הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לשנות את התפריט ...

incredible hulk

משתמש פעיל
478
48
נק' מוניטין:
-60
478
48
שלום, אני מתאמן בצורה רצינית 4 פעמים בשבוע ab
עלייה נקייה במסה .

ויש לי תפריט אוכל גם דיי רציני וכבד...

עכשיו בגלל שסגרו את מכוני הכושר חשבתי שאני אתחיל להתאמן אימוני פול בודי 3 פעמים בשבוע בבית . אבל הקטע שבמכון התוכנית אימונים שלי הייתה רצינית ובטח דם שרפתי בה יותר קלוריות ממה שאני אשרוף באימון בייתי.. אז חשבתי להוריד קצת בקלוריות של התפריט תזונה בשביל שאני לא אתחיל להשמין מזה ויהיה לי סתם כבד.

זה התפריט.. אשמח לדעת מה אתם חושבים ואיך להוריד? וכמה?

קבצים מצורפים

• 20200709_105624.jpg
    20200709_105624.jpg
    KB 74.7 · צפיות: 118
באימונים אנאירוביים שורפים כמות קלוריות מינורית, בטח לא כזאת שצריך לשנות את התפריט בגללה.
כל עוד אתה נשאר פעיל אין צורך לשנות את התפריט.

האלק, קראתי כמה מהפוסטים שלך בזמן האחרון. ממליץ לך להירשם כאן ליעוץ אישי בשביל לימוד מהיר. אפילו לחודש ואז תחליט אם אתה רוצה להמשיך.
זה מה שאני עשיתי וממש עזר לי וכן אני רואה תוצאות ומהירות יותר ממה שחשבתי.
בהצלחה.

בכל מקרה שתדע, התפריט הזה לא יעזור לאך אחד לתת לך עצה.
תעלה ערכים סופיים של חלבון/שומן/פחמימה וקלוריות ומה ה rmr שלך.
תוכל לקבל תשובות מועילות יותר.
ומה שסרג'יו כתב גם כן נכון.
באימוני כוח עצימים במיוחד לפי כל הפוסטים האחרונים כאן שורפים בממוצע 150-250 קלוריות ככה שזה לא רלוונטי ההבדל של כמה עשרות קלוריות בין המכון לבית, אם בכלל יהיה הבדל.

נערך לאחרונה:
אדון ליצן חזר לבדר אותנו.
אשכרה העלית את אותו תפריט ששאלת עליה בחודש ספטמבר, וגם על זה קיבלת תשובה מ @elchonon שאמר לך להוסיף חלבון.
@Sergio_Katz למה אתה מאכיל את הטרול?

התפריט נראה לי קצת משעמם, לא המאכלים שאני אוהב, אבל נראה לי שכל תפריט סופרת קלוריות משמעממת, כי אי אפשר להכין פשוט אוכל בשפע ולזרום, בכל אופן לעניינך.

קשה לדעת מה בדיוק כדאי לך לעשות בלי שתזכיר לנו מה המשקל גוף שלך, וכמה קלוריות אתה צורך.
ותכלס, אולי יעוץ יעזור לך כמו ש @tomM12 כתב.

לדעתי אין מספיק חלבון ויותר מדי שומן, אבל זה רק דעתי.

@Opopanax יש לך עין טובה, לא שמתי לב בכלל.

התפריט נראה לי קצת משעמם, לא המאכלים שאני אוהב, אבל נראה לי שכל תפריט סופרת קלוריות משמעממת, כי אי אפשר להכין פשוט אוכל בשפע ולזרום, בכל אופן לעניינך.

קשה לדעת מה בדיוק כדאי לך לעשות בלי שתזכיר לנו מה המשקל גוף שלך, וכמה קלוריות אתה צורך.

אני חייב להגיד שלא זכרתי במדויק, אבל הוא עשה כ''כ הרבה פוסטים שחזרו על עצמם עד שהייתי חייב לבדוק, וזה בהחלט המצב.

שתדע שאני מאוד מעריך את הסבלנות שלך, @elchonon , אבל עם הבחור הזה כל עזרה תהיה טחינת מים.

• פותח/ת השרשור
באימונים אנאירוביים שורפים כמות קלוריות מינורית, בטח לא כזאת שצריך לשנות את התפריט בגללה.
כל עוד אתה נשאר פעיל אין צורך לשנות את התפריט.

ואני חשבתי שבאימון בחד"כ עם העצימות היותר גבוהה הייתי שורף לפחות איזה 500 קלוריות ובאימון בייתי פשוט חשבתי שאני אשרוף באזור ה250... וגם זה שעשיתי ab ועכשיו אני משנה לפול בודי אז אולי אני אשרוף פחות בשבוע בכלל כי זה רק שלושה אימונים ולא ארבעה.. חשבתי להוריד בגלל כול זה איזה 250 קלוריות בתפריט אבל אמרתי ננסה לקבל פה דעות ...

אבל עכשיו הבנתי ממך שזה ממש עניין מינורי ואפשר גם בלי .. ננסה ככה באמת .. וגם מקסימום אם אני אראה שאני עולה במשקל בתקופה הזאת וירגיש יותר בשומן אז מקסימום אני אוריד טיפה זה גם תמיד אפשר...
אחלה תודה רבה !

התפריט דווקא מתאים לי מאוד אני אוהב .
המשקל 71.5 ( ירדתי איזה 5/6 קילו מהסגר הראשון הזנחתי תעצמי לגמרי...) גובה 1,86
אני לא יודע בדיוק כמה קלוריות אני צורך כי התחלתי ממספר מסויים וכול פעם העלתי ב200/250 בערך לאורך תקופה ארוכה אז קצת איבדתי ספירה . אבל בערך 4000 ... יעוץ זה בסדר וגם פורומים כמו זה שכאן בשביל לקבל דעות ועצות זה גם בסדר.

חלבון יש משהו כמו 150 גרם בתפריט...
שומן כן מסכים איתך שכניראה יש יותר מדיי..
אבל גם לא מרגיש שאני עולה בשומן ...

אני לא יודע בדיוק כמה קלוריות אני צורך כי התחלתי ממספר מסויים וכול פעם העלתי ב200/250 בערך לאורך תקופה ארוכה אז קצת איבדתי ספירה . אבל בערך 4000 ... יעוץ זה בסדר וגם פורומים כמו זה שכאן בשביל לקבל דעות ועצות זה גם בסדר.

קשה לי להאמין שאתה אוכל 4000 קלוריות ורק שוקל 71.5 ק"ג, לשם השוואה אני שוקל 88 ק"ג ולא מגיע ל4000 קלוריות.
נראה לי שכדאי שתעשה בדק בית רציני.

גם נראה לי שקצת פיספסת בספירת החלבון שלך, סתם בתור עיצה, אני רק סופר חלבון מלא, כל השאר פשוט לא נספר אצלי. כך תהיה בטוח שאתה מקבל מספיק חלבון.

הרבה שומן בתפריט לא בהכרח יגרום לך להשמין, פשוט זה יתפוס מקום של חלבון ופחמימה, עלול לגרום לך לעלות לאט יותר בשריר או להיות חסר אנרגיה. ואני גם מאמין שזה עלול לגרום לחסרים וויטמינים ומינרלים שאין בשומן.

בכל אופן, אם תרצה לרדת במשקל, תברר על הנקודה כמה קלוריות אתה אוכל, תוסיף חלבון ופחמימה , ורק מעט שומן, ותתחיל בהדרגה כל שבוע להוריד קלוריות בהתאם לירידה. זה די פשוט.

ואני חשבתי שבאימון בחד"כ עם העצימות היותר גבוהה הייתי שורף לפחות איזה 500 קלוריות ובאימון בייתי פשוט חשבתי שאני אשרוף באזור ה250... וגם זה שעשיתי ab ועכשיו אני משנה לפול בודי אז אולי אני אשרוף פחות בשבוע בכלל כי זה רק שלושה אימונים ולא ארבעה.. חשבתי להוריד בגלל כול זה איזה 250 קלוריות בתפריט אבל אמרתי ננסה לקבל פה דעות ...

אבל עכשיו הבנתי ממך שזה ממש עניין מינורי ואפשר גם בלי .. ננסה ככה באמת .. וגם מקסימום אם אני אראה שאני עולה במשקל בתקופה הזאת וירגיש יותר בשומן אז מקסימום אני אוריד טיפה זה גם תמיד אפשר...
אחלה תודה רבה !

אתה שוקל 71.5 אוכל 4000 קלוריות ושוקל להוריד 100-200 קלוריות כדי לא להשמין?
או שאתה לא אוכל 4000 קלוריות, או שיש לך גנטיקה מיוחדת במינה

• פותח/ת השרשור
זה בסדר הסתדרתי ! תודה רבה אפשר לנעול תאשכול!
קשה לי להאמין שאתה אוכל 4000 קלוריות ורק שוקל 71.5 ק"ג, לשם השוואה אני שוקל 88 ק"ג ולא מגיע ל4000 קלוריות.
נראה לי שכדאי שתעשה בדק בית רציני.

גם נראה לי שקצת פיספסת בספירת החלבון שלך, סתם בתור עיצה, אני רק סופר חלבון מלא, כל השאר פשוט לא נספר אצלי. כך תהיה בטוח שאתה מקבל מספיק חלבון.

הרבה שומן בתפריט לא בהכרח יגרום לך להשמין, פשוט זה יתפוס מקום של חלבון ופחמימה, עלול לגרום לך לעלות לאט יותר בשריר או להיות חסר אנרגיה. ואני גם מאמין שזה עלול לגרום לחסרים וויטמינים ומינרלים שאין בשומן.

בכל אופן, אם תרצה לרדת במשקל, תברר על הנקודה כמה קלוריות אתה אוכל, תוסיף חלבון ופחמימה , ורק מעט שומן, ותתחיל בהדרגה כל שבוע להוריד קלוריות בהתאם לירידה. זה די פשוט.

במרץ האחרון לפני שסגרו את החדכ הייתי 76/7 קג..
בגלל שסגרו וזלזלתי לא התאמנתי ולא שמרתי על תזונה יצא שירדתי ל71 קילו ממש בחודשיים בערך...

התפריט הזה למעלה זה התפריט שהייתי איתו עד מרץ ואז התחלתי לזלזל. חזרתי לתפריט הזה שוב בערך בתחילת יוני..
בגלל זה זה נראה קצת מוזר עכשיו תפריט של 4000 עם משקל של 71.. אבל זה רק בגלל התקופה המוזרה הזאת.

ה150 גרם חלבון בערך שאמרתי לך זה מכול מה שיש לי בתפריט שזה, קוטג , טונה, ביצים , חזה עוף , יוגורט, חלב . עם כול זה אני מגיע ל150 גרם בערך בשקט...

מה לא בסדר בחלבון הזה??

ואני לא רוצה לרדת במשקל. אני רק רוצה שלא יצא מצב שאני אשרוף פחות ממה שהיה באימונים בחדכ ועדיין יהיה עם אותו תפריט וכתוצאה מזה אני אתחיל לעלות משקל של שומן יותר... זה הכול.

• פותח/ת השרשור
הכנסת את התפריט הזה למחשבון קלוריות?

לפני בערך משהו כמו שנה שנה וחצי עשיתי את זה.. יצא בערך 3000 קלוריות.
אבל מאז כבר התפריט עלה בכמה קפיצות של 200/250 קל.. אז אמור להיות 4000 עכשיו פחות או יותר .

אתה שוקל כמו עלה, הסיכוי שאתה באמת זקוק ל-4,000 קלוריות ושאתה באמת צורך את הכמות הזו הוא אפסי.

איך התקדמת בשנה האחרונה?
רואים תוצאות?

• פותח/ת השרשור
אתה שוקל כמו עלה, הסיכוי שאתה באמת זקוק ל-4,000 קלוריות ושאתה באמת צורך את הכמות הזו הוא אפסי.

איך התקדמת בשנה האחרונה?
רואים תוצאות?

כמו שאמרתי.. במרץ שקלתי 76/7 קג . כן ראיתי תוצאות ועלייה יפה ונקייה . באותה תקופה הגעתי לתפריט הזה של הבערך 4000 קל.
כשהיה את הסגר הראשון הפסקתי להתאמן וגם לשמור על תזונה יצא שירדתי ל71 קג.
כשפתחו בשנית את החדכ אז חזרתי בהדרגה לתפריט וגם לאימוני ab שלפני הסגר הראשון הכול בהדרגה. וכבר שבועיים בערך שאני חזרתי גם לתפריט הזה וגם לאימונים בדיוק לפני מרץ כשהייתי בשיא שלי.

לדוגמה כשהייתי שוקל 71 קג לפני שהגעתי ל76/7
אז התפריט באותו זנן היה נראה אחרת לגמרי בערך 3000 ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית