- פותח/ת השרשור
Dmk עדכן/ה את הלוג ״קנדיטו ועמידות ידיים״:
עדכון לוג: 23/01/21
קרא את שאר עדכון הלוג...
עדכון לוג: 23/01/21
בקרוו פוז טו הנדסטנד יש קצת התקדמות - עשיתי החזקות סטטיות של הרגליים באוויר אחרי הניתוק. ראיתי שצריך להישען טיפה קדימה וזה מן הסתם מאוד עזר לשמור על היציבות.
אני עדיין קצת מפחד ללחוץ למעלה ככה שזה יהיה משהו שאצטרך להתגבר עליו בהמשך.
עשיתי 3 סטים של 4 חזרות, ואני לא יודע עד כמה זה באמת היה יעיל, כי בסוף הסט אני כבר לא באמת מרוכז.
ראיתי שצריך להיות מסוגל להחזיק ל-5 שניות ואז כנראה כבר יש מספיק חוזק לזה אז כנראה שרק צריך לתרגל יותר ספציפית.
2x2
Elevated Deficit Pike Push Up:
3x12
(Push Ups (Tempo:
3x10x23kg
Lateral Raises:
2x15x12.5kg
1x15x12.5kg + 20 partials
Close-Neutral Grip Push Ups:
1x11x25kg
2x9x25kg
Overhead Single-Arm Extensions:
1x10x10kg
1x7x10kg
1x6x10kg
מרוצה מהחזרות שנוספו.
Elevated Deficit Pike Push Up - טכניקה נראה לי קצת השתפרה, ואחרי הסט השלישי אני חושב שהבנתי את הבעיה. פשוט צריך לעשות קצת יותר פרוטראקשן.
בסט הראשון והשני ניסיתי לקרב את הרגליים אל כפות הידיים, ונראה שזה עזר אבל לא מספיק, והזווית במרפק הייתה מאוד חדה, מה שכנראה גרם לטרייספס להתערב לא מעט.
בסט השלישי ניסיתי להרחיק קצת את הרגליים וכפות הידיים והתמקדתי יותר בפרוטראקשן, ונראה לי שזה מה שהיה חסר - פשוט לעשות פרוטראקשן תוך כדי שאני שומר על הישבן למעלה. לא באמת כזה פשוט אבל אנסה ליישם באימון הבא.
מבחינת ההתקדמות - אני די שמח, אבל הטרייספס שלי מורגשים כרגע לא מעט.
כן אוסיף גם שזה היה ממש קשה ואני לא אתפלא אם באימון הבא לא אצליח בכלל להגיע לביצועים זהים.
Push Ups - בסט הראשון ממש הרגשתי את הכתפיים והיה לי ממש קשה. בשני היצרתי קצת את האחיזה אני חושב והיה קשה יותר לנעול אם כי הרגיש קל יותר על הכתף. בסט השלישי החזרתי לאחיזה של הסט הראשון בערך וגם היה מאוד קשה.
אני חושב שנטתי קצת לצד ימין בסט האחרון.
בגדול אני לא בטוח עד כמה שמרתי על הטמפו אבל ככה או ככה בקושי הצלחתי לסיים אז זה מה שיש. כנראה שזה יקח מכה גדולה יותר משציפיתי בגלל הכתפיים שבאות קודם.
גם הכתפיים וגם היד האחורית די מותשים בשלב הזה של האימון.
Close-Neutral Grip Push Ups - החלטתי פשוט להוסיף עוד 2 קילו כי ראיתי שהייתה חסרה רק חזרה אחת עם המשקל הקודם. סך הכל סבבה.
Overhead Single-Arm Extensions - לא אהבתי את הטכניקה אז עבדתי יותר איטי מהסט השני והחזרות ירדו. אני חושב שבאימון הבא פשוט אוריד בחזרה משקל ואתרכז יותר על להרגיש את הטרייספ.
עשיתי בסוף סט של 9 עם 5 קילו וזה היה די קשה האמת. פשוט צריך לעבוד נקי.