הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך להמשיך??

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
בעיקרון אני מסיים את המסה שלי עוד שבוע ומתחיל חיטוב אבל השתבשו לי התכניות בגלל שסוגרים את החדרי כושר(ימח שמם חבורת צבועים) אז לא יודע אם כדאי לעשות חיטוב כי אני לא ירד הרבה בשריר? אני בגג יש לי מתח מקבילים בעבודה וכל השאר להתאמן בבית אבל בלי ציוד בכלל חוץ מאיזה משקולת של 5 קילו. שווה להתחיל בכל זאת חיטוב או להישאר במסה?

אתה יכול להמשיך במסה בכיף.
אפשר לבנות הרבה מסת שריר בעזרת אימוני משקל גוף, פשוט צריך להתאמן חכם.
הנה, אני באמצע בניית מדריך מקיף למתאמן שרוצה לבנות מסת שריר בעזרת משקל גוף בלבד:פתחתי נושא בפורום שבו אני מייעץ איך להתאמן בבית בצורה הטובה והאפקטיבית ביותר: המדריך השלם לאימון עם משקל גוף

בנוגע לציוד, העצה שלי תהיה לקנות זוג טבעות עץ אולימפיות שעולות במקסימום 240₪.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להמשיך במסה בכיף.
אפשר לבנות הרבה מסת שריר בעזרת אימוני משקל גוף, פשוט צריך להתאמן חכם.
הנה, אני באמצע בניית מדריך מקיף למתאמן שרוצה לבנות מסת שריר בעזרת משקל גוף בלבד:פתחתי נושא בפורום שבו אני מייעץ איך להתאמן בבית בצורה הטובה והאפקטיבית ביותר: המדריך השלם לאימון עם משקל גוף

בנוגע לציוד, העצה שלי תהיה לקנות זוג טבעות עץ אולימפיות שעולות במקסימום 240₪.
ואם רציתי לעשות חיטוב אז לא כדאי?
אגב החזירו את החדר כושר פשוט יש הגבלה של עד 20

אם יש חצר ממליץ לך בחום כלוב משקולות,אני ריתכתי אחד ואז אפשר לעשות הכל.

אם אין יכולת/חצר ,אפשר לעשות הרבה תרגילים .

מתח- אני עושה עם תיק על הגב ומוסיף משקל (תשים בקבוקי מים /ספרים),ככה גם מקבילים - יש בכל עיר היום גינות עם מכשירי כושר בסיסים.
סקואט ועוד ועוד,לא חסר

קבצים מצורפים

• כלוב.jpg
    כלוב.jpg
    KB 77.3 · צפיות: 38
אולי האיבוד בשריר יהיה יותר גדול ואני יחזור אחורה למרות שהבנתי שאני אמור להתחזק בתרגילי משקל גוף כמו מתח
כל עוד אתה מעלה את העצימות אתה עולה במסת השריר.
להעלות את העצימות זה קל מאוד באימוני משקל גוף, גם אם זה לא פשוט כמו להעלות 2.5 ק"ג על המוט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית