עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם היית רואה את הסרטון היית מבין ששמן הוא כן אישו גדול.סרטון מיותר אז לא צפיתי..
השמן הוא לא האישיו הוא למעשה הדבר הזול והזמין ביותר אתה יכול להשיג שמן קיק או ענבים וכו' בזול ובקלות...
לגבי היתר אין מה להשוות מהסיבה הפשוטה שרוב הנגזרות שבילדרים עושים בהן שימוש בכלל לא קיימות בנישה הרפואית ככה שאין למה להשוות.
זה ששימוש בחומרים של חברה רפואית בעלת תקנים בינלאומיים בטוחים בהרבה מאלה שמיוצרים ע"י חברות מחתרתיות זה דבר ידוע.
הסרטון הזה לא מחדש שום דבר בעניין הזה
בסופו של דבר השמן זה משהו שאתה מכניס לגוף שלך ואם השמן או סינטטי או באיכות ירודה אז מן הסתם שהוא יכול לגרום ליותר תופעות לוואי.תראה אני לא יודע מה יגיבו מה לא אני יגיד את שלי ושאנשים יעשו עם זה מה רוצים,
אני חייב לציין שיש ברנדים שהסייקל עליהם הכל עובר חלק ויש כאלה חומרים וברנדים שהשימוש בהם עושה לך חרארא ותופעות ממש לא נעימות, וכן יכול לעשות כל מיני דלקות ודברים לא נעמים פשוט לא להתרגש להחליף ברנד אגב לא אומר שזה חומר לא טוב או משהו
מסכים איתך שאתה לא יכול לדעת ב100% אבל יש חברות אנדר גדולות ו״מכובדות״ שאין להם שום סיבה לשקר.לא רלוונטי !
מכיון ש.....
יש בהחלט בעיה - רוב הסטרואידים המשווקים בעולם זה חברות אנדרגראונד. אין באמת פיקוח חוץ מחוות דעת של אנשים .
מחילה מכבודו אבל החברות אנדרגראונד שמציינות שמשתמשים בשמן כזה או אחר או טוענות שיש ריכוז כזה או אחר ב1 cc ומראות בדיקות מעבדה מאיזה מעבדה שאף אחד לא שמע עליה ואין לו ממש יכולת לבדוק את האמינות של הדברים .
שווה לתחת - תרתי משמע.
לכן כמו שכותבים חברינו הבדים על רכבי הלינד איקרוזר "אין אימונה בחברים"
עולם הסטרואידים לא מפוקח כיו עולם הסמים.
ומי שרוצה 100 אחוז אמינות שיקנה טסט רפואי
תשמע...מכובדות