- פותח/ת השרשור
תגדיר חגיגות חביבי
אולי יהיה יותר טוב שלא:s49:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תגדיר חגיגות חביבי
הבנתי אותךאולי יהיה יותר טוב שלא:s49:
Upper Strength:
Bench Press - 1 x 5 x 70kg, 3 × 6 × 65kg
Barbell BOR - 3 x 6 x 75kg
Barbell OHP - 1 x 5 x 47.5kg
Pull-Ups - 1 x 6 x +13.75kg
Pec Dec Flys - 3 x 12 x 39kg
Face Pulls - 3 x 15 x 39kg
מפרסם מאוחר כי פשוט לא היה חשק.
ימים מאוד לחוצים עם נגיעה של דיכאון וחרדה, שהתחילו ביום של האימון הזה.
השינה בכמה ימים האחרונים לא משהו בכלל יחסית, ואין לי זמן לשפר את זה. כנראה שככה זה הולך להיות לתקופה די ארוכה.
לגבי האימון - כשל בבנץ ובפרס כמו שחשבתי, בגב העליתי משקלים. אני אוסיף קלוריות לתפריט בתקווה שזה יעזור, אעשה ריסט כמו שצריך ואשים דגש על הטכניקה.
היום אני הולך להתאמן ישר אחרי הלימודים ונראה כמה גמור אני אהיה. זה הזמן היחיד שיש לי היום.
Lower Control:
Paused Squat - 6 x 4 x 77.5kg
Paused Deadlift - 3 x 4 x 120kg
Single Legged Leg Press - 3 x 10 x 85kg
Good Mornings - 3 x 12 x 35kg
הלכתי אחרי הלימודים, הייתי מותש בטירוף, אבל האמת שכשנכנסתי לאימון הרגשתי די טוב.
בגלל שאני כל כך הרבה זמן לומד ואין לי יותר מדי הזדמנויות לאכול אז פיצלתי את ארוחת הצהריים שהכנתי יום לפני לשתיים, ואכלתי חצי לפני שיצאתי למכון. הרגשתי שזה די הציל אותי.
ובגדול הלחץ שהיה לפני כמה ימים כבר הסתדר, הבעיה העיקרית היא השינה שאין לי איך לתקן.
Paused Squat הלך די טוב, אבל בחזרה החמישית בסט האחרון קצת יצאתי מבאלאנס (טיפה קדימה). אני לא יודע אם אעלה משקל בשבוע הבא או לא כי זה לא היה קשה מדי והרגשתי שאני יכול לעשות יותר, מניח שאראה איך זה מרגיש ועל פי זה אחליט.
בגלל שהסקוואט הרגיש טוב, החלטתי להעלות גם ב-Paused Deadlift. זה היה קשה בטירוף. לקחתי את הדדליפט קצת רחוק השבוע, ואני חושב שבשבוע הבא כדאי שלא אוסיף משקל לשתי הוריאציות. גם ביום של הכוח הגעתי לרמת קושי גבוהה מאוד, שלא בטוח שהייתי מצליח לעשות חזרה נוספת.
ה-Good Mornings הרגישו קצת קשים יותר היום.
סך הכל אחלה אימון באופן די מפתיע. מחר אהיה חייב ללכת להתאמן אפילו שאני קצר מאוד בזמן. מקווה שמבחינת האוכל יסתדר טוב, אני לא רוצה לאכול הרבה לפני האימון כי יש לי ארוחה די גדולה אחריו. מקווה שהבנץ' ילך טוב, בינתיים בימי היפרטרופיה נראה שיש התקדמות דווקא.
רק אגיד גם שמסתבר שיש לי עוד שלושה חודשים למנוי שזה לא טוב לי בכלל, אני מהשבוע הבא לא אוכל להתאמן בשישי, ובשבת המכון סגור.
לא בדיוק התאמנתי במצב אופטימלי. לא אכלתי הרבה היום כי יש לי ארוחה די גדולה ורציתי שאוכל להרגיש בנוח. אם היה אפשר הייתי מתאמן מוקדם יותר אבל לימודים.
Upper Hypertrophy:
Bench Press:
1 × 8 × 62.5kg
1 × 7 × 62.5kg
1 × 8 × 60kg
1 × 7 × 60kg
הספוטר חשב שאני איזה באדיבילדר ובחזרה האחרונה כשלא הצלחתי לנעול הוא שם רק את האצבעות בסט האחרון, ככה שכולל זאת עשיתי 8 אבל ברור שלא נחשב.
Incline Dumbbell Press:
2 × 10 × 25kg each
1 × 9 × 25kg each
1 × 8 × 25kg
Barbell BOR:
4 × 8 × 65kg
Lat Pulldown:
4 × 8 × 145lbs
Seated Dumbbell Press:
3 × 10 × 20kg each
EZ Bar Curls:
2 × 12 × 8.75kg each
1 × 8 × 87.5kg each
Skull Crushers:
2 × 10 × 7.5kg each
Lateral Raises:
3 × 12 × 12.5kg
last set drop set
Reverse Pec Dec:
3 × 15 × 32kg
Hanging Knee Raises:
3 × 8
Bench Press היה קשה בטירוף, כמו שאפשר להבין. הבנתי שאני צריך ללמוד קצת יותר מתי אני באמת מגיע לכשל, כי כשאני עובד יחסית לאט ממש קשה לי לראות את זה, כל החזרות מרגישות קשות בערך באותה המידה, המשקל נראה שעולה בקלות, אבל אני פשוט מרגיש מותש.
אולי אני צריך להתרגל עוד ל-tut יחסית גבוה.
את ה-Incline Dumbbell Press לא דחפתי יותר מדי כי לבנץ הרגיל הרגשתי שנתתי הכל, אם לא הייתי יודע שאני יכול לעשות סטים של 10 הייתי מפסיק אחרי 6. החזה שלי היה מאוד מותש אבל הרגשתי כבר מותש מאוד באופן כללי. התפלאתי מאיך שהמשקל המשיך לעלות חזרה אחרי חזרה.
לא נכשלתי באף חזרה אבל בשניים האחרונים לא הרגשתי שהיה עוד אחת. חזרה פחות מבאימון שעבר אבל זה ממש לא מפתיע.
BOR היה די קשה האמת, אבל בסדר.
ב-Lat Pulldown העליתי משקל והלך סבבה.
Seated Dumbbell Press הלך די חלק, ציפיתי שאני לא אצליח לסיים את הסטים בגלל הבנץ אבל אני שמח שהצלחתי כמובן.
EZ Bar Curls גמרו אותי. לא הייתה לי עוד אחת.
החלטתי לעשות קצת Skull Crushers, ממש לא הייתה לי כוונה לעשות היום גם פרפר אחרי הבנץ, אז החלטתי לתת קצת עבודה מבודדת ליד האחורית.
אני חושב שזה תרגיל טוב בשבילי ואעשה אותו יותר, אני לא ממש אוהב את הקלוז גריפ בנץ.
אחלה אימון סך הכל, כרגע מחכה לאוכל מת מרעב אבל יהיה טוב.
Lower Strength:
Squat:
90kg x 3 x 6
Deadlift:
127.5kg x 2 x 6
Single Legged Leg Press:
85kg x 3 x 12
Good Mornings:
32.5kg x 3 x 12
Standing Calf Raises:
30kg each x 3 x 12
Knee Raises:
3x12
אחלה אימון.
Squat הרגיש די טוב קשה אבל אותה רמת קושי כמו בשבוע שעבר בערך.
Deadlift בקושי הצלחתי, לא יודע ממש מה יקרה בשבוע הבא אבל סיכוי טוב שאכשל. אולי פשוט אשאר על המשקל לעוד שבוע.
החלטתי להכניס קצת Calf Raises כי התחשק לי, אעשה כנראה כל אימון, ואעשה רוטציה עם בישיבה ועמידה.
מקווה שאצליח לבטל את המנוי למכון כי אני לא יכול יותר להתאמן בסופ"שים בכלל כרגע, ולהחליף מכון יתן לי את יום שבת.
Upper Strength:
Bench Press:
65kg x 2 x 6
65kg x 1 x 5
יצאתי אידיוט, התלהבתי על המשקל ועשיתי עצירה בחזרה האחרונה, הביא אותי לכשל.
הייתי די בשוק, אפרט עוד בהמשך.
Barbell BOR:
6 × 3 × 75kg
Barbell OHP:
40kg x 1 x 6
Pull Ups:
13.75kg x 1 x 6
Skull Crushers:
7.5kg each x 1 x 12
7.5kg each x 2 x 10
Face Pulls:
39kg + 2.5kg x 3 x 12
Seated Smith Calf Raises:
55kg x 2 x 12
55kg x 2 x 15
Knee Raises:
3x15
Bench Press הרגיש דווקא טוב ונגמר באכזבה. ראוי לציין ששלטתי יותר במשקל, כמו שאני עושה בימי ההיפרטרופיה.
בחזרה האחרונה הזו יכלתי גם להעיף את הכתפיים קדימה ואת המרפקים החוצה ולהרים, אבל זה לא מה שאני מנסה לעשות. כנראה שאנסה את אותו המשקל בשבוע הבא.
הרגשתי שזה היה הרבה יותר קליל על הכתפיים שלי.
BOR היה קשה, לא אעלה באימון הבא.
ריסט גם ב-OHP, הרגיש כמו סט חימום אבל הכל טוב.
ב-Pull Ups הרגשתי שקצת רימיתי. יש סיכוי טוב לריסט בקרוב.
ב-Skull Crushers אני מרגיש לחץ במרפק השמאלי שלי ולא בטוח ממה זה נובע. מה גם שהמשקל די כבד, אבל מקפיד לשמור את העבודה על הטרייספ. בשני הסטים האחרונים העדפתי שלא ללכת על 12 חזרות.
אולי אוריד את המשקל באימון הבא.
סך הכל האימון הרגיש מאוד קליל, בטח בהשוואה לאימון ההיפרטרופיה האחרון. נראה איך אתקדם מפה, אני כבר לא ממש בטוח מה עוד אני יכול לעשות בשביל לשפר את הבנץ'.
אימון מאתמול שלא הפסקתי לעדכן
Lower Control:
Paused Squat:
82.5kg x 6 x 4
Paused Deadlift:
120kg x 3 x 4
Single Legged Leg Press:
87.5kg x 3 x 12
Good Mornings:
35kg x 3 x 12
Standing Smith Calf Raises:
32.5kg each x 2 x 12
32.5kg each x 1 x 12
הרגשתי ישנוני בטירוף אבל המשקל זז חלק ובקלות אז יצא אימון לא רע בכלל.
ב-Paused Squat הוספתי 5 מאימון קודם כי הרגיש קל, חושב שיכלתי גם עם יותר אז בשבוע הבא אעלה.
בגלל שעשה רושם שהייתי די חזק אז רציתי להעלות ב-Paused Deadlift, אבל השבוע וגם שבוע שעבר לקחתי את הדדליפט רחוק, ושבוע שעבר אמרתי בלוג שלא אעלה השבוע, אז נשארתי על אותו משקל.
לא בדיוק היה קל אבל יכלתי יותר, היה חסר קצת ברייסינג (חושב שגם בסקוואט). זה בעיקר בגלל שהייתי ישנוני, אני תמיד מוצא שלשמור על גוף מכווץ זה הדבר הבעייתי העיקרי כשאני מרגיש עייף.
ב-Leg Press קפצתי ישר ל12 חזרות והרגיש סבבה.
הוספתי משקל ב-Good Mornings, הרגיש ממש טוב בהאמסטרינג אבל הרבה עומס על הגב התחתון, אז אני לוקח את זה בחשבון.
כנראה מחר אפרסם את העידכון על היום כי לא חושב שאספיק.
הרבה פעמים קורה כשאני מגיע עייף ויוצא אימון די חזק, הפעם זה טיפה שונה, הרגשתי ישנוני אבל הכל עלה חלקקורה לי גם
הזוי הקטע הזה,מרגיש ישנוני/או לילה לבן אבל הכל עולה (וחלק)
מה לא בסדר איתי?
מעדכן מאתמול.
Upper Hypertrophy:
Bench Press:
62.5kg x 3 x 8
62.5kg x 1 x 7
Incline Dumbbell Press:
10 × 3 × 25kg each
9 × 1 × 25kg each
Barbell BOR:
8 × 4 × 67.5kg
Lat Pulldown:
84 × 4 × 145lbs
Seated Dumbbell Press:
8 × 1 × 22.5kg each
22.5kg each x 1 x 7
20kg each x 1 x 6
EZ Bar Curls:
12 × 2 × 8.75kg each
8 × 1 × 87.5kg each
Skull Crushers:
12 × 2 × 7.5kg each
Lateral Raises:
12 × 3 × 12.5kg
last set drop set
Reverse Pec Dec:
12 × 3 × 39kg
Seated Smith Claf Raises:
50kg each x 4 x 15
סך הכל אימון לא רע בכלל, למרות שפאמפ משום מה היה על הפנים והיה קצת קשה להרגיש את השריר מבדרך כלל.
הייתי די מופתע מה-Bench Press, חסרה רק החזרה האחרונה בהחלט. מקווה שאשלים אותה באימון הבא.
גם ב-Incline Dumbbell Press חסרה לי רק החזרה האחרונה, ואני מאמין שגם אותה אצליח להשלים באימון הבא.
Barbell BOR הרגיש די קל.
Lat Pulldown ממש קשה, לא בטוח ממש מה לעשות כי עושה רושם שזה נתקע מאוד מהר. כנראה אעשה גם ריסט במתח באימון הראשון של השבוע כי אולי הטכניקה שלי לא משהו פשוט.
ב-Seated Dumbbell Press החלטתי לעלות וזה היה ממש קשה. באימון הבא פשוט אנסה להעלות את החזרות ולהגיע ל8 בכל הסטים. מאמין שאצליח בשני.
את ה-Bicep Curls עשיתי בסופרסט עם ה-Skull Crushers וזה היה קשוח בטירוף, פשוט מיהרתי אז ניסיתי לחסוך כמה דקות.
הלך די בסדר, אולי בשבוע הבא אעשה משהו קצת שונה לבייספ, סתם כי התחיל לשעמם לי קצת.
ב-Calf Raises הורדתי קצת את המשקל בשביל קונטראקשן טוב יותר.
אחרי האימון כמו שאמרתי ממש מיהרתי, זה קורה בערך בכל אימון לאחרונה לצערי אבל זה מה יש.
סך הכל סגרתי את השבוע עם 2 אימונים די טובים ואני מרוצה.
Lower Strength:
Squat:
92.5kg x 3 x 6
Deadlift:
130kg x 2 x 6 *
Single Legged Leg Press:
90kg x 2 x 12
90kg x 1 x 20
Good Mornings:
35kg x 3 x 12
Standing Calf Raises:
32.5kg each x 3 x 12
Leg Press Calf Raises:
90kg x 3 x 15
Knee Raises:
2x15
1x20
שבוע אחרון לאימונים לפני הסגר אבל ממשיך כרגיל, אפרט יותר בהמשך.
חימום ב-Squat הרגיש די תחת. לא ידעתי אם להוסיף משקל על המוט מהשבוע שעבר או לא. סינגל מהיר עם 87.5 נתן לי ביטחון והלכתי על זה.
בסוף יצא שהרגיש די קל ואני חושב שיכלתי ללכת גם על 95.
בעיה קטנה שיש לי היא שהעקבים טיפה עולים בתחתית. אני בכלל לא מרגיש את זה אבל חבר אמר לי וצילם גם. פשוט צריך לשפר קצת את הגמישות בקרסול.
אני אנסה לחמם יותר את האיזור באימון הבא בנוסף כרגע חשוב רק להגיד שאני עושה HB סקוואט, ושאם העקבים לא היו טיפה עולים אז הגב התחתון היה מתעגל בתחתית.
ב-Deadlift אפשר בהחלט להגיד שהגעתי לכשל. סיימתי את הסטים אבל הרגשתי שהטכניקה שלי הייתה על הפנים.
הייתי עושה ריסט אבל כנראה שאעשה בכל מקרה כי עד שאחזור מהסגר יקח זמן.
השתגעתי קצת על ה-Leg Press היום, הרגיש לי ממש קל אז הרבצתי בסט האחרון 20 חזרות ויכלתי גם יותר.
קצת הרבה Calves היום אבל זה לא באמת משפיע על שום דבר.
עכשיו, רק אסביר שבסגר יהיה לי איפה להתאמן עם משקלים. אני כרגע לא ממש בטוח למה זה מספיק ולמה פחות, אבל כרגע התיכנון הוא להתאמן למטרות היפרטרופיה (כי להתקדם במשקלים לא יהיה אפשרי ברוב הדברים).
זה תלוי בכמה משקל יהיה, אבל אני כנראה אעשה פרונט סקוואט ודדליפט רומני במקום סקוואט ודדליפט, ואקווה שאצליח לשמר את הכוח שלי מספיק. הסקוואט וגם הדדליפט שלי התחזקו לא מעט בתקופה האחרונה, אני חושב שאלו השיאים שלי בלי חגורה, ככה שזה מבאס אותי, אבל אין מה לעשות. רק חושש ממה שיהיה כשאחזור לסקוואטים כבדים.
מבחינת פלג גוף עליון אני כנראה אסתדר עם המשקלים, אולי לגב זה יהיה קצת בעייתי, אבל עם כתפיים אני אסתדר ובחזה כנראה אעבוד פשוט בטווח חזרות גבוה יותר.
מקווה שיהיה בסדר ושאחזור למכון בשלום, אחרי כמעט שנה שבה סקוואטים היו on&off אני מאוד שמחתי לחזור לעשות סקוואטים כרגיל.
btw מעניין למה לא חופרים קצת בלוג שלי, לא יזיקו עוד כמה עמודים
מגניב! עכשיו גיליתי על הלוג ואני עוקב 😃
אחרי הסגר מתכנן גם להתחיל את תוכנית ההיפרטורפיה הלינארית שלו.
גם אני ואלחנן פהלא יזיק לי פה קצת חיים
גם אני ואלחנן פה
כבר עוד שלושה..
20% עדכונים מעניינים (הילד ענק)אל תדאג לא שכחתי
אבל הלוג של עילי כזה פעיל שאני מקנא
20% עדכונים מעניינים (הילד ענק)
80% טרולינג משובח
אתה רוצה גם חפירות אצלך? כי אפשר לארגן את זה..
שוב מעדכן יום אחרי, תמיד כשאני עושה את זה הכותרת של הלוג זה לפי התאריך האמיתי (של אתמול)
Upper Strength:
Bench Press:
65kg x 3 x 6.
Barbell BOR:
6 × 3 × 77.5kg
Barbell OHP:
42.5kg x 1 x 6
Pull Ups:
13.75kg x 1 x 5 (כשל)
Skull Crushers:
8.75kg each x 2 x 10
Face Pulls:
39kg + 2.5kg x 3 x 15
Seated Smith Calf Raises:
55kg x 4 x 15
Knee Raises:
3x15
Bench Press הרגיש טוב, אני חושב שאחת הבעיות שהיו לי בעבר זה שהכתף יצאה מהמקום, עכשיו אני מרגיש שאני צריך להרים יותר את החזה בשביל להגיע בכלל עם המוט לחזה. מרגיש יותר את החזה מבדרך כלל ושמח שהטכניקה באמת השתפרה ומרגיש את זה.
OHP הרגיש טוב, אני חושב שגם בבנץ' וגם פה אני צריך להקפיד לשמור על המרפקים במקום ולא לתת להם לברוח. אני חושב שזה תקע אותי גם פה, וזו הסיבה שהלחיצות היו תקועות.
ב-Pull Up די ציפיתי לכשל, הייתי עושה ריסט אבל המוט מתח שיהיה לי זמין בתקופה הקרובה הוא לא בדיוק נוח ומקשה להרים בו עם משקל ככה שלא יודע מה אעשה מהבחינה הזאת.
אני מרגיש מאוד מותש מהאימון מאיזושהי סיבה, הוא לא הרגיש קשה במיוחד אבל מרגיש קצת סורנס וחולשה בשרירים קצת יותר מהרגיל. שינה ואוכל הם בסדר, אפילו אוכל קצת יותר תוך כדי שהפסקתי לעשות אירובי ככה שאמור לעזור.
עוד 2 אימונים לפני הסגר, אני צריך לבנות לי תכנית בימים הקרובים שאעשה עם הציוד שיהיה לי.
כבר יוצא שאני מעדכן כל אימון יום אחרי, אבל נצמצם עכשיו את הפער ונפרסם 2 ברצף
Lower Control:
Paused Squat:
87.5kg x 6 x 4
Paused Deadlift:
122.5kg x 3 x 4
Single Legged Leg Press:
95kg x 3 x 12
Good Mornings:
35kg x 3 x 12
Standing Smith Calf Raises:
32.5kg each x 2 x 15
32.5kg each x 1 x 11
לא הרגשתי כזה טוב וגם לא ישנתי כל כך טוב, אבל זה עוד בקטנה.
ב-Paused Squat הוספתי שוב 5 קילו, לא הייתי כזה בטוח בעצמי הפעם ובצדק, הטכניקה לא הייתה 100 והרגשתי אי נעימות בצד ימין. בכל מקרה זאת הפעם האחרונה שאעשה סקוואטים כבדים תקופה אז החלטתי ללכת על זה.
לא הייתי מרוצה מזה במיוחד אבל זה כן מראה לי כמה הסקוואט שלי השתפר בחודש-חודשיים האחרונים.
כן חסר כיווץ, אני מרגיש שאני קצת מתעצל לכווץ את הבטן באמת חזק אבל זה ממש הכרחי ועוזר.
העליתי גם ב-Paused Deadlift למרות שבגדול הגעתי לסוג של כשל (rpe 10) ביום של הכוח. הרגיש ממש טוב, הרבה יותר משציפיתי.
ב-Leg Press העליתי 5 קילו אני חושב, ישר הלכתי על 12 שוב פעם. הרגשתי שיכול יותר אבל לא הייתה באמת סיבה.
ב-Good Mornings הבנתי איך לעשות פחות אקסטנשן בגב ולהשאיר את הדגש על ההמסטרינג והגלוטס, פשוט חושב קצת יותר על להכניס את הישבן פנימה.