הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מרגיש אבוד עם התוכניות הביתיות - עזרה.

IdoCalisthenics

משתמש פעיל
545
78
נק' מוניטין:
87
545
78
אני מנסה ורואה תוכניות של יוטיוברים של פיטנס מהעולם, עברתי על התוכניות הביתיות שלהם ואני לא מתחבר להרבה דברים וגם בקושי מצליח.
סתם דוגמא - פיסטול סקוואט. מאיפה אני אדע לעשות את החרא הזה? מעדיף מוט ופלטות.
יש לי מתח בבית אבל אני לא עובר את ה5 חזרות, שכיבות שמיכה מלאות אני יכול לעשות איזה 15-20 אבל אני שונא את התרגיל הזה, לא יודע לנשום בו נכון. למרות שאם אין ברירה אז אין ברירה. יש לי גם גומיית התנגדות ברמת קושי סבירה מינוס של 50LBS כזה וגם את הגלגל של הבטן עם הידיות בצדדים.
בקיצור מה אני עושה? יכולים לשתף בתוכניות שלכם? ממליצים? אני יכול לעבוד עם משהו?

מי לא מעדיף מוט ופלטות?
יש לך שתי אפשרויות, להתאמן בחוץ או לקנות ציוד ביתי אם יש לך מקום וכסף ולהתאמן.
לפני הכול אתה צריך להתמודד עם זה כמו אדם בוגר ולהבין שלמרות חוסר ההיגיון בסגירת המכונים זאת המציאות ואתה צריך לקבל אותה, לבכות שאתה לא מתחבר לאימוני משקל גוף (אף אחד פה לא מתחבר) ושאתה מעדיף מוט ופלטות (מי לא?) לא יעזור בכלום.

אני מנסה ורואה תוכניות של יוטיוברים של פיטנס מהעולם, עברתי על התוכניות הביתיות שלהם ואני לא מתחבר להרבה דברים וגם בקושי מצליח.
סתם דוגמא - פיסטול סקוואט. מאיפה אני אדע לעשות את החרא הזה? מעדיף מוט ופלטות.
יש לי מתח בבית אבל אני לא עובר את ה5 חזרות, שכיבות שמיכה מלאות אני יכול לעשות איזה 15-20 אבל אני שונא את התרגיל הזה, לא יודע לנשום בו נכון. למרות שאם אין ברירה אז אין ברירה. יש לי גם גומיית התנגדות ברמת קושי סבירה מינוס של 50LBS כזה וגם את הגלגל של הבטן עם הידיות בצדדים.
בקיצור מה אני עושה? יכולים לשתף בתוכניות שלכם? ממליצים? אני יכול לעבוד עם משהו?

בוא אל תעשה את הטעות שלי, אם כמובן יש לך את האפשרות להשקיע 1200₪, לתקופה (לדעתי זה שווה מאוד) במקום לקנות מלא זבל, כמו גומיות התנגדות בזוויות שונות מקבילים זולים ולא יציבים ופה ושם..

תכין ספסל מעץ, תקנה ראק ובנוסף מוט ב400₪
וכמובן פלטות, יכול לצאת לך פחות מ1000 שח, ולא רק שתשמר את מסת השריר שלך, גם תתקדם בתרגילים המרכזיים.

הכי חשוב לא להתחיל לקנות שטויות.. ואל תקנה דאמבלים.

אני אשתף פה דיל שווה שראיתי שאולי כדי לך להעיף עליו מבט

סט משקולות - Claysport

נערך לאחרונה:
תקנה טבעות עץ אולימפיות.
עולות 240₪ ומשתלמות הרבה יותר מציוד יקר באלפי שקלים.
סתם דוגמא - פיסטול סקוואט. מאיפה אני אדע לעשות את החרא הזה?
אני מניח שתדע לעשות את החרא הזה אם תצפה בסרטוני יוטיוב ותלמד את הטכניקה, ותתחזק כמובן.
חוץ מזה יש הרבה אופציות, כמו שכתבתי כאן:
המדריך השלם לאימון עם משקל גוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית