הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון RAD-140 + OSTARINE

• פותח/ת השרשור DeL0x
  • פורסם בתאריך

DeL0x

משתמש מתחיל
132
20
נק' מוניטין:
29
132
20
מצב נוכחי בן 21, 177, 73 קילו, לאחר חיטוב מסיבי למדי מ 25 אחוז שומן לפחות אם לא 30 אחוז ל15 פחות או יותר (94 קילו ל 73 קילו. כמובן שזה לא היה חיטוב רציף, היו עליות לנייטרלי ולפלוס קלורי בתקופות מסוימות).
בדיקות דם בסיסיות מהרופאה בטווחי הנורמה. הצלחתי להשיג רק FREE TEST מהרופאה בכל הקשור להורמונים.
upload_2020-7-13_20-31-46.png

כרגע המטרה היא להיכנס לפלוס קלורי קטן יחסית (סביב ה 250-300 מעל המאזן הנייטרלי) לעלות במסה באופן נקי יחסית ולחזק את זה ביחד עם סייקל של אוסטרין וראד-140.
1. רציתי לדעת האם הסייקל תואם את המטרה, או שעלי לשנות את האוסטרין למשהו אחר? לא מעוניין להביא טסט בסיס מאחר וזה נצרך בהזרקה.
2. איזה בדיקות דם אני אצטרך לבקש מהרופאה שוב ופעם ולהתעקש עליהן?
3. רצוי שלא לומר לה לשם מה הבדיקות שלא יהיה תיעוד שאני לוקח תרופות מרשם באופן עצמאי או שזה לא רלוונטי?
4. אני ארצה להתחיל במינונים נמוכים מאוד של ראד 10 מג ואוסטרין 20 מג,, מינונים הגיוניים להתחלה?
5. חברה מומלצת לרכוש ממנה- ביוסיינס טיפות או BVL כדורים?
6. פיסיטי לסייקל שכזה? האם בכלל יהיה שיתוק ציר כזה משמעותי?

תודה מראש לעונים 😃

נערך לאחרונה:
עוד שאלה שיש לי למי שהתנסה באוסטרין (מאמין שזה תקף לכל הסארמס),,
כמה מהמסת שריר שעולים הגוף מצליח לשמור אחרי הסייקל,, צונח משמעותית או שהרוב נשמר?
זה תלוי בהרבה מאוד פקטורים, תזונה, גנטיקה, אימונים, מתח נפשי, שינה ועוד...

בהנחה שתשמור עליהם, כנראה 80~95 אחוז יישמר.

• פותח/ת השרשור

שמבחינת הגנטיקה אני חסר השפעה פה.
1. אחרי הסייקל להישאר עדיין בפלוס קלורי קטן של 300 קל מעל הניטרלי.
2. מתח נפשי לא נצפה באופק, במצב מאוד נוח ויציב בחיים.
3. שינה 7 שעות כל לילה ברזל ואפילו עוד שעה שנצ במהלך היום.

נניח שבאמצע הסייקל אני מפתח תסמינים של גינו, מה עושים עם זה?

יש לך אשכול מפורט לשלוח לי על PCT בכללי ואולי אפילו איך אני משתמש בזה ספציפית לסארמס מאחר וגם אם תהיה השבתה של הציר זה לא כמו השבתה שיש בסייקל רגיל. אצרך לדעת להתאים את זה לתוצאות בדיקות דם שיצאו לי

שמבחינת הגנטיקה אני חסר השפעה פה.
1. אחרי הסייקל להישאר עדיין בפלוס קלורי קטן של 300 קל מעל הניטרלי.
2. מתח נפשי לא נצפה באופק, במצב מאוד נוח ויציב בחיים.
3. שינה 7 שעות כל לילה ברזל ואפילו עוד שעה שנצ במהלך היום.

נניח שבאמצע הסייקל אני מפתח תסמינים של גינו, מה עושים עם זה?

יש לך אשכול מפורט לשלוח לי על PCT בכללי ואולי אפילו איך אני משתמש בזה ספציפית לסארמס מאחר וגם אם תהיה השבתה של הציר זה לא כמו השבתה שיש בסייקל רגיל. אצרך לדעת להתאים את זה לתוצאות בדיקות דם שיצאו לי

כמה מסת שריר תשאר אחריי הסייקל תלוי בעיקר בגנטיקה שלך ובמצב ההתחלתי שלך (נניח שיש לך אפס מסת שריר ואני בכוונה מקצין סביר להניח שתצליח להשאיר הרבה מהמסה שצרבת במהלך הסייקל), מה שתלוי בך זה תזונה, שינה, אימונים, מצב נפשי. כל אלו יכולים לעזור אבל שוב, גנטיקה תקבע באופן מוחץ.

