הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טכניקה בLow Bar Squat

• פותח/ת השרשור mmmmmm
  • פורסם בתאריך

mmmmmm

משתמש מתחיל
45
4
נק' מוניטין:
4
45
4
היי, בן 14 שמתחיל לעבוד פיתוח גוף עם משקולות. אין לי מאמן זמין ואני מבין שללמוד את הטכניקה של התרגילים דורש הקפדה יתרה על הפרטים הקטנים ולכן אני רוצה ללמוד אותם לאט ובקפידה. אני קורא את הספר של מארק ריפטו - Starting Strength בשביל ללמוד את התאוריה של הטכניקה ומצלם את עצמי במכון עם משקלים נמוכים או בכלל בלי משקל בשביל לעבור אחר כך על הטכניקה שלי ולמצוא נקודות לשיפור. אשמח לדעת אם יש פה אנשים שהיו מוכנים לסייע לי לשפר את הטכניקה שלי (כרגע אני עובד על Low bar squat בעזרת נתינת הערות על סרטונים שאשלח להם בפרטי זה יהיה מעולה.

נערך לאחרונה:
יש פה הרבה חברה (כולל אני) שישמחו לעזור לך. אני גם התחלתי בגיל מוקדם להתאמן וזה נותן בסיס מעולה להמשך החיים אז יפה מאוד זה קודם כל.

ממליץ שתפרסם סרטונים פה (תמיד אפשר למחוק אחר כך או פשוט לא לצלם פנים אם משום מה מתבייש) ויעזרו לך כמה וכמה חברה

• פותח/ת השרשור
אני מאמן לואו באר לפי המתודה המדוברת. אתה יכול לשלוח ואשתדל לעזור.
יש פה הרבה חברה (כולל אני) שישמחו לעזור לך. אני גם התחלתי בגיל מוקדם להתאמן וזה נותן בסיס מעולה להמשך החיים אז יפה מאוד זה קודם כל.

ממליץ שתפרסם סרטונים פה (תמיד אפשר למחוק אחר כך או פשוט לא לצלם פנים אם משום מה מתבייש) ויעזרו לך כמה וכמה חברה
סגור. בקרוב אצלם כמה סרטונים ואשלח, תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית