עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאיפה הנתון הזה?לא חושב, אין כזה הרבה % נדבקים בחדרי כושר. נגיד אולמות אירועים זה 33% ולא סוגרים אותם.
אין סיכוי, המצב הכלכלי לא יאפשר את זה.חדרי הכושר יסגרו מחדש תוך גג שבוע וחצי.
שבועיים מהיום אנחנו בסגר מוחלט עם הגבלת 100 מטר. אל תגידו שלא אמרתי.
אתה יכול לטעון את זה רק כי אמצעי הבטיחות פעלו, תראה אבל מה קורה במדינות כמו ארה"ב או ברזיל שם המצב לגמרי יצא משליטה.עוד מישהו חושב שמגפה עם קצת יותר משלוש מאות מתים (שרובם היו קשישים/בעלי מחלות רקע קשות בלי קשר) במשך כמה חודשים לא מצדיקה הרס מוחלט של הכלכלה ושליחת אלפי אם לא עשרות אלפי אנשים לרחובות?
היא בהחלט לא מצדיקה סגר.עוד מישהו חושב שמגפה עם קצת יותר משלוש מאות מתים (שרובם היו קשישים/בעלי מחלות רקע קשות בלי קשר) במשך כמה חודשים לא מצדיקה הרס מוחלט של הכלכלה ושליחת אלפי אם לא עשרות אלפי אנשים לרחובות?
עושים יותר בדיקות, בטח שיהיה יותר נדבקים....
צריך לסגור מקומות כמו מועדונים וברים שאין מצב לשמור בהם על 2 מטר ולפקח על דברים קצת יותר, סגר שני זה לא הגיוני, הכלכלה תקרוס.
הבעיה היא איך תחנך את הישראלים ?היא בהחלט לא מצדיקה סגר.
זאת הייתה החלטה פזיזה ונבעה מפשוט טמטום וחוסר מוכנות של מערכות הבריאות למגיפה. תוסיף לזה את העובדה שבראש המערכת יושבים אנשים פרנואידים וחרדתיים וקיבלת סגר לחודש שהכפיל את גירעון המדינה.
היא כן מצדיקה שמירה על ההנחיות הנוקשות (מסיכה, ריחוק חברתי וכו').
היא כן מצדיקה צמצום שהות במרחב החברתי.
היא כן מצדיקה אכיפת ההנחיות בצורה נוקשה (קנסות גבוהים מאוד אם צריך).
אם אנחנו נמשיך להתנהג בהפקרות כמו שקורה עכשיו, גורלנו יהיה מר מאוד.
אתה חושב שיוון ביטלה את הסכם הטיסות עם המדינה שלנו כי 'בא לה'? או שמדינות אירופה הכריזו על ישראל כמדינה מסוכנת עם חובת בידוד כי הן פשוט לא אוהבות אותנו?
לא. זה בגלל שאנחנו מצפצפים על ההנחיות וישראל נמצאת כרגע בעלייה מדאיגה מאוד (אתמול היה מס' הנדבקים הגבוה ביותר מפרוץ המגיפה) שיכולה לגרום לאיבוד שליטה במגיפה.
הבעיה היא איך תחנך את הישראלים ?
אני נמצא אגב העבודה בחוץ חצי מין היום וגם שאני חוזר לעבודה השנייה אני אם אנשים וכבר נמאס לי להעיר ולבקש מאנשים לשים פשוט מסכה.
רציני אין אף אחד ששם מספיק זין כדיי לעשות את זה אני מסתובב בכול ראשון על בסיס יומי כמעט ואני כמעט אף לא רואה פקח או לפחות פקח שעושה משהו בזמן שיש מלא אנשים ללא מסכותדרך הכיס. לא רק הישראלים הם חסרי משמעת, מי שלא מבין מילים יבין מעשים.
הולך בלי מסיכה? 600 שקל קנס. מארגן התקהלות אסורה בלי הישמעות לכללי הריחוק והשמירה על היגיינה? מעצר במקום וקנסות לנוכחים. בעל עסק שלא ממלא אחר ההנחיות? קנס וסגירה של העסק.
לא צריך לחנך אף אחד, צריך להרתיע.
וואלה זה ככה פשוט,דרך הכיס. לא רק הישראלים הם חסרי משמעת, מי שלא מבין מילים יבין מעשים.
הולך בלי מסיכה? 600 שקל קנס. מארגן התקהלות אסורה בלי הישמעות לכללי הריחוק והשמירה על היגיינה? מעצר במקום וקנסות לנוכחים. בעל עסק שלא ממלא אחר ההנחיות? קנס וסגירה של העסק.
לא צריך לחנך אף אחד, צריך להרתיע.
לא אמרתי שזה פשוט, אבל אם מדינה לא מסוגלת לאכוף את החוקים שהיא מחוקקת אין לריבונות שלה שום ערך והחוקים שלה לא שווים כלום.
אף אחד לא ממלא אחר חוקים רק כי הוא בנאדם טוב, קודם כל זה בגלל הרתיעה שלו מעבירה על החוק.
במדינה שהראש ממשלה שלה הוא פושע עם 3 כתבי אישום חמורים... 🤦♂️
נראה לך שלאזרחים שחיים בה באמת אכפת ממערכת המשפט ואכיפת החוק??!😆