נק' מוניטין:
0
- 40
- 0
נגיד ועשיתם סקייל וצברתם מסה וכוח והגעתם לסוף הסקייל איך שומרים על מה שצברתם ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יכול בערך להגיד לי כמה ירדת במשקל ובמשקלים בתרגילים ? ולקחת משהו ב pct?בהנחה שעשית הכל כמו שצריך במהלך הסייקל, תעשה את אותו הדבר גם בסיומו.
הכוונה ללכת עם אותו הדרייב לחד״כ, לשמור על משקלי העבודה, אירובי, תזונה ושינה טובה וכו׳. בכל מקרה אל תצפה לשמור על כל מה שתשיג בסייקל, המספרים שמסתובבים בפורום הם איבוד של 10-20 אחוז מהכוח שלך ועד כ 50% מהמשקל שצברת במהלך הסייקל.
אני חוויתי ירידה קטנה במשקל בסיום סייקל סארמס (אוסטרין וLGD 4033) וירידה קטנטנה במשקלי העבודה / חזרות. לא עשיתי שום דבר מיוחד מלבד, כל הזמן ניסיתי לשדר לעצמי בראש שאני עדין בסייקל, לי זה עבד
ממשיכים להתאמן יותר חזרות פחות משקל ולאט לאט שהטסט הטבעי חוזר מגבירים הילוך
בpct אתה לוקח טמוקסיפןיכול בערך להגיד לי כמה ירדת במשקל ובמשקלים בתרגילים ? ולקחת משהו ב pct?
יכול בערך להגיד לי כמה ירדת במשקל ובמשקלים בתרגילים ? ולקחת משהו ב pct?
כן אבל אז אתה נכנס פה לעוד סארמס נגיד השאלה הגדולה היא כמה נשמר מסקייל והאם לדוגמא סקייל 1 יסיפיק לעליה ספציפית בכוח ובמשקלים ושלמר אותהבpct אתה לוקח טמוקסיפן
בכל מקרה אם אתה רוצה להחזיק את עצמך מעל המים למרות שאתה לא בסייקל יש כל מיני דברים שאפשר לעשות
פלוס קלורי.. ומעבר לכך:
קרדרין
Mk677
סיאליס
ויאגרה
נוטרופיקס: מודפיניל, בורמנטן, פאסורקטם, באמת שלא חסר
וכמובן יש לך גם פרה וורקאאוט ציטרולין מאלט, בטא אלנין, קפאין, והכי חזק מכולם זה קריאטין
אבל לגבי כח וסיבולת, החברה למעלה נותנים תפוקה יותר טובה
משקל גוף התחלתי ? וסיום ? וpct ? אם אפשר לדעתלא עשיתי pct, הרגשתי פיקס והשתמשתי במינונים מאוד נמוכים. לא היו תופעות לוואי כלל.
ירדתי 5 קילו בבנץ׳ לאותו מספר חזרות בערך 2-4 קילו בדאמבלים לאותו מספר חזרות
בסקוואט 130 קילו ירדתי מ8 חזרות ל 5-6 ובסומו דדליפט האמת שעליתי בחצי שנה האחרונה אפילו שאני בחיטוב (אבל את זה אני זוקף לטובת שיפור טכניקה בעיקר)
הייתי שם, עשיתי את זה והמשכתי אפילו לעלות משקלים למרות שיצאתי לpct..לא מסכים לגביי החלק של החזרות והמשקלים.
זה כמו בחיטוב, אין סיבה להוריד משקלים, ההפך. עדיף לשמור על המשקל על המוט ולהוריד 2-3 חזרות ככה אתה משדר לגוף שלך לשמור על המסת שריר עד כמה שניתן. עם זאת אין ספק שעם הזמן תגיע היחלשות באופן טבעי.
כן אבל אז אתה נכנס פה לעוד סארמס נגיד השאלה הגדולה היא כמה נשמר מסקייל והאם לדוגמא סקייל 1 יסיפיק לעליה ספציפית בכוח ובמשקלים ושלמר אותה
משקל גוף התחלתי ? וסיום ? וpct ? אם אפשר לדעת
מה יתן שימוש בסיאליס או נוטרופיקס?בpct אתה לוקח טמוקסיפן
בכל מקרה אם אתה רוצה להחזיק את עצמך מעל המים למרות שאתה לא בסייקל יש כל מיני דברים שאפשר לעשות
פלוס קלורי.. ומעבר לכך:
קרדרין
Mk677
סיאליס
ויאגרה
וכמובן יש לך גם פרה וורקאאוט ציטרולין מאלט, בטא אלנין, קפאין, והכי חזק מכולם זה קריאטין
בערך? הייתה עליה גדולה ?האמת שאני לא זוכר בכלל. הייתי בטוח שכתבתי את זה איפשהו, אבל אני לא מוצא.
לגביי pct כתבתי שלא ביצעתי.
לא עשיתי pct, הרגשתי פיקס והשתמשתי במינונים מאוד נמוכים. לא היו תופעות לוואי כלל.
ירדתי 5 קילו בבנץ׳ לאותו מספר חזרות בערך 2-4 קילו בדאמבלים לאותו מספר חזרות
בסקוואט 130 קילו ירדתי מ8 חזרות ל 5-6 ובסומו דדליפט האמת שעליתי בחצי שנה האחרונה אפילו שאני בחיטוב (אבל את זה אני זוקף לטובת שיפור טכניקה בעיקר)
Ped מתי שאסור אנבולייםמה יתן שימוש בסיאליס או נוטרופיקס?
קריאטין במהלך הסקייל מה אתה חושב על זהבpct אתה לוקח טמוקסיפן
פלוס קלורי.. ומעבר לכך:
קרדרין
Mk677
סיאליס
ויאגרה
מה?Ped מתי שאסור אנבוליים
נניח ואתה יוצא או בpct ורוצה לתת ברארש אבל אין אנבוליים בדם..
להקפיד על צריכת נוזלים וואלה טילקריאטין במהלך הסקייל מה אתה חושב על זה
בערך? הייתה עליה גדולה ?