטית..

תריץ mk סולו אם אתה לא משלב טסט אין לך מה להכניס lgd ולשתק את הציק באיזשהו שלב.
מה שכן mk מנסיון אישי יעזור לך מאוד בהגברת תיאבון ומעבר לזה חמוצים זה לפחות הסיבה שאני משלב אותו במסה אבל לתוצאות אין הרבה מה לצפות וניסתי כמה חברות שונות. (וזה לא זול בכלל)
אבל ההחלטה היא שלך

לא נסיתי אותם אבל שמעתי דברים טובים עליהם. לא עשיתי pct, לא ראיתי צורך. בחלק מהתרגילים גם עליתי במשקלים בשבועיים אחרי הlgd והליבדו היה תקין.

הדבר לא משתק ציר ואפשר לקחת אותו סולו עם מינונים לא גבוהים. 10 זה גבוה לפי דעתי וכדאי לשקול בשנית.

אתה יכול לקחת נולבה אם תחליט ללכת על 10 מג אבל אתה תרגיש חרא במהלך הסייקל. כדאי שתתחיל עם 2.5 לכמה שבועות ותתקדם משם.

הדבר לא משתק ציר ואפשר לקחת אותו סולו עם מינונים לא גבוהים. 10 זה גבוה לפי דעתי וכדאי לשקול בשנית.

הוא אמנם לא בהכרח משתק ציר אבל הוא כן מתעסק איתו וזה בהחלט יכול לשתק ציר עם החומרים לא מדוללים והמינון קצת גבוה או שבנאדם רגיש אליו == הרצפטורים מגיבים אליו טוב..

חשוב לי להגיד את זה כי עלולים להבין מדבריך שאפשר לקחת אותו בpct..

לגבי לקחת סולו.. מבחינת יחס תמורה מחיר, עדיף מאוד לקחת ביחד עם טסט מאשר סולו, ולמען גילוי נאות הרצתי אותו בעבר סולו עם תוצאות יפות

הוא אמנם לא בהכרח משתק ציר אבל הוא כן מתעסק איתו וזה בהחלט יכול לשתק ציר עם החומרים לא מדוללים והמינון קצת גבוה או שבנאדם רגיש אליו == הרצפטורים מגיבים אליו טוב..

חשוב לי להגיד את זה כי עלולים להבין מדבריך שאפשר לקחת אותו בpct..

לגבי לקחת סולו.. מבחינת יחס תמורה מחיר, עדיף מאוד לקחת ביחד עם טסט מאשר סולו, ולמען גילוי נאות הרצתי אותו בעבר סולו עם תוצאות יפות
צודק, אציין שזה גורם לדעיכה (שיתוק ציר = ריסוק של הורמון הlh) של הטסט' בצורה גדולה אם לוקחים לזמן לא ארוך ומינון לא גבוה במיוחד.

צודק, אציין שזה גורם לדעיכה (שיתוק ציר = ריסוק של הורמון הlh) של הטסט' בצורה גדולה אם לוקחים לזמן לא ארוך ומינון לא גבוה במיוחד.
אתה מדבר על ההבדל בין suppression ל shutdown אבל צריך לשים לב שזה יכול להיות אינדיבידואלי לבנאדם בהתאם לגילו, מצבו הכללי ועוד כמה פרמטרים, לא בהכרח שהמלצה כזאת או אחרת תתאים או תצדק לאדם אחר נגיד בגיל 34 ומעלה מאשר בנאדם בשנות העשרים שלו..
היינו שבנאדם אחד יקבל רק suppression קליל ובנאדם אחר shutdown...

אתה מדבר על ההבדל בין suppression ל shutdown אבל צריך לשים לב שזה יכול להיות אינדיבידואלי לבנאדם בהתאם לגילו, מצבו הכללי ועוד כמה פרמטרים, לא בהכרח שהמלצה כזאת או אחרת תתאים או תצדק לאדם אחר נגיד בגיל 34 ומעלה מאשר בנאדם בשנות העשרים שלו..
היינו שבנאדם אחד יקבל רק suppression קליל ובנאדם אחר shutdown...
הבחור כאן בן 20 אז התייחסתי למקרה כאן. לאשכול אחר בו בן אדם בן 40 שאל על lgd, ציינתי שרצוי שיהיה לו תרופות pct למקרה בו הוא יחווה סוג של שיתוק או משהו קרוב לשם.

בתור החבר שהעלה גם תמונות בקשר לסייקל שעיקרו LGD ו 677, יכול להגיד כמה דברים מניסיון.

1. שני החומרים עובדים ובגדול. מוזר לי מאוד שמישהו לקח 677 וזה לא עשה לו כלום. מצד שני, נדמה לי שקראתי איפשהו שזה לא משפיע על בין 20 ל 30 אחוז מהאנשים. יכול תמיד להיות, גם שהחומר שניסה היה מזויף/מדולל.

אם זה כן עובד עליך (והחומר מקורי) - זה עובד פגז - בעיקר אם יש לך בעיות להעלות משקל. זה מייצר תיאבון בצורה שלא תיאמן. בפרט למי שברגיל לא אוהב לאכול. אני לא זוכר קם באמצע הלילה רעב להסתער על המקרר בערך מאז גיל ההתבגרות.

2. LGD גם כן עובד פגז. מורגש מהיום הראשון. גם GREGG DOUCETTE הוציא וידאו שאומר בערך אותו דבר. פאמפ מטורף. לפעמים יותר מידי - עד כדי כך שמפריע באימון. ממש לא טוב לפני אימון אירובי/כדורסל וכאלה. דמיין שבאמצע משחק כדורסל אתה מתחיל לקבל פאמפ בשרירי התאומים ובשריר שבצד השני שלהם שאין לי מושג איך קוראים לן (זה שמתכווץ כשמרימים את אף הרגל ככה שהאצבעות ברגל יופנו לכיוון השמיים) - תוך כדי ריצה. ממש לא נוח.

אבל לחדר כושר ובודי בילדינג - זה פגז.

לגבי מינונים - 5 מ"ג עובד. 10 עובד יותר טוב. אבל לשים לב - אם תכווץ שריר כיווץ סטאטי (כולל סתם להתמתח במיטה) שרירים עלולים להינעל - כואב כמו גיהינום עד שמשתחרר. כמות יותר גדולה (הגעתי עד 15 ליום או יומיים) - פאמפ חזק מידי שממש מפריע לאימון - וכל כיווץ מיותר של שריר - השריר פשוט נתפס ולא משתחרר. לקיחה של מולטי ויטמין פעמיים ביום עזרה מאוד (לא יודע להגיד אם זה המחסור באשלגן, אבץ או משהו אחר - אבל קח קצת מולטי ויטמין ותכסה את הכל).

לגבי השפעה על ציר הטסט - לא יודע להגיד, כי לפני הבדיקות דם ערבבתי דברים אחרים שמשביתים לחלוטין - אז יצא מושבת...

סה"כ אם תראה בתמונות שהעלתי (GENT שם קישור כמה תגובות למעלה בפוסט הזה) - תוך 3 חודשים עליה במשקל של בערך 15 קילו. אחרי קרוב לשבועיים הפסקה - ירדו בערך 3 קילו, אולי קצת יותר. לא מרגיש שאיבדתי מאסת שריר משמעותית (ברור שקצת) - אבל יצאו הרבה נוזלים (שני החומרים אוגרים נוזלים) - וירד קצת השומן (או בלשון העזר שכנגד - רואים יותר את השרירים).

עוד דבר - השפעה על המפרקים - לדעתי ה 677 אחראי - ממש טובה. כאבי ברכיים מאז שזוכר את עצמי כמעט נעלמו. רק אחרי ההפסקה הבנתי עד כמה זה עזר (לא שהמצב התדרדר - אבל בערך חזק לקדמותו, אולי אפילו יותר טוב מפעם - אבל לא כמו תוך כדי הסייקל).

לדעתי לגבי PCT - תבדוק תוך כדי את רמות ההורמונים ותחליט לפי זה. הבנתי שבגדול לא פוגע לכולם בציר, אבל יש גם מקרים של השבתה.

נראה די אינדבידואלי. האחראי לירידה בעיקר ה LGD/

זה פחות או יותר. בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
הבחור כאן בן 20 אז התייחסתי למקרה כאן. לאשכול אחר בו בן אדם בן 40 שאל על lgd, ציינתי שרצוי שיהיה לו תרופות pct למקרה בו הוא יחווה סוג של שיתוק או משהו קרוב לשם.
באופן כללי pct עלול לגרום לנזק כזה או אחר?
כמו שאמרתי רוצה ללכת על בטוח, יכול להשיג טמוקסיפן וכלומיד ולהריץ ל3-4 שבועות רק בשביל להיות על הצד הבטוח, יש בזה בעיה כלשהי?

כמו שאמרתי רוצה ללכת על בטוח, יכול להשיג טמוקסיפן וכלומיד ולהריץ ל3-4 שבועות רק בשביל להיות על הצד הבטוח, יש בזה בעיה כלשהי?
Pct עלול לגרום לנזק כזה או אחר, בעיות בראייה והתפרצות של אקנה זה דוגמאות נפוצות, זה יכול לעשות גם דברים אחרים...
מאידך, עקרות או היםרגונדניזם מקווה שככה קוראים לזה שהגוף שלך לא מייצר טסט משל עצמו לצמיתות, יכול לגרום לבעיות יותר חמורות כמו דיכאון, חוסר אמביציה, ועוד ועוד..

בתור החבר שהעלה גם תמונות בקשר לסייקל שעיקרו LGD ו 677, יכול להגיד כמה דברים מניסיון.

1. שני החומרים עובדים ובגדול. מוזר לי מאוד שמישהו לקח 677 וזה לא עשה לו כלום. מצד שני, נדמה לי שקראתי איפשהו שזה לא משפיע על בין 20 ל 30 אחוז מהאנשים. יכול תמיד להיות, גם שהחומר שניסה היה מזויף/מדולל.

אם זה כן עובד עליך (והחומר מקורי) - זה עובד פגז - בעיקר אם יש לך בעיות להעלות משקל. זה מייצר תיאבון בצורה שלא תיאמן. בפרט למי שברגיל לא אוהב לאכול. אני לא זוכר קם באמצע הלילה רעב להסתער על המקרר בערך מאז גיל ההתבגרות.

2. LGD גם כן עובד פגז. מורגש מהיום הראשון. גם GREGG DOUCETTE הוציא וידאו שאומר בערך אותו דבר. פאמפ מטורף. לפעמים יותר מידי - עד כדי כך שמפריע באימון. ממש לא טוב לפני אימון אירובי/כדורסל וכאלה. דמיין שבאמצע משחק כדורסל אתה מתחיל לקבל פאמפ בשרירי התאומים ובשריר שבצד השני שלהם שאין לי מושג איך קוראים לן (זה שמתכווץ כשמרימים את אף הרגל ככה שהאצבעות ברגל יופנו לכיוון השמיים) - תוך כדי ריצה. ממש לא נוח.

אבל לחדר כושר ובודי בילדינג - זה פגז.

לגבי מינונים - 5 מ"ג עובד. 10 עובד יותר טוב. אבל לשים לב - אם תכווץ שריר כיווץ סטאטי (כולל סתם להתמתח במיטה) שרירים עלולים להינעל - כואב כמו גיהינום עד שמשתחרר. כמות יותר גדולה (הגעתי עד 15 ליום או יומיים) - פאמפ חזק מידי שממש מפריע לאימון - וכל כיווץ מיותר של שריר - השריר פשוט נתפס ולא משתחרר. לקיחה של מולטי ויטמין פעמיים ביום עזרה מאוד (לא יודע להגיד אם זה המחסור באשלגן, אבץ או משהו אחר - אבל קח קצת מולטי ויטמין ותכסה את הכל).

לגבי השפעה על ציר הטסט - לא יודע להגיד, כי לפני הבדיקות דם ערבבתי דברים אחרים שמשביתים לחלוטין - אז יצא מושבת...

סה"כ אם תראה בתמונות שהעלתי (GENT שם קישור כמה תגובות למעלה בפוסט הזה) - תוך 3 חודשים עליה במשקל של בערך 15 קילו. אחרי קרוב לשבועיים הפסקה - ירדו בערך 3 קילו, אולי קצת יותר. לא מרגיש שאיבדתי מאסת שריר משמעותית (ברור שקצת) - אבל יצאו הרבה נוזלים (שני החומרים אוגרים נוזלים) - וירד קצת השומן (או בלשון העזר שכנגד - רואים יותר את השרירים).

עוד דבר - השפעה על המפרקים - לדעתי ה 677 אחראי - ממש טובה. כאבי ברכיים מאז שזוכר את עצמי כמעט נעלמו. רק אחרי ההפסקה הבנתי עד כמה זה עזר (לא שהמצב התדרדר - אבל בערך חזק לקדמותו, אולי אפילו יותר טוב מפעם - אבל לא כמו תוך כדי הסייקל).

לדעתי לגבי PCT - תבדוק תוך כדי את רמות ההורמונים ותחליט לפי זה. הבנתי שבגדול לא פוגע לכולם בציר, אבל יש גם מקרים של השבתה.

נראה די אינדבידואלי. האחראי לירידה בעיקר ה LGD/

זה פחות או יותר. בהצלחה.
לא סותר אותך או משהו. רק צריך לציין שגרג דוסייט לקח את זה במינון של 20 מג + 150 מג של טסט'. שילוב של שניהם נראה לי זה פיצוץ ואני מודה שאני בעצמי שוקל לעשות סייקל עם מינון trt יחד עם lgd במינון של 10 או 15 מג, אבל כרגע זה לא על הפרק.

החברה אותה לקחתי היא narrowslabs בזמנו.
היום החלפתי לscience.bio
כל תרופה יש לה תופעות לוואי כולל nolva ובמיוחד clomid. אם אפשר להימנע מהן, אז כן, עדיף.

• פותח/ת השרשור
Pct עלול לגרום לנזק כזה או אחר, בעיות בראייה והתפרצות של אקנה זה דוגמאות נפוצות, זה יכול לעשות גם דברים אחרים...
מאידך, עקרות או היםרגונדניזם מקווה שככה קוראים לזה שהגוף שלך לא מייצר טסט משל עצמו לצמיתות, יכול לגרום לבעיות יותר חמורות כמו דיכאון, חוסר אמביציה, ועוד ועוד..
לא סותר אותך או משהו. רק צריך לציין שגרג דוסייט לקח את זה במינון של 20 מג + 150 מג של טסט'. שילוב של שניהם נראה לי זה פיצוץ ואני מודה שאני בעצמי שוקל לעשות סייקל עם מינון trt יחד עם lgd במינון של 10 או 15 מג, אבל כרגע זה לא על הפרק.

החברה אותה לקחתי היא narrowslabs בזמנו.
היום החלפתי לscience.bio

כל תרופה יש לה תופעות לוואי כולל nolva ובמיוחד clomid. אם אפשר להימנע מהן, אז כן, עדיף.
במידה ואני מסיים את הסייקל ומצליח לשמר את המשקלים, ולא מרגיש תופעות לוואי שנובעות מירידה בטוסטסטרון לדעתך זה יהיה סבבה להמנע?
מדבר על מינון 5-7.5 מ״ג

במידה ואני מסיים את הסייקל ומצליח לשמר את המשקלים, ולא מרגיש תופעות לוואי שנובעות מירידה בטוסטסטרון לדעתך זה יהיה סבבה להמנע?
מדבר על מינון 5-7.5 מ״ג
רק חודש חודשיים אחרי תוכל לדעת בוודאות..
תעשה בדיקות דם ותדע, אף אחד לא יכול לענות לך או לקחת אחריות על זה שאתה מכניס חומרים ולהגיד לך יהיה בסדר..
ואיך אתה יודע מהם תופעות לוואי של טוסטרון, אתה יודע מה התפקיד של אסטרוגן במשוואה הזאת?
אם אתה רוצה ללכת על עיוור תעשה שבועיים של טמוקסי ותקווה לטוב, אם אתה רוצה ללכת חכם, תעשה בדיקות דם אחרי שאתה מסיים או תוך כדי ואז יהיו לך יותר כלים על מנת להעריך תשובה לשאלה הזאת

מדבר על מינון 5-7.5 מ״ג
מציע שתתחיל מנמוך ותעלה. לא יודע מה הסיבה שלך למהר להגיע למינון גבוה.. יש סיכוי לא רע ש2.5 יתנו כמעט כמו 5 על ההתחלה.

היפוגונדיזם - היפר זה יותר. היפו - זה פחות. גונדיזם - בלוטות הגונד - אצל גברים זה אשכים אצל נשים - שחלות. היפוגונדיזם בגברים - תת פעילות של האשכים (והתוצאה ייצור נמוך של טסטוסטרון). מכאן זה מתחלק לבעיה ראשונית (בעיה באשך) ובעיה משנית (בעיה בהורמונים כמו LH או FSH - שאלה ההורמונים שגורמים לאשך להפריש טסטוסטרון).

זה לא מחויב המציאות שיהיה לצמיתות. בעיה מדרגה שניה לרוב יותר קלה לטיפול שמחזיר את הפעילות לנורמה. אם הבעיה באשך עצמו (דהיינו בעיה ראשונית ולא משנית) - זה לרוב לצמיתות.

MY 2 CENTS...

ולגבי מינונים - יש מחקרים שמראים שהפער בין 10 מ"ג ל - 20 מ"ג מבחינת בניית שריר - זניח. בין 5 מ"ג ל - 10 מ"ג או בין 2.5 מ"ג ל - 5 מ"ג - תלוי בגוף, ברגישות, בקולטנים ועוד.

מסכים עם התיזה שעלתה כאן לא פעם - שהמטרה היא לעשות שימוש בכמות הקטנה ביותר שמביאה תוצאות.

הגדלת מינון - לא תביא לשיפור תוצאות ביחס ישר למינון (הכוונה - קח כמות כפולה ותבנה כפול שריר). זה יכול להיות נכון רק כשהמינונים מזעריים. הכוונה ש - 4 מ"ג יכול להביא אולי תוצאה כפולה מ - 2 מ"ג, אבל 20 מ"ג ייתן תוצאה של אולי 10 - 15% יותר מ - 10 מ"ג.

לגבי תופעות לוואי - המצב הפוך. לפעמים הכפלת המינון לא תכפיל תופעות לוואי - אלא עלולה להגדיל את התופעות פי 3 או 4 או יותר...

לפעמים מינון נמוך יכול לעבור בלי תופעות מסוימות - נניח פגיעה בתפקודי כבד, יכול להיות שבמינון נמוך - לא תהיה פגיעה והכבד "יסתדר" עם החומר - אבל במינון גבוה יותר תהיה פגיעה - ואפילו קשה.

כמו שאני חוזר ואומר - גוף האדם זה חתיכת מכונה מסובכת.

וכן - זה לא מדע מדויק. קשה למדוד ולשים ערך מדויק על תופעות לוואי. בכל זאת, הדיעה הרווחת היא להשתמש בכמה שפחות, כל עוד התוצאות סבירות.

דבר אחרון - לגבי ה - 677, יש דיעות שאומרות שכדי שישפיע - לקחת על בטן ריקה - ולא לאכול כמה שעות אחרי - לפחות לא ארוחה עשירה בפחמימות.
לא מדבר מניסיון - אבל סתם מציין משהו שזכור לי שקראתי/ראיתי אפישהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית