נק' מוניטין:
2,305
- 3,535
- 1,249
- מיינדסט
אם הוא 11 שנים בתפקיד, כנראה שהוא יודע אל העבודה..בגלל זה הוא סוחט אותנו כבר שנים..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם הוא 11 שנים בתפקיד, כנראה שהוא יודע אל העבודה..בגלל זה הוא סוחט אותנו כבר שנים..
יודע ללא ספקאם הוא 11 שנים בתפקיד, כנראה שהוא יודע אל העבודה..
זה לא בעיה בשיטת הממשל, אלא בעם ובפוליטיקה.הדמוקרטיה לא מתה עדיין, אתם צריכים להירגע.
הדבר היחיד שקרה, זה שפתאום אנשים הבינו כמה הכוח של הגוף היחיד שאנחנו בוחרים ישירות (הכנסת) הוא צימוק לעומת הכוח של שאר הרשויות. כבר שנים הרשות השופטת והרשות המבצעת מתקוטטות ביניהן מי תשלוט על הרשות המחוקקת, והכנסת לא יכולה לעשות דבר מלבד להסתכל מהצד.
זה קורה בעיקר בגלל שיטת הממשל, אבל גם בגלל אופוזיציה שבאופן שיטתי במשך עשור מתבטלת ומהווה חותמת גומי של הקואליציה.
אני מכבד אותך והכל אבל ברגע שאמרת "בוא נחליף את העם" במקום את השלטון בדרך דמוקרטית.. איבדתי אותך קצת..זה לא בעיה בשיטת הממשל, אלא בעם ובפוליטיקה.
הקואליציה הפכה להיות חותמת גומי של הממשלה, מאז שביבי בשלטון הוא השתמש במשמעת קואליציונית על כל שטות, ודאג לשטח כל מי שמאז להתנגד לו, זה למה חברי הליכוד בעמדות מפתח הם לא האנשים שנבחרו במקום גבוה בפריימריז, אלא האנשים שליקקו הכי הרבה לביבי.
הבעיה בעם היא שהם ממשיכים להצביע לביבי בכמויות למרות האפס שהוא
אמרתי נחליף את העם? לא.אני מכבד אותך והכל אבל ברגע שאמרת "בוא נחליף את העם" במקום את השלטון בדרך דמוקרטית.. איבדתי אותך קצת..
הבעיה בעם היא שהם ממשיכים להצביע לביבי בכמויות למרות האפס שהואאמרתי נחליף את העם? לא.
העם יאכל את מה שהעם יבשל, בעיה שלו.
הבעיה היא ברודן שמוכן לרסק את כולם והכל כדי להישאר בשלטון
זה לא משהו ייחודי לישראל, אנשים נוטים להצביע עם הבטן ולא עם הראש, עם מישהו שמשדר להם את מה שהם רוצים לשמוע, גם אם הם יודעים שזה שקר.הבעיה בעם היא שהם ממשיכים להצביע לביבי בכמויות למרות האפס שהוא
-זה מה שאמרת..
אתה חושב שהבעיה בעם? בבקשה לך תהיה חבר כנסת, תעשה הסברות, תגיד לעם מה אתה חושב כדי שיהיו בתודעה
אין בעיה בעם, זה שלא כולם מסכימים איתך זה לא אומר שיש בעיה בעם.
בבחירות יש בד"כ שמאל/ימין ועוד כמה סחטנים כמו חרדים/ערבים/מפלגות ימינה למינהם ולפעמים עוד כמה צבעים, שהלכה למעשה, המפלגות הקטנות האלה עם הסחטנות, מה לעשות ככה זה בעוגה הדמוקרטית קובעים מה יהיה..
העם מורכב מכאלו ואלו אנשים שמצביעים לפי צו מצפונם או כי" אין מישהו אחר יותר טוב"
להגיד הבעיה בעם זה לא משהו קביל, אבל היי, זכותך להביע את דעתך.. לקרוא לו רודן? הגזמת. הוא קיבל מנדט בבחירות, וזכותו לעשות כרצונו כל עוד הוא עומד בקו עם החוק.
מאז שהמציאו את הטלוויזיה בערך זה "ככה"זה לא משהו ייחודי לישראל, אנשים נוטים להצביע עם הבטן ולא עם הראש, עם מישהו שמשדר להם את מה שהם רוצים לשמוע, גם אם הם יודעים שזה שקר.
תשלב עם זה מסורת של הצבעה שאנשים מצביעים למי שההורים שלהם הצביעו וקיבלת עודף קולות שלא קשורות למי באמת ראוי יותר
גנץ נתן תקווה לאנשים לפני שהוא ריסק אותה, לא רק כי הוא הצטלם טוב.מאז שהמציאו את הטלוויזיה בערך זה "ככה"
לפני זה מנהיגים היו אשכרה נושאים נאומים
היום זה למי יש בלורית יותר מרשימה גם אם ההתבטאות שלו לא בדיוק מאה אחוז
לדוגמא גנץ בקמפיינים האחרונים של הבחירות, הבחור לא היה 100 אחוז רהוט בלשון המעטה
אבל הוא הצטלם טוב..
גנץ נתן תקווה לאנשים לפני שהוא ריסק אותה, לא רק כי הוא הצטלם טוב.
שהוא ימין לא משיחי עם תוכנית ומפלגה לא מורכבת מפאנאטים.לא יודע איזה תקווה קיבלת ממנו
אני חושב שהוא צדק שם. זה לא תיעדוף של מחבלים, אלא תיעדוף חיי אזרחים אפשריים, גם אם הם שייכים לאויב.שהוא היה רמטכ"ל הוא דאג להבהיר לכולם שחיי אוייב יותר חשובים מחיי העם עליו הוא היה אמור לשמור, בנאדם שמעדיף שימותו חיילים ולא מחבל לא ראוי להנהגה, סלח לי שאני אומר את זה, אבל הוא לא נתן תקווה ולא נעליים, ומי שהצביע לבנאדם ששם את חיי האויב קודמים לחיי אזרחינו, להצביע לו זה לא להצביע מהבטן ולא מהראש זה להצביע מהישבן
נאום הכלניות לצורך העניין אם דיברתי אליך בסינית
סלח לי שהאידאולוגיה שלי שונה משלךאני חושב שהוא צדק שם. זה לא תיעדוף של מחבלים, אלא תיעדוף חיי אזרחים אפשריים, גם אם הם שייכים לאויב.
חיילים עם כל הכבוד שיש לי אליהם, הם חיילים, הם מאומנים ומיועדים להגן על חיי אדם. האזרחים שהאויב משתמש בהם כמגן אנושי הם אזרחים. לדעתי כן יש מקום לסכן חיי חיילים כדי להציל חיי אזרחים, גם אם הם לא אזרחים שלנו. זו החובה המוסרית של כל צבא שמתיימר להיות מוסרי.
ודרך אגב, ביבי היה ראש הממשלה בתקופה, האחריות נופלת גם עליו
אני מסכים עם מה שאתה אומר, אבל זה שונה מהסיטאוציה המדוברת.סלח לי שהאידאולוגיה שלי שונה משלך
אבל אני מעדיף בכל יום שימותו אלף מחבלים או אלף אזרחים של האויב מאשר שייפול שיערה מראשו של אזרח של המדינה שלנו. וזה שהוא חייל לא אומר שמותר לנו להקריב את החיים שלו בשביל האויב.
המחרטטים בתשובההדמוקרטיה לא מתה עדיין, אתם צריכים להירגע.
הדבר היחיד שקרה, זה שפתאום אנשים הבינו כמה הכוח של הגוף היחיד שאנחנו בוחרים ישירות (הכנסת) הוא צימוק לעומת הכוח של שאר הרשויות. כבר שנים הרשות השופטת והרשות המבצעת מתקוטטות ביניהן מי תשלוט על הרשות המחוקקת, והכנסת לא יכולה לעשות דבר מלבד להסתכל מהצד.
זה קורה בעיקר בגלל שיטת הממשל, אבל גם בגלל אופוזיציה שבאופן שיטתי במשך עשור מתבטלת ומהווה חותמת גומי של הקואליציה.
בנוגע להתנגדות של ביבי, זה נטו משום שהוא יודע שהוא נכשל בטיפול במשבר הקורונה, והוא פשוט חיפש מישהו לטפול עליו את האשמה כך שיוכל להגיד בעוד שבועיים כשנצטרך לסגור את המדינה "אני התנגדתי לזה אבל יפעת שאשא-ביטון פתחה את חדרי הכושר וגרמה להדבקות המוניות" (אגב, זה יקרה גם אם אנשים ידבקו בחדרי הכושר וגם אם לא. אנחנו פשוט איבדנו שליטה על המגיפה).
עם כל הכבוד למוסריות.אני מסכים עם מה שאתה אומר, אבל זה שונה מהסיטאוציה המדוברת.
גם אני בעד שימותו אלף מחבלים בשביל אזרח אחד, אבל אני לא מוכן שימותו אזרחים רבים בשביל חייל אחד, או אפילו כמה.
חיילים בהגדרה הם לא אזרחים, ונכון שהם הבנים של כולנו, אבל הם חיילים, ואין סיבה שהם ירו בחופשיות על אזרחים, הם אמורים להגן על כל האזרחים, אחרת הם לא שונים ממחבלים עם דגל ישראל
ואי מאה אחוז מסכים.והוא פשוט חיפש מישהו לטפול עליו את האשמה
אז אני לא לגמרי מסכים איתך, אני חושב שצבא זה צבא ואזרחים זה אזרחים, וההפרדה הזאת היא מה שמבדיל בינינו לטרוריסטיםעם כל הכבוד למוסריות.
אם יש ולו החשש הכי קטן לשלומם של חיילנו, שיירו חופשי על אזרחים. חייל שמחבל עומד לזרוק עליו אבן או לדקור אותו ומפחד לירות בגלל המקרה של אזעריה הוא טיפש, עדיף לשבת בכלא מאשר שאמא שלך תבכה על זה שמתת.
אנחנו מדינה שאחראית על שלומם של האזרחים שלנו. עושים מה שאפשר כדי למנוע פגיעה ב"אזרחים" החפים מפשע של האויב אבל אם יש חשש הכי קטן לחייהם והדרך היחידה להציל את עצמם זה להרוג אזרחים חפים מפשע, שיעשו את זה!
אז בגלל שהאזרח הישראלי א' הוא רכושו של הצבאאז אני לא לגמרי מסכים איתך, אני חושב שצבא זה צבא ואזרחים זה אזרחים, וההפרדה הזאת היא מה שמבדיל בינינו לטרוריסטים
לדעתי אם אנחנו מתיימרים להיות הצבא המוסרי במזרח התיכון, אז כן.אז בגלל שהאזרח הישראלי א' הוא רכושו של הצבא
אז מותר להקריב את חייו בשם המוסריות כדי לא לפגוע בחיים של חפים מפשע בצל האויב?
פה דעותינו נחלקות.