- פותח/ת השרשור
Dmk עדכן/ה את הלוג ״קנדיטו ועמידות ידיים״:
עדכון לוג: 17/09/20
קרא את שאר עדכון הלוג...
עדכון לוג: 17/09/20
Upper Hypertrophy:
Bench Press:
62.5kg x 2 x 8
62.5kg x 2 x 7
Incline Dumbbell Press:
10 × 4 × 25kg each
Barbell BOR:
8 × 4 × 70kg
Lat Pulldown:
8 × 1 × 145lbs
145lbs × 1 × 7
130lbs × 2 × 8
Seated Dumbbell Press:
8 × 2 × 22.5kg each
22.5kg each x 1 x 7
EZ Bar Curls:
12 × 2 × 8.75kg each
8 × 1 × 87.5kg each
Lateral Raises:
12 × 3 × 12.5kg eaxh
drop set
6kg each × 3 × 12
Reverse Pec Dec:
12 × 1 × 45kg
45kg × 1 × 10
45kg × 1 × 8
Cable Flys:
18kg eaxh × 1 × 15
18kg each × 1 × 12
Seated Smith Calf Raises:
52kg each x 4 x 15
הרגשתי הלילה כאילו הייתי ער לגמרי ולא הצלחתי להירדם, קמתי עם כאבים בערך בכל מקום. למזלי הצלחתי להכניס שעתיים של שנץ שבהחלט שיפרו את ההרגשה אבל בכל זאת לא אופטימלי, מה גם שבטח כשזה לילה שני ברצף עם שינה די רדודה.
כשקמתי בבוקר הרגשתי ממש את הטרייספס משום מה, וזה בא לידי ביטוי באימון.
לא בטוח מה גרם לשינה כזאת נוראית, אולי העובדה שהאימון היה קצת מאוחר מהרגיל ושאכלתי די הרבה לפני השינה.
ה-Bench Press הרגיש כבד בחימום, אבל לא היה כזה נורא. הבעיה הייתה בנעילה. הרגשתי את הטרייספס מאוד. לא נכשלתי אף חזרה ויש מצב שהיה לי את השמינית בשני הסטים האחרונים, אבל ממש לא חשבתי שאצליח לנעול את זה אז פשוט ויתרתי על זה. האמת שאני מתחרט לגבי זה וקצת מצטער של הלכתי על זה כי בכל זאת באימון האחרון במכון לתקופה.
לפחות זה שלא הלכתי על החזרות האחרונות בבנץ עזר לי לסיים את הסטים של ה-Incline Dumbbell Press, שמח לגבי זה.
BOR הרגיש סבבה, שמתי לב שכשאני מכניס יותר את המרפקים אני מרגיש יותר את הגב אז שמתי על זה דגש.
ב-Lat Pulldown הרגשתי שאני לא מתקדם והנחתי שזה בגלל שאני מרמה בחזרות האחרונות, אז עבדתי יותר סטריקט היום ו-וואו זה היה קשה.
היה בעיקר קשה מנטלית, כל כך רציתי להישען אחורה ולמנוע את זה היה קשה בטירוף.
Dumbbell Press הלך טוב ואני מרוצה.
הטרייספס היו גמורים והרגשתי שהם מאוד הגבילו את החזה היום, אז נתתי ב-Cable Flys במקום.
סך הכל אימון לא רע אבל גם לא כל כך טוב.
מחרתיים כנראה אפרסם קצת מידע על הסטאפ שלי ועל איך אני הולך להתאמן בחודש-חודשיים הקרובים.
קרא את שאר עדכון הלוג...