לגביי גינו, במינון נמוך של אוסטרין קשה לי לראות אותך מפתח גינו, אבל אם בכל זאת אתה מרגיש עיקצוצים בפטמה זה מה שהייתי עושה-

***זו לא המלצה בשום אופן, אני לא רופא ולא מתיימר לתת חוות דעת רפואית כזו או אחרת***

דבר ראשון כלל ברזל, בדיקות דם.
במידה ולא עשית ואתה בטוח במאה אחוז שאתה מתחיל לפתח גינו הייתי לוקח חצי כדור של ארימידקס פעמיים בשבוע.
אם אתה תחליט לקחת AI אחר אז קח בחשבון מינונים שונים.

• פותח/ת השרשור
כמה מסת שריר תשאר אחריי הסייקל תלוי בעיקר בגנטיקה שלך ובמצב ההתחלתי שלך (נניח שיש לך אפס מסת שריר ואני בכוונה מקצין סביר להניח שתצליח להשאיר הרבה מהמסה שצרבת במהלך הסייקל), מה שתלוי בך זה תזונה, שינה, אימונים, מצב נפשי. כל אלו יכולים לעזור אבל שוב, גנטיקה תקבע באופן מוחץ.

לגביי גינו, במינון נמוך של אוסטרין קשה לי לראות אותך מפתח גינו, אבל אם בכל זאת אתה מרגיש עיקצוצים בפטמה זה מה שהייתי עושה-

***זו לא המלצה בשום אופן, אני לא רופא ולא מתיימר לתת חוות דעת רפואית כזו או אחרת***

דבר ראשון כלל ברזל, בדיקות דם.
במידה ולא עשית ואתה בטוח במאה אחוז שאתה מתחיל לפתח גינו הייתי לוקח חצי כדור של ארימידקס פעמיים בשבוע.
אם אתה תחליט לקחת AI אחר אז קח בחשבון מינונים שונים.

קודם כל ברור לי שמה שנאמר פה זה לא חוות דעת רפואית ואני אבדוק 10 פעמים כל מה שנאמר לי פה עם עוד אנשים ובאינטרנט בכלל.

אין ספק שבדיקות דם הם כלל ברזל, מה אני צריך לבדוק בשביל לדעת את זה בוודאות?

נניח ואני מתחיל ב 15 מג אוסטרין ומעלה ל 25 איך אפשר לדעת אם אני יכול למשוך את זה 12 שבועות או 8 שבועות? לפי הרגשה אישית וכמה "מרוסק" אני מרגיש?

אם אתה כבר עושה בדיקות דם אז הייתי מנסה להוציא כמה שיותר מהקופת חולים.

טסט כללי
טסטוסטרון חופשי (בספק שהקופ״ח תאשר)
LH
FSH
אסטרדיול\אסטרוגן
SHBG

פרולקטין ו HCT בטח פחות רלוונטי לאוסטרין, אבל אם אפשר אז למה לא...
והייתי בודק גם כולסטרול LDL HDL

• פותח/ת השרשור
אם אתה כבר עושה בדיקות דם אז הייתי מנסה להוציא כמה שיותר מהקופת חולים.

טסט כללי
טסטוסטרון חופשי (בספק שהקופ״ח תאשר)
LH
FSH
אסטרדיול\אסטרוגן
SHBG

פרולקטין ו HCT בטח פחות רלוונטי לאוסטרין, אבל אם אפשר אז למה לא...
והייתי בודק גם כולסטרול LDL HDL

• Complete Blood Count
  • Glucose
  • Hemoglobin A1c
  • Cholesterol (מחולק ל-LDL ו-HDL)
  • Triglycerides
  • Vitamin A
  • Vitamin B6
  • Vitamin B12
  • Vitamin D
  • Folic Acid (Folate)
  • Ferritin
  • Iron
  • Calcium
  • Phosphorus
  • ZINC
  • Magnesium
  • Manganese
  • Copper
  • AST
  • ALT
  • ALP
  • Bilirubin
  • GGT
  • Urea
  • BUN
  • Creatinine
  • eGFR
-----------
  • THS
  • Testosterone Total
  • SHBG
  • FREE ANDROGEN INDEX
  • LH
  • FSH

----------
מתכנן לבוא עם הרשימה הזאת לבדיקות דם לפני הסייקל. מה בדיוק מצביע על גינו בבדיקות דם?

נניח ואני מתחיל ב 15 מג אוסטרין ומעלה ל 25 איך אפשר לדעת אם אני יכול למשוך את זה 12 שבועות או 8 שבועות? לפי הרגשה אישית וכמה "מרוסק" אני מרגיש?

לא חושב שיש משהו שמצביע על גינו בבדיקות דם. אולי אסטרוגן גבוה, אבל מניח שאת זה היית מרגיש ביום יום.

תקשיב זה מבורך שאתה נחוש לבדיקות דם ושאתה ״לחוץ״ על זה, אבל באמת שבחרת את הסארמ הכי עדין שיש על פניו ובנוסף המינון מאוד נמוך. אלא אם כן אתה חסר מזל אין סיבה שתסבול מגינו / טסט׳ מרוסק

• פותח/ת השרשור
לא חושב שיש משהו שמצביע על גינו בבדיקות דם. אולי אסטרוגן גבוה, אבל מניח שאת זה היית מרגיש ביום יום.

תקשיב זה מבורך שאתה נחוש לבדיקות דם ושאתה ״לחוץ״ על זה, אבל באמת שבחרת את הסארמ הכי עדין שיש על פניו ובנוסף המינון מאוד נמוך. אלא אם כן אתה חסר מזל אין סיבה שתסבול מגינו / טסט׳ מרוסק

כן מבין.
בכללי אני קניתי גם ראד 140 שיהיה לי לסייקל נוסף מתישהו אחרי האוסטרין אז אני רוצה לסגור את הפינות לשאלות שיש לי כבר עכשיו אם אני יכול.
ללמוד על זה כמה שיותר לפני שאני בכלל מנסה משהו מזה.

בכל אופן כרגע מה שמדאיג אותי שאני עדיין לא יודע עליו מספיק זה כל עניין ה PCT.
יש גם ארימידקס, טמוקסיפן וכלומיד למי מה שראיתי פה בפורום,, מה ההבדלים? למה משמש כל אחד? אני ארצה שיהיו לי בבית לכל מקרה את התרופות הרלוונטיות למקרה וכן אצטרך PCT, לא בהכרח באוסטרין סולו אולי אם אני אקח בעתיד את הראד או ליגנדרול וכו..

כן מבין.
בכללי אני קניתי גם ראד 140 שיהיה לי לסייקל נוסף מתישהו אחרי האוסטרין אז אני רוצה לסגור את הפינות לשאלות שיש לי כבר עכשיו אם אני יכול.
ללמוד על זה כמה שיותר לפני שאני בכלל מנסה משהו מזה.

בכל אופן כרגע מה שמדאיג אותי שאני עדיין לא יודע עליו מספיק זה כל עניין ה PCT.
יש גם ארימידקס, טמוקסיפן וכלומיד למי מה שראיתי פה בפורום,, מה ההבדלים? למה משמש כל אחד? אני ארצה שיהיו לי בבית לכל מקרה את התרופות הרלוונטיות למקרה וכן אצטרך PCT, לא בהכרח באוסטרין סולו אולי אם אני אקח בעתיד את הראד או ליגנדרול וכו..

אני יכול להסביר לך מה על אחד מהם ולמה הוא משמש, אבל אני באמת חושב שעדיף לך לנבור באינטרנט וללמוד לבד, זה יעשה לך רק טוב

• פותח/ת השרשור
אני יכול להסביר לך מה על אחד מהם ולמה הוא משמש, אבל אני באמת חושב שעדיף לך לנבור באינטרנט וללמוד לבד, זה יעשה לך רק טוב

כן אין ספק שאני אתחיל לנבור באינטרנט לדעת מה בדיוק המכניזם של PTC. אם יהיו לי שאלות על זה אפתח אשכול חדש ייעודי לנושא.

בכל אופן אני סגור על הסייקל שיהיה אוסטרין סולו 15-25 מג.

ממש תודה לכל מי שהגיב פה ועזר 🏋️😅

עדיף לי להריץ ראד סולו?
להתחיל ראד ב 10 ולעלות לאט לכיוון ה 20?
או לעשות סטאק ביניהם ולהוסיף רק 10 מג של אוסטרין?

משמעותי מאוד ה 10 מג אוסטרין מבחינת סייד אפקטס? זה מינון נמוך בכל זאת

הקפצה
אני על 5 מג ראד ולא מרגיש צורך לעלות. גם מבחינת תופעות לוואי אני די מאוזן ואני מרגיש שאם אעלה במינון אני אפגע יותר אשר ארוויח. אל תתחיל ב10 במידה והחומר שלך אמיתי ולא מסונן אין סיבה בעולם

• פותח/ת השרשור
אני על 5 מג ראד ולא מרגיש צורך לעלות. גם מבחינת תופעות לוואי אני די מאוזן ואני מרגיש שאם אעלה במינון אני אפגע יותר אשר ארוויח. אל תתחיל ב10 במידה והחומר שלך אמיתי ולא מסונן אין סיבה בעולם
באופן עקרוני אני עושה בסוף אוסטרין סולו,, סייקל הבא אני אעשה ראד.

הזמנתי אותם מסיינס ביו, התלבטתי בין BVL אבל אמרו פה שזה סקאם.
על פניו נראה שסיינס ביו אמינים, ראיתי כמה חברה מפה משתמשים.
מאיפה הראד שלך? פרובן פפטיידס או סיינס ביו גם?

אתה תעשה PCT אחרי הראד?

באופן עקרוני אני עושה בסוף אוסטרין סולו,, סייקל הבא אני אעשה ראד.

הזמנתי אותם מסיינס ביו, התלבטתי בין BVL אבל אמרו פה שזה סקאם.
על פניו נראה שסיינס ביו אמינים, ראיתי כמה חברה מפה משתמשים.
מאיפה הראד שלך? פרובן פפטיידס או סיינס ביו גם?

אתה תעשה PCT אחרי הראד?
שלי מסיינס ביו- זה הדבר האמיתי. יש לי טמוקסיפין לא בטוח שאשתמש הכל תלוי בהרגשה וגם אנסה להשיג בדיקות דם. כרגע נשאר לי שבועיים וחצי ואני מרגיש נפילת טסט אבל לא כזאת שמצריכה pct. השתמשתי לפני ב5 מג lgd גם של סיינס ביו במשך חודש וחצי, ועצרתי אחרי חודש וחצי כי הרגשתי שאם אמשוך עוד שבועיים כן אפגע כבר פגיעה רצינית אז עצרתי ותוך 5 ימים הייתי כמעט כמו חדש אחרי שבועיים זה כבר היה מאחוריי.

• פותח/ת השרשור
שלי מסיינס ביו- זה הדבר האמיתי. יש לי טמוקסיפין לא בטוח שאשתמש הכל תלוי בהרגשה וגם אנסה להשיג בדיקות דם. כרגע נשאר לי שבועיים וחצי ואני מרגיש נפילת טסט אבל לא כזאת שמצריכה pct. השתמשתי לפני ב5 מג lgd גם של סיינס ביו במשך חודש וחצי, ועצרתי אחרי חודש וחצי כי הרגשתי שאם אמשוך עוד שבועיים כן אפגע כבר פגיעה רצינית אז עצרתי ותוך 5 ימים הייתי כמעט כמו חדש אחרי שבועיים זה כבר היה מאחוריי.

סלאמתק. כמה זמן סייקל אתה מכוון עם הראד? את כולו אתה עושה רק על 5 מג?

מה היו התוצאות אחי מבחינת משקל וויזואליות ? עליה בכוח?

מה היו התוצאות אחי מבחינת משקל וויזואליות ? עליה בכוח?
ויזואלית אני נראה הרבה יותר חטוב למרות שאני על פלוס קלורי של 100 קלוריות. עליתי קילו במשקל גוף אבל ויזואלית ירדתי לדעתי ב1-2 אחוז שומן. הורידים בולטים יותר. מבחינת עליה בכוח עליה זהה לעליה שצברתי עם lgd. עליה מאוד מהירה בעיקר ב4 שבועות הראשונים אחר כך העליה מתונה יותר. השוני בין lgd וראד העיקרי שמראד לא העלתי נוזלים והוא שיפר לי את הכושר הגופני בצורה מדהימה.
סלאמתק. כמה זמן סייקל אתה מכוון עם הראד? את כולו אתה עושה רק על 5 מג?
רק על 5 מג. מעל זה לא מרגיש צורך סתם אפגע יותר מתועלת גם ככה הטסט שלי לא בשיא עכשיו. (הוא לא נמוך אבל בטוח הוא ירד)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית