הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנתי ויאלים עזרה בבקשה

• פותח/ת השרשור Tokowiw
  • פורסם בתאריך

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
הזמנתי ויאלים ריקים מאיביי לפרגניל קניתי בנזיל אלכוהול ומים להזרקה כדי להכין בהם מים בקטריוסטטיים...באיביי רשום שהויאלים ריקים,קיבלתי אותם היום עם נוזל ורשום על זה מים בקטריוסטטיים....אני לא סומך על זה שזה אכן מים בקטריוסטטיים....עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לשאוב את תכולת הויאל לרוקן אותו לגמרי ולהכין בו מים בקטריוסטטיים שלי? או שזה כבר נחשב לא סטרילי בגלל שהוא בא עם נוזל בפנים? (למרות שבפועל בהזמנה רשום ויאל ריק )...והייתם ממליצים לסמוך על זה שזה אכן מים בקטריוסטטיים? תודה

• פותח/ת השרשור
הוא הזמין ויאלים ריקים וקיבל מים בקטרוסטטיים...
ועכשיו הוא רוצה להחזיר..
אחי אני אשלם לך פי 2 מהריפנד שלהם ושלח לי את המים בקטרוסטטים.. דיל? @orazulay11
אני לא בוטח שזה אכן מים בקטריוסטטיים הם יכולים לשים מי ברז ולרשום מים בקטריוסטטיים..מבין
המים בקטריוסטטים הם לא הבעיה..שמור אותם!
תסתכל כמה ml רשום בויאל של האבקה
רגע מסתכל

אני לא בוטח שזה אכן מים בקטריוסטטיים הם יכולים לשים מי ברז ולרשום מים בקטריוסטטיים..מבין
השאלה מאיזה אתר הזמנת...
קשה לי להאמין שמישהו יעשה את זה כי אין פה רווח כלכלי..
נררה לי שכן הזמנת מים בקטריוסטטים ובטעות חשבת שהזמנת בקבוקים ריקים

• פותח/ת השרשור
השאלה מאיזה אתר הזמנת...
קשה לי להאמין שמישהו יעשה את זה כי אין פה רווח כלכלי..
נררה לי שכן הזמנת מים בקטריוסטטים ובטעות חשבת שהזמנת בקבוקים ריקים
בוודאות לא הזמנתי מים בקטריוסטטיים בטעות...הזמנתי מאיביי ויאלים *ריקים* וזה מה שרשום גם שם ופתאום היום מגיע עם הנוזל ..עכשיו במידה והייתי בוטח בזה כמובן הייתי שמח חסכו לי...הבעיה שאני לא באמת יכול לדעת מה יש בפנים...

רגע מסתכל
ךא רשום ml על האבקה של הפרגניל רשום פשוט 5000iu

בוודאות לא הזמנתי מים בקטריוסטטיים בטעות...הזמנתי מאיביי ויאלים *ריקים* וזה מה שרשום גם שם ופתאום היום מגיע עם הנוזל ..עכשיו במידה והייתי בוטח בזה כמובן הייתי שמח חסכו לי...הבעיה שאני לא באמת יכול לדעת מה יש בפנים...
99.9% שזה מים בקטריוסטטים אבל אני לא יצרתי אותם אז לא יודע להגיד לך.

ךא רשום ml על האבקה של הפרגניל רשום פשוט 5000iu
חייב להיות רשום!
אתה יכול לערבב את האבקה עם 1ml מים בקטריוסטטים ובמזרק אינסולין כל 10 יתנו לך 500iu

• פותח/ת השרשור
99.9% שזה מים בקטריוסטטים אבל אני לא יצרתי אותם אז לא יודע להגיד לך.

חייב להיות רשום!
אתה יכול לערבב את האבקה עם 1ml מים בקטריוסטטים ובמזרק אינסולין כל 10 יתנו לך 500iu
להזריק את המים הבקטריוסטטיים לויאל של הפרגניל? עם מחט פילטר ואז להשתמש במזרק אינסולין כאילו?

להזריק את המים הבקטריוסטטיים לויאל של הפרגניל? עם מחט פילטר ואז להשתמש במזרק אינסולין כאילו?
הערבוב והשאיבה עם מזרק רגיל..מזרק אינסולין לא נועד לזה
את ההזרקה תצטרך לבצע עם מזרק אינסולין כי כמות המים קטנה מידי..(אלא אם כן אתה מכניס כמויות גדולות ולא נראה לי שאתה מתכוון םהכניס יותר מ500)

• פותח/ת השרשור
הערבוב והשאיבה עם מזרק רגיל..מזרק אינסולין לא נועד לזה
את ההזרקה תצטרך לבצע עם מזרק אינסולין כי כמות המים קטנה מידי..(אלא אם כן אתה מכניס כמויות גדולות ולא נראה לי שאתה מתכוון םהכניס יותר מ500)
סבבה...ותגיד ניתן פשוט להוציא מהויאל את המים שלהם ולהכין בו את המים שלי?

לא מבין מה ההיגיון פה...כמה אתה מתכוון להכניס בכל הזרקה ? 500 ?
ואם איזה מים בדיוק תכין ? יש לך מים סטריליים להזרקה?

רגע מסתכל
זה לא בעיה בשבילי לבזבז 1ml כדי לבדוק..
הוא הרגע צילם פה 50ml מים בקטרוסטטיים

• פותח/ת השרשור
יש לי מים סטרילים להזרקה שקניתי מהקופת חולים+בנזיל אלכוהול 1 ליטר שרכשתי מחברת כימיקלים...אני מעדיף להשתמש בחומרים שלי ולא במים של איביי...וכן מתכוון לתת 500

יש לי מים סטרילים להזרקה שקניתי מהקופת חולים+בנזיל אלכוהול 1 ליטר שרכשתי מחברת כימיקלים...אני מעדיף להשתמש בחומרים שלי ולא במים של איביי...וכן מתכוון לתת 500
סבבה אז תרכיב לך מים בקטרוסטטיים משלך עם החומרים שהבאת ואת מה שקיבלת מאיביי שלח אליי, אני אקנה ממך במקום ותקנה ממוכר אחר ויאלים ריקים

כדי להכין מים בקטריוסטטים אתה צריך ויאל סטרילי

בוא אני יגלה לך סוד:secret:
  1. גם ככה הפרגניל שהבאת לא פעיל (לטעמי!)
  2. גם אם הוא כן לא יעזור לך יותר מידי 500iu שוטף לאורך הסייקל..מניסיון שלי (gent-science) ..שמור אותו לסוף או תן מכה של 1500 אחרי חודש
אבל שישאר ביננו!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כדי להכין מים בקטריוסטטים אתה צריך ויאל סטרילי

בוא אני יגלה לך סוד:secret:
  1. גם ככה הפרגניל שהבאת לא פעיל (לטעמי!)
  2. גם אם הוא כן לא יעזור לך יותר מידי 500iu שוטף לאורך הסייקל..מניסיון שלי (gent-science) ..שמור אותו לסוף או תן מכה של 1500 אחרי חודש
אבל שישאר ביננו!
השאלה אם רוקנתי את הויאל של איביי מהמים הוא נחשב שמיש להכנת המים?
סבבה אז תרכיב לך מים בקטרוסטטיים משלך עם החומרים שהבאת ואת מה שקיבלת מאיביי שלח אליי, אני אקנה ממך במקום ותקנה ממוכר אחר ויאלים ריקים
נראה לי זה נגד חוקי הפורום

נערך לאחרונה:
תעשה מה שאתה חושב..
בכל מקרה תהיה לך אטרופיה באשכים..ויהיה נזק לציר ההורמונלי שיצטרך להשתקם בסוף הסייקל.
אם חשבת שאיזה רוקח רקח שיקוי פלא של 500iu בשבוע שיהפוך את הסייקל שלך ל. herbal essence אתה טועה.
איזה שבוע אתה בסייקל?

• פותח/ת השרשור
תעשה מה שאתה חושב..
בכל מקרה תהיה לך אטרופיה באשכים..ויהיה נזק לציר ההורמונלי שיצטרך להשתקם בסוף הסייקל.
אם חשבת שאיזה רוקח רקח שיקוי פלא של 500iu בשבוע שיהפוך את הסייקל שלך ל. herbal essence אתה טועה.
איזה שבוע אתה בסייקל?
שבוע 7 מיום ראשון הקרוב

השאלה אם רוקנתי את הויאל של איביי מהמים הוא נחשב שמיש להכנת המים?

נראה לי זה נגד חוקי הפורום
למה? זה לא חומרים אחי, זה מים, למה זה נגד
בגדול אם זה אותו חומר ואתה מרוקן אז לא אמורה להיות בעיה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית