הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

קנדיטו ועמידות ידיים

• פותח/ת השרשור Dmk
  • פורסם בתאריך
Dmk עדכן/ה את הלוג ״קנדיטו ועמידות ידיים״:

עדכון לוג: 21/10/20

התחלתי את האימון בעבודה על פרונט לבר.
לא ממש ידעתי מה הרמה שאיתה אני צריך להתחיל - הצלחתי להחזיק טאק לסטים של 15, וחשבתי שאולי זה מספיק בשביל הפרוגרשן הבא, אבל כרגע אני עדיין לא יכול לעשות את הריברס דדליפט הזה שכולם מציעים.

באימון הבא אעבוד קצת יותר מסודר, אולי אנסה להתחיל עם הרברס דדליפטס ונראה אם זה הולך כשאני פרש כי ניסיתי בסוף, ואחר כך כמה סטים של 15 שניות או אולי גם יותר של טאק.

Chin Ups:
3x6x7.5kg

(Rows (Paused:
3x15x25.75kg

Reverse Flys:
4x15x14kg

Bicep Curls:
3x10x14kg

Concentration Curls:
3x10x10kg

Banded Face Pulls:
3x30

Chin Ups - הרגיש לא רע בכלל. ההתשה המוקדמת לגב בהחלט עזרה.

Rows - אוקיי אין יותר משקל, והאמת שהטווח תנועה היה ממש קצר כי התיק פשוט מפוצץ. בפעם הבאה אולי אוסיף 2 סטים עם משקל גוף או משהו בסגנון, כדי שתהיה עבודה בטווח מלא.
כנראה שגם אנסה להוסיף קצת חזרות.

Reverse Flys - הוספתי סט, אין הרבה אופציות.

Bicep Curls - זה קשה. לא כזה כיף כשאין משקל שמאזן בצד השני.

Concentration Curls
- זה סבבה, אבל כנראה אתחיל להוסיף קצת חזרות חלקיות כשאני כבר לא מצליח להשלים חזרה מלאה, לפחות בסט האחרון.

הנפח ירד די משמעותית, הפסקתי עם הפולאובר כי אני לא ממש נהנה מסטים של 40 חזרות, והורדתי 2 סטים מהמתח.
סך הכל אני חושב שזה לטובה, אשים קצת יותר דגש על הסקילס בזמן הקרוב, ובכללי הגב עובד לא מעט גם באימון דחיקה ככה שזה בסדר.
העבודה על הפרונט מכניסה גם עבודה על הבטן, שאין לי כוח לעשות אף פעם, אז זה נחמד.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 23/10/20

צהריים

עמידות ידיים:
8 סטים של תרגול.

הבנתי שהסטים הראשונים לא הולכים כל כך טוב בדרך כלל, אני מניח שכל פעם מחדש צריך להיזכר באיך למצוא את הבאלאנס.

לפעם הבאה - להקפיד ללחוץ כמה שיותר עם הכתפיים והטרפזים (elevation). זה הטיפ הכי בסיסי שיש לעמידות ידיים ומשום מה אני עדיין לא עושה אותו מספיק.

ערב

Push Ups:
2x12x18kg
1x11x18kg

Elevated Pike Push Ups:
3x5
1x4

Legs Elevated Push Ups:
2x12x10kg
1x10x10kg

Lateral Raises:
2x11x12.5kg
(1x10x12.5kg + some partials (according to the weaker side
(1x10x12.5kg + burnout + some partials (according to the weaker side
1xtill 20x10kg + 10 partials

Close-Neutral Grip Push Ups:
2x10x10kg
1x8x10kg

Push Ups - הלך לא רע בכלל, הפאמפ היה ממש טוב. רציתי לעשות עוד סט אבל חשבתי שעדיף יהיה שלא.

Elevated Pike Push Ups - משתדל להישאר ממש על קצות האצבעות ולהשאיר את הישבן למעלה לאורך כל התנועה. בכל זאת חושב שאולי אין מספיק הישענות קדימה. אנסה לעבוד על זה.
ככה או ככה - יש שיפור מהאימון הקודם.

Legs Elevated Push Ups - הרגיש יותר טוב מבאימון הקודם אבל לא הוספתי חזרות הפעם שזה מבאס. אני מניח שבפעם הבאה השכיבות סמיכה ילכו קצת יותר טוב כי נשארה רק חזרה אחת להוסיף, ואז אני אגיע לזה רענן יותר. לפחות אני מקווה.

Lateral Raises - בשני הסטים הראשונים פשוט עשיתי נקי לגמרי והפסקתי כשלא יכלתי לעשות עוד חזרה נקייה ביד שמאל. בסט השלישי הוספתי כמה חזרות חלקיות לפאמפ (משהו כמו 4-5, לא עליתי הכי גבוה שיכלתי, פשוט עליתי קצת). בסט הרביעי עשיתי 10 חזרות נקיות ואחר כך פשוט עליתי כמה שיכלתי לכמה חזרות (מה שקראתי לו ברנאאוט), ובסוף הוספתי קצת חלקיות, לא משהו מטורף.
בסט האחרון הורדתי משקל ל10 קילו, עשיתי משהו כמו 15 חזרות נקיות לגמרי ועוד כמה עם צ'יט עד שהגעתי ל20. זה סט שנועד בעיקר לפאמפ, בגלל זה יש בעיקר מטרה של חזרות - מנסה לשמור על הטכניקה כמה שיותר נקייה ואז כשאי אפשר יותר אני לוקח קצת תנופה בשביל לוודא שהחזרות הן אכן מלאות. כשסיימתי 20 פשוט עשיתי 10 חזרות חלקיות.

Close-Neutral Grip Push Ups - מרגיש די טוב האמת, מפתח קצת חיבה לתרגיל הזה.

האמת שהרגשתי די גמור ולא חשבתי שאצליח להתאמן, הייתי די תפוס באיזור הכתפיים והטרפזים אבל אני חושב שזה מהאימון משיכה שהיה. בכל מקרה, יכול להיות שהאימונים בסך הכל מהווים עומס גדול מדי.
אם אראה שזה נמשך הרבה זמן או שאני מתחיל ללכת אחורה אני כנראה אוריד כמה סטים מהאימוני כוח ואולי גם אקח צעד אחורה עם העצימות.

בכל מקרה, היום היה יום די טוב. בעמידת ידיים לא הלך משהו אבל אני מרגיש ששם ההתקדמות היא בצעדים הרבה יותר קטנים, ואני מאמין שאני אצליח בסוף.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 24/10/20

Front Lever Work:
Semi-Tucked - 1x8sec
Semi-Tucked to Tucked - 1x6+8sec
More Tucked Semi Tucked - 1x10sec
Semi-Tucked to Tucked - 1x6+8sec
Tucked Reverse Deadlift - 1x8

Chin Ups:
1x6.75x7.5kg
2x6x5kg

(Rows (Paused:
1x20x25.75kg
2x15x25.75kg

Reverse Flys:
4x15x14kg

Bicep Curls:
1x12x14kg
2x10x14kg

Concentration Curls:
1x8x10kg

Banded Face Pulls:
3x30

Front Lever Work - סמי טאקד זה לא טאק לגמרי, אבל גם לא ממש אדוונסד טאק (למרות שזה ממש קרוב). הברכיים לא עוברות עדיין את הקו של המותן. עשיתי קצת סוויצים לטאקד כשהתעייפתי בחלק.
בסוף נזכרת שרציתי לעשות ריברס דדליפט, אז עשיתי טאקד כי ידעתי שמלא אני כבר לא אצליח. היה די קשה האמת, אולי אוסיף קצת יותר עבודה על זה בהמשך.

Chin Ups - הבייספס הרגישו מאוד מגבילים היום לשם שינוי, ואולי הפעם עבדתי קצת יותר קשה בחלק של העבודה על פרונט מה שהחליש אותי.
בסט הראשון ניסיתי 7 חזרות בשביל ליצור את ההתקדמות, אבל פשוט לא הצלחתי לנעול. שקלתי להישאר עם אותו המשקל לסטים הבאים ולעשות כמה שאצליח אבל הבנתי שעדיף להוריד.
די קשוח פה, לא יודע מה אעשה באימון הבא. אולי זה קשור לעובדה שכמו שאמרתי אני אולי מעמיס על עצמי קצת יותר מדי.

Rows - בסט השני הצלחתי לסדר את המשקל בתיק קצת יותר טוב בצורה שנתנה לי קצת יותר טווח תנועה - מה שצריך לעשות זה לסדר את המשקל כמה שיותר מפוזר לרוחב, ולשחרר קצת יותר את הרצועות ככה שזה ישב כמה שפחות על החזה ויותר על הבטן.
בסט הראשון הוספתי 5 חזרות, ובשני הסטים שאחר כך לא הרגשתי כל כך שיש מקום לחזרות נוספות.

Reverse Flys - אני חושב שאני יורד קצת יותר מדי וזה נותן לי מומנטום. אנסה למזער את זה באימונים הבאים.
היה די קשה היום.

Bicep Curls - הבנתי איך להרגיש קצת יותר את הבייספ, ואני חושב שאוריד קצת משקל באימון הבא בשביל לשפר את זה.

Concentration Curls
- עבדתי נקי יותר וניסיתי לשלוט יותר בקונצנטרי, דאגתי שהמפרק היחיד שיזוז זה המרפק, בדרך כלל אני מרגיש שהכתף שלי קצת זזה באיזשהו שלב.

אימון לא משהו בגדול. כנראה שהנפח לבייספס גבוה מדי. באימון הבא אראה איך אני מרגיש ואיך ילכו הצ'ין אפס ואז אחליט אם להוריד תרגיל או לא. ככה עושה רושם שצריך.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 26/10/20

צהריים

עמידות ידיים:
9 סטים של תרגול.

קצת קשה לשמור על הפוזיציה הישרה כי אני מרגיש שקשה מאוד להתנתק ככה מהקיר, וגם בכללי קשה להחזיק אותה. בכל מקרה אני חושב שזה נחוץ ואני מעדיף להתעסק עם זה עכשיו במקום אחר כך.
היו כמה אטמפטס די טובים, החזקתי למשהו כמו 6 שניות במקס.

ערב

Push Ups:
3x12x18kg

Elevated Pike Push Ups:
4x5

Legs Elevated Push Ups:
3x12x10kg

Lateral Raises:
1x12x12.5kg
1x11.5x12.5kg
2x10x12.5kg
1x10x12.5kg + burnout + 10 partials
1xtill 20x10kg + 10 partials

2x10x10kg
1x8x10kg

Push Ups - החזה הרגיש ממש טוב. אני חושב שבסט הראשון עבדתי קצת יותר לאט מבאחרים אבל לא נורא אני מניח. בסט השני הייתה איזו תקרית ופחדתי מאוד להיכשל אבל בסופו של דבר סיימתי את כל הסטים בהצלחה.

Elevated Pike Push Ups - וואו זה היה קשה. בסט השלישי החזרה האחרונה הייתה גריינד מטורף. אני חושב שבחזרות/סטים האחרונים הישבן קצת קורס. אני חייב להקפיד על זה יותר.
ושוב אומר, שההישענות קדימה היא לא מספיק קונסיסטנט. אולי פשוט אוריד ממנה קצת את הפוקוס.
אני מניח שהלך בסדר סך הכל, כן הוספתי חזרה, אבל אני לא בטוח ב100% שבאמת השתפרתי או שזה פשוט כי הטכניקה נשברה. העובדה שכבר בסטים הראשונים היה לי ממש קשה מעידה על זה שזו כנראה האופציה השנייה.

Legs Elevated Push Ups - היה ממש קשה אבל הצלחתי לסיים סוף סוף.

Lateral Raises - מרגיש טוב, מנסה פשוט להוסיף חזרות פה ושם. הרגעתי קצת עם הברנאאוטס.

Close-Neutral Grip Push Ups - הרגיש קצת לא נעים בכתף היו וחושב שבסט הראשון החזקתי קצת רחב מדי. לא התקדמתי אבל זה בסדר, הצלחתי לסיים את הסטים בשאר הליחצות. אולי יכלתי לעשות עוד אחת ואפילו שתיים אבל העדפתי שלא להיכשל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 28/10/20

אתמול היה אימון "קונדישנינג", כמה קילומטרים הליכה (עד הפארק וחזרה), קצת אינטרוולים (קצת התנגדות + ריצה) ולסיום קילומטר וחצי~ ריצה.

עוד דבר שקרה אתמול זה שהתחלתי לתרגל עמידות ראש (כשאני מתחיל לעלות מהרצפה). עשיתי את זה המון והאמת שקצת נתפס הצוואר, אבל אני מרגיש שזה מאוד יעיל ושהבטן שלי עובדת ממש ממש קשה. אני חושב שזה יעזור לי לשפר את היציבות בעמידת ידיים.

על פרונט לבר החלטתי להפסיק לעבוד, אני מרגיש די עמוס ולא חושב שאני יכול באמת להשקיע בזה כמו שצריך, ואני לא רוצה שזה ישפיע על העמידת ידיים כי שניהם עובדים חזק על השרירים המייצבים (פרונט אפילו יותר).

Pull:

Chin Ups:
3x7x7.5kg

(Rows (Paused:
3x20x25.75kg

Reverse Flys:
5x15x14kg

Tucked Front Raises:
1x8
1x6
1x4

Bicep Curls:
1x6x14kg
1x7x12.5kg
1x9x10kg
1x7x10kg

Banded Face Pulls:
3x30

Chin Ups - הבייספס הרגישו סבבה, היה עדיין ממש קשה. שקלתי לעשות עוד סט אבל העדפתי לעצור את זה שם.

Rows - הלך ממש טוב בשני הסטים הראשונים, ואז הבייספ כבר התחיל קצת להציק. בסט האחרון חשבתי שב16 הגעתי לכשל והרגשתי שלגב לא היה עוד הרבה לתת אבל החלטתי לנסות ללכת על 20 חזרות והצלחתי. אני לא ממש יודע כמה מהעבודה הזאת באמת הלכה לגב ולא לבייספס.

Reverse Flys - וואו זה הרגיש טוב והיה קשה. עצרתי את המשקולות קצת מוקדם יותר ואני חושב שזה שמר על טנשן בכתף. הוספתי גם סט.

Tucked Front Raises - בגדול זה פשוט הרמות ברכיים על המתח אבל עם דגש על השינוי בזווית של הגב, ועולים עד שהגב מקביל לרצפה. רציתי להוסיף קצת עבודה לגב באיזושהי צורה אז החלטתי לעשות את זה. האמת שזה הרגיש די טוב, ההיפ פלקסורס התקשו אבל אני רגיל. אני רוצה להמשיך לעשות את זה רק מקווה שלא ימאס לי מזה בקלות מדי.

Bicep Curls - עבדתי ממש סטריקט וההבדל היה גדול משציפיתי, אבל בחיים לא הרגשתי כל כך טוב את הבייספ. אני פשוט מסתכל על המרפק ומוודא שהוא נשאר במקום, וזה כל השינוי.

Face Pulls
- היה ממש קשה משום מה ואני חושב שרימיתי די הרבה. שיניתי קצת את הזווית של הגומייה ויכול להיות שזה השפיע.
כנראה שהייתי צריך לכוון למספר נמוך יותר של חזרות, אבל כבר נראה איך ילך בפעם הבאה.

עשיתי קצת שינויים פה ושם באימון הזה, סך הכל הלך לא רע היום ומקווה שימשיך ככה. צריך לקחת בחשבון שבגלל שהתאמנתי מוקדם אני כנראה שוקל קצת פחות.
הגב שלי האמת השתפר די הרבה מבחינה ויזואלית בחודשיים האחרונים, אז כנראה שכן עשיתי משהו אחד נכון לפחות.

מחר יש עוד ריצה, ואולי גם אכניס סשן של עמידות ידיים מתישהו, נראה איך ארגיש.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 29/10/20

סשן זריז של עמידת ידיים + 3.8 ק"מ ריצה + הרבה הליכה.

בסשן התחלתי עם כמה סטים עמידות ראש. החזקתי 20 שניות (בהתנתקות מהקיר, לא הצלחתי לשמור על הבאלאנס כשהתחלתי מלמטה).
3 סטים של עמידות ידיים, לא הלך טוב, מניח שהייתי כבר מותש.

העמידת ראש הרגישה קצת מוזר אבל נתנה לי מושג טוב יותר באיך לאזן את הרגליים כמו שצריך. הרגשתי את הגלוטס והבטן מכווצים חזק בטירוף, אני מניח שזה אחד הדברים שחסרים בעמידת ידיים.

מחר כנראה אעשה עוד קצת עמידות ידיים בנוסף לאימון דחיקה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 30/10/20

צהריים

עמידות ידיים:
9 סטים של תרגול.

התחיל לא משהו בכלל ולא הבנתי למה, ואז הבנתי שאני מתמקד כל כך הרבה בלכווץ את הישבן, הבטן ולדחוף עם הכתפיים ששכחתי שאני אמור להשתמש בכפות הידיים בשביל לתת באלאנס. בסופו של דבר היה לא רע.

האמת שאני מצפה כל פעם מחדש לעשות עמידות ידיים, אני כרגע נחוש מאוד לגבי זה ונהנה מזה. לפחות זה.

ערב

Push Ups:
1x9x20.5kg
2x8x20.5kg

Elevated Pike Push Ups:
2x6
2x5

Legs Elevated Push Ups:
1x9x12.5kg
2x8x12.5kg

Lateral Raises:
4x15x12.5kg
1x8x12.5kg + 15 partials
1xtill 25x10kg + 10 partials

3x10x10kg

Push Ups - בסט הראשון חשבתי ללכת על 10, אבל כשהגעתי ל9 חזרות הבנתי שזה יהיה מסוכן אז הפסקתי. בשני הסטים הבאים עשיתי 8 וזה היה מספיק. בפעם הבאה אנסה לעשות עשיריות.

Elevated Pike Push Ups - הלך קצת יותר טוב, הוספתי 2 חזרות. צריך לשים דגש על אותם הדברים - ישבן למעלה, כמה שיותר על קצות האצבעות, כמה שיותר אנכי. ממש קשה לשמור על הפוזיציה אבל אני באמת מנסה.
הוספתי 2 חזרות סך הכל, ושוב, לא יודע אם זה נובע מחוזק או משבירה של טכניקה, אבל שיהיה. אני גם צריך לדאוג יותר לפתוח את הכתפיים לגמרי (שראג והכל) בסוף כל חזרה.

Legs Elevated Push Ups - פחות או יותר אותו דבר כמו השכיבות סמיכה הרגילות. הרגשתי היום ממש את המתיחה בחזה, גם בשכיבות סמיכה הרגילות. האמת שזה החלק הכי טוב בלהעלות משקל, ובדרך כלל זה מה שקורה.

Lateral Raises - הלך ממש טוב היום, המשקל די עף משום מה (בלי שהשתמשתי בתנופה בשביל להעיף אותו, לצורך הבהרה). בסט הרביעי אני חושב שירדתי קצת יותר מדי עם הדאמבל מה שגרם לאיבוד של טנשן וכנראה הקל על התנועה. אני יודע שלא לקחתי תנופה עם הטווח תנועה הנוסף הזה כי הרבה פעמים נתתי עצירה קטנה למטה, ככה שזה לא התנופה, אלא נטו האיבוד של הטנשן.

בסט האחרון עשיתי קצת יותר חזרות כי זה הרגיש קל מהרגיל. הבנתי שכשאני עושה חזרות חלקיות אני צריך לשים לב שרק היד זזה, כי הרבה פעמים מה שקורה אוטומטית זה שאני מנסה להתרחק מהדאמבל ואז יוצא פשוט סווינג מוזר כזה שהוא בעצם כל התנועה. אולי כדאי לנסות לשים על זה דגש גם בשאר הסטים, אני לא כל כך שם לב לזה בסטים האלה אבל יכול להיות שזה עדיין קורה.
בגלל הדברים האלה הרבה יותר קל לרמות עם דאמבל אחד וזה די מציק. מה לא הייתי נותן בשביל להתאמן במכון.

Close-Neutral Grip Push Ups - המשקל זז לי בתיק כל הזמן וזה חירפן אותי ולא הצלחתי לסדר את זה. אבל, לפחות סיימתי את הסטים.

יום די טוב מבחינת אימונים, ממש שמח ממה שהצלחתי להשיג.

אני יוצא היום בפעם הראשונה אחרי קצת יותר מחודש וחצי. נקווה שלא יפגע בהתאוששות יותר מדי. כל פעם מחדש שאני יוצא אחרי שאני מתאמן אומרים לי שזה "הופך את האימון ללא אפקטיבי", ואפילו שזה נשמע כמו שטות מוחלטת ואני מתבייש שאני בכלל חושב על זה, אולי יש בזה טיפת אמת.

מחר לא יודע אם יהיה לי זמן להתאמן כי אני עסוק בטירוף אבל נראה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 01/11/20

11 סטים של תרגול עמידת ידיים.

הלך ממש טוב, כנראה שרפתי את עצמי קצת יותר מדי. המפרק היה הגורם המגביל העיקרי בסטים האחרונים.

הצלחתי להחזיק עמידת ידיים מבלי לגעת בקיר לאיזה 2 שניות שזה טוב, והיו כמה החזקות ארוכות של 5-6 שניות ככה שזה כבר הופך לקז'ואל.

שם דגש על לכווץ חזק את הישבן ואת הבטן, ללחוץ חזק עם הכתפיים וליישר את הרגליים.

היה אמור להיות אתמול אימון משיכה שדחיתי להיום כי הרגשתי נורא ואיום. תיכננתי להשלים היום אבל הייתה איזו תקרית ולא היה לי משקל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 02/11/20

Push Ups:
3x10x20.5kg

Elevated Pike Push Ups:
1x8
1x7
2x5

Legs Elevated Push Ups:
2x10x12.5kg
1x9x12.5kg

Lateral Raises:
4x15x12.5kg
1x12x12.5kg + 15 partials
1xtill 25x10kg + 15 partials

3x8x12.5kg

Push Ups - האמת שלא ציפיתי שאצליח להשלים 3 עשיריות כי זה הרגיש קשה כבר מהסט הראשון, אבל מי אני שאתווכח.

Elevated Pike Push Ups - הקפיצה בכוח מוזרה ודי מחשידה בהתחשב בעובדה שאתמול היה סשן ארוך של עמידות ידיים.
בסט האחרון יכול להיות שעשיתי 6 אבל אני לא בטוח. זה בגלל שבחזרה הראשונה הרמתי את קצות האצבעות של הרגליים כל כך הרבה עד שבטעות הרמתי את הרגליים לגמרי מהשרפרף מה שגרם לחזרה מוזרה שאני לא מחשיב, אבל לא זוכר אם כללתי אותה בספירה או לא.
סך הכל הלך פה ממש אחלה, אני שוקל כבר להתחיל לשלב לחיצות מול הקיר.

Legs Elevated Push Ups - היה די קרוב. בסט הראשון הייתי צריך לעבוד לאט מהרצוי כי התיק התגלגל מלא ואחר כך הבנתי איך לסדר את זה. מקווה שאזכור איך לסדר באותה הדרך בפעם הבאה.

Lateral Raises - הלך די סבבה, הרגיש קצת יותר קשה מבפעם הקודמת.
אם להיות כנה זה מרגיש כמו התרגיל הכי קשה באימון, גם פיזית וגם מנטלית. הגוף כל הזמן רוצה להתנדנד (והעובדה שיש משקל רק בצד אחד לא עוזרת), ואני מתנשף ומזיע יותר מבכל תרגיל אחר.
לא בטוח כל כך איך אמשיך להתקדם כאן, אני מניח שאמשיך לפמפם תוך ניסיון לשפר טכניקה מאימון לאימון (להשתמש בפחות תנופה), להוסיף חזרות פה ושם (מלאות וחלקיות).

אחלה אימון, האמת שאני עדיין יחסית נהנה ממנו בהשוואה לאימון השני.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 04/11/20

Chin Ups:
5x5x10kg

Bicep Curls:
1x10x12.5kg
1x8x12.5kg
1x11x10kg

Banded Face Pulls:
3x30

השתעממתי לגמרי מכל השאר. מעכשיו בצ'ין אפס פשוט מוסיף משקל ומנסה להשלים את החזרות כל אימון.
אולי אעשה לפעמים קצת יותר נפח ולפעמים קצת פחות, אבל זה בגדול מה שאני מתכנן.

כמעט וויתרתי על האימון היום לגמרי, בפעם השנייה ברציפות, ככה שאני מניח שעדיף לעשות קצת מאשר שום דבר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 05/11/20

אימון עמידת ידיים, מפרסם ביום איחור:

12 סטים, חלקם יחסית קצרים.

הלך ממש טוב. החזקתי עמידת ידיים מקיק אפ למשהו כמו 3 שניות שזה היה מדהים, והצלחתי להתקרב לזה כמה פעמים (שהחזקתי מקיק אפ בלי התנתקות מהקיר, פשוט לפחות זמן).

שמתי לב שאני צריך להצביע יותר עם קצות האצבעות ברגליים, ושהפוזיציה הכי טובה של הידיים היא בערך ברוחב כתפיים, לא רחב ולא צר יותר.

אני ממש שמח מההתקדמות ומרגיש קרוב מתמיד.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 06/11/20

בדרך כלל כשאני מתאמן בצהריים אני שותה מונסטר לפני, והיום לא עשיתי את זה והרגשתי די רע. כנראה קשור.

Push Ups:
1x12x20.5kg
1x11x20.5kg
1x9x20.5kg

Back-To-Wall HSPU:
5x1+1 negative
1x5 negatives

Legs Elevated Push Ups:
3x10x12.5kg

Lateral Raises:
4x15x12.5kg
1x15x12.5kg + 15 partials
1xtill 25x10kg + 20 partials

3x10x12.5kg

Push Ups - זה היה ממש קשה ולא הלך כל כל טוב. הרגשתי את היד האחורית כל הזמן מה שבדרך כלל לא קורה. זה היה די מציק וזה מאוד הגביל אותי. אני חושב שזה גם גרם לכתפיים אולי לפצות טיפה, והכתפיים גם ככה היו קצת מותשות מהעמידות ידיים.
יצא שהוספתי 2 חזרות סך הכל. מקווה שבאימון הבא ילך טוב יותר.

Back-To-Wall HSPU - אני חושב שזה כבר היה ברור שהאימונים בבית מתחילים להימאס עליי, אבל הנה זה בא שוב.
החלטתי להתחיל לעבוד על הנדסטנד פושאפס מלאים. בגלל ההרגשה המזעזעת לא היה כזה נעים להיות הפוך אבל בסדר.
עשיתי 5 סינגלים שאחרי כל אחד עשיתי גם חזרה שלילית. הטכניקה די השתפרה מסט לסט, אבל בגדול מה שהיה חסר בראשונים זה פרוטראקשן בכתפיים וכיווץ של הבטן והישבן.
זה היה הרבה יותר נחמד מהפייק פוש אפס, גם אם זה קצת פחות אופטימלי.

Legs Elevated Push Ups - סיימתי את הסטים די בקלות.

Lateral Raises - שני סטים ראשונים לא הרגישו טוב כל כך ואחר כך השתפר משמעותית. בשלב הזה העייפות כבר די עברה.
בצד ימין הכל הרגיש הרבה יותר טוב מבשמאל, אבל בעיקר החלקיות. בצד ימין הרגשתי אותן הרבה יותר טוב.

כשעשיתי את התרגיל הזה הרגשתי הרבה יותר חטוב והורידים יצאו יותר מהרגיל. אולי קצת לא אכלתי מספיק בטעות בימים האחרונים או משהו.

אחד האימונים הכי גרועים שהיו לי מבחינת הרגשה אבל נגמר די טוב. רק חיכיתי שיגמר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 07/11/20

Chin Ups:
4x5x12.5kg
1x4x12.5kg

Bicep Curls:
1x10x12.5kg
2x7x12.5kg

Banded Face Pulls:
3x30

על משהו כמו 4 שעות שינה, אולי פחות, ועדיין עם כאבי ראש מאתמול בלילה.
לא יודע איך בכלל הצלחתי להתאמן. אמרתי לעצמי כל הזמן שפשוט אדחה את זה למחר. כנראה העובדה שהאימון כל כך קצר גרמה לי להרגיש שגם אם יהיה אימון פח, לפחות הוא קצר.

וכן זה היה אימון פח. הצ'ין אפס היו ממש קשים כבר מהסט הראשון אבל איכשהו הצלחתי להשלים ארבעה.
אני די בטוח שפעם הבאה אוכל להשלים את החזרה האחרונה הזאת ובעוד שני אימונים אוסיף משקל. או לפחות אני מקווה לכך.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 08/11/20

אימון עמידת ידיים:

12 סטים של תרגול פחות או יותר, היה קצת מוזר היום.

כשאני עושה קיק אפ, צריך לנסות לחשוב על סוג של לשלוח את עצמי קדימה ולמעלה, מאשר רק למעלה. זה שם את הכתפיים במקום לפני שהרגליים עולות ועוזר לשמור על איזון.

צריך גם ללחוץ קצת יותר למעלה עם הכתפיים, כי הבנתי שאני מתחיל לשחרר את זה די מהר, גם אם זה ממש קצת.

היום הרגשתי פשוט לא טוב. הטרפזים הרגישו ממש מותשים וזה השפיע משמעותית.
גם הרגשתי די כבד, היה קשה למצוא באלאנס. בהמשך האימון זה השתפר והיו כמה אטמפטס די טובים.

זה היה סופש ארוך ואכלתי המון. משום מה עדיין מרגיש קצת רעב. בעיקר עכשיו כשאני איזה שעה וחצי אחרי האימון, כנראה מת לפחמימה.
אם זה לא מספיק גם השינה הייתה ברצפה.

לסיכום התאוששות לא משהו ועוד חרא שהכנסתי לגוף. אנסה להשלים קצת שעות הלילה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 09/11/20

הפעם פשוט שתיתי מונסטר.

Push Ups:
2x12x20.5kg
1x11x20.5kg

Back-To-Wall HSPU:
4x2+1 negative
1x1.25
1x5 negatives

Legs Elevated Push Ups:
1x12x12.5kg
1x11x12.5kg
1x10x12.5kg

Lateral Raises:
4x20x12.5kg
1x20x12.5kg + 15 partials
1xtill 25x10kg + 20 partials

1x12x12.5kg
2x11x12.5kg

Push Ups - היה בסדר סך הכל מבחינת ההרגשה אבל זה היה קשה, ברמה שאני לא בטוח שאצליח להשיג אפילו את החזרה האחרונה באימון הבא.

Back-To-Wall HSPU - לא יודע איך הצלחתי להוסיף חזרה כמעט לכל סט אבל נחמד. הטכניקה לא 100 אבל היא די סבבה, ובחזרות השליליות אני מצליח להקפיד יותר.

Legs Elevated Push Ups - הוספתי כמה חזרות אבל היה קשה.

Lateral Raises - דחפתי את עצמי די רחוק היום, אבל זה בערך מה שאני יכול לעשות. זה לא ממש סטים של 20 כי חלק מהחזרות לא היו מלאות, אבל בניגוד לחזרות החלקיות שאני עושה לטווח תנועה מסויים, ניסיתי בכל אחת מהחזרות לעלות כמה שיותר.
היה קצת קשה להזיז את היד אחר כך אבל אני טוב עם זה.

אחלה אימון. הייתי על 500-600 קלוריות פחות מהרגיל אתמול, אבל זה אחרי עודף גדול יותר שנוצר בסופש. האמת שקמתי ממש רעב אבל החזקתי בסדר, ואני חושב שהנוזלים ירדו קצת.

מאוחר יותר היום אעשה ריצה. יכול להיות שאעשה עוד עדכון ויכול להיות שפשוט אעדכן מחר עם אימון נוסף.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 10/11/20

אתמול:

4.38 ק"מ ריצה.

הרגיש נורא ואיום, לא הוספתי מרחק והתאמצתי בטירוף. זה לקח משהו כמו דקה פחות אז אולי זה מהמהירות, אבל ככה או ככה הרגיש מזעזע.

היום:

אימון קונדישנינג.
מאמין שרצתי משהו כמו 3.5 ק"מ סך הכל, עם 2 ריצות יחסית ארוכות של 1.25 + אינטרוולים בהמשך.

הרגיש משמעותית יותר טוב מאתמול אבל גם הייתי משמעותית יותר איטי.

הלאטס שלי תפוסים בטירוף כבר מיום שבת ואני לא בטוח למה. אני מרגיש שהגורם העיקרי לזה הוא העמידת ידיים (וגם הHSPU) ולאו דווקא הצ'ין אפס, אבל כנראה שילוב של שניהם.
מקווה שיעבור עד מחר כדי שאוכל להתאמן בנוחות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 11/11/20

Chin Ups:
5x5x12.5kg

Bicep Curls:
1x10x12.5kg
2x7x12.5kg

Banded Face Pulls:
3x35

Chin Ups - לא היה קל בכלל וחששתי שלא אשיג את החזרה האחרונה שהייתה חסרה לי, אבל הצלחתי. באימון הבא אוסיף קצת משקל.

Bicep Curls - בסט השני עשיתי ביד שמאל כמעט 8 חזרות, אבל נתתי קצת אסיסטנס אז החשבתי כ-7, וביד ימין עצרתי אחרי 7.

Banded Face Pulls - פאמפ מטורף. הכתף האחורית הרגישה ממש טוב, וגם הכתף נראתה גדולה מהרגיל. הסט האחרון היה כבר ממש קשה ואחרי בערך חצי ממנו הקונטראקשן הידרדר משמעותית, אבל לא נורא כל כך.

יכול להיות שבהמשך היום אעשה גם עמידת ידיים אם לא ארגיש עייף מדי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 12/11/20

אימון עמידת ידיים:

10 סטים של תרגול. ארוכים מהרגיל.

הלך ממש ממש טוב.

היו כמה החזקות של 6-7 שניות.
היו גם כמה תפיסות של קיק אפס.

המפתח הוא ללחוץ עם הטרפזים. אם אין את זה הכל קורס. אם יש את זה, גם אם משהו קורס, זה עדיין אפשרי לא לאבד את האיזון לגמרי.

בקיק אפס אני צריך לעשות elevation בכתפיים, ולהשאיר את ה-elevation במשך כל הקיק אפ וגם אחריו. חשוב גם לשמור על הבטן מכווצת בזמן הקיק אפ בשביל לא לאבד את הפוזיציה.

עוד משהו שיכול להיות שעזר זה לחמם את הבטן. זו כנראה אחת הסיבות שהרגשתי יציב. פשוט נכנסתי למצב hollow על הרצפה והתנדנדתי תוך כדי שהשארתי את הפוזיציה של הגוף זהה.

האמת שהרגשתי שיכלתי להמשיך, לשם שינוי הסט האחרון היה ממש טוב, אבל האימון כבר היה ארוך וחשבתי שכדאי להפסיק.

מקווה שלא שכחתי לכתוב שום דבר, כי אני ממש מרוצה מהאימון הזה ורוצה להוציא ממנו את המיטב שאני יכול שיעזור לי להמשיך להתקדם.

אכלתי אתמול משהו כמו 400 קלוריות פחות מהרגיל כי לא הרגשתי רעב. בינתיים לא משפיע עליי אבל נראה בהמשך היום.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 13/11/20

הרגשתי עייף ורעב. האמת שכמעט נרדמתי, ואז אחרי חמש דקות קמתי ואמרתי שאדחה את האימון, ואז איכשהו התאמנתי.

Push Ups:
2x12x20.5kg
1x10x20.5kg

Back-To-Wall HSPU:
1x3+1 negative
3x2+1 negative
1x1+ouch
1x7 negatives

Legs Elevated Push Ups:
2x12x12.5kg
1x10x12.5kg

Lateral Raises:
4x20x12.5kg
1x20x12.5kg + 20 partials
1x30x10kg + 25 partials

3x12x12.5kg

Push Ups - הרגשתי די חלש. אני לא בטוח שהטכניקה הייתה טובה כל כךאם להיות כנה. הצלחתי בסופו של דבר חזרה פחות מבאימון הקודם (או שזה היה אותה הכמות בדיוק, אני לא לגמרי זוכר).
יכול להיות אבל שהייתי גם כבד מהרגיל, כי כשאני מתאמן בבוקר אני כנראה שוקל פחות. לא יודע עד כמה זה באמת שינה אבל.

מה שאני כן חושב שבאמת שינה זה שהתיק המעצבן הזה הרגיש שהוא נוטה לצד אחד. אולי פה קבור הכלב.

Back-To-Wall HSPU - בסט הראשון הצלחתי 3 אבל לא כל כך אהבתי את העומק, אז התחלתי פשוט לרדת כמה שיותר, גם אם זה קצת מעבר לאיזור הנוחות.
בסט החמישי חשבתי שאני אסיים את החזרה ופשוט קרסתי לגמרי על צד שמאל, זה כאב בטירוף ועדיין קצת מרגיש את זה.
הוספתי 2 חזרות שליליות.

Legs Elevated Push Ups - הוספתי חזרה. האמת שציפיתי שאצליח לסיים את הסטים כי הסט השני לא היה כזה נורא אבל אני מניח שלא.

Lateral Raises - המשקולת כמעט נפלה לי על הרגל. מרגיש כאילו מישהו מנסה להרוג אותי היום.

לא אימון כל כך טוב וקצת טראומתי. אבל די סביר. אני חושב שאחזור לאכול נורמלי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית