הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

קנדיטו ועמידות ידיים

• פותח/ת השרשור Dmk
  • פורסם בתאריך
Dmk עדכן/ה את הלוג ״קנדיטו ועמידות ידיים״:

עדכון לוג: 23/01/21

בקרוו פוז טו הנדסטנד יש קצת התקדמות - עשיתי החזקות סטטיות של הרגליים באוויר אחרי הניתוק. ראיתי שצריך להישען טיפה קדימה וזה מן הסתם מאוד עזר לשמור על היציבות.

אני עדיין קצת מפחד ללחוץ למעלה ככה שזה יהיה משהו שאצטרך להתגבר עליו בהמשך.

עשיתי 3 סטים של 4 חזרות, ואני לא יודע עד כמה זה באמת היה יעיל, כי בסוף הסט אני כבר לא באמת מרוכז.

ראיתי שצריך להיות מסוגל להחזיק ל-5 שניות ואז כנראה כבר יש מספיק חוזק לזה אז כנראה שרק צריך לתרגל יותר ספציפית.

Back-To-Wall HSPU:
3x2
1x3
2x2

Elevated Deficit Pike Push Up:
3x12

(Push Ups (Tempo:
3x10x23kg

Lateral Raises:
2x15x12.5kg
1x15x12.5kg + 20 partials

Close-Neutral Grip Push Ups:
1x11x25kg
2x9x25kg

Overhead Single-Arm Extensions:
1x10x10kg
1x7x10kg
1x6x10kg

Back-To-Wall HSPU - שני הסטים הראשונים הרגישו לא טוב וחשבתי שנחלשתי או משהו. את הסט השלישי החלטתי לצלם וראיתי שלא שמרתי ממש על המיקום של הרגליים ושאני צריך לתת קצת יותר דגש על טאק במרפקים.
שמרתי על הבטן יציבה ועל הרגל ישרה בסט הרביעי, ועל המרפקים יותר בפנים. זה הרגיש קל אז אפילו הוספתי שם עוד חזרה.

בפעם הבאה אני חייב לשמור על הטכניקה במקום מההתחלה.
מרוצה מהחזרות שנוספו.

Elevated Deficit Pike Push Up - טכניקה נראה לי קצת השתפרה, ואחרי הסט השלישי אני חושב שהבנתי את הבעיה. פשוט צריך לעשות קצת יותר פרוטראקשן.
בסט הראשון והשני ניסיתי לקרב את הרגליים אל כפות הידיים, ונראה שזה עזר אבל לא מספיק, והזווית במרפק הייתה מאוד חדה, מה שכנראה גרם לטרייספס להתערב לא מעט.
בסט השלישי ניסיתי להרחיק קצת את הרגליים וכפות הידיים והתמקדתי יותר בפרוטראקשן, ונראה לי שזה מה שהיה חסר - פשוט לעשות פרוטראקשן תוך כדי שאני שומר על הישבן למעלה. לא באמת כזה פשוט אבל אנסה ליישם באימון הבא.

מבחינת ההתקדמות - אני די שמח, אבל הטרייספס שלי מורגשים כרגע לא מעט.
כן אוסיף גם שזה היה ממש קשה ואני לא אתפלא אם באימון הבא לא אצליח בכלל להגיע לביצועים זהים.

Push Ups - בסט הראשון ממש הרגשתי את הכתפיים והיה לי ממש קשה. בשני היצרתי קצת את האחיזה אני חושב והיה קשה יותר לנעול אם כי הרגיש קל יותר על הכתף. בסט השלישי החזרתי לאחיזה של הסט הראשון בערך וגם היה מאוד קשה.

אני חושב שנטתי קצת לצד ימין בסט האחרון.

בגדול אני לא בטוח עד כמה שמרתי על הטמפו אבל ככה או ככה בקושי הצלחתי לסיים אז זה מה שיש. כנראה שזה יקח מכה גדולה יותר משציפיתי בגלל הכתפיים שבאות קודם.
גם הכתפיים וגם היד האחורית די מותשים בשלב הזה של האימון.

Close-Neutral Grip Push Ups - החלטתי פשוט להוסיף עוד 2 קילו כי ראיתי שהייתה חסרה רק חזרה אחת עם המשקל הקודם. סך הכל סבבה.

Overhead Single-Arm Extensions
- לא אהבתי את הטכניקה אז עבדתי יותר איטי מהסט השני והחזרות ירדו. אני חושב שבאימון הבא פשוט אוריד בחזרה משקל ואתרכז יותר על להרגיש את הטרייספ.
עשיתי בסוף סט של 9 עם 5 קילו וזה היה די קשה האמת. פשוט צריך לעבוד נקי.

יום לא רע בכלל של אימונים ואחלה סיום לשבוע, גם אם האימון בבוקר לא הרגיש כזה טוב.

שיהיה שבוע טוב ובשבוע הבא מקווה להשתפר עוד יותר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 24/01/21

הרגשתי היום מצויין, אבל הביצועים היו פחות. אני משער שלא התח ממתי מספיק בכתפיים כי היה לי קשה לפתוח אותן ולשמור על הפוזיציה, והגב קצת התעגל.

בכל מקרה, באחד הסטים הראשונים הצלחתי להחזיק ל12-13 שניות, שזה בערך כמו השיא הקודם, והטכניקה הייתה סבבה.

אחר כך לא הצלחתי לתפוס החזקות משמעותיות בכלל ומול הקיר גם לא ממש הצלחתי להחזיק להרבה זמן. יכול להיות גם שזה בגלל שהכתפיים שלי מותשות מאתמול.

פעמים רבות שקלתי פשוט לחתוך ולסיים את האימון (וגם הייתי חייב להשתין), אבל כל פעם מחדש שהיה ניסיון שהרגיש קצת טוב יותר קיבלתי תקווה.

בסט האחרון בהחלט, כשכבר הייתי די מיואש, הצלחתי להחזיק ל10 שניות שוב. רק בשביל זה היה שווה להמשיך.

אני חושב שאני מביא את הרגליים ביחד מוקדם מדי וזה מה שהיה בעייתי היום. אעבוד על זה יותר מחר.

וזהו.
אני חושב שמאוחר יותר אעשה קצת בטן, אם יהיה לי כוח לפחות.

אני שוקל מחר לא לעשות עמידות ידיים אבל אני מסיים מוקדם ככה שכנראה אתפתה בכל מקרה. אבל זורק פה את המחשבה

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 25/01/21

קמתי בבוקר עם כאבי ראש, קצת השתפר אבל עדיין לא מרגיש מדהים.
האמות שלי הרגישו קצת מוזר כשהתחממתי אבל קיוויתי שזה פשוט יסתדר.

אז הבעיה לא הייתה שאני מביא את הרגליים ביחד מוקדם מדי, אלא שלא הרמתי מספיק את הישבן. הבנתי את זה ממש לקראת הסוף, בסט הממש אחרון אפילו, ככה שלא היה אימון כזה טוב אבל מחר עוד יום.

תוך כדי שאני מתמקד בלהביא את הישבן מעל לכפות הידיים, חשוב להישאר על הכריות ולא ליפול לאצבעות כדי לא לאבד איזון.

חוץ מזה אין עוד מה להגיד.
לא עשיתי אתמול בטן כי האמת שדי שכחתי ואני לא חושב שאעשה גם היום כי יש לי ערב די עסוק.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 26/01/21

להיום נאצלתי להחליף את הסדר של האימונים - יש לי משהו שאני לא בטוח מתי הוא יגמר, אז לא ידעתי אם אוכל לעשות אימון מתח בערב ואני די בטוח שעמידות ידיים אני אוכל (אם זה לא יהיה קשה מדי אחרי האימון הזה).

הרגשתי קצת מוזר בתחילת האימון אבל אני חושב שאחר כך הקפאין נכנס.

Chin Ups:
5x8x12.5kg

Banded Rows:
2x50
1x50+10 fast

Concentration Curls:
1x8x12.5kg
1x6x12.5kg
1x8x10kg + 4 partials
1x9x7.5kg + 4 partials

(Banded Face Pulls (Tempo:
3x35

Pasued Ab Wheel Rollouts:
1x3

1x10
1x7

Chin Ups - החלטתי לשים 12.5 סתם למקרה שאני אצליח את אותו מספר חזרות כמו שבוע שעבר אבל לא הייתי צריך את זה.

מסתבר שכשאני מוריד את הסווצר אז יורד כמעט קילו מהמשקל גוף, והורדתי אחרי הסט השלישי. בפעם הקודמת הורדתי רק בסט האחרון והפעם ברביעי. קצת מוזר ולא יודע איך אני אמור כל כך להתייחס לזה אבל שיהיה.

הפאמפ היה לא מהעולם הזה. הבייספס שלי ממש התפוצצו והלאטס הרגישו ממש טוב.

Banded Rows - זה היה ממש קשה היום אבל עברתי את זה. הרגשתי את צד ימין קצת יותר ובצד שמאל הכתף האחורית הורגשה ממש, נראה לי שלא תפסתי את הגומייה כל כך טוב.

Concentration Curls - קצת מוזר לא להשתמש בתנופה בכלל (זה ממש קשה בטופ) והאמת שאין לי מושג אם זה כזה יעיל. אני מניח שאראה איך זה מרגיש בהמשך.

Banded Face Pulls - זה ממש קשה אבל אני חושב שזה טוב. קצת מאתגר מנטלית אבל לא נורא.

Ab Wheel Rollouts - בסט הראשון שמרתי על הידיים ישרות וזה הרגיש נוראי. בחזרה הרביעית נכשלתי והיה קנאק בכתף. אולי אני פשוט לא חזק מספיק לוריאציה הזאת אבל בכל מקרה לבינתיים אני אתרחק ממנה.

את הסטים אחר כך עשיתי כרגיל ובגדול פשוט לקחתי לכשל. אני לא בטוח אם הפאוז היה ארוך מספיק אבל לא נורא. אני די בטוח שהטכניקה הייתה טובה.

אחלה אימון סך הכל - פאמפ ממש טוב, הצלחתי לסיים את הסטים במתח.

נראה לי שזהו ואין ממש משהו חשוב נוסף ששווה ציון.
מקווה שבערב אצליח לעשות עמידות ידיים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 26/01/21

היום זה היה יחסית קצר כי אני עייף.

מרגיש תקוע בעמידות ידיים, אבל נראה לי שבסופו של דבר לטובה. הקיק אפ שהייתי עושה היה מהיר והצלבתי את שתי הרגליים מהר.
היום ניסיתי לעבוד על הספליט קיק אפ.

היתרון הוא שיש יותר יציבות ושליטה בקיק אפ אובראול, זה מכריח אותי לסדר את כל המפרקים בקו אחד ולפתוח את הכתפיים ככה שהטכניקה אוטומטית טובה יותר, וגם זה יכול להביא יתרון לתנועות דינמיות בהמשך.

הייתי מתוסכל בטירוף שלא הצליח לי במיוחד אבל ראש למעלה וצריך להמשיך.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 27/01/21

שכחתי לעדכן על העמידות ידיים אז אגיד בקצרה - הספליט קיק אפ השתפר והייתה קצת החזקה אבל עדיין יש עבודה. צריך לשמור על הבטן מכווצת, לשלוט יותר על הרגל האחורית ולהישאר על הכריות של כפות הידיים כמה שיותר.

עבדתי גם יותר מול הקיר, ניסיתי להבין איך להביא את שתי הרגליים ביחד ולהישאר מאוזן ואמשיך לעבוד על זה.

עכשיו מפה זה כבר ערב.

פרוג טו הנדסטנד הצלחתי אבל לא הצלחתי להחזיק. בכל מקרה התקדמות. עכשיו רק צריך ללמוד לשלוט בזה יותר.

Back-To-Wall HSPU:
2x2
1x3
2x2
2x3

3x13

Push Ups:
1x12x23kg
1x10x23kg
1x8x23kg

Lateral Raises:
2x15x12.5kg

1x12x25kg
1x8x25kg
1x9x25kg

1x10x7.5kg
2x7x7.5kg

Back-To-Wall HSPU - שוב התחלתי עם טכניקה לא טובה. 5 הסטים הראשונים (שכן זה כמעט כולם) לא הלכו טוב ממש. לא עשיתי פרוטראקשן כמו שצריך וזה הקשה עליי בטירוף, כנראה בעיקר בגלל שזה שינה את האליינמנט (וגם גרם לי להיות יותר אנכי, כלומר פחות כוח מהחזה העליון).

בסט השישי הבנתי את זה איכשהו והצלחתי 3 ואז פשוט עשיתי עוד סט רק כדי להוכיח לעצמי שאני יכול. בפעם הבאה אני ממש ממש מקווה שילך טוב מההתחלה.

Elevated Deficit Pike Push Up - אחיזה קצת רחבה יותר (ממש קצת) הרגישה יותר נוח. בסט השני הטכניקה לא הייתה כל כך טובה כי לא כיווצתי את הבטן והרמתי את הישבן מספיק, אבל הסט הראשון והשלישי היו טובים.
די מרוצה האמת, היה לא פשוט.

Push Ups - אני מרגיש שהטמפו מעמיס לי יותר מדי על הכתפיים. עשיתי פשוט שכיבות סמיכה רגילות, אבל בניגוד לאלו שעשיתי בעבר הקפדתי יותר על הטכניקה. פול לוקאאוט, דיפ סטרץ' ופאוז ברור. היה ממש קשה והרגשתי את החזה טוב יותר.

שמתי לב שיש לי נטייה לעשות אוברטאק במרפקים ואחר כך הם יוצאים מאוד החוצה. אני מנסה לשמור על זווית יותר ניטרלית ואחידה.
האמת שבדיוק ראיתי את דייוויד לייד אומר משהו על זה אז זה מצחיק.

Close-Neutral Grip Push Ups - לא הצלחתי להוסיף חזרות אבל בסופו של דבר הצלחתי איכשהו לשמר. אני חושב שלא נחתי מספיק בין הסט הראשון לשני, או שאולי היה שינוי כלשהו בטכניקה.

- אני חושב שעבדתי קצת סטריקט מדי, אבל לפחות לא רימיתי. כנראה שבאיזשהו שלב אפסיק לעשות ככה אבל לבינתיים לא כל כך אכפת לי.

היה סבבה סך הכל, יכל להיות טוב יותר אבל אני יודע מה בגדול צריך לשפר באימון הבא.

מבואס שלא הייתה התקדמות הלחיצות האופקיות כי הייתי רוצה שיהיה גם אוברלואד לחזה ולא רק בתרגילים הראשונים. אבל אני מניח שאין לי מה לעשות עם זה כל כך.
אני מקווה שבאימון הבא אצליח להוסיף לאחת מהן.

זהו להיום ומקווה שהחצי הבא של השבוע יהיה טוב יותר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 29/01/21

אתמול החלטתי לקחת מנוחה מוחלטת. פרק כף היד הרגיש מוזר בימים האחרונים והרגליים היו תפוסות, אבל גם הרגשתי שאני נהיה קצת לחוץ מדי מהאימונים.
כן עשיתי עמידות ראש בכל זאת, הן לא דרשו לבעוט למעלה או לייצב עם פרק כף היד.

באימון של היום המשכתי להתמקד בספליט קיק אפ. אני חושב שאני משתפר. אני מנסה לא להתמקד בקיוז כאלו ואחרים אלא פשוט ללמוד את התנועה ככה שתבוא באופן טבעי.

כבר בחימום הרגשתי די טוב, אני חושב שהמנוחה עזרה.

בהמשך לא היה כל כך משהו מיוחד, לא כל כך הצלחתי בכלל להחזיק, אבל אני בסדר עם זה. אני מרגיש שאני נמצא הרבה יותר בשליטה.
שמתי לב שהקיק אפס האלה הרבה יותר מתישים, ואני חושב שדורשים יותר כוח. כנראה כי יש פחות שימוש במומנטום.

כתוצאה מכך התעייפתי יחסית מהר ועבדתי מול הקיר.

הדריל של לעשות קיק אפ לקיר ולנסות להביא אחר כך את הרגליים ביחד מאוד שימושי, ואני באמת חושב שהוא עוזר לי למצוא את הפוזיציה הנכונה. אני חושב שאתחיל להקדיש לו יותר זמן.

האמות שלי די שרופות, והגב העליון והטרפזים מותשים גם כן. אני חושב שאנסה לקצר את האימונים האלו קצת יותר כדי לא להתיש אותי יותר מדי ליום שלאחר מכן כמו גם כדי להתאמן במצב אופטימלי כמה שיותר, ובעצם להתאמן כמה שפחות בסטייט מותש.

בגדול פעם האימון הזה היה 10 דקות, ואז זה גדל לחצי שעה, ואז זה גדל לשעה. אז אני מנסה לשמור את זה באיזור החצי שעה - ארבעים וחמש דקות גג כדי שלא יהיה יותר מדי.

וזהו, זה היה האימון של היום.
המוטיבציה קצת ירדה אבל אני מנסה ורוצה להמשיך. פשוט חושב שאקל מעט על עצמי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 29/01/21

ממש התאים לי לשכב במיטה ולא לעשות כלום היום.

Chin Ups:
2x3x27kg
3x3x25kg
last set 10 sec isometric hold

Banded Rows:
2x50
1x50+10 fast

Concentration Curls:
1x10x12.5kg
1x6x12.5kg
1x9x12.5kg + 5 partials

1x30x5kg

3x35

1x12
1x8
1x7

Chin Ups - הרגיש ממש מוזר, התנועה פשוט הרגישה לא נכונה והרגיש שהבייספס עובדים אקסטרה. הנעילה הייתה היום מאוד קשה.
הסט השני היה גריינד בנעילה אז בחרתי להוריד משקל וזו הייתה החלטה חכמה, בהתחשב בעובדה שהסט השלישי היה ממש קשה גם כן, בטח שגם כל אלו שבאו אחריו.

האמת שהרגיש לי קצת כאילו התעצלתי היום ואולי אם הייתי קצת יותר בהייפ הייתי מצליח יותר טוב.

Banded Face Pulls - זה אשכרה כואב. קשה לי לתאר איך זה מרגיש אבל זה רע בקטע טוב.

Ab Wheel Rollouts - פחות נקי משרציתי. אשפר בפעם הבאה.
חשוב לזכור לעשות אלביישן בכתפיים כדי להפעיל יותר את הסראטוס (שמדמה יותר עמידת ידיים).

אימון סבבה, פשוט שמח שעשיתי אותו.
הימים הקרובים יהיו עמוסים קצת בלימודים ועוד כמה דברים, אבל אנסה לתת כמה שאני יכול לאימונים.

סופש נעים

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 30/01/21

קמתי מוקדם (תכלס קמתי כמו כל יום רגיל אבל שבת זה לא יום רגיל) וחזרתי הביתה רק בצהריים, אז לא היה לי זמן להכניס היום עמידות ידיים. מחר אעשה.

לגבי פרוג טו הנדסטנד - הייתי ממש ממש קרוב - החזקתי לאיזו שנייה, אבל הרגליים היו מקופלות. עכשיו אני יודע קצת יותר מה דורש שיפור ובפעם הבאה אולי אצליח יותר טוב.

Back-To-Wall HSPU:
1x4
5x3

1x11
1x12
1x11

Push Ups:
1x12x23kg
2x10x23kg

Lateral Raises:
2x15x12.5kg

1x12x25kg
1x11x25kg
1x10x25kg

1x10x7.5kg
1x8x7.5kg
1x6x7.5kg

Back-To-Wall HSPU - הפעם התחלתי טוב. הטכניקה הייתה אחלה לדעתי, וכל שנותר לקוות הוא להצליח בשבוע הבא יותר.
כן צריך לשמור יותר על אלביישן.

Elevated Deficit Pike Push Up - היה ממש ממש קשה היום. שמרתי על הישבן גבוה כמה שיכלתי וראו את השינוי בטכניקה ואני חשוב שזה בגלל זה. יכול להיות גם בגלל שעבדתי קשה יותר מול הקיר.
בכל מקרה לא מוטרד מדי, אני לא חושב שנחלשתי או משהו, פשוט הכתפיים כבר הרגישו די מותשות.

Push Ups - הרגיש טוב האמת, הטרייספס שרפו אבל גם הרגשתי את החזה די טוב. נוספו 2 חזרות אז אני מרוצה.
מרגיש קל וקשה בו זמנית, קשה להסביר את זה.

Close-Neutral Grip Push Ups - גם פה היה שיפור בכמה חזרות שזה מצויין. הטכניקה יכלה להיות טובה יותר.

- חזרה נוספה חזרה ירדה.

היומיים הקרובים יהיו עמוסים בלימודים אבל אלו היומיים החופשיים שלי מאימונים אז מקווה שיהיה בסדר.
אחלה שבוע ובהצלחה בשבוע הבא.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 03/02/21

מיום שבת לא התאמנתי בכלל. היו לי 2 פרזנטציות להכין וזה שרף את ראשון ושני. לא היו לי שעות שינה והתפוצץ לי אתמול הראש, עד היום אחר הצהריים.

לא אופטימלי בכלל ומרגיש חרא לגבי זה אבל זה קורה. אולי הייתי לחוץ מדי על האימונים גם ככה אז טוב שלקחתי הפסקה.

Chin Ups:
1x8x14kg
1x7x14kg
1x7x14kg
1x6x14kg
1x6x14kg

1x8xbw

Close Grip Pronated Pull Ups:
3x8

Single-Arm Banded Rows:
1x30
1x20
1x12

extra 25 reps both arms after last set

Concentration Curls:
1x5x12.5kg
1x7x10kg
1x6x10kg
1x1x7.5kg

3x35

Ab Wheel Rollouts:
1x13
1x10
1x5

קצת הלכתי מסביב כי הגעתי לכשל מאוד מהר. עשיתי כמה שינויים אבל אין לי כוח לפרט.

בגדול שוקל להוסיף וריאציה של מתח שתעמיס פחות על הבייספ כי נראה שזה הגורם המגביל. ולהוריד משקל בכפיפות מרפקים.

ברולאאוטס אני חושב שיהיה טוב לקבע את הפוזיציה (לא המיקום) של פלג גוף התחתון ולהביא את התנועה מהזרועות, וככה זה יהיה טוב יותר וקשה יותר. גם רוצה להוסיף יותר עבודה סטטית על זה.

מקווה מחר לאמן עמידות ידיים.
מרגיש לא משהו ומניח שהריגרסיה היא מהמחסור בשעות השינה. התזמון ארוחות לא היה אופטימלי גם כן אבל ניסיתי להכניס את הקלוריות בכל זאת.

האימון דחיקה מחר הולך להיות לא כיף, אני כבר רואה את זה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 04/02/21

טוב אז גם לזה צריך לחזור. למדתי היום הרבה ולא הספקתי להכניס עמידות ידיים.

Back-To-Wall HSPU:
3x4
3x3

3x14

Push Ups:
1x12x23kg
2x9x23kg

Lateral Raises:
2x15x12.5kg
1x20x5kg

2x12x25kg
1x10x25kg

1x12x7.5kg
1x9x7.5kg
1x8x7.5kg

אוותר על הפירוט הארוך גם היום.

הכתפיים הרגישו די פרש אז הלחיצות האנכיות הלכו טוב. מרגיש שהטכניקה בפייק פוש אפס השתפרה.

שוקל להכניס קצת יותר הרחקות במשקל נמוך בשביל אקסטרה פאמפ.

טרייספס הרגישו כבר שרופים אחרי הפייק פושאפס.

לא ממש יצאתי מהבית כבר כמה ימים (יצאתי, אבל לא במסגרת פעילות כלשהי) ומרגיש כמו בטטה. מרגיש שעליתי במשקל אפילו שהצג מראה בערך אותו דבר.

לא יודע אולי אני סתם דפוק. מבואס קצת בכל מקרה. רוצה לאכול קצת פחות אבל בו זמנית גם לא.

מחר עמידות ידיים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 05/02/21

עמידות ידיים הרגיש מוזר.

פוסטורה בקיק אפס חופשיים הייתה על הפנים אז עבדתי בעיקר ליד הקיר.

האמת שהרגשתי די טוב - המפרקים, הכתפיים, הרגליים.. הכל הרגיש פרש. פשוט הפוזיציה הייתה מוזרה.

בגדול פשוט צריך לשמור על הכל ישר (מרפקים, רגליים).
הצלחתי להחזיק קצת חופשי כשהייתי ליד הקיר אבל לא יותר מדי.

התכנון מכאן לעשות אימון כל יומיים-שלושה (לפחות יום אחד מנוחה בין לבין), ולהפסיק את האימון כשאני מרגיש כבר מותש ולא לנסות לסחוט.

אני חושב שהעמידות ידיים כל יום היום קצת יותר מדי, בעיקר על מפרק כף היד. הסיבה שהיה לי כל כך נוח להישען על הכריות ולקפל מעט את המרפקים היא שהמפרק היה מותש ולכן הרגיש הכי נוח לאזן בעיקר עם הכתפיים והטרפזים.

גם לא הולך לחשוב על זה יותר מדי, פשוט לזרום עם זה, פשוט להיכנס לאימון ולצאת ממנו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 06/02/21

שקלתי היום 65.9 שזה הכי נמוך שלי כבר הרבה מאוד זמן, אבל קמתי מאוחר אז אני יודע שזה לא באמת נחשב (שקילה מאוחרת מהרגיל).
בכל זאת זה קצת מלחיץ אותי, ואני לא יודע מה לחשוב.

הרגשתי די טוב היום, הצלחתי להשלים קצת שעות שינה, הייתי די עירני, לא הרגשתי כבד או משהו.

יש קצת סורנס ברגליים ובכתפיים מהעמידות ידיים אבל זו לא בעיה. הגב גם הרגיש קצת תפוס עוד מהאימון הקודם אבל לא חשבתי שזו תהיה בעיה גם כן.

טוב, טעיתי.

Chin Ups:
1x2x27kg
1x3x25kg
3x3x23kg
last set 10 sec isometric hold

3x8

Single-Arm Banded Rows:
3x15

extra 30 reps both arms after last set

Concentration Curls:
1x12x10kg
2x8x10kg

3x35

1x8
1x6
1x6

בסט האחרון הוספתי 2 חזרות של ירידה איטית, החזקה, ירידה לרצפה ועלייה מדדסטופ.

כן אז הלך תחת במתח, לא הלך בכלל בכלל בכלל. לא יודע אם להחשיב את זה כיום רע או בתור ריגרסיה אמיתית.
מצד אחד, באימון הקודם גם לא הלך טוב. מצד שני, באימון הקודם הוספתי מלא שיט והגעתי מלא לכשל, מה שיכל להשפיע על האימון היום.

בפרונציה פשוט עשיתי את השלושה סטים הקלים האלה, לא יודע אם יש לזה יתרון כלשהו אבל שיהיה.

בגדול אני חושב שצריך במתח לשמור על הרגליים מאחורה, ולשמור שלא יזרקו לכל עבר. מקווה שאזכור לעשות את זה בפעם הבאה ושילך יותר טוב.

מעבר לזה לא לקחתי את האקססוריז רחוק היום. בשנייה שהרגשתי שהטכניקה קצת נשברת הפסקתי, כדי לא לבנות עוד תשישות. באימון הקודם פשוט דחפתי חזק יותר בניסיון לפצות אבל נראה שזה לא היה שווה את זה בכל אופן.

משהו שכן הלך די טוב זה הרולאאוט, אני חושב שהקיו של לשמור על הפוזיציה של הרגליים ולהביא את התנועה מהידיים עובד די טוב.
משהו חשוב שהבנתי תוך כדי זה לחדש את הפוזיציה כל חזרה - אלביישן ופרוטראקשן, כי מאבדים חלק מהפוזיציה בסוף החזרה, כמו שבבנץ' מאבדים חלק מהדיפרשן והריטראקשן - אבל הפוך.

גם הצלחתי לשמור על הידיים ישרות יותר שזה טוב.

לא אימון טוב ואני קצת מאוכזב אבל זה מה יש.

היומיים הקרובים שוב יהיו מאוד עמוסים אבל אנסה בכל כוחי להכניס מחר אימון.

כבר יוצא שאני אומר את זה בסוף כל עדכון, אבל אולי הגיע הזמן לאכול יותר...

קרא את שאר עדכון הלוג...

אין חובה שהם יהיו מאחורה, לא משנה איפה הם נמצאות כל עוד אתה לא משתמש בהם למומנטום
הכי קל תצליב אותם פשוט והם לא יתעופפו

מתעופפות גם כשהם מוצלבות. אני לא בועט איתן אבל בכל זאת מרגיש שהשינוי בפוזיציה עושה הבדל.

אפשר גם לשים מקדימה פשוט נראה לי סתם יותר מדי בטן

מתעופפות גם כשהם מוצלבות. אני לא בועט איתן אבל בכל זאת מרגיש שהשינוי בפוזיציה עושה הבדל.

אפשר גם לשים מקדימה פשוט נראה לי סתם יותר מדי בטן
לי קשה יותר כשאני חושב לשים אותם מאחורה. לא יודע אם זה לטובה או לרעה, אבל כשהמטרה היא יותר משקל וזה עדיין נחשב בסדר מבחינת טכניקה...

לי קשה יותר כשאני חושב לשים אותם מאחורה. לא יודע אם זה לטובה או לרעה, אבל כשהמטרה היא יותר משקל וזה עדיין נחשב בסדר מבחינת טכניקה...

גם לי. בגלל זה אני חושב שאחשיב את זה כצ'יטינג.

עדכון לוג: 07/02/21

הייתי אחרי רכיבה של איזה שעה (לא מהיר מדי או משהו, סתם הייתי צריך לעבור בכמה מקומות). אכלתי עוד קצת לפני האימון והרגשתי די טוב.

Back-To-Wall HSPU:
1x5
3x4
2x3

1x12
1x13
1x12

כאן הייתה לצערי הפסקה של חצי שעה+

Push Ups:
1x12x23kg
2x9x23kg

Lateral Raises:
1x20x7.5kg
1x15x7.5kg
1x15x12.5kg + 30 partials

1x12x25kg
1x11x25kg
1x9x25kg

1x12x7.5kg
2x9x7.5kg

התחיל טוב, המשיך לא כלכך טוב.

אין לי כוח לפרט כי אני באמת עייף ודי מבואס מזה. בפייק פושאפס הייתי כבר עייף כנראה אז לא מייחס חשיבות למה שהיה שם אבל השכיבות סמיכה קצת ירדו שוב.

בהרחקות ניסיתי להרגיש יותר את הכתף הצידית, הרגיש די טוב, גם הרבה פחות מתיש מהרגיל אבל פאמפ יותר טוב.

זהו.

כמה ימים עמוסים לפניי אבל אנסה להסתדר עם זה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 10/02/21

עשיתי אתמול עמידות ידיים אבל לא עידכנתי. הרגיש ממש טוב והפוסטורה הייתה די טובה. הבנתי שעובד לי הכי טוב כשאני פשוט עושה מה שמרגיש טוב בלי לחשוב יותר מדי (מעבר לליישר את הרגליים כי זה נחוץ), כי מה שמרגיש טוב = באלאנס.

בכל מקרה, ישנתי היום שנצ של משהו כמו שלוש וחצי שעות אחרי איזה שבועיים בלי שינת לילה איכותית.
פחדתי שקמתי מאוחר מדי ושאצטרך להתאמן מאוחר בגלל שארגיש מלא מדי אבל בסופו של דבר הרגשתי די טוב.

Chin Ups:
1x8x14kg
1x6x14kg
1x6x12kg
2x6x10kg

3x8

Single-Arm Banded Rows:
2x20
1x15

extra 25 reps both arms after last set

Concentration Curls:
1x10x10kg
1x7x10kg
1x6x10kg
1x20x5kg

3x40

Ab Wheel Rollouts:
3x12

Chin Ups - עבדתי נקי יותר אם כי לא ממש שמרתי על הרגליים מאחורה (אבל כן השתדלתי והטכניקה הושפעה לטובה), אז אפשר להגיד שעדיין יש צ'יטינג והטכניקה סוג של נשברת.
אבל, לא עשיתי הייפ אפ לפני הסטים, וניסיתי להתמקד בכל חזרה בפני עצמה ולא לעשות כל מה שאני יכול בשביל להגיע למספר חזרות מסויים.

בפעם הבאה שאעשה "נפח" (מירכאות כי יצא שעשיתי 4 סטים של 6 ורק אחד של 8) אוריד משקל, אולי אפילו ל10 כי אני לא בטוח שכשעשיתי עם המשקל הזה אז הטכניקה הייתה כזו טובה. אבל נראה.

ביום הכבד יותר כנראה גם אוריד משקל למען שיפור טכניקה.

מרגיש הרבה יותר את הגב מבדרך כלל. אולי בייספס לא באמת היו הגורם המגביל והרגשתי ככה בגלל שהטכניקה גרמה לי לחשוב ככה.

Pronated Pull Ups - הסט השני היה ממש קשה והשלישי היה קצת קל יותר. או שלא נחתי מספיק בין הראשון לשני או יותר מדי בין השני לשלישי. או שניהם. בגדול זה מרגיש ממש טוב.

Single-Arm Banded Rows - אני רוצה לעשות את זה פרונייטד. עשיתי בהכל חוץ מבתחילת הסט השלישי שאז פתאום שמתי לב שאני באחיזה ניטרלית. לא כזה משנה אבל שיהיה.
מנסה להקפיד שהטורסו ישאר ישר ולא יסתובב לצד.

Ab Wheel Rollouts - להכניס את הראש, עזר מאוד לפתוח את הכתפיים כמו שצריך מבלי שהרגשתי שנכנסו לפוזיציה רגישה מדי, והצלחתי לשמור על הידיים ישרות, וזה הכי טוב שהתרגיל הזה אי פעם הרגיש.

לא אימון ממש טוב מבחינת ביצועים אבל הוא הרגיש פשוט נכון, לא יודע להסביר את זה, והיה פאמפ ממש טוב. יכול להיות שאני פשוט מרגיש ממש טוב בגלל האקסטרה שינה והירידה בלחץ מהלימודים.

הזעתי בפעם הראשונה בהרבה זמן וזה מרגיש טוב.

בכל מקרה, היה נחמד, גם העמידות ידיים אתמול כמו שציינתי.
אז זהו להיום ומקווה שירגיש טוב גם מחר.

אוסיף גם שעוד איזה שבועיים המכונים אמורים לחזור ממה שהבנתי. לא ממש אופטימי אבל לא יכול לחכות.

אין לי מושג אם אני מקבל תו ירוק אם הייתי חולה קורונה לפני חמישה חודשים אבל אני מקווה מאוד שכן, כי להתחסן לא נותנים למחלימים, ואני לא מעוניין לחכות עוד יותר זמן בשביל לחזור למכון. באמת לא מסוגל לחכות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית