הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אקנה

תפסיק לאוכל אוכל שמפוצץ בהורמונים, ככה תראה מה המצב האמיתי.

יש תרופות שעוזרות, יש להם מלא תופעות לוואי. אם זה ממש מפריע לך, לך לרופא עור.

ובחייאת אחי מה זה שלא יבוא על חשבון האימונים? אם יש בעיה צריך לפתור אותה. אתה יכול להיכנס לבורות שאחרי זה יהיה קשה לצאת מהם. צלקות עמוקות בפנים לכל החיים וכו. יש בעיה? תטפל בה. יש לך חיים שלמים להתאמן.
מעניין לי את הביצה צלקות בפנים בכנות

אללה אצטרף לחגיגה
בן 17
משקלים: סתם

הקיצר יש לי אקנה ברמה דיי קלה (נראה לי, פשוט יצא לי לראות מה זה ברמה קשה וזה עולם אחר) לא מעוניין לקחת ראקוטן בגלל אימונים ושמש (גולש-ומדריך גלישה)
עד כה זה לא הפריע לי אבל לאחרונה בייחוד עם המסיכה זה התחיל לגרד, ומחשבות גם על מה אעשה בצבא עם זה וזה נשמע באסה

אז לעניינינו

1. אקנה יכול להביא פטור זקן? חחח שאלה של צעיר פעור עם פזם שלילי

2. ללכת לרופא עור?

3. אני האמת לא סופר מקפיד על היגיינה, היגיינה נטו יכולה להעלים לגמרי או רק לשפר?

אגב שמעתי על כאלה שלוקחים ראקוטן איזה פעמיים בשבוע, זה אומר שכל התופעות לוואי נמצאות רק ביומיים האלו?

ובכללי שפכו לי אור על הנושא
חחחחח אם אתה לא עם אקנה ברמה של אין נקודה בפנים בלי מוגלה או משהו תשכח מפטור זקן, בעיקר אם אתה קרב

וואלה ילדותי מצידך, אבל בכל אופן בשביל שאולי תיהיה לך חמלה אליי אני אסביר את המצב
שמש-ים-אימונים זה הרבה מאוד מחיי, ברגע שלוקחים לי את זה כנראה אכנס לדיכאון, לא אספוג כאב נפשי כרגע כדי לתקן את זה (שזה לא במצב קשה) אם יש תרופות למקרים קלים או משהו אשמח שתציעו לי

אני גם לקחתי ראוקוטן בגיל 15(מצבי היה קיצוני )
שמע זה העביר את הכל והשאיר את העור חלק,אני אישית בזמן הזה עברתי למתכונת של אימונים במשקל גוף.
אם זה באמת מפריע ואתה רוצה להיפטר מזה ולהשאיר את זה מאחור זה פתרון לא רע. לי זה לא חזר עד עכשיו(7 שנים אחרי)

ואגב אקנה לא יתן לך פטור זקן כיום גם אם תדמם את החיים בגילוח

שמע זה העביר את הכל והשאיר את העור חלק,אני אישית בזמן הזה עברתי למתכונת של אימונים במשקל גוף.
אם זה באמת מפריע ואתה רוצה להיפטר מזה ולהשאיר את זה מאחור זה פתרון לא רע. לי זה לא חזר עד עכשיו(7 שנים אחרי)

הדוגמה שלך הזכירה לי בחור מסכן שהיה איתי בטירונות ונאלץ להתגלח שלוש פעמים ביום בשביל שלא יהיו לו זיפים וכל הזמן היה נפצע וסובל עם פנים אדומות. בסוף עבר תפקיד בעזרת הקבן אחרי איזה שלושה חודשים

הדוגמה שלך הזכירה לי בחור מסכן שהיה איתי בטירונות ונאלץ להתגלח שלוש פעמים ביום בשביל שלא יהיו לו זיפים וכל הזמן היה נפצע וסובל עם פנים אדומות. בסוף עבר תפקיד בעזרת הקבן אחרי איזה שלושה חודשים
הוא היה מתגלח עם סכין? אם כן, למה הוא לא עבר למכונה?

וואלה ילדותי מצידך, אבל בכל אופן בשביל שאולי תיהיה לך חמלה אליי אני אסביר את המצב
שמש-ים-אימונים זה הרבה מאוד מחיי, ברגע שלוקחים לי את זה כנראה אכנס לדיכאון, לא אספוג כאב נפשי כרגע כדי לתקן את זה (שזה לא במצב קשה) אם יש תרופות למקרים קלים או משהו אשמח שתציעו לי

התכוונתי לגיבור ברצינות ,אם זה קטן עליך ולא מעניין אותך זה בעיניי הדבר הנכון. זה לא משהו שצריך להגדיר אישיות.

למקרים קלים, להיות נקי, ולחכות לסיום גיל ההתבגרות

כמה זמן לקחת והאם זה היה מינון גבוה אם אפשר לשאול?

• פותח/ת השרשור
הייתי על 60 מג למשך חצי שנה,הבנתי שהורידו את המינונים אחרי כמה שנים

חבר שלי גם לוקח 60 מג, לקח למשך שלושה חודשים.. הבחור היה נראה בלי חצ׳קונים אבל פשוט רקוב מבפנים. לא יכול להזיע, שפתיים שנראות כאילו דרסו אותם משאית כאבי מפרקים.. לא נראה לי שווה את זה

חבר שלי גם לוקח 60 מג, לקח למשך שלושה חודשים.. הבחור היה נראה בלי חצ׳קונים אבל פשוט רקוב מבפנים. לא יכול להזיע, שפתיים שנראות כאילו דרסו אותם משאית כאבי מפרקים.. לא נראה לי שווה את זה
מזכיר קצת מה שהיה לי, אני אבל לקחתי לשישה חודשים עד כמה שזכור לי. ללא ספק תקופה לא נעימה. אבל מזכיר שוב, אין דרך לדעת אם ישפיע עליך. יכול להיות שיהיו תופעות לוואי הרבה פחות קשות ומורגשות ממה שתיארת

וואלה עליי זה לא השפיע ברמה הזאת,היה לי יובש בשפתיים שנפתר מווזלין, אבל כמו בכל דבר זה משפיע שונה על כל אחד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית