הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפשר לבקש זריקת סטרואידים?

אלון1233445

משתמש מתחיל
37
3
נק' מוניטין:
6
37
3
כבר 7 חודשים כאבים בטרייספס. אני כבר חודש בפיזיו שזה עוזר לי לכתף אבל הטרייספס פשוט לא עובר. ניסיתי לעשות כל מיני עיסויים עם כדור אבל לא כזה עוזר. בקיצור אפשר לבקש מהאורטופד של קופת חולים זריקת סטרואידים? נראה לי אני מדבר על קורטיזון

כבר 7 חודשים כאבים בטרייספס. אני כבר חודש בפיזיו שזה עוזר לי לכתף אבל הטרייספס פשוט לא עובר. ניסיתי לעשות כל מיני עיסויים עם כדור אבל לא כזה עוזר. בקיצור אפשר לבקש מהאורטופד של קופת חולים זריקת סטרואידים? נראה לי אני מדבר על קורטיזון
לא כדאי לחפש את הסיבה שכואב לך?
זה כנראה לא רק תפוס.
יש טיפולים לכאב, אבל 7 חודשים זה הרבה זמן, אולי כדאי לנסות לפתור את זה.

• פותח/ת השרשור
לא כדאי לחפש את הסיבה שכואב לך?
זה כנראה לא רק תפוס.
יש טיפולים לכאב, אבל 7 חודשים זה הרבה זמן, אולי כדאי לנסות לפתור את זה.
מה זה יכול להיות בתכלס חוץ מדלקת שלא עוברת? קרע זה לא אני מאמין.. וזה מוזר הכאב עבר מהאיזור שליד המרפק ליותר אחורה באזור הlateral head

מה זה יכול להיות בתכלס חוץ מדלקת שלא עוברת? קרע זה לא אני מאמין.. וזה מוזר הכאב עבר מהאיזור שליד המרפק ליותר אחורה באזור הlateral head
אני לא רופא, אז אני לא יודע.
אבל אתה חושב שזה תקין לחיות על קורטיזון או מה שלא יהיה לכל החיים?
לא כדאי לחפש גורם?

הקאץ' הוא שזה מרדים את האזור (זמנית) אבל מחליש אותו בו זמנית. ככה שאומנם הכאב נעלם למשך חצי שנה / שנה אין לי שמץ כמה זמן ואז כשזה חוזר, זה חוזר עם גב. עדיף לטפל בשורש הבעיה מאשר פוטנציאלית להחריף את הבעיה בשביל שקט זמני.

• פותח/ת השרשור
הקאץ' הוא שזה מרדים את האזור (זמנית) אבל מחליש אותו בו זמנית. ככה שאומנם הכאב נעלם למשך חצי שנה / שנה אין לי שמץ כמה זמן ואז כשזה חוזר, זה חוזר עם גב. עדיף לטפל בשורש הבעיה מאשר פוטנציאלית להחריף את הבעיה בשביל שקט זמני.
אין לי מושג איך אבל. התחלתי לעשות תרגיל אקסצנטרי ליד אחורית נראה מה יהיה הבנתי זה עזר לכמה אנשים

אין לי מושג איך אבל. התחלתי לעשות תרגיל אקסצנטרי ליד אחורית נראה מה יהיה הבנתי זה עזר לכמה אנשים

יש כל מיני פרוטוקולים לטיפול בדלקות בטרייספס, אני מכיר את השיטה של לפמפם חזרות מאוד גבוהות (50-60 חזרות) בלי הגעה לכשל בכלל, משקל סופר קל ופשוט להזרים דם לאזור ככה כמה פעמים בשבוע.

ותבקש לעשות צילום באזור אל תסמוך על פיזיו לבד

לך לרופא \ אורטופד \ פיזיותרפיסט משהו.
אתה באמת רוצה סטרואידים, או פשוט לעשות תגיל ששמעת שמישהו עשה?
למה שלא תלך לאנשים שזה המקצוע שלהם.
@Nir Kriger אולי תשתף קצת נסיון.

• פותח/ת השרשור
לך לרופא \ אורטופד \ פיזיותרפיסט משהו.
אתה באמת רוצה סטרואידים, או פשוט לעשות תגיל ששמעת שמישהו עשה?
למה שלא תלך לאנשים שזה המקצוע שלהם.
@Nir Kriger אולי תשתף קצת נסיון.
נראה שהסטרואידים ממש עזרו לאנשים. שמע אני באמת פתוח להצעות גם חרשתי את האינטרנט כל הפתרונות זה: עיסויים, תרגילים אקסצנטריים, וזריקות

נראה שהסטרואידים ממש עזרו לאנשים. שמע אני באמת פתוח להצעות גם חרשתי את האינטרנט כל הפתרונות זה: עיסויים, תרגילים אקסצנטריים, וזריקות
חוץ מהאינטרנט, הלכת למישהו שזה המקצוע שלו?

תעשה צילום תראה אם יש בעיה גדולה יותר ממה שאתה חושב ואז תהיה חכם יותר ותדע לאיזה כיוון לגשת.

• פותח/ת השרשור
תעשה צילום תראה אם יש בעיה גדולה יותר ממה שאתה חושב ואז תהיה חכם יותר ותדע לאיזה כיוון לגשת.
אולטרסאונד? עשיתי כבר למרפק ולכתף בגלל בעיות נוספות אבל אבדוק
חוץ מהאינטרנט, הלכת למישהו שזה המקצוע שלו?
פיזיותרפיסטית ואורטופד

למה לא נותנים mri לרוב? גם בטח יהיה תור של שנה אני רוצה כבר לחזור להתאמן לפני צבא

כי MRI בדיקה סופר יקרה לקופה (פרטי עולה סביבות 4,000 לשם השוואה תלוי לאיפה ואיך ההכנה) ואולטרהסאונד זו בדיקה שיש להרבה רופאים אפילו בתוך החדר שלהם. ככה שכמובן כל רופא יתעקש לתת לך אולטרהסאונד ויעשה לך את המוות עד שיתן לך MRI.

• פותח/ת השרשור
כי MRI בדיקה סופר יקרה לקופה (פרטי עולה סביבות 4,000 לשם השוואה תלוי לאיפה ואיך ההכנה) ואולטרהסאונד זו בדיקה שיש להרבה רופאים אפילו בתוך החדר שלהם. ככה שכמובן כל רופא יתעקש לתת לך אולטרהסאונד ויעשה לך את המוות עד שיתן לך MRI.
עוד שבוע יש לי אורטופד אדבר איתו נראה כבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית