הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה למבינים בסארמס

Eyal1992

משתמש מתחיל
207
29
נק' מוניטין:
59
207
29
מסיים סייקל (קיצרתי אותו ל8 שבועות במקום 10 בגלל המצב יוצא לpct מוקדם)
שוקל לשלב stenbolic לתקופת חיטוב
יש לי ניסיון עם רוב הסראמס (ostrine, rad, lgd) שם אותם בצד כי זה בוודאות ידוע לי שמפריע לשיקום.
א. האם האפקט שווה את המחיר (הוא לא הכי זול)
ב. כפי שציינתי, אני יוצא לpct מוקדם ואם זה לא יפריע לשיקום
ג. שוקל מינון 20 מ״ג ליום
@frozen @שים
אשמח להמלצה למי שהתנסה איתו, תודה מראש מקצוענים

קח קרדרין במקום, Sr9009 עם זמן מחצית חיים די קצר וזה ידרוש ממך לקחת ממנו מספר פעמים ביום, קרדרין עובד על אותו משפחה של רצפטורים, הייתי מעדיף אותו במקום

ותשקיע בקרדיו כדי לעשות אותו משתלם, הוא עוזר לסיבולת לב ריאה אז שווה להשקיע בקרדיו איתו

ועוד משהו.. זה לא בדיוק סארם כי הוא לא משחק עם הציר

• פותח/ת השרשור
זהו, רציתי לוודא שהוא לא מדכא כי המטרה היא לקחת בתקופת השיקום, קרדרין אני יודע שלא מדכא את הציר והשאלה אם הוא תורם כמו הsr ונותן מראה יבש כמו שטוענים.

זהו, רציתי לוודא שהוא לא מדכא כי המטרה היא לקחת בתקופת השיקום, קרדרין אני יודע שלא מדכא את הציר והשאלה אם הוא תורם כמו הsr ונותן מראה יבש כמו שטוענים.

קרדרין מדכא תיאבון, מנסיון שלי איתו, להגיע למקרוס איתו נהיה קצת יותר מאתגר..

הוא נותן מרץ מה שנקרא endurance לרמה שבין הסטים אתה מזיז את האצבעות הידיים ועושה סיבובים מסביב לעצמך מחכה כבר שיעבור דקה כדי שתעשה כבר את הסט הבא

אם אתה 20 אחוז שומן אל תצפה ליותר מדי ממנו מבחינה ויזואלית

אם אתה 10-14 אחוז שומן אז כן הוא יכול לעזור לתת מראה יבש

הוא עובד עם אותו משפחה של רצפטורים של הppar

Sr9009 זה פשוט לבזבז יותר כסף ולקבל אותו תוצאות פחות או יותר למרות שלא ניסיתי סטנבוליק עדיין, ממה שקראתי עליו, עדיף כבר קרדרין מבחינת יחס עלות תועלת והצורך לקחת סטנבוליק מספר פעמים במהלך היום בגלל זמן החיים הקצר
רק הייתי ממליץ שדברים שאתה לא רוצה שהם יהיו מדכאי ציר, לקנות ממקור שאתה סומך עליו

אם אתה קונה משהו שהוא מדכא ציר וקיבלת משהו אחר שהוא גם מדכא ציר זה לא כזה נורא

אבל אם אתה קונה קרדרין ומקבל מוצר שהוא לא קרדרין והוא מדכא ציר, זה די באסה...
כנל לגבי mk677..

• פותח/ת השרשור
קרדרין מדכא תיאבון, מנסיון שלי איתו, להגיע למקרוס איתו נהיה קצת יותר מאתגר..

הוא נותן מרץ מה שנקרא endurance לרמה שבין הסטים אתה מזיז את האצבעות הידיים ועושה סיבובים מסביב לעצמך מחכה כבר שיעבור דקה כדי שתעשה כבר את הסט הבא

אם אתה 20 אחוז שומן אל תצפה ליותר מדי ממנו מבחינה ויזואלית

אם אתה 10-14 אחוז שומן אז כן הוא יכול לעזור לתת מראה יבש

הוא עובד עם אותו משפחה של רצפטורים של הppar

Sr9009 זה פשוט לבזבז יותר כסף ולקבל אותו תוצאות פחות או יותר למרות שלא ניסיתי סטנבוליק עדיין, ממה שקראתי עליו, עדיף כבר קרדרין מבחינת יחס עלות תועלת והצורך לקחת סטנבוליק מספר פעמים במהלך היום בגלל זמן החיים הקצר
רק הייתי ממליץ שדברים שאתה לא רוצה שהם יהיו מדכאי ציר, לקנות ממקור שאתה סומך עליו

אם אתה קונה משהו שהוא מדכא ציר וקיבלת משהו אחר שהוא גם מדכא ציר זה לא כזה נורא

אבל אם אתה קונה קרדרין ומקבל מוצר שהוא לא קרדרין והוא מדכא ציר, זה די באסה...
כנל לגבי mk677..
וואלה ענה לך יפה .. תמיד עדיף קרדרין מSR9009
יאללה נלך על זה גם המחיר יותר טוב נקווה שימקסם את עצמו, תודה אח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית