איך התפריט הזה?

Government

משתמש פעיל
472
27
נק' מוניטין:
41
472
27
השומן לא מוגזם בתפריט?
ישלי גם סקופ אבקת חלבון בתפריט.
שוקל 73, 1.75.
סך הכל באיזור ה2550-2600 קל׳ ליום.
מתאמן 4 פעמים בשבוע ובמסה.

קבצים מצורפים

• 17CFDAD1-98A6-4816-8640-C756E277958C.png
    17CFDAD1-98A6-4816-8640-C756E277958C.png
    KB 53.3 · צפיות: 107
אני אהיה על חלבון מוגזם, לא?
יהיה לי יותר מפי 2 ממשקל גוף.
כרגע זה עומד על 140 חלבון
כתוב 125
בכל מקרה אם אתה במסה וקשה לך אכול, תשאיר כמו שזה כי שומן זה אנרגיה דחוסה יותר, אם לא, הייתי מאזן קצת.

• פותח/ת השרשור
כתוב 125
בכל מקרה אם אתה במסה וקשה לך אכול, תשאיר כמו שזה כי שומן זה אנרגיה דחוסה יותר, אם לא, הייתי מאזן קצת.
רשמתי שיש גם סקופ חלבון שאני לוקח שלא רשום שם.
והשומן גבוה רק בגלל שהוספתי את הכפות שמן זית האורז. בדרך כלל לא מחשבים את זה.

רשמתי שיש גם סקופ חלבון שאני לוקח שלא רשום שם.
והשומן גבוה רק בגלל שהוספתי את הכפות שמן זית האורז. בדרך כלל לא מחשבים את זה.

הכל בסדר גם אם השומן הוא 90 ג׳ אתה תהיה בסדר.
ההמלצה הרווחת היא 0.8-1 ממ.ג אבל זה לא מחייב.

ואיך אתה מחשב את הכף שמן באורז? אתה אוכל את כל הסיר אורז בארוחה אחת?

איך אתה מחשב את זה אני מת לדעת,
למשל אני שם כף שמן זית על חצי ק"ג אורז לפני בישול לצורך העניין.
עושה חשבון של כיתה ב'?
חצי קילו אורז 130X5 = 650
כף שמן = בערך 100
750!
סיימת את האורז ב3 ארוחות? כל ארוחה 250 קל' מאורז.
עריכה: עכשיו ראיתי שזה חצי קילו לפני בישול, כף שמן על חצי קילו אורז יבש זה דיי זניח.

עושה חשבון של כיתה ב'?
חצי קילו אורז 130X5 = 650
כף שמן = בערך 100
750!
סיימת את האורז ב3 ארוחות? כל ארוחה 250 קל' מאורז.
עריכה: עכשיו ראיתי שזה חצי קילו לפני בישול, כף שמן על חצי קילו אורז יבש זה דיי זניח.

.....
כמובן שזה זניח.

אגב,

גם אם זה היה אחרי בישול להוסיף כף שמן זית, סביר להניח שאת הסיר אורז הוא לא היה אוכל ביום אחד.
ו90 קלוריות ליומיים זה על גבול החסר משמעות אלא אם כן אתה בהכנה לתחרות.

בסופו של דבר אתה משנה את הקלוריות לפה או לשם לפי הקצב עליה / ירידה שלך ולא לפי מספרים מדוייקים.

.....
כמובן שזה זניח.

אגב,

גם אם זה היה אחרי בישול להוסיף כף שמן זית, סביר להניח שאת הסיר אורז הוא לא היה אוכל ביום אחד.
ו90 קלוריות ליומיים זה על גבול החסר משמעות אלא אם כן אתה בהכנה לתחרות.

בסופו של דבר אתה משנה את הקלוריות לפה או לשם לפי הקצב עליה / ירידה שלך ולא לפי מספרים מדוייקים.
אבל זה לא מסובך, מה הבעיה לקחת כף שמן בחשבון? הנה עוד חישוב מהיר בשבילך, כף שמן זה בערך 100? יש לך בסיר 500 גרם אורז? 100 קלוריות מתחלקות ל500 גרם אורז זה 0.18 קל' לגרם אורז. אכלת 300 גרם אורז? זה עוד 55 קל'.
קל.

אבל זה לא מסובך, מה הבעיה לקחת כף שמן בחשבון? הנה עוד חישוב מהיר בשבילך, כף שמן זה בערך 100? יש לך בסיר 500 גרם אורז? 100 קלוריות מתחלקות ל500 גרם אורז זה 0.18 קל' לגרם אורז. אכלת 300 גרם אורז? זה עוד 55 קל'.
קל.

אתה מבין שאי אפשר להיכנס לדקויות כאלו?
שוב, במידה ואתה מתכונן לתחרות אז אתה צודק, הכל צריך להיספר עד הגרגר האחרון.

בשיגרה זה לא רלוונטי, בסופו של דבר אם בסוף השבוע תהיה תזוזה של X במשקל וזה בדיוק מה שתיכננת אז זה לא משנה,
גם אם תוסיף נוטלה לאורז.

חוץ מזה שאם כבר בחיטוב אז כן אתה יכול להשתמש בזה לטובתך ולוותר על זה בשביל עוד איזו הקלה בגירעון.

מה גם שאישית אני לא מכיר אנשים בתפריט קפדני ששמים שמן זית על אורז אחרי בישול 😳
(אלא אם כן זה לסגור את המנות שומן בתפריט)

• פותח/ת השרשור
הכל בסדר גם אם השומן הוא 90 ג׳ אתה תהיה בסדר.
ההמלצה הרווחת היא 0.8-1 ממ.ג אבל זה לא מחייב.

ואיך אתה מחשב את הכף שמן באורז? אתה אוכל את כל הסיר אורז בארוחה אחת?
לא, אלא למשך כל היום.
מכין לי 200 ג׳ אורז עם 2-3 כפות שמן בסיר
אבל בגדול, התפריט בסדר מבחינת שומן וכל הערכים התזונתיים האחרים?

אתה מבין שאי אפשר להיכנס לדקויות כאלו?
שוב, במידה ואתה מתכונן לתחרות אז אתה צודק, הכל צריך להיספר עד הגרגר האחרון.

בשיגרה זה לא רלוונטי, בסופו של דבר אם בסוף השבוע תהיה תזוזה של X במשקל וזה בדיוק מה שתיכננת אז זה לא משנה,
גם אם תוסיף נוטלה לאורז.

חוץ מזה שאם כבר בחיטוב אז כן אתה יכול להשתמש בזה לטובתך ולוותר על זה בשביל עוד איזו הקלה בגירעון.

מה גם שאישית אני לא מכיר אנשים בתפריט קפדני ששמים שמן זית על אורז אחרי בישול 😳
(אלא אם כן זה לסגור את המנות שומן בתפריט)
לשורה הראשונה - אם לא קשה לספור, למה לא? זה לוקח לך עוד 10 שניות בדיוק, אלא אם זה מאוד זניח ומה שזניח לדעתך ולמטרות שלך, אל תספור.
שורה שניה - זה במידה ואתה קיבלת את התוצאה הרצויה. ואם לא? אופס..
שורה שלישית, לא הבנתי, הקלה בגרעון מאיזו מבחינה? להקטין את הגרעון? זה לרוב מה שהורס את הגרעון
שורה רביעית - מי אמר שמן זית על אורז אחרי בישול? אתה שם אותו בהכנה, על אורז יבש. והחישוב נשאר אותו דבר רק עם אורז יבש.

אני לא יודע למה הווייב השלילי הזה שאני מרגיש ממך, אני לא בא נגדך. שאלת איך שוקלים, נתתי לך 2 דרכים נהדרות

לשורה הראשונה - אם לא קשה לספור, למה לא? זה לוקח לך עוד 10 שניות בדיוק, אלא אם זה מאוד זניח ומה שזניח לדעתך ולמטרות שלך, אל תספור.
שורה שניה - זה במידה ואתה קיבלת את התוצאה הרצויה. ואם לא? אופס..
שורה שלישית, לא הבנתי, הקלה בגרעון מאיזו מבחינה? להקטין את הגרעון? זה לרוב מה שהורס את הגרעון
שורה רביעית - מי אמר שמן זית על אורז אחרי בישול? אתה שם אותו בהכנה, על אורז יבש. והחישוב נשאר אותו דבר רק עם אורז יבש.

אני לא יודע למה הווייב השלילי הזה שאני מרגיש ממך, אני לא בא נגדך. שאלת איך שוקלים, נתתי לך 2 דרכים נהדרות

אין שום דבר שלילי ואני לא מתווכח, אם אתה מרגיש לנכון להכניס לחישוב כף שמן על אורז לפני בישול בהצלחה, מקווה שזה מביא אותך למקומות שאתה צריך.

בקשר לשורה השנייה בדיוק זה העניין שבמידה וזה מפריע לגירעון ומפריע למגמה אז אפשר לוותר על זה (על השמן)

והכוונה שלהקל את הגירעון זה להכניס עוד משהו קטן לאכול במקום ה50 קל׳.

בכל מקרה הכל בסדר וכל אחד שיעשה מה שעובד לו, אם לספור כל קלוריה מביא אותך לתוצאות יותר טובות לך על זה, אני משיג את המטרות שלי בדרך שלי ומבסוט ממנה לגמרי.
לא, אלא למשך כל היום.
מכין לי 200 ג׳ אורז עם 2-3 כפות שמן בסיר
אבל בגדול, התפריט בסדר מבחינת שומן וכל הערכים התזונתיים האחרים?

במידה וזה 3 כפות שמן וזה רק לך הסיר כן עדיף שתספור את זה ותהיה מודע לזה לפחות שבמידה ותתקע בתהליך תדע אילו אופציות יש לך.

• פותח/ת השרשור
אין שום דבר שלילי ואני לא מתווכח, אם אתה מרגיש לנכון להכניס לחישוב כף שמן על אורז לפני בישול בהצלחה, מקווה שזה מביא אותך למקומות שאתה צריך.

בקשר לשורה השנייה בדיוק זה העניין שבמידה וזה מפריע לגירעון ומפריע למגמה אז אפשר לוותר על זה (על השמן)

והכוונה שלהקל את הגירעון זה להכניס עוד משהו קטן לאכול במקום ה50 קל׳.

בכל מקרה הכל בסדר וכל אחד שיעשה מה שעובד לו, אם לספור כל קלוריה מביא אותך לתוצאות יותר טובות לך על זה, אני משיג את המטרות שלי בדרך שלי ומבסוט ממנה לגמרי.

במידה וזה 3 כפות שמן וזה רק לך הסיר כן עדיף שתספור את זה ותהיה מודע לזה לפחות שבמידה ותתקע בתהליך תדע אילו אופציות יש לך.
תודה רבה אחי. אבל בגדול, כמות השומן לא מוגזמת נכון?

אתה על 14 גרם סיבים. רק אומר.
ו, אני כן מציע לספור את הקלוריות מהשמן לפחות לשלושה ימים, אתה לא יכול לדעת כמה זה יצא.
אורז? שמן. חזה עוף? שמן. ביצה? שמן.

תספור שלושה ימים שתדע מה נכנס לך לגוף. לפעמים זה כן משמעותי.

• פותח/ת השרשור
אתה על 14 גרם סיבים. רק אומר.
ו, אני כן מציע לספור את הקלוריות מהשמן לפחות לשלושה ימים, אתה לא יכול לדעת כמה זה יצא.
אורז? שמן. חזה עוף? שמן. ביצה? שמן.

תספור שלושה ימים שתדע מה נכנס לך לגוף. לפעמים זה כן משמעותי.
אוכל הרבה ירקות ביומיום.
ולא הבנתי מה אמרת.
זה מספיק גרם שומן מה שיש לי או שזה יותר מדי?
זה מעל הנדרש אתה יכול להמיר לפחמימה / חלבון אבל זה לא חובה.
להוריד אולי את ה20 ג׳ שקדים?
או שלעבור לגבינה צהובה 5 אחוז?

אוכל הרבה ירקות ביומיום.
ולא הבנתי מה אמרת.
זה מספיק גרם שומן מה שיש לי או שזה יותר מדי?

להוריד אולי את ה20 ג׳ שקדים?
או שלעבור לגבינה צהובה 5 אחוז?

אתה יכול להוריד מהשקדים.
וגבינה צהובה או 5% או 9% תעשה את העבודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית