עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שאלה שממש מטריד אותי בזמן האחרון עקב הגל השני האם יש צפי לסגירה חוזרת של החדרי כושר? בפעם שעברה שנסגר זה ממש פגע בי וחזרתי ממש אחורה
שקלתי כבר אבל אני גר בדירה ממש קטנהאם כן זה יהיה זוועה, ומי יודע כמה זמן תמשך התקופה.. אולי תכלס שווה לקנות כלוב מוט ספסל ופלטות הביתה וזהו. זה לא רק הירידה ביכולת, זה ממש חלק מהחיים, מסדר היום שלוקחים לך
איפה?אין ספק,
קיבלתי רק היום כבר 2 דיווחים על מכונים ששהה בהם חולה קורונה מאומת בימים האחרונים.
אני מתאמן בפארק מאז תחילת הקורונה, וואלה שומר די יפה. כשאין ברירה אין ברירהשקלתי כבר אבל אני גר בדירה ממש קטנה
אין לי מקום למשקולת
בלתי נסבל בכלכך הרבה רמות מה שהולך פה.עם ההתנהלות הזוועתית של הממשלה בכל מה שנוגע לוירוס הכל אפשרי.
אני לא אתפלא אם לא ירשו התקהלויות של יותר מ-3 אנשים חוץ מבהופעות של אייל גולן שלא יוגבלו בכלל
סוויפט ראש העין, ועוד מכון ביישוב שלי.איפה?
ונכון לעכשיו משיחות עם המנהלים של המכונים הגדולים לא יסגרו (אבל כמו שנאמר כבר,הכל יכול להיות בארץ הקודש)
אה יפהסוויפט ראש העין,
איפה זה?(החתול הסקרן)ביישוב
אה יפה
פתחו בשעה טובה
איפה זה?(החתול הסקרן)
מוניטיןבשערי תקווה
קטע, תמיד שאני נוסע להולמס פלייס בראס אל עין יש פרסומים כאילו פתחו רק עכשיווהסוויפט
ישן בעמידנ בובילא עומד בקצב
ומועדונים וברים שיסגרו לא ישלחו אלפים לרחובות?.. אין מאחוריהם הורים לילדים קטנים? זה לא כזה פשוטעושים יותר בדיקות, בטח שיהיה יותר נדבקים....
צריך לסגור מקומות כמו מועדונים וברים שאין מצב לשמור בהם על 2 מטר ולפקח על דברים קצת יותר, סגר שני זה לא הגיוני, הכלכלה תקרוס.
פחות קשורלא חושב, אין כזה הרבה % נדבקים בחדרי כושר. נגיד אולמות אירועים זה 33% ולא סוגרים אותם.
אם מתוך 5000 החולים החדשים בחודש האחרון, רק 100 נדבקו בחדרי כושר, אז זה זניח. ו1000 נדבקו באירועים, ולא רוצים לסגור את האולמות, מה הסיכוי שייגעו בחדרי כושר.. זה עשרות אלפים עובדים, גם ככה המצב הכלכלי בקרשיםפחות קשור
יותר לפוטנציאל הידבקות והתקהלות
במקרה קלטתי את זה היום בהולמס פלייס,15 איש באיזור הדאמבלס..אז תחשוב שמספיק אחד בשביל להדביק את כולם
לא חושב, אין כזה הרבה % נדבקים בחדרי כושר. נגיד אולמות אירועים זה 33% ולא סוגרים אותם.