הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנתי ויאלים עזרה בבקשה

• פותח/ת השרשור Tokowiw
  • פורסם בתאריך

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
הזמנתי ויאלים ריקים מאיביי לפרגניל קניתי בנזיל אלכוהול ומים להזרקה כדי להכין בהם מים בקטריוסטטיים...באיביי רשום שהויאלים ריקים,קיבלתי אותם היום עם נוזל ורשום על זה מים בקטריוסטטיים....אני לא סומך על זה שזה אכן מים בקטריוסטטיים....עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לשאוב את תכולת הויאל לרוקן אותו לגמרי ולהכין בו מים בקטריוסטטיים שלי? או שזה כבר נחשב לא סטרילי בגלל שהוא בא עם נוזל בפנים? (למרות שבפועל בהזמנה רשום ויאל ריק )...והייתם ממליצים לסמוך על זה שזה אכן מים בקטריוסטטיים? תודה

• פותח/ת השרשור
מה כתוב על מה שקיבלת?
מים סטריליים? מה הרכיבים? אם יש בנזיל אלכוהול זה בסדר אם רק סודיום כלוריד אז זה לא מספיק
לא רשום שום מרכיבים פשוט סתם מים בקטריוסטטיים...לא מבין למה לשלוח לי דבר כזה בכלל כשכול מה שהזמנתי זה ויאלים ריקים וזה במפורש מה שכתוב גם בהזמנה....לך תדע מה זה יכולים לשים מי ברז ולרשום שזה מים בקטריוסטטיים..

לא רשום שום מרכיבים פשוט סתם מים בקטריוסטטיים...לא מבין למה לשלוח לי דבר כזה בכלל כשכול מה שהזמנתי זה ויאלים ריקים וזה במפורש מה שכתוב גם בהזמנה....לך תדע מה זה יכולים לשים מי ברז ולרשום שזה מים בקטריוסטטיים..
אם באלך לסמוך עליהם תפאדל.. אתה גם יכול לשאול מי שמכר לך כדי להיות בטוח

אחרת, אתה יכול לשפוך הכל, לשפוך לשם אלכוהול או בנזיל אלכוהול תכלס אפשר גם אתנול, יענו לחטאות, לייבש ואז להשתמש חופשי כויאל ריק

• פותח/ת השרשור
@
אם באלך לסמוך עליהם תפאדל.. אתה גם יכול לשאול מי שמכר לך כדי להיות בטוח

אחרת, אתה יכול לשפוך הכל, לשפוך לשם אלכוהול או בנזיל אלכוהול תכלס אפשר גם אתנול, יענו לחטאות, לייבש ואז להשתמש חופשי כויאל ריק
הבנתי דווקא שזה לא נכון מכיוון שאלכוהול לא באמת מעקר את הויאל כמו שצריך ושויאל סטרילי כמו שצריך זה רק במכשיר שמעקר אותם...אני צודק? @frozen
אשמח לעוד תגובות מתלבט עם להחזיר לאיביי או להשתמש

הזמנתי ויאלים ריקים מאיביי לפרגניל קניתי בנזיל אלכוהול ומים להזרקה כדי להכין בהם מים בקטריוסטטיים...באיביי רשום שהויאלים ריקים,קיבלתי אותם היום עם נוזל ורשום על זה מים בקטריוסטטיים....אני לא סומך על זה שזה אכן מים בקטריוסטטיים....עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לשאוב את תכולת הויאל לרוקן אותו לגמרי ולהכין בו מים בקטריוסטטיים שלי? או שזה כבר נחשב לא סטרילי בגלל שהוא בא עם נוזל בפנים? (למרות שבפועל בהזמנה רשום ויאל ריק )...והייתם ממליצים לסמוך על זה שזה אכן מים בקטריוסטטיים? תודה
ועל זה שהאבקה שהזמנת/קיבלת מדילר היא באמת פרגניל..אתה סומך?😆
בעיני מיותרת כל ההתעסקות הזאת עם ויאלים לערבוב..
יש דרכים פשוטות יותר

יש דרכים פשוטות יותר
יש ויאל קטן בפרגניל האמיתי 🤣

יש ויאל קטן בפרגניל האמיתי 🤣
אני מכיר לא מעט חברים מעולם האנבולים ולא יצא לי להכיר אף אחד שקיבל אימפק מפרגניל של ug...כולל אני בעצמי.
רק שפה בפורום המציאות שונה 😉
אם זה מתוך שיכנוע עצמי או כל סיבה אחרת, אינני יודע וגם לא מאוד מעניין אותי למען האמת.

או מחוסר קשרים (מחו''ל יותר קל)
אם זה מחו"ל זה לא משנה אם זה מדילר או לא כי האבקה לא מגיעה אליך בשילוח של פדקס בתוך מקרר..
ואם אתה מאמין שהחומר (פפטיד מהרגישים ביותר שקיימים)פעיל אחרי מסע מפרך בתחנות מעבר בדואר במדינת המקור..בזמן השילוח ופה בדואר ישראל..אז לבריאות

• פותח/ת השרשור
יש דרכים פשוטות יותר
אשמח שתגיד לי מה הדרכים הפשוטות יותר תודה ...

הזמנתי כמה פפטידים מחו"ל, זה בא אטום בחבילה ובתוך החבילה היה שקית כסופה כזאת אטומה ובתוכה קופסאות עם הויאלות של הפפטידים
אינלי מושג איך הם עשו את זה אבל שפתחתי את השקית הכסופה זה היה קר
בטח שמו שם את החומר הזה שמקרר, שכחתי איך קוראים לו, ואטמו

מאמין באלוקים
כל השאר לא מעניין
תשאל מי שמטופל אצל אנדוקרינולוג איך הוא מקבל את הפרגניל בבית מרקחת ותחכים.
בעיני כל gh שאתה מזמין באינטרנט אוigf1 או אינסולין או פרגניל וכד' זה בזבוז זמן וכסף.

• פותח/ת השרשור
תשאל מי שמטופל אצל אנדוקרינולוג איך הוא מקבל את הפרגניל בבית מרקחת ותחכים.
בעיני כל gh שאתה מזמין באינטרנט אוigf1 או אינסולין או פרגניל וכד' זה בזבוז זמן וכסף.
אז איך כול מי שעושה סייקל קונה פרגניל מהדילר/אינטרנט ומשתמש? הרבה חברים שלי עשו זאת ולא היה לי בעיה או התנוונות של האשך...

אז איך כול מי שעושה סייקל קונה פרגניל מהדילר/אינטרנט ומשתמש? הרבה חברים שלי עשו זאת ולא היה לי בעיה או התנוונות של האשך...
אני קראתי שצריך לשים בקירור מרגע ההכנה, ושאר הזמן זה יכול לשרוד בטמפ' חדר
לטענת ג'נט אם זה היה האבקה בטמפרטורה מעל 18 מעלות ליותר מ5 דקות, הלך החומר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית