הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

קנדיטו ועמידות ידיים

• פותח/ת השרשור Dmk
  • פורסם בתאריך
Dmk עדכן/ה את הלוג ״קנדיטו ועמידות ידיים״:

עדכון לוג: 14/11/20

Chin Ups:
5x5x14kg

Bicep Curls:
1x12x12.5kg
1x9x12.5kg
1x8x12.5kg

Banded Face Pulls:
3x35

Chin Ups - איזה גריינדר. בסט השלישי כבר חשבתי שאכשל. את הרביעי איכשהו הצלחתי ושמחתי, חשבתי שבאחרון אצליח איזה 3. ואז עשיתי את הסט האחרון ופתאום אני קולט שאיכשהו כבר הצלחתי 4. היה כל כך קשה להשיג את החזרה האחרונה אבל הצלחתי.

הטכניקה כנראה לא הייתה הכי טובה בעולם אבל אני לא חושב שיש לי מה לנסות לשפר אותה כרגע כי זה סהכ צ'ין אפ. אם אתקע אשקול לקחת צעד אחורה ולעבוד נקי יותר.
כרגע, עושה רושם שאעלה טיפה משקל באימון הבא.

Bicep Curls - כנראה טיפה פחות סטריקט אבל עדיין מיינד מאסל קונקשן אפילו טוב יותר אז אשאר ככה. בגדול פשוט מתאמץ להשאיר את הכתף אחורה ולמטה ואת המרפקים בפוזיציה קבועה.

Banded Face Pulls - זה עושה פאמפ מדהים בכתף ואני מאוד נהנה מזה, אבל יכול להיות שהייתי יכול לתת כאן קצת יותר מאמץ היום.

אחלה של אימון, קצת התעליתי על הציפיות של עצמי ודי מרוצה מזה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אייש... המשקל מראה +1.8 מאימון קודם(89.8 עכשיו).
אין ברירה אבל... זה ניסוי ללא תירוצים.
אמאל'ה, מנסה 16.25 קילו שהם 3 קילו יותר מאימון קודם(כולל משקל גוף).
סט ראשון הלך בסדר.

אייש... המשקל מראה +1.8 מאימון קודם(89.8 עכשיו).
אין ברירה אבל... זה ניסוי ללא תירוצים.
אמאל'ה, מנסה 16.25 קילו שהם 3 קילו יותר מאימון קודם(כולל משקל גוף).
סט ראשון הלך בסדר.

מפחיד 😲

איכשהו הלך בסדר!
אשלח סרטון ל"ברבור יפהפה, עוד תראו"(הסט ה2 מתוך 3).
אפילו נחתי כמו בדרך כלל, אולי טיפה יותר(3-3.5 דקות מנוחה).
סט שלישי הקושי מאוד הורגש...
ואם יש משהו שאני תוהה לגביו זה האם אני מרגיש למתיחה מלאה בתחתית התנועה או עולה מהר מדי.

איכשהו הלך בסדר!
אשלח סרטון ל"ברבור יפהפה, עוד תראו"(הסט ה2 מתוך 3).
אפילו נחתי כמו בדרך כלל, אולי טיפה יותר(3-3.5 דקות מנוחה).
סט שלישי הקושי מאוד הורגש...
ואם יש משהו שאני תוהה לגביו זה האם אני מרגיש למתיחה מלאה בתחתית התנועה או עולה מהר מדי.

לי קצת קשה להאמין שאצליח באימון הבא להוסיף משקל ולהצליח 5 סטים, אבל אולי אצליח 3, שזה מספיק במקרה שלנו.
אבל וואלה חזק, אתה מתקדם ממש טוב.

לא הבנתי ממש למה התכוונת בשורה האחרונה

לא הבנתי ממש למה התכוונת בשורה האחרונה
אני תוהה האם אני תלוי כמו בתחילת התרגיל(לפני החזרה הראשונה, כשאני מחזיק את המוט ולא עושה כלום) במשך כל חזרה או שאני תלוי ככה רק בתחילת התרגיל ואז יורד רק כמעט עד למצב הזה.
לי קצת קשה להאמין שאצליח באימון הבא להוסיף משקל ולהצליח 5 סטים, אבל אולי אצליח 3, שזה מספיק במקרה שלנו.
לגמרי. רד, רד אל העם.

אני תוהה האם אני תלוי כמו בתחילת התרגיל(לפני החזרה הראשונה, כשאני מחזיק את המוט ולא עושה כלום) במשך כל חזרה או שאני תלוי ככה רק בתחילת התרגיל ואז יורד רק כמעט עד למצב הזה.

לגמרי. רד, רד אל העם.

אה, אני בדרך כלל יורד לגמרי, זה מרגיש יותר עקבי.
ולא צריך להגזים, לא מוותר עדיין 😃

גם בסקוואט מציק לי, אני מתכוון לעבוד ל3×8/5 או נגיד פעם 3×8 פעם 5×5.
כרגע 78 קילו, רוצה להגיע לפני הניתוח גינו ל98 קילו(הכי הרבה שאני יכול כרגע מבחינת ציוד).
יש לי איזה חודש וחצי.
אה, אני בדרך כלל יורד לגמרי, זה מרגיש יותר עקבי.
ולא צריך להגזים, לא מוותר עדיין 😃
לא אמרתי לך לוותר.
וברור שלרדת עד למטה, סתם אוברטינקינג, כנראה אני כן יורד לגמרי. אני פשוט יוצא משם מהר, אחרת קשה לי פי כמה.

גם בסקוואט מציק לי, אני מתכוון לעבוד ל3×8/5 או נגיד פעם 3×8 פעם 5×5.
כרגע 78 קילו, רוצה להגיע לפני הניתוח גינו ל98 קילו(הכי הרבה שאני יכול כרגע מבחינת ציוד).
יש לי איזה חודש וחצי.

לא אמרתי לך לוותר.
וברור שלרדת עד למטה, סתם אוברטינקינג, כנראה אני כן יורד לגמרי. אני פשוט יוצא משם מהר, אחרת קשה לי פי כמה.

אני דווקא מרגיש די בנוח להישאר שם לכמה זמן.

ולא רוצה לחשוב בכלל איך יראה הסקוואט שלי כשאחזור למכון. כשאחזור. שזה עוד כנראה לא מעט זמן.

עדכון לוג: 15/11/20

כבר התחלף יום אה.

אימון עמידת ידיים:

10 סטים בערך.

הרגיש די מזעזע בהתחלה אבל הסטים האחרונים היו די טובים. הכמה סטים האחרונים היו די טובים.

אני חושב ששברתי שיא בסט אחד לפני אחרון בעמידת ידיים מקיק אפ (בלי אסיסטנס מהקיר).
משהו חשוב שעזר היה להסתכל קצת פחות קדימה ויותר למטה, זה סידר את הגוף שלי בצורה קצת יותר יעילה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 16/11/20

ריצה ספונטנית, יצא פחות מ2 קילומטר והשאר הליכה כי לחבר כאבה הברך. הקצב היה ממש איטי בהתחלה וצריך להתחיל קצת יותר מהר ולא לפחד יותר מדי.

עשיתי גם איזה ספרינט של 670 מטר (הקפה של איזה פארק).

לא כזה מעניין אבל מפרסם היום כי מחר גם אימון דחיקה וגם קונדישנינג.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 17/11/20

Push Ups:
3x12x20.5kg

Back-To-Wall HSPU:
1x3+1 negative
1x2+1 negative
3x1+2 negatives
1x5? negatives

Legs Elevated Push Ups:
3x12x12.5kg

Lateral Raises:
4x20x12.5kg
1x20x12.5kg + 20 partials
1x30x10kg + 30 partials

Close-Neutral Grip Push Ups:
2x10x15.25kg
1x9x15.25kg

Push Ups - סוף סוף. הייתי ממש שמח לגבי זה.
באימון הבא מוסיף משקל, הגיע הזמן.

Back-To-Wall HSPU - הפעם וידאתי שהעומק תמיד במקום. בסט השני כמעט נפלתי שוב פעם, והגעתי למסקנה שזה בגלל שהמרפקים שלי בורחים החוצה, ובגלל שאני לוחץ החוצה הידיים שלי מתחילות להחליק.

פחדתי שזה יקרה שוב פעם אז התחלתי לשים דגש יותר על טאק במרפקים למשך כל התנועה החל מהסט השלישי, וזה היה קשה יותר.

בסט של החזרות השליליות כבר בקושי יכלתי לעשות קיק אפ, ובגדול עשיתי שש, אבל האחרונה לא הייתה מספיק איטית לטעמי. אני חושב שבכללי החזרות היו קצת איטיות יותר.

מניח שבפעם הבאה אתחיל עם אולי 2 חזרות ונראה איך ילך משם, כנראה שרפתי את עצמי מוקדם מדי.

Legs Elevated Push Ups - אותו דבר כמו בשכיבות סמיכה הרגילות. משום מה תמיד יוצא שאני מצליח באותו אימון.

Lateral Raises - זה היה כל כך קשה היום. אני חושב שזה בעיקר כי הייתי קצת עצלן האמת.
אולי באימון הבא אוריד קצת את הנפח של זה, כי זה כבר בכלל לא הרגיש טוב כמו באימונים קודמים.

Close-Neutral Grip Push Ups - רציתי ללכת על 3 עשיריות ישר, היה קרוב.

אני חושב שהייתי קצת חלש היום בצד המנטלי אבל הלחיצות הלכו די טוב אז אני מניח שזה בסדר.
האימון היה די ארוך. אולי אתחיל להשתמש בסטופר, כי כשאני בבית אני כל הזמן פותח את הטלפון ומתאמן ליד המחשב, ככה שהזמן עובר.

נראה איך יהיה באימון מאוחר יותר היום.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 17/11/20

תיכננתי לעדכן על זה רק מחר אבל הרגשתי שכדאי לתת לזה מקום משל עצמו.

רצתי סך הכל היום 6 ק"מ סך הכל, מחולק לסטים של 5.
בין כל סט המנוחה הייתה כפיפות בטן שכיבות סמיכה.

לא היה קשה כל כך אבל זה יותר ממה שאני רץ בדרך כלל, ובשבוע הבא ארוץ רצוף.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 18/11/20

קצת תפוס מהריצות אבל הכל טוב.

Chin Ups:
3x5x16.5kg @הברווזון המכוער
2x4x16.5kg

Bicep Curls:
1x12x12.5kg
1x9x12.5kg
1x8x12.5kg

Banded Face Pulls:
3x35

Chin Ups - זה היה כל כך קשה. שמח לפחות שאת רוב הסטים הצלחתי לסיים.
אני חושב שנחתי קצת פחות מבדרך כלל אבל שיהיה.
לא יודע אם אצליח בכלל להוסיף חזרות באימון הבא. כל סט מרגיש קשה מאוד.

Bicep Curls - לא הצלחתי להוסיף חזרות. יש סיכוי שזה בגלל שהגעתי לכשל בצ'ין אפס.
בפעם הבאה אנסה לעשות פשוט 3 סטים של 10, זה יצא יותר חזרות סך הכל.
גם כאן יכול להיות שנחתי פחות מהרגיל אבל שוב, לא מוטרד מזה כל כך.

Banded Face Pulls - נראה לי שהוספתי קצת חזרות ושבסט האחרון עשיתי בכלל 40, אבל לא כזה משנה.

הייתי צריך להתאמן מאוחר מהרגיל כי המשקולות לא היו בבית, ובגלל שהייתי רעב, אז כבר הכנסתי ארוחה נוספת לפני האימון.
זה גרם לי להרגיש מדהים.
כאילו, בארוחה הזאת יש 75 גרם פחמימה, ושתי הארוחות שהיו לפני זה ביחד מכילות כמעט את אותה כמות (קצת יותר).

בקיצור, המסקנה היא שכדאי לסדר יותר פחמימות שיהיו לפני האימון, עם כמה שאני אוהב לאכול יותר אוכל בלילה - אני מחזיק בדרך כלל כמעט יום שלם על 2 ארוחות ומכניס כמעט חצי מהקלוריות היומיות בכמה שעות האחרונות של היום שלי.

זה משפיע ברמה שהזמן שבו הרגשתי הכי אנרגטי היה בערך בעשר, ושאר היום הרגשתי עייף.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 19/11/20

אימון עמידות ידיים:

10 סטים של תרגול.

נאלצתי לאכול מאוחר והרגשתי שהבטן שלי הייתה קצת נפוחה, הרגשתי כבד והטרפזים היו עייפים.

הסתכלתי קצת בלוג וראיתי שבדרך כלל יוצא שהאימונים הפחות טובים הם אלו שאני עושה בערך בשעה הזאת, ככה שאולי עכשיו אנסה כמה שיותר לעשות את האימון בשעה מוקדמת. בניגוד לאימון כוח, פה דווקא עוזר להיות על בטן יחסית ריקה.

אני צריך להפעיל יותר את הבטן וליישר יותר את הרגליים. כשהבטן די מלאה קשה להכניס אותה כמו שבדרך כלל צריך בעמידת ידיים.

משהו נחמד שגיליתי היום זה שאני יכול לעשות פיסטול סקוואט.

לא התאמנתי על זה ולא כלום ולא יכלתי בעבר, ככה שזה כנראה בגלל אחת מהאופציות או שילוב של שתיהן - הירידה במסה של הרגליים עזרה לטווח התנועה, והעבודה על עמידת ידיים חיזקה את הליבה ככה שאני יכול לשמור על יותר יציבות.

הרגליים שלי בודאות קטנו לא מעט (רואה במכנסיים), ככה שנותר לקוות שאולי לפחות הבטן שלי קצת התחזקה בנוסף.

עד כאן להיום, אימון לא משהו בכלל ולא יצא ממנו הרבה אבל גם זה אימון.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אלוף... 16.5...
אני הקשבתי ללב במקום לשכל ודפקתי לי את הלינאריות.
עברתי לשבוע-שבועיים של fbw בשביל הנפש ככה שלא הייתי אמור להעלות כל אימון משקל, ידעתי שבשלישי לאחר ההעלאה של ראשון אני צריך בשביל להצליח להעלות משקל בחמישי לעשות חתירה יחסית קלה ובמקום זה העלתי שוב משקל ל17.5 קילו טסט שלישי הצלחתי רק 4 חזרות למרות שנחתי דקה יותר מבדר"כ(4 דקות במקום 3).

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית