הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

קנדיטו ועמידות ידיים

• פותח/ת השרשור Dmk
  • פורסם בתאריך
Dmk עדכן/ה את הלוג ״קנדיטו ועמידות ידיים״:

עדכון לוג: 17/09/20

Upper Hypertrophy:

Bench Press:
62.5kg x 2 x 8
62.5kg x 2 x 7

Incline Dumbbell Press:
10 × 4 × 25kg each

Barbell BOR:
8 × 4 × 70kg

Lat Pulldown:
8 × 1 × 145lbs
145lbs × 1 × 7
130lbs × 2 × 8

Seated Dumbbell Press:
8 × 2 × 22.5kg each
22.5kg each x 1 x 7

EZ Bar Curls:
12 × 2 × 8.75kg each
8 × 1 × 87.5kg each

Lateral Raises:
12 × 3 × 12.5kg eaxh
drop set
6kg each × 3 × 12

Reverse Pec Dec:
12 × 1 × 45kg
45kg × 1 × 10
45kg × 1 × 8

Cable Flys:
18kg eaxh × 1 × 15
18kg each × 1 × 12

Seated Smith Calf Raises:
52kg each x 4 x 15

הרגשתי הלילה כאילו הייתי ער לגמרי ולא הצלחתי להירדם, קמתי עם כאבים בערך בכל מקום. למזלי הצלחתי להכניס שעתיים של שנץ שבהחלט שיפרו את ההרגשה אבל בכל זאת לא אופטימלי, מה גם שבטח כשזה לילה שני ברצף עם שינה די רדודה.
כשקמתי בבוקר הרגשתי ממש את הטרייספס משום מה, וזה בא לידי ביטוי באימון.
לא בטוח מה גרם לשינה כזאת נוראית, אולי העובדה שהאימון היה קצת מאוחר מהרגיל ושאכלתי די הרבה לפני השינה.

ה-Bench Press הרגיש כבד בחימום, אבל לא היה כזה נורא. הבעיה הייתה בנעילה. הרגשתי את הטרייספס מאוד. לא נכשלתי אף חזרה ויש מצב שהיה לי את השמינית בשני הסטים האחרונים, אבל ממש לא חשבתי שאצליח לנעול את זה אז פשוט ויתרתי על זה. האמת שאני מתחרט לגבי זה וקצת מצטער של הלכתי על זה כי בכל זאת באימון האחרון במכון לתקופה.

לפחות זה שלא הלכתי על החזרות האחרונות בבנץ עזר לי לסיים את הסטים של ה-Incline Dumbbell Press, שמח לגבי זה.

BOR הרגיש סבבה, שמתי לב שכשאני מכניס יותר את המרפקים אני מרגיש יותר את הגב אז שמתי על זה דגש.

ב-Lat Pulldown הרגשתי שאני לא מתקדם והנחתי שזה בגלל שאני מרמה בחזרות האחרונות, אז עבדתי יותר סטריקט היום ו-וואו זה היה קשה.
היה בעיקר קשה מנטלית, כל כך רציתי להישען אחורה ולמנוע את זה היה קשה בטירוף.

Dumbbell Press
הלך טוב ואני מרוצה.

הטרייספס היו גמורים והרגשתי שהם מאוד הגבילו את החזה היום, אז נתתי ב-Cable Flys במקום.

סך הכל אימון לא רע אבל גם לא כל כך טוב.
מחרתיים כנראה אפרסם קצת מידע על הסטאפ שלי ועל איך אני הולך להתאמן בחודש-חודשיים הקרובים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אחלה לוג. כיף לקרוא.
אתה עומד לחזור למתכונת משקל גוף שהתחלת איתה?

תודה 😃
כרגע יש לי חבר שיש לו קצת ציוד - זה די מינימלי אבל אמור להספיק ללחיצות שלי מבחינת המשקל (אני מניח שיש יתרון בלחיצות מבאסות?). יש בנץ, ראק (שמתאים לבנץ ואי אפשר להעלות, אבל לא אמורה להיות בעיה להיכנס מתחת לסקוואט כי המשקלים נמוכים), מוט קצר ודאמבלס מתברגים.
כמובן שיש גם מתח, גומיות ואת כל הציוד שהיה לפני זה, ונכון שגם אז היה לי משקולת מתברגת, אבל הפעם זה אמור להגיע למשקלים מכובדים שיספיקו לרוב.
אבל אם לא, אחזור לאימוני משקל גוף, לפחות חלקית.
מה שכן אני רוצה להתאמן יותר על העמידת ידיים ומקווה שאצליח להכניס את זה יותר.

יש לי שאלה מסקרנות , כמה זמן לוקח לך לסיים כל אימון? בעיקר היום של ההיפרטרופיה פלג גוף עליון, אבל גם היום של הכוח

יש לי שאלה מסקרנות , כמה זמן לוקח לך לסיים כל אימון? בעיקר היום של ההיפרטרופיה פלג גוף עליון, אבל גם היום של הכוח

אתמול האימון לקח לי קצת יותר משעתיים כולל חימום, חושב שלא עשיתי מתיחות בסוף. זה האמת לא ארוך במיוחד, אמנם יש יותר סטים אבל צריך לקחת בחשבון שבאימוני פלג גוף ובכל האימוני כוח אני נח יותר, גם בין סטים וגם בין תרגילים.
אימון פלג גוף תחתון של כוח יקח שעתיים סך הכל כולל המתיחות בסוף אם לא חיכיתי שיתפנה המוט/הראק וכדומה. האימון של הקונטרול יקח יותר, כי יש לי 4 סטים יותר סך הכל של סקוואט ודדליפט לעשות.
בפלג גוף עליון של כוח אני יכול לצאת מהמכון גם אחרי שעה וחצי.

לקחת בחשבון שבדרך כלל אני גם נמרח אז קשה לקחת את זה באמת בתור דוגמה לכמה זמן האימון אמור לקחת. מה גם שהיו פעמים שנמרחתי הרבה ויצאתי מהמכון גם עוד 3 שעות (אני הרבה פעמים מתאמן עם חברים ככה שלהתאמן איתם ולהתאמן לבד יכול להשפיע).

מה שכן אני יכול להגיד כי נשמע שזה הדבר העיקרי שעניין אותך, זה שהיפרטרופיה בפלג גוף עליון לוקח נגיד שעתיים, שאולי זה נשמע כמו קצת או הרבה לא יודע - אבל אני לא מרגיש כאילו אני נח בכלל, בעוד שבימים הכבדים או גם ביום של הקונטרול אני מרגיש שאני נח הרבה יותר משמעותית שזה משהו שאפשר לשנות. ככה שאי אפשר ממש לקצר את האימון הזה יותר מדי, גם אם ממש מנסים למהר.

אתמול האימון לקח לי קצת יותר משעתיים כולל חימום, חושב שלא עשיתי מתיחות בסוף. זה האמת לא ארוך במיוחד, אמנם יש יותר סטים אבל צריך לקחת בחשבון שבאימוני פלג גוף ובכל האימוני כוח אני נח יותר, גם בין סטים וגם בין תרגילים.
אימון פלג גוף תחתון של כוח יקח שעתיים סך הכל כולל המתיחות בסוף אם לא חיכיתי שיתפנה המוט/הראק וכדומה. האימון של הקונטרול יקח יותר, כי יש לי 4 סטים יותר סך הכל של סקוואט ודדליפט לעשות.
בפלג גוף עליון של כוח אני יכול לצאת מהמכון גם אחרי שעה וחצי.

לקחת בחשבון שבדרך כלל אני גם נמרח אז קשה לקחת את זה באמת בתור דוגמה לכמה זמן האימון אמור לקחת. מה גם שהיו פעמים שנמרחתי הרבה ויצאתי מהמכון גם עוד 3 שעות (אני הרבה פעמים מתאמן עם חברים ככה שלהתאמן איתם ולהתאמן לבד יכול להשפיע).

מה שכן אני יכול להגיד כי נשמע שזה הדבר העיקרי שעניין אותך, זה שהיפרטרופיה בפלג גוף עליון לוקח נגיד שעתיים, שאולי זה נשמע כמו קצת או הרבה לא יודע - אבל אני לא מרגיש כאילו אני נח בכלל, בעוד שבימים הכבדים או גם ביום של הקונטרול אני מרגיש שאני נח הרבה יותר משמעותית שזה משהו שאפשר לשנות. ככה שאי אפשר ממש לקצר את האימון הזה יותר מדי, גם אם ממש מנסים למהר.
סבבה תודה.
אני אחרי הסגר אתחיל את התוכנית ההיפרטורפיה שלו, מקסימום יש תרגילים כמו היידים שאפשר לעשות סופרסטים איתם ולשחק איתם ככה. מקווה לטוב חחח.

סבבה תודה.
אני אחרי הסגר אתחיל את התוכנית ההיפרטורפיה שלו, מקסימום יש תרגילים כמו היידים שאפשר לעשות סופרסטים איתם ולשחק איתם ככה. מקווה לטוב חחח.

עשיתי פעם אחת כשמיהרתי והרגשתי שאני לא יכןל לנשום, אבל אני מניח שזה רק מעיד על היכולות האירוביות שלי.
אפשר לעשות סופרסט חזה וגב שזה מקצר משמעותית אבל זה לא ממש פרקטי באימון של ההיפרטרופיה, וכמה ידיים כבר תעשה שזה באמת ישפיע.
אבל מוזמן לנסות, ושיהיה בהצלחה 😃

עדכון לוג: 20/09/20

אימון ראשון עם הסטאפ לחודש הקרוב.

אתחיל בפירוט על הציוד שנגיש לי:

- בנץ' מתכוונן
- מוט 5 קילו קצר
- דאמבלס מתברגים
- פלטות (כמובן), לא בטוח עד כמה משקל יש, אפרט בהמשך.
- מתח
- עוד כל מיני שטויות כמו כמה גומיות, גליל לבטן שאני כנראה לא אמצא את עצמי משתמש בהם

את המשקלים שאני מרים אכתוב בלוג לפי המשקל שאני שם בכל צד, בלי ניסיון להשוות את זה למשקלים אמיתיים במכון. זה מרגיש מאוד שונה וגם אין לי כוח כל פעם לנסות לחשב, זה לא בא בקלות כמו שפלטה במכון = 60 לדוגמה.

אני מתאמן עם עוד 3 חברים, שמתוכם ל2 יש פלטות (ואחד מהם עם הבנץ והמוט וכו), וביחד עם הפלטות שלי יוצא שיש לנו משקל מכובד. היום אחד לא הגיע אז יצא שהיה 40 קילו פחות בפלטות, אבל בכל מקרה לא חושב שהיה מקום להכל על המוט.
ביום שיש את כל המשקל אמור להיות מספיק משקל לבנץ די כבד.
לא יןדע עדיין איך זה יהיה עם הדאמבלס, אולי יהיה מספיק משקל בשביל לחיצות.
היום לא היה לי מספיק משקל לבנץ באמת כבד אז התחלתי עם כתפיים, אבל בכל שאר האימונים לא אמורה להיות בעיה כזאת. בכל מקרה אני חושב שאעשה רוטציה ואתחיל פעם מפרס ופעם מבנץ.

התכנון הוא לשים דגש על היפרטרופיה בתקופה הזו.
בלחיצת כתפיים ובבנץ' (כשאני מתחיל איתם את באימון) אני מתכנן להוסיף סט נוסף. מתחיל מ4 עד שמגיע ל6, ואז מוסיף משקל ומוריד שוב ל4. רק רוצה לראות איך זה מרגיש, אולי אעבור למתודה אחרת.
בתרגילים המשניים (אינקליין בנץ', ובנץ' ופרס שלא בהתחלה) אני מתכנן לעלות ב2 חזרות בכל סט, וכשמעלה משקל להוריד 2 חזרות בחזרה מכל סט.
לתרגילים כמו פרפר והרחקות אני לא מתכנן להעלות, אלא יותר לפי ההרגשה. בגדול להוסיף חזרות, להעלות משקל אם זה לא מפריע לטכניקה ולמיינד מאסל קונקשן.

מבחינת פלג גוף תחתון די תקעתי את זה בסוף, אבל מתכנן פשוט להוסיף משקל כל אימון/כל אימון שני עד שאין מקום על המוט, ואחר כך נראה מה עושים. זה קשה כשאי אפשר להרים משקלים כבדים.

מה שעשיתי היום:

Barbell OHP:
17.5kg each × 4 × 8

Paused Bench Press:
22.5kg each × 3 × 12

Incline Dumbbell Flys:
12.5kg each × 1 × 12
12.5kg each × 1 × 8
10kg each × 1 × 12

Lateral Raises:
10kg each × 3 × 12

Barbell Skull Crushers:
7.5kg each × 3 × 12

Split Squats:
20kg × 2 × 8
20kg × 1 × 12

Platz Squats:
17.5kg each × 3 × 15

סך הכל הרגשתי די מרוצה. אני יודע שאוכל להמשיך להתקדם בחודש הקרוב או כמה זמן שיקח עד שהמכון יפתח שוב.

הרבה זמן לא עשיתי Barbell OHP עם מוט לסטים והרגיש לא רע. היה די קשה אבל היו לי עוד כמה חזרות בסוף.
הבעיה העיקרית היא שאין ראק שאפשר להשתמש בו לזה אז שני חברים שימשו כראק והיה קצת קשה להבין איך למקם את הידיים (מה שאמור היה להצביע על המרכז - עקום). הסתדר אחרי טיפה זמן, הפריע בעיקר בחימום.

Paused Bench Press
עשיתי כי לא הייתי בטוח שאפשר להכניס עוד משקל בצד, אבל בפעם הבאה אמורות להיות לי פלטות כבדות יותר. אולי אשאר עם הוריאציה הזאת ביום הקל יותר אבל כנראה שביום שאני מתחיל מבנץ' אעשה פשוט רגיל.

היה לי קצת קשה עם ה-Dumbbell Flys, זה מרגיש מאוד מוזר אבל זה כן פאמפ ממש טוב. בסט השני כנראה יכלתי להמשיך אבל הכתף בפוזיציה חלשה וזה לא תרגיל להביא לכשל, אז בסט הבא הורדתי משקל. לא היה לי נעים עם ה-12.5 אבל אולי אחזור אליו בפעם הבאה ואראה אם זה מרגיש טוב יותר.

Skull Crushers בוודאות קל מהרגיל, אבל לא דחפתי את זה.

Split Squat די קשה אבל חד משמעית הייתי צריך ללכת קצת כבד יותר. פוקוס על הקוואדס ככה שכפות הרגליים יחסית קרובות אחת לשנייה.

Platz Squat
היה קשוח בטירוף והייתי קצת בשוק. בהחלט הרשים אותי ואני עדיין מרגיש אותו. לא בטוח אם נטתי לצד שמאל או לא. בעייתי שאין מראה.

סך הכל נחמד, מחר אעדכן אימון נוסף. כרגע מרגיש אופטימי.
מוזמנים להגיב אם יש שאלות 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

מבאס מאוד
אתה מרגיש טוב?(תסמינים וכו?)
תנסה לשמור על הקיים בבית
בהצלחה
בשבוע שעבר הרגשתי קצת לא טוב ואני קצת מצונן מאז, אבל זה כבר עבר. הייתי צקיך להיות אחראי יותר ולהכניס את עצמי לבידוד ואולי ככה הייתי מונע את זה.
כרגע אני כן מרגיש טוב.
בסגר הראשון הצלחתי לשמר בבית, אבל זזתי ממקום למקום. המתח לא נמצא בחדר שלי. גם המשקולות לא (אפשר את זה אפשר לסדר).
מה גם שהחדר קטן מדי בשביל עמידות ידיים.
לא יודע כרגע.. אבל אני מקווה שיהיה טוב. אני גם יודע שמאבדים יותר אם אין אפשרות להיות פעילים, שזה מצער, כי גם יש לי הליכון בבית ככה שהייתי יכול להישאר אקטיבי.
אז הבעיה היא שאני לא יכול לצאת מהחדר. אם היה ברשותי את כל הבית הייתי מרגיש מצויין.

וואי זה באסה
בהצלחה!
תודה רבה 😃

עדכון לוג: 22/09/20

שיעמם לי.
ואז הסתכלתי על המיטת קומותיים שבחדר שלי וחשבתי - האמנם?
וגיליתי שזה לא כזה נורא לעשות עליה מתח.

(Pull Ups (Paused:
2x7
1x6
2x4

(Bodyweight Rows (Paused:
3x15

Reverse Flys:
1x15x7.5kg
2x15x5kg

Dumbbell Pullover:
3x15x14kg

Bicep Curls:
1x10x12.5kg
1x7x12.5kg

Concentration Curls:
3x12x5kg

Banded Face Pulls:
3x20

לא יודע אם יכלתי לעשות יותר מזה.

מתרכז מאוד במיינד מאסל קונקשן כי זה גם ככה קשה עם סטאפ לא נוח.
בפולאובר זה ממש קשה ויש פאמפ בחזה, אבל מצאתי שאם אני מרים את התחת בעלייה זה קשה יותר ואני מרגיש יותר את הגב.
בייספ היה מאוד סטריקט. אני מרגיש שלעשות יד אחת בכל פעם גורם לי לרמות יותר (לא רק בכפיפה אלא גם בפרפר ובהרחקות ובכל דבר).
קוסנטריישן קרלס היה ממש קל (הרבה יותר מדי) אבל אני לא יודע אם עם 7.5 הייתי מצליח. אנסה באימון הבא, לא קריטי.

כנראה לא האימון הכי יעיל בעולם, אבל אחלה פאמפ שקצת שיפר לי את המצב רוח.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 24/09/20

מחכה עדיין לתוצאות של הבדיקה שעשיתי אתמול, מקווה שזה יגיע כמה שיותר מהר כי כל יום שהבדיקה מתעכבת זה עוד יום בבידוד במידה ואני חיובי (צריך שבועיים מיום התוצאה אם יוצא חיובי).
בינתיים...

"Push":

Static Squat:
3x60sec

Crow Pose:
2x15sec
2x20sec

Push Ups:
2x10x11.5kg
1x9x12.5kg

Elevated Pike Push Ups:
3x6

Legs Elevated Push Ups:
3x12

Lateral Raises:
3x12x10kg
1x20x7.5kg

Close Grip Push Ups:
1x8x10kg
1x6x10kg
1x8x5kg

Crow Pose - היה מאוד לוחץ על המפרק ועל האצבעות אפילו שהתחממתי טוב. כנראה כי אני לא רגיל.
אני חושב שמאוד השתפרתי בזה אפילו שלא עשית את זה בכלל (קצת מוזר אני יודע). למדתי איך לשמור את הברכיים קרוב לגוף ואני מרגיש שהבטן עובד ממש חזק, שאני מצליח להשאיר את המשקל על פרק כף היד ושאני מאוד יציב. אולי הבטן התחזקה.

Push Ups - עשיתי לאט ומאוד ניסיתי לשמור על מיינד מאסל קונקשן, גם נתתי פאוז קצרצר במיוחד בחזרות האחרונות כדי לוודא שאין מומנטום. את החזרה האחרונה לא הצלחתי להשיג.

Elevated Pike Push Ups - לא בדיוק התרגיל האהוב עליי. לא יודע אם יכלתי יותר או לא, או כמה אנכי הייתי. אנסה לעשות שיפורים בפעם הבאה אם ארגיש צורך. גם פה בחזרות האחרונות עשיתי פאוז כשהיה צריך כדי שהטכניקה לא תישבר, ובכל החזרות עבדתי די לאט.

Legs Elevated Push Ups - בקושי יש לי מקום בחדר בשביל לעשות את זה אבל מצאתי בסוף, אפילו שזה לא היה נוח במיוחד. אותו עיקרון כמו בלחיצות האחרות. הרגשתי שלא ממש היה לי עוד בטנק האמת, האחד הזה די קשוח כשעושים אותו לאט.

Lateral Raises - וואו זה היה לי כל כך כיף. רציתי לעשות עוד 20 סטים של זה. אני עושה עם יד אחת כל פעם אז לא יכלתי לעשות בסוף דרופ סט כי קודם היד השנייה צריכה לעשות סט ואז עד שמרכיבים זה סיפור ככה שיצא סט נפרד.
פאמפ ממש טוב. מרגיש שזה די כבד ליד שמאל והטרפז כל הזמן מחפש להתערב קצת יותר מדי בעוד שביד ימין זה הולך די חלק, אבל בסופו של דבר אני גם מרגיש את כתף שמאל הרבה יותר אחרי סט ככה שזה כן הגיוני.

Close Grip Push Ups - לא רציתי לעשות עוד משהו שהוא לגמרי לטרייספס כי הרגשתי שזה טיפשי. הלכתי קצת כבד מדי, והאמת שאני לא בטוח שזה לא היה מיותר לגמרי לעשות את זה, אבל שיהיה.

אציין שלכל הלחיצות השתמשתי בזה:
Cross+Training+Push+Up+Bar+Grips.jpg

מוסיף טווח תנועה ככה שאפשר להשיג מתיחה יפה מאוד לחזה ומשאירה את העומס על פרק כף היד אקסלוסיבי להנד באלאנסינג.

ניהנתי מאוד מהאימון ולא הרגשתי גמור לגמרי אחריו שזה טוב כי ככה אני חושב שיהיה לי קל יותר להכניס את עצמי לאימון הבא. בסגר הראשון הייתי עושה משהו כמו את האימון של היום ואת האימון של שלשום ביחד וזה היה ארוך ומפרך ותמיד לקח לי זמן לשכנע את עצמי שהגיע הזמן לעשות אימון.
אז הפעם מנסה לשמור על האימונים קצרים יותר ומהנים יותר, ואולי הסגר הזה לא יהיה כזה נורא. אני חושב שאחת הסיבות שאני נהנה כל כך היא שאני לא יכול לזוז בכלל כל היום, אז טיפה לקום להזיע מרגיש טוב.

שבוע הבא האימונים קצת מסתבכים בגלל יום כיפור, אבל זה הרבה פחות מדאיג אותי מאשר הצום עצמו. לא יודע איך אני עובר את זה.
אעדכן בהמשך

קרא את שאר עדכון הלוג...

הבאת רעיון עם הדבר הזה לפרק כף יד

זה יעיל בטירוף.
יש לזה עוד 2 פונקציות אחד עם עיגול כזה למטה שדורש יותר באלאנס ואחד עם גליל שאפשר לעשות ככה סוג של אב רולר, זה כאילו להרכבה כזה
אבל אני משתמש רק במה שהראיתי

עדכון לוג: 26/09/20

מעדכן קודם כל שאני חיובי והחיים לא כאלה יפים כרגע, בטח עם יום כיפור לבד בחדר מחר. הולך להיות לא פשוט, כנראה האתגר הכי גדול שאי פעם עמדתי בו, בשיא הרצינות.
אבל לא מנע ממני לעשות אימון.

(Pull Ups (Paused:
3x7
2x6

(Bodyweight Rows (Paused:
2x15x10kg
1x12x10kg

Reverse Flys:
3x15x7.5kg

Dumbbell Pullover:
3x15x14kg
+ 5 partials last set

Bicep Curls:
2x10x12.5kg
1x8x12.5kg

Concentration Curls:
2x12x7.5kg
1x8x7.5kg

Banded Face Pulls:
3x20

עדיין היה סורנס מהאימון הקודם אז מיינד מאסל קונקשן לא היה טוב כמו בפעם הקודמת.

Rows - הוספתי תיק עם 10 קילו, זה לא כזה משפיע כי חלק גדול מהזמן התיק על המיטה ולא מהווה התנגדות. בשני הסטים הראשונים סגרתי את הרצועות של התיק כמה שיותר בתקווה שזה יגרום לו להיות כמה שפחות זמן על המיטה, אבל מה שזה עשה זה לא נתן לי לעשות דיפרשן כמו שצריך (כי הרצועות ליטרלי חסמו לי את הלאטס).
בסט האחרון שיחררתי אותן טיפה וזה השתלם.
לא הייתה לי עוד חזרה בסט האחרון. זה די קשה, ואני מנסה באמת לנסות להרגיש את הגב כי הבייספס עובדים מלא בוריאציה הזאת משום מה לא משנה כמה אני מנסה שלא. כנראה שבגלל שזה לא משקל חופשי אלא מוט מקובע שאליו אני חותר.

Pullover - הרגשתי הפעם יותר טוב את הגב כי הבנתי מה הפוזיציה הנכונה בשביל הרגליים, אבל ככל שהסט נמשך אני מרגיש שהחזה והטרייספס רוצים להיכנס לתנועה. אני מקפיד על מתיחה מלאה ממש של הגב ולפעמים גם פאוז בשיא המתיחה (קצת נזהר שלא לעשות את זה בחזרות האחרונות כי נראה לי שאפשר לפרוק ככה את הכתף) אבל לפעמים בחזרות האחרונות לא משנה כמה לאט אני עובד אני לא יכול למנוע מהחזה והטרייספ להתערב.
החזרות החלקיות שעשיתי בסט האחרון היו ממש טובות דווקא (ועשיתי אותן מהר). אולי בפעם הבאה אעשה סטים של 12 וכשאני מפסיק להרגיש את הגב אעבור לעשות כמה חלקיות בשביל לסיים אותו וזהו.
עכשיו כשאני חושב על זה כופפתי קצת יותר את המרפקים בסטים האחרונים במטרה להרגיש את הגב קצת יותר כי בדרך כלל אני מרגיש שזה עוזר לי, אבל אני חושב שזה הכניס יותר את הטרייספ לתנועה. בפעם הבאה פשוט אשמור על הידיים ישרות כל הדרך.

Concentration Curls - מרגיש קל, עד שהופ לא יכול יותר לנעול. אבל זה די נחמד להרגיש את הפיק, אני אוהב את זה.

Banded Face Pulls - הבנתי שהראש שלי הולך קדימה הרבה פעמים ואז יוצא שאני מקצר את הטווח תנועה, שזה אומר גם פחות משקל כשמדובר בגומייה. אז מנעתי את זה הפעם (כמה שיכלתי לפחות).
זה היה אינטנסיבי בטירוף והטכניקה עדיין לא נקייה כל כך, אבל זאת גומייה די כבדה (22-55kg), ועדיין יש פאמפ מטורף, יותר מבפייס פולס אפילו.

אימון די סבבה, עשיתי גם הרבה פוזינג שדי גמר אותי.
מחר ערב יום כיפור ואני מת מפחד. מעדיף שלא לחשוב על זה, באמת.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 29/09/20

Push":

Crow Pose:
כמה סטים של תרגול.

Push Ups:
1x10x14kg
1x9x14kg
1x8x14kg

Elevated Pike Push Ups:
3x7

Legs Elevated Push Ups:
1x15
1x13
1x12

Lateral Raises:
3x15x10kg
1x20x7.5kg

Close Grip Push Ups:
1x8x5kg

Crow Pose - קצת משעמם אותי לעשות סטים של זה בלי להתקדם. ניסיתילעשות רק עם רגל אחת ולא ממש הצלחתי, אבל אני מתכנן להתחיל לעבוד לשם. בסופו של דבר אני עושה את זה סתם כסוג של הנד באלאנס, זה היחידי שאני יכול כרגע לעשות עד שאצא מהבידוד.

Push Ups - שוב, עשיתי די לאט ועשיתי פאוז בכמעט כל חזרה. בסט השני יכלתי לנעול אם הייתי עובר לפרוטראקשן אבל אני באמת מנסה לשמור על טנשן בחזה. בסט השלישי פשוט הפסקתי אחרי 8, לא רציתי להגיע שוב לכשל תוך כדי חזרה.
לא יודע אם הצלחתי בכל חזרה באמת לשמור על מקסימום טנשן, כי אני באמת שם על זה דגש רק כשזה מגיע לחזרות האחרונות כשאני מרגיש שהכתפיים רוצות ללכת קדימה.
אולי היה עדיף שהייתי נשאר על 12.5 ומסיים 3 סטים של עשר, אבל דווקא הלך בסדר. בפעם הבאה אני לא חושב שאעלה משקל כי אני מעדיף להישאר על טווח של 8-10.
כן אגיד שאני מתגעגע לבנץ' ושהמיינד מאסל קונקשן הרבה יותר קשה בשכיבות סמיכה.
גם הייתי רוצה לעשות יותר סטים כי הפאמפ הכי טוב היה דווקא בסט השלישי. אולי אעשה קצת שיט עם גומייה בפעם הבאה לפני בשביל קצת התשה מוקדמת.

Elevated Pike Push Ups - הצלחתי להוסיף חזרה לכל סט שזה לא רע. צילמתי את הסטים והבנתי שאני לא עושה תנועה מלאה (סוג של שראג בסוף, נעילה מלאה) ובסטים הבאים עשיתי.

Legs Elevated Push Ups - קשה בטירוף אבל מרגיש מדהים. לא הצלחתי להשיג 14 בסט השני אבל כן עשיתי 12 לפחות בכל הסטים סהכ. אנסה להוסיף משקל אולי בפעם הבאה, בגלל האינקליין אני מפחד שאולי התיק פשוט יתהפך עליי.

Lateral Raises - ביד שמאל אני מרגיש ורואה שהטרפז עולה יותר אבל בו זמנית אני מרגיש את כתף שמאל מתאמצת הרבה יותר (לא רק בטרפז), ככה שזה לא שאין עבודה. בצד ימין זה פשוט עדיין די קל. אני חושב שפשוט אחכה שזה יתאזן, ובינתיים אוסיף נפח כל אימון.
היום הוספתי 3 חזרות לכל סט, באימון הבא כנראה אוסיף סט, ונראה מתי אגיע למספר סטים שאני רואה כמוגזם. אני חושב שלא אעבור את ה-6.

Close Grip Push Ups - אין כל כך מה להגיד. מפחיד אותי להיכשל בזה כי הכשל כל כך פתאומי בדרך כלל.

אחלה אימון סך הכל, הפאמפ לא היה מדהים אבל יש כאלה ויש כאלה.
אני רוצה להתחיל לעבוד על L סיט, הייתה עושה היום אבל הביאו לי את האוכל מוקדם ואני לא רוצה שהוא יתקרר (חלק מהחיים בבידוד).

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית