הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג אימונים SS - קניתי חדר כושר לבית

לדעתי בלי דדליפט זה לא כזה שווה כי זה תרגיל מרכזי בגדילה.
ומתח וחתירה לסירוגים זה יותר מידי לגב, הרחב גבי שלך לא יחלים.

---------- התגובה התווספה ב 21:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:30 ----------

ולTHEZORT תודה, אני אשן ואוכל הרבה:)

אתה צודק שזה לא יהיה אפקטיבי כמו דדליפט, אבל בתכנית של גלן פנדליי וביל סטאר יש לסירוגין חתירה ושילוב של דדליפט עם מתח:
http://www.kilogram.co.il/737/bill-starr-glenn-pendlay-5x5/

המשקל נראלי טוב כי כשמנו דאמבל של 7KG זה הראה 7KG.
רוב הסטיות היו 100+- אבל הצלחות של ה2.5 כולן היו 2.2/2.1 מוזר:O.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אח שלי הסביר לי שיש מצב שאני טועה, כי שקלתי את זה על משקל אדם, והוא מתוכנן לשקול משקלים של עשרות ק"ג ובמשקלים נמוכים הוא לא אמין ולא מדוייק.
בכול אופן הציוד שלי לא אולימפי, ואני רוצה לקנות 2 צלחות של 20 ק"ג (לא אולימפי) יש ברשותך?

כמה עלה לך כול הציוד?ואתה מתאמן לבד או עם סטפר(מקווה שרשמתי נכון...)?

• פותח/ת השרשור
ספוטר* לפעמים עם חבר לפעמים עם אח שלי, לפעמים בלי, אבל שאני אגיע למשקלים גובההים בבנץ' בעיקר, אני אתאמן כל הזמן עם ספוטר.
בכמה אתה מוכר את 2 הפלטות?

---------- התגובה התווספה ב 18:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:02 ----------

A

סקוואט 72.5 5-5-5(קשהה חזרה לפני אחרונה סט 3 ממש לאט !)
בנץ' פרס 70 5-5-5 (מתחיל להתאמץ סוף סוף לא יודע אם להמשיך ל 75 ק"ג אימון הבא)
דדליפט 85 -5-(ממש קשה)

אימון חזק, ממש מרגיש את הגב תחתון חייב לקנות חגורה!

אוקיי אח שלי הסביר לי שיש מצב שאני טועה, כי שקלתי את זה על משקל אדם, והוא מתוכנן לשקול משקלים של עשרות ק"ג ובמשקלים נמוכים הוא לא אמין ולא מדוייק.
בכול אופן הציוד שלי לא אולימפי, ואני רוצה לקנות 2 צלחות של 20 ק"ג (לא אולימפי) יש ברשותך?

אז תמדוד צלחות במשקל 100 קילו נגיד ותראה מה הסטייה שם

• פותח/ת השרשור
גולדי-כן
כשגקונים כמות גדולה זה לא 7 שקל לקילו, קניתי 85 ק"ג(בקטנות וגדולות) ב 5 שקל לק"ג, וקניתי 41 ק"ג בקטנות ב230. פה זה רק 2 גדולות, אז לא יותר מ 200 שקל, שקל נדבר עז זה שזה באשקלות.(אם תרצה זה המספר שלי: 0528348922)
ולמו, אני אבדוק את זה.

גולדי-כן
כשגקונים כמות גדולה זה לא 7 שקל לקילו, קניתי 85 ק"ג(בקטנות וגדולות) ב 5 שקל לק"ג, וקניתי 41 ק"ג בקטנות ב230. פה זה רק 2 גדולות, אז לא יותר מ 200 שקל, שקל נדבר עז זה שזה באשקלות.(אם תרצה זה המספר שלי: 0528348922)
ולמו, אני אבדוק את זה.

לא אמרתי שאין מציאות, כרגע בשוק 7 שקל לקילו מתברג(גדולות-בינוניות-קטנות) זה המחיר הכי זול שתמצא בארץ כמובן אם תקנה כמות נשתמע על מחיר ..

• פותח/ת השרשור
לא מדבר על מציאות, אם יש במחיר סביר אז קונים, אם המחיק יקר(רגיל) אז לא קונים ומחכים כמה ימים ומוצאים במחיר טוב. ב7 שקל לק"ג רוב הסיכויים שאי אפשר למכור.
בכול אופן בהצלחה, אם תהיה מעוניין צור קשר:)

• פותח/ת השרשור
B

סקוואט - אין(הרגליים שלי היו תפוסות מוות ויש שבוע של 4 אימונים)
פרס 42.5 5-5-5(קשה-חתכתי את ההעלאות ל2.5 ק"ג)
חתירה 55 5-5-5 (אימון הבא 60 ואז העלעות של 2.5)

עזר-אין

• פותח/ת השרשור
A(אתמול)

סקוואט 75 5-5-5(בחדר כושר זה הרגיש הרבה יותר קל!!!)
בנץ' 75 5-5-5 (גם כן הרגיש טוב, לא בטוח אם להעלות ל 80 או 77.5 אימון הבא - 77.5 היה הPR שלי לחמישיות)
דדליפט 92.5 -5-(חתכתי את ההעלאות ל 7.5 ק"ג, אחרי אימון הבא -100- אני חותך את זה ל 5 ק"ג).

בטן -2-

• פותח/ת השרשור
חחחח הלוואי שהכלבה הזאתי תהיה עוד פעם, אני אמשיך תסט גם אם היא תחפור

---------- התגובה התווספה ב 21:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:36 ----------

B

סקוואט 77.5 5-5-5
פרס 45 5-5-5
חתירה 60 5-5-5

אחלה של אימון.

בקשר לחתירה אני מרגיש שכל אימון שמתקדם והמשקל שעולה אני פחות מצליח לשמור שהטורסו לא יזוז , יש מן תזוז לעבר המוט בלתי נמנעת. מה אפשר לעשות עם זה? לעבור למתח? , תודה .

• פותח/ת השרשור
פאק פאק פאק!!!! אימון מטורףףףףףףףףףףףףףף

סקוואט 80 5-5-5
בנץ' 77.5 5-5-5
דדליפט 100 -5-!!! היה מטורףףף PRR כל המכון הסתכל זה פשוט כולם עמדו דום ולא האמינו למה שהם רואים חחח צרחתי בכל חזרה היה קשה אשש!! (משקל גוף רק 62 ק""ג :( !
הדדליפט!@!!
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1486987496771&comments

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית