הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Carrier oils, the goods and the bads

• פותח/ת השרשור JewTRT
  • פורסם בתאריך

JewTRT

מושעה
762
694
נק' מוניטין:
1,178
762
694

ההבדלים בין השמנים שיש בחומרים אנדרגראונד ורפואיים.
יש שמנים שגורמים לדלקות בכל הגוף ובשימוש ממושך גם לנזקים בלתי הפיכים במפרקים.
מידע מאוד מעניין, שווה צפייה.

תהנו.

סרטון מיותר אז לא צפיתי..
השמן הוא לא האישיו הוא למעשה הדבר הזול והזמין ביותר אתה יכול להשיג שמן קיק או ענבים וכו' בזול ובקלות...
לגבי היתר אין מה להשוות מהסיבה הפשוטה שרוב הנגזרות שבילדרים עושים בהן שימוש בכלל לא קיימות בנישה הרפואית ככה שאין למה להשוות.
זה ששימוש בחומרים של חברה רפואית בעלת תקנים בינלאומיים בטוחים בהרבה מאלה שמיוצרים ע"י חברות מחתרתיות זה דבר ידוע.
הסרטון הזה לא מחדש שום דבר בעניין הזה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סרטון מיותר אז לא צפיתי..
השמן הוא לא האישיו הוא למעשה הדבר הזול והזמין ביותר אתה יכול להשיג שמן קיק או ענבים וכו' בזול ובקלות...
לגבי היתר אין מה להשוות מהסיבה הפשוטה שרוב הנגזרות שבילדרים עושים בהן שימוש בכלל לא קיימות בנישה הרפואית ככה שאין למה להשוות.
זה ששימוש בחומרים של חברה רפואית בעלת תקנים בינלאומיים בטוחים בהרבה מאלה שמיוצרים ע"י חברות מחתרתיות זה דבר ידוע.
הסרטון הזה לא מחדש שום דבר בעניין הזה
אם היית רואה את הסרטון היית מבין ששמן הוא כן אישו גדול.
כשאתה מזמין מחברות כמו דאוס או פנדה אתה יכול לשאול מה השמן שהם עושים בו שימוש ולקבל החלטה.

אני לא הייתי מכניס לגוף טסט שנמצא בשמן שממיס גומי.

אבל כל אחד והשיקולים שלו.

לגבי זה שאין מה להשוות בין מחתרתי לרפואי אני מסכים, אבל אתה עדיין יכול לבצע החלטות יותר ומושכלת.

תראה אני לא יודע מה יגיבו מה לא אני יגיד את שלי ושאנשים יעשו עם זה מה רוצים,
אני חייב לציין שיש ברנדים שהסייקל עליהם הכל עובר חלק ויש כאלה חומרים וברנדים שהשימוש בהם עושה לך חרארא ותופעות ממש לא נעימות, וכן יכול לעשות כל מיני דלקות ודברים לא נעמים פשוט לא להתרגש להחליף ברנד אגב לא אומר שזה חומר לא טוב או משהו

• פותח/ת השרשור
תראה אני לא יודע מה יגיבו מה לא אני יגיד את שלי ושאנשים יעשו עם זה מה רוצים,
אני חייב לציין שיש ברנדים שהסייקל עליהם הכל עובר חלק ויש כאלה חומרים וברנדים שהשימוש בהם עושה לך חרארא ותופעות ממש לא נעימות, וכן יכול לעשות כל מיני דלקות ודברים לא נעמים פשוט לא להתרגש להחליף ברנד אגב לא אומר שזה חומר לא טוב או משהו
בסופו של דבר השמן זה משהו שאתה מכניס לגוף שלך ואם השמן או סינטטי או באיכות ירודה אז מן הסתם שהוא יכול לגרום ליותר תופעות לוואי.

הדוגמא הכי פשוטה שהוא נותן פה זה עם המזרק, הוא לקח טסט בשמן סינטטי ושפך קצת על המזרק ושפשף עם האצבע, השמן המיס את כל הצבע שעל המזרק (הסימונים), זה לא משהו שהייתי מכניס לגוף ובתאחלס לא אופתע אם שמן כזה גורם לדלקות בעוד שמן טבעי לא יגרום.

אנשים פה מאוד נעולים ולא מוכנים לשמוע מחקרים / דעות חדשות שמגיע מניסיון של אחרים.
באתי לשתף מידע מי שבוחר להתעלם כי ״זה סרטון מיותר אז לא צפיתי״ אז חבל לי בשבילם כי ידע זה כוח ובעולם הזה חוסר בידע יעלה לך בבריאות שלך.

עוד נקודה מעניינת שהוא ציין זה שלדוגמא שמן קאסטור יכול להאריך את שחרור הטסט מהשריר לעד 35 יום שלTRT זה מעולה שכן יכול ליצור רמות מאוד יציבות בדם.

לא שוקל או עושה סייקל, אבל צפיתי בהתחלה והעברתי את הסרטון למישהו שזה רלוונטי בשבילו. תודה על הפרסום (אל תתייחס לתגובות של חסרי האחריות למעלה, זה מראש רוב קהל היעד)

לא רלוונטי !
מכיון ש.....
יש בהחלט בעיה - רוב הסטרואידים המשווקים בעולם זה חברות אנדרגראונד. אין באמת פיקוח חוץ מחוות דעת של אנשים .

מחילה מכבודו אבל החברות אנדרגראונד שמציינות שמשתמשים בשמן כזה או אחר או טוענות שיש ריכוז כזה או אחר ב1 cc ומראות בדיקות מעבדה מאיזה מעבדה שאף אחד לא שמע עליה ואין לו ממש יכולת לבדוק את האמינות של הדברים .
שווה לתחת - תרתי משמע.

לכן כמו שכותבים חברינו השבדים על רכבי הלינד איקרוזר "אין אימונה בחברים"

עולם הסטרואידים לא מפוקח כמו עולם הסמים.

ומי שרוצה 100 אחוז אמינות שיקנה טסט רפואי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא רלוונטי !
מכיון ש.....
יש בהחלט בעיה - רוב הסטרואידים המשווקים בעולם זה חברות אנדרגראונד. אין באמת פיקוח חוץ מחוות דעת של אנשים .

מחילה מכבודו אבל החברות אנדרגראונד שמציינות שמשתמשים בשמן כזה או אחר או טוענות שיש ריכוז כזה או אחר ב1 cc ומראות בדיקות מעבדה מאיזה מעבדה שאף אחד לא שמע עליה ואין לו ממש יכולת לבדוק את האמינות של הדברים .
שווה לתחת - תרתי משמע.

לכן כמו שכותבים חברינו הבדים על רכבי הלינד איקרוזר "אין אימונה בחברים"

עולם הסטרואידים לא מפוקח כיו עולם הסמים.

ומי שרוצה 100 אחוז אמינות שיקנה טסט רפואי
מסכים איתך שאתה לא יכול לדעת ב100% אבל יש חברות אנדר גדולות ו״מכובדות״ שאין להם שום סיבה לשקר.

קח לדוגמא את Deus הם אומרים בלי בעיה שהשמן שלהם הוא miglyol שהוא סנטטי, אז אני מאמין להם.

תמיד טוב לברר ולעשות החלטה אם כן או לא, אם עבדו עליך עבדו אבל אתה לפחות עשית מה שאתה יכול וזה לנסות לברר איזה שמן זה.

סיכוי של 50/50 , אם אומרים אמת מעולה אם משקרים אין מה לעשות ‍♂️
הדרך היחידה לבדוק זה לעשות בדיקת דם לבדוק רמת דלקת בגוף כמו שנאמר בסרטון לאחר שימוש בשמן או לשלוח לבדיקה את הואיל.

תשמע...
אז הם טוענים שיש שם שמן מסוג ככה או אחר...

בוא נעשה סימולציה -

קנית את המותג - איך תדע שהם אומרים שיש שם שמן כזה או אחר....
לא תיקח את החומר הרי לבדיקה פרטית במעבדה בעלות מטורפת....
ונניח לקחת לבדיקה וגילית שעבדו עליך - מה תעשה ???
תשלח להם מייל ??
תרשום להם ביקורת שלילית בפורום lbs ??

את חושב שאכפת להם .
חברה רצינית - בתחתשלי

בולשיט אחד גדול
סרטון לא רלוונטי - רק עושה חרדות לפני הזריקה.
מי שרוצה 100 אחוז בטוח שיקנה טסט אננט מבית מרקחת ונגמר הסיפור.
כל השאר זה אל אחריות המשתמש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית