הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה / איך נרשמים להיות ספורטאי מקצועי?

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
כדי שיוכלו להכניס אותי לאימון?
הבנתי שיש דרישה כרגע להיות ספורטאי מקצועי

אני לא ברשת ספייס, אז צריך לעשות את זה עצמונית
איך עושים את זה? לאיפה מתקשרים, איפה משלמים, איך מקבלים תעודה שאפשר להציג שאתה נחשב ספורטאי מקצועי או התאחדות או איך שזה לא עובד

מי שיודע, אשמח לעזרה, תודה!

• פותח/ת השרשור
אברר בAfI (הארגון שלנו בפוטבול)
גם אם אני לא יודע פוטבול יש דרך להירשם ולהיקרא ספורטאי מקצועי
אם כן, אשמח שתברר לי ואם זה סדר גודל של 100 גג 150 לשנה אז אעביר לך כספים ונתונים ע"מ שתרשום אותי במידה וזה אפשרי

אולי פעם אחת אבוא לשחק פוטבול כדי להצדיק את המקצועי

לפי מה שהבנתי הפרצה הזאת כבר לא עובדת. חלק מחדרי הכושר רשמו את המנויים שלהם כספורטאים מקצועיים כדי שיוכלול להמשיך להתאמן אז הגדירו בחוק שאחת הדרישות לספורטאי מקצועי זה השתתפות ב4 תחרויות בחו"ל בשנים 2019-2020.

• פותח/ת השרשור
לפי מה שהבנתי הפרצה הזאת כבר לא עובדת. חלק מחדרי הכושר רשמו את המנויים שלהם כספורטאים מקצועיים כדי שיוכלול להמשיך להתאמן אז הגדירו בחוק שאחת הדרישות לספורטאי מקצועי זה השתתפות ב4 תחרויות בחו"ל בשנים 2019-2020.
אז space כבר לא עובדים?

אז space כבר לא עובדים?
נראה לי, אם זה לא עובד ללזוז כנראה זה לא יעבוד גם בשביל ספייס
לזוז.jpg

• פותח/ת השרשור
נראה לי, אם זה לא עובד ללזוז כנראה זה לא יעבוד גם בשביל ספייס
צפה בקובץ המצורף 56541
פאק אז מה עושים? שוב פעם 3-4 חודשים בלי חדר כושר?
יש דיון מתוכנן בכנסת? אמרו משהו על יום שני, מישהו יודע אם יש איזשהו התנהלות מאחורי הקלעים בנוגע למצב או שהכל רכש וצלצולים ואכלנו אותה כולנו?

פאק אז מה עושים? שוב פעם 3-4 חודשים בלי חדר כושר?
יש דיון מתוכנן בכנסת? אמרו משהו על יום שני, מישהו יודע אם יש איזשהו התנהלות מאחורי הקלעים בנוגע למצב או שהכל רכש וצלצולים ואכלנו אותה כולנו?

שמעתי שסגרו את סניף יבנה היום

מה אצלכם בראשלצ?

גם בראשון סגרו.

הם פירסמו שמתנהל דיון ויודיעו תשובה ביום שני בערב.
לזוז דיון.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית