הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה עדיף לקנות

• פותח/ת השרשור NNA22
  • פורסם בתאריך
ממליץ לקנות כלוב/ראק עמיד ופשוט ולהוסיף ספה פשוטה ועמידה. מה שצירפת נראה קצת ״מתוחכם״ ובאיכות חצי כוח בלשון המעטה ממבט חטוף.

אין כלוב ביד שנייה, וגם אין לי מקום לזה בגינה..

כמה הסקווט שלך? הראשון הרבה יותר פרקטי, אבל לא נראה איכותי מי יודע מה...

נראלי תקנה את הראשון לשנה שנתיים סביב הקורונה, ואז תעשה חושבים אם אתה רוצה כלוב/מכון בבית כי כשתתקדם זה לא יחזיק כנראה, (אולי כן כשתקבל תעדכן;)

• פותח/ת השרשור

נראלי תקנה את הראשון לשנה שנתיים סביב הקורונה, ואז תעשה חושבים אם אתה רוצה כלוב/מכון בבית כי כשתתקדם זה לא יחזיק כנראה, (אולי כן כשתקבל תעדכן;)

אני רק מתחיל, משער ש 40 ק"ג
וזה בסדר שבראשון הספה בלי שיפוע?

• פותח/ת השרשור

זה באמת התכנון, להשתמש בזה רק לשנתיים- אחרכך אני אעבור כבר לחדר כושר בבניין..(עדיין לא קיים)
אני שוקל 52, מתחיל מסה, נראה לך שלשנתיים הראשונות זה יספיק עם המשקלים שאני אצליח להגיע אליהם בשנתיים?
ואתה אומר שמתח עדיף על ספה עם שיפוע?

זה באמת התכנון, להשתמש בזה רק לשנתיים- אחרכך אני אעבור כבר לחדר כושר בבניין..(עדיין לא קיים)
אני שוקל 52, מתחיל מסה, נראה לך שלשנתיים הראשונות זה יספיק עם המשקלים שאני אצליח להגיע אליהם בשנתיים?
ואתה אומר שמתח עדיף על ספה עם שיפוע?

יספיק, וכן מתח טוב בהרבה לפי דעתי בהשוואה לספה עם שיפוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